Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 367 άτομα (66 μέλη και 301 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Επίσης και κάτι άλλο, σε όσους αρέσει το γλυψιμο σε ιερόδουλες όταν τελειώνετε την συνεδρεία και την έχετε λιώσει στο γλυψιμο να έχετε μαζί σας κανα betadine για στοματικες πλυσεις - γαργάρες. Καντε μια καλή πλυση μπουκες και γαργάρες του ενός λεπτου στον νιπτήρα του οίκου και μετά όλα καλά. Καθαρίζουν τα παντα, γλώσσα ουλα και κυρίως τα μικρόβια δεν κατεβαίνουν στον φάρυγγα!

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Επίσης και κάτι άλλο, σε όσους αρέσει το γλυψιμο σε ιερόδουλες όταν τελειώνετε την συνεδρεία και την έχετε λιώσει στο γλυψιμο να έχετε μαζί σας κανα betadine για στοματικες πλυσεις - γαργάρες. Καντε μια καλή πλυση μπουκες και γαργάρες του ενός λεπτου στον νιπτήρα του οίκου και μετά όλα καλά. Καθαρίζουν τα παντα, γλώσσα ουλα και κυρίως τα μικρόβια δεν κατεβαίνουν στον φάρυγγα!
Αν είναι Διανοούμενος κάποιος δε θα γλύψει ιερόδουλη ?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
τόσα χρόνια δεν έχω πάθει ΤΙΠΟΤΑ. Επίσης μιας και ΟΛΑ τα μικρόβια έχουν χρόνο επώασης, μπορείτε εύκολα να απολυμάνετε τον πούτσο σας. Δεν έχω καμία όρεξη να πω στον καθένα το πως θα καθαρίσει εαυτόν, επίσης θα σας θυμίσω πως πέραν κάποιον εξαιρέσεων, οι πουτάνες ΘΕΛΟΥΝ να παραμένουν υγιείς για να συνεχίσουν να κονομάνε! Ξέρετε, όταν μας τα παίρνουνε τα φράγκα πίσω στις πατρίδες τους σπίτι χτίζονται, παιδιά σπουδάζουν, αυτοκίνητα αγοράζονται, συνταξιοδοτικά χρηματοδοτούνται, άλλες ανοίγουν δουλειές...Καμία μα ΚΑΜΙΑ δεν θέλει να χει το χτικιό πάνω της και όσο βρωμιάρα και να ναι ΠΑΝΤΑ είναι πιο καθαρή απ όσο φαίνεται.
Πραγματικά όλα τ άλλα είναι
1)η κακιά η ώρα,
2)του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ,
3) όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται
Έχεις δίκιο σε όλα φίλε, όλες θέλουν να νοικοκυρευτουν κάποια στιγμή και προσεχουν. Αλλά είναι και μερικές που λόγω παιδειας δεν ξέρουν τι παει να πει γυναικολόγος αν δεν δουνε κάποιο παραξενο υγρό από το μουνι τους ή τρελά τσουξιματα!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτά διαβάζω και μου κόβεται το αίμα. Και λέω να κόψω τα ελεύθερα.
Φίλε, μην αγχώνεσαι, απλά πήγαινε σε εφημερεύον δερματολογικό.
Αν ειναι κάτι εκεί θα το μάθεις. Εύχομαι πραγματικά ταχεία ανάρρωση.
Καλλιτέχνη μου,όλα τα ακα,τα γλυφομούνια και τα κωλογαμισια ενέχουν μεγάλους κινδύνους. Ο καθένας πράττει όπως νομίζει.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Αν είναι Διανοούμενος κάποιος δε θα γλύψει ιερόδουλη ?
Εγώ δεν γλυφω ιερόδουλες φίλε, αλλά προσπαθω να βοηθησω τους συναγωνιστές που δεν μπορουν να αντισταθούν στη θέα των τρυπων που μας σέρνουν από τη μυτη!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επίσης μπορεί κάποιος να είναι χρόνιος φορέας χωρίς συμπτώματα στον ίδιο και να το μεταδίδει. Όταν άρπαξα το κωλοπαρασημο δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Πήγα έκανα εξετάσεις γιατί τα είχα ξαναφτιάξει με τη γκόμενα και μου το βγάλε στη φόρα ο ουρολόγος . Κωλοβακτηριδια στο σπέρμα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
ναι μαγκες
δικιο εχουν τα παιδια
κοψτε ΟΛΟΙ τα ακαποτα
για να τα δινουμε εμεις οι λιγοι exclusive :2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Πριν πολύ καιρό γάμησα ΜΙΑ φορά καποτομένο κωλο και πήρα παράσημο. Ποτέ ξανά κωλο με ιερόδουλη ,ειδικά βορδέλου.
εβαλες καποτα, γαμησες κωλο, και αρπαξες; κατι δεν παει καλα εδω :think:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Λογικά έπιασε την καπότα να την βγάλει και μετά το πουλάκι του. Προσοχή λοιπόν.
Τετοιο λαθος ουτε στα 18 μου.
Μην ντρεπεστε να χαλασετε κωλοχαρτο μαγκες, δεν το χρεωνουν εξτρα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
ο "bangelis" είναι "μέλος" από το 2020 με ΤΡΙΑ LIKES και την "χτεσινή κριτική" ΜΟΝΟ!
τα συμπεράσματα δικά σας...
Τα τρία likes εν τω μεταξύ ήταν απο εσένα... που πάτησες like στην κριτική του... :2funny:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
σε ποιο νουμερο της βιτσας συναγωνιστα και τι ωρες εργαζεται αν ξερεις ευχαριστω
Στο 2ο
Δε θυμόταν τις μέρες στα ελληνικά.
Αγγλικά δε μιλάει.
Οπότε μου είπε ότι δουλεύει στο 7ο τέσσερις μέρες την εβδομάδα και στο 2ο μία μέρα (Δευτέρα).
Δεν ξέρω δυστυχώς ώρες.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Στο 2ο
Δε θυμόταν τις μέρες στα ελληνικά.
Αγγλικά δε μιλάει.
Οπότε μου είπε ότι δουλεύει στο 7ο τέσσερις μέρες την εβδομάδα και στο 2ο μία μέρα (Δευτέρα).
Δεν ξέρω δυστυχώς ώρες.
ευχαριστω πολυ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom