Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 290 άτομα (22 μέλη και 268 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Στην πυρά! Είναι αρκετοί τέτοιοι που η φαντασία τους δουλεύει άγρια.
αν πας εκεί θα δεις αυτήν να ναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χοντρή, να ΒΑΡΙΕΤΑΙ να βγεί ακόμα και στο σαλόνι και απλά αυτό που ανακόινωσε ήταν: kiss, kiss, kiss (δείχνοντας τα σημεία). Επίσης ο "bangelis" "βρωμάει" προμότορα! Δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνω πιστευτός, εγώ εδώ μέσα έχω ένα "προφίλ" και "λόγο". Ειλικρινά το ότι έπεσα πάνω στο διάβασμα ήταν φάση: "πουτάνα τύχη" (για αυτές)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
αν πας εκεί θα δεις αυτήν να ναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χοντρή, να ΒΑΡΙΕΤΑΙ να βγεί ακόμα και στο σαλόνι και απλά αυτό που ανακόινωσε ήταν: kiss, kiss, kiss (δείχνοντας τα σημεία). Επίσης ο "bangelis" "βρωμάει" προμότορα! Δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνω πιστευτός, εγώ εδώ μέσα έχω ένα "προφίλ" και "λόγο". Ειλικρινά το ότι έπεσα πάνω στο διάβασμα ήταν φάση: "πουτάνα τύχη" (για αυτές)
Λέω για το λύκε που του κανες.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτό που πες για προμοτομορες , υπάρχουν πολλοί που γράφουν ότι να ναι λόγω αυνανισμού μόνο και μόνο για να δείξουν ότι ξέρουν.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
του έκανα like διότι ως fan του πρωκτικού μου έδωσε (στη θεωρία πάντα) μια ακόμα επιλογή, την οποία κατά το τσεκάρισμα την "έπιασα" ως 100% άκυρη

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Λοιπόν θέλω να επισημάνω κάτι...
Ορμώμενος από αυτήν την κριτική:
https://www.bourdela.com/mpourdela/iasonos-1a#review-84828
και επειδή δεν ήξερα τι παίζει εκεί πήγα σήμερα να δω! ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ πέτυχα τη φάση που η τσατσά διάβαζε ΜΕ την (χοντρή) Αλεξάνδρα την κριτική αυτήν και ΧΑΧΑΝΙΖΑΝ.
Οι υπηρεσίες που αναφέρονται στην κριτική ΔΕΝ ανακοινώθηκαν. Θεωρώ την κριτική και το μέλος που την ανέβασε ΨΕΥΤΙΚΕΣ, το ανακοινώνω ΔΗΜΟΣΙΑ και προβαίνω και σε αναφορά στον Αντισθένη
Είδα και την αναφορά. Η κριτική σβήστηκε.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
του έκανα like διότι ως fan του πρωκτικού μου έδωσε (στη θεωρία πάντα) μια ακόμα επιλογή, την οποία κατά το τσεκάρισμα την "έπιασα" ως 100% άκυρη
Το νήμα βρίθει από μαλακίες . Δεν γαμανε κάποιοι καθόλου αλλά έχουν άποψη για τα πάντα. Δεν σημαίνει είναι προμοτερες. Αυτοκλητοι τρομπες είναι.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Το νήμα βρίθει από μαλακίες . Δεν γαμανε κάποιοι καθόλου αλλά έχουν άποψη για τα πάντα. Δεν σημαίνει είναι προμοτερες. Αυτοκλητοι τρομπες είναι.
ο "bangelis" είναι "μέλος" από το 2020 με ΤΡΙΑ LIKES και την "χτεσινή κριτική" ΜΟΝΟ!
τα συμπεράσματα δικά σας...

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Έγραφε και αυτός φιλοσοφίες και σεντόνια με δύσκολο τρόπο ανάγνωσης. Έβαζε και τη φατσούλα με καπελάκι στο τέλος.:hi:
Ήταν λίγο τζασμενος!
Θεωρώ ότι ο τρόπος που έγραφε ήταν πολύ βατός. Χωρίς αοριστολογίες. Και, κυρίως, καθόλου επιτηδευμένος.
Τα δε emoticons βοηθούν ιδιαίτερα στην απρόσωπη επικοινωνία του διαδικτυακού λόγου και είναι ένας τρόπος αποφυγής τυχόν παρεξηγήσεων.
:hi:

Edit: και η φιλοσοφία είναι επιστήμη. Μη βλέπεις που λένε"η φιλοσοφία του προπονητή".
Μιλάμε για εκχυδαϊσμό του όρου.
Σόρρυ για το off topic.

Τελευταία τροποποίηση:

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Ρε αλάνια πήγα τις προάλλες πριν κάνα 4 ημερο στο μετάξ Ι43 και μου πήρε μια ακαποτο μπουκι και τώρα σήμερα παρατηρώ ότι έχω κάτι κοκκινίλες στο πουτσοκεφαλο λέτε να παίχτηκε τίποτα σας έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο;

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Αυτά διαβάζω και μου κόβεται το αίμα. Και λέω να κόψω τα ελεύθερα.
Φίλε, μην αγχώνεσαι, απλά πήγαινε σε εφημερεύον δερματολογικό.
Αν ειναι κάτι εκεί θα το μάθεις. Εύχομαι πραγματικά ταχεία ανάρρωση.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Έγραφε και αυτός φιλοσοφίες και σεντόνια με δύσκολο τρόπο ανάγνωσης. Έβαζε και τη φατσούλα με καπελάκι στο τέλος.:hi:
Ήταν λίγο τζασμενος!
Μπορεί να είχε ένα δικό του στυλ γραφής αλλά δεν ήταν κακό, αυτό είναι ιδίωμα του καθενός.
Και θα διαφωνήσω με το τζασμένος.

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Αυτά διαβάζω και μου κόβεται το αίμα. Και λέω να κόψω τα ελεύθερα.
Φίλε, μην αγχώνεσαι, απλά πήγαινε σε εφημερεύον δερματολογικό.
Αν ειναι κάτι εκεί θα το μάθεις. Εύχομαι πραγματικά ταχεία ανάρρωση.
Έχει και κάτι τσουξιματα φίλε που και που μακριά δεν λέει να μας συνεπαίρνει η καύλα και να αφηνομαστε που ξέρουμε τι έχει στο στόμα της αυτή μπορεί να έχει να πλύνει μια βδομάδα τα δόντια της απλώς τη στιγμή της Καυλας δε το καταλαβαίνουμε και μετα αγχωνομαστε όπως και εγώ τώρα έχω χεστει απάνω μου

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Βρε παιδιά προσοχή. Είμαστε τόσους μήνες με οίκους να δουλεύουν στα κρυφά, με τις ίδιες κοπέλες, 3-4 εμφανίσημες από ό,τι διαβάζω και η πλειονότητα σιχαμένοι πάκηδες.
Και πάτε σε αυτές που προσφέρουν ακάποτα και τον δίνετε έτσι;
Καθόλου αυτοσυγκράτηση σε τόσο σημαντικά θέματα, δηλαδή σε άλλα τί κάνετε;

Συγκεκριμένα για σένα τύπε μπορεί να είναι το οτιδήποτε, μία φορά μου είχε τύχει και εμένα και τελικά αποδείχτηκε πως ήταν από την θάλασσα. Πήγαινε σε δερματολόγο-αφροδισιολόγο να ξέρεις τί είναι και να λάβεις την κατάλληλη αγωγή το συντομότερο.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Τις κοκκινίλες τις έχω βγάλει με γκόμενα στο Πουτσοκεφαλο μετά από ακαποτο γαμησι, γκόμενες που είχα πηδήξει 3-4 φορές με Καποτα και μετά κάνω στην καβλα είπα δεν γαμιεται και το καρφωνα.
Απλά είναι οι μύκητες που έχει μέσα της στα υγρά και βγάζεις σαν αναφυλαξη στο πέος και φεύγει μετά από 3-4 μέρες με συχνό πλύσιμο με ουδέτερο πεχα. Τώρα για πίπα πρέπει να ήταν πολύ βρώμικη στο στόμα. Θάνατος

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ρε αλάνια πήγα τις προάλλες πριν κάνα 4 ημερο στο μετάξ Ι43 και μου πήρε μια ακαποτο μπουκι και τώρα σήμερα παρατηρώ ότι έχω κάτι κοκκινίλες στο πουτσοκεφαλο λέτε να παίχτηκε τίποτα σας έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο;
Τη Στέλλα πήρες τυπε?.....

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Όντως εγώ με τέτοιο έκανα τοπική πλύση ~ 3 φορές την ημέρα αλλά μου είχε γράψει και μία κρέμα με κορτιζόνη να βάζω μετά.
Το "αφρόλουτρο" είναι αυτό, γύρω στα 5,50 βλέπω πως έχει. Αλλά σίγουρα δες ιατρό να σου κάνει διάγνωση.

1622464495532.png

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Βρε παιδιά προσοχή. Είμαστε τόσους μήνες με οίκους να δουλεύουν στα κρυφά, με τις ίδιες κοπέλες, 3-4 εμφανίσημες από ό,τι διαβάζω και η πλειονότητα σιχαμένοι πάκηδες.
Και πάτε σε αυτές που προσφέρουν ακάποτα και τον δίνετε έτσι;
Καθόλου αυτοσυγκράτηση σε τόσο σημαντικά θέματα, δηλαδή σε άλλα τί κάνετε;

Συγκεκριμένα για σένα τύπε μπορεί να είναι το οτιδήποτε, μία φορά μου είχε τύχει και εμένα και τελικά αποδείχτηκε πως ήταν από την θάλασσα. Πήγαινε σε δερματολόγο-αφροδισιολόγο να ξέρεις τί είναι και να λάβεις την κατάλληλη αγωγή το συντομότερο.
Έχεις δίκιο τυπε δε πρέπει να αφήνουμε το κάτω κεφάλι να. Κάνει κουμάντο το πάνω ζητο που καηκαμε μετά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom