Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (6 μέλη και 129 επισκέπτες)

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Μερικες φορες η σιωπη μιλαει απο μονη της

Αυτο λεγω μαγκα μου,βιβες

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Πριν χρόνια στο site υπήρχε μία ισχυρή σέχτα από μέλη του Bou μυημένα στα σκοτεινότερα μυστικά του αγοραίου έρωτα.

Άτομα με άψογη εξωτερική εμφάνιση, είς βάθος γνώστες του ταντρικού σεξ, και άριστοι στην ερωτική αποπλάνηση, όργωναν τους δρόμους του Μεταξιού και της Φυλής όπου σαγήνευαν τα κορίτσια των οίκων.

Έχοντας κάμψει τις αντιστάσεις τους, παραδομένες στην ηδονή, υπέκυπταν στην ακάποτη συνουσία μετ'αυτών.

Κάτι που για τον μέσο άνθρωπο μοιάζει ριψοκίνδυνο ακόμα και για την ίδια του την ζωή - ένα άπιαστο όνειρο - για εκείνους είχε γίνει πραγματικότητα αφού είχαν καταστεί άτρωτοι στα αφροδίσια νοσήματα.

Μετά από εις βάθος μελέτη της Αλχημείας και πολλαπλά πειράματα κατέληξαν πως το μαγικό φίλτρο που τους προστάτευε ήταν η Fanta.

Η σχεδόν άμεση κατανάλωσή της μετά την ολοκλήρωση της ερωτικής πράξης εξουδετέρωνε πλήρως όλα τα μικρόβια και τους ιούς.

Άλλοι λένε πως ήταν η μπλέ, άλλοι η κόκκινη.

Ένα μυστήριο που δεν θα απαντηθεί ποτέ αφού η σέχτα διαλύθηκε υπό την πίεση Μασόνων που λυμαίνονται το Bou.

Μία μυστικιστική ομάδα που χάρισε ελπίδα και προκαλούσε τον θαυμασμό των υπόλοιπων μελών ...εξαερώθηκε και τα ίχνη της σβήστηκαν για πάντα.

Ήταν οι "Ακάποτοι Καταδρομείς".

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Πριν χρόνια στο site υπήρχε μία ισχυρή σέχτα από μέλη του Bou μυημένα στα σκοτεινότερα μυστικά του αγοραίου έρωτα.

Άτομα με άψογη εξωτερική εμφάνιση, είς βάθος γνώστες του ταντρικού σεξ, και άριστοι στην ερωτική αποπλάνηση, όργωναν τους δρόμους του Μεταξιού και της Φυλής όπου σαγήνευαν τα κορίτσια των οίκων.

Έχοντας κάμψει τις αντιστάσεις τους, παραδομένες στην ηδονή, υπέκυπταν στην ακάποτη συνουσία μετ'αυτών.

Κάτι που για τον μέσο άνθρωπο μοιάζει ριψοκίνδυνο ακόμα και για την ίδια του την ζωή - ένα άπιαστο όνειρο - για εκείνους είχε γίνει πραγματικότητα αφού είχαν καταστεί άτρωτοι στα αφροδίσια νοσήματα.

Μετά από εις βάθος μελέτη της Αλχημείας και πολλαπλά πειράματα κατέληξαν πως το μαγικό φίλτρο που τους προστάτευε ήταν η Fanta.

Η σχεδόν άμεση κατανάλωσή της μετά την ολοκλήρωση της ερωτικής πράξης εξουδετέρωνε πλήρως όλα τα μικρόβια και τους ιούς.

Ένα μυστήριο που δεν θα απαντηθεί ποτέ αφού η σέχτα διαλύθηκε υπό την πίεση Μασόνων που λυμαίνονται το Bou.

Μία μυστικιστική ομάδα που χάρισε ελπίδα και προκαλούσε τον θαυμασμό των υπόλοιπων μελών ...εξαερώθηκε και τα ίχνη της σβήστηκαν για πάντα.

μουφες

η σωστη συνταγη ηταν κοκα κολα πεπσι κολα 40-60

ολα τα αλλα ειναι φεηκ ξορκια

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
fanta.jpg
:)

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26

Αχ....τι μου θύμισες τα νιάτα μου.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
Ρε αλάνια πήγα τις προάλλες πριν κάνα 4 ημερο στο μετάξ Ι43 και μου πήρε μια ακαποτο μπουκι και τώρα σήμερα παρατηρώ ότι έχω κάτι κοκκινίλες στο πουτσοκεφαλο λέτε να παίχτηκε τίποτα σας έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο;
:new_shocked::new_shocked:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
Γιαννακη λεβεντοπεδο

Λεγε που γαμησες μετα απο κει να σωθουμε τουλαχιστον οι Last of us.

Καλησπερα μου φιλε μου, :hi: στο Εμετουργειο δεν εχω γαμησει ποτε :zombie::vomit::vomit:, εχω εναν φιλο που ξημεροβραδιαζεται στην Jason street!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.180
Πόντοι
31.618
Κάποτε πριν 18 χρόνια γαμουσα αβερτα στο Σαντάνσκι Βουλγαρίας παράνομες Βουλγάρες πουτανιτσες γλιφομουνια και ακαποτα τσιμπούκια.Ο αδέλφια μου πολύ κατά της πορνείας μου έλεγε πος θα πεθάνεις Μ αυτά που κάνεις.ο ίδιος χτιπησε ένα πολύ καθός πρεπει γκομενάκι και αρπάζει κονδιλοματα που μεταφέρει και στη γυναίκα του.10 θεραπείες σε αφροδισιολόγος με πολύ πόνο και καυτιρςιασμους και η γυναίκα του τον παράτησε .εγώ δεν έπαθα τίποτα.αυτα καλημέρα σας

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Τελικά έπρεπε να είχα πιει φαντα χωρίς ανθρακικό μετά το κωλογαμησι. Μετά δεν θα Μ έπιανε τίποτα.
Μέγα λάθος φίλτατε! Η fanta πρέπει να είναι ΜΕ ανθρακικο! Δοκιμασμένη συνταγή! :hi:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κάποτε πριν 18 χρόνια γαμουσα αβερτα στο Σαντάνσκι Βουλγαρίας παράνομες Βουλγάρες πουτανιτσες γλιφομουνια και ακαποτα τσιμπούκια.Ο αδέλφια μου πολύ κατά της πορνείας μου έλεγε πος θα πεθάνεις Μ αυτά που κάνεις.ο ίδιος χτιπησε ένα πολύ καθός πρεπει γκομενάκι και αρπάζει κονδιλοματα που μεταφέρει και στη γυναίκα του.10 θεραπείες σε αφροδισιολόγος με πολύ πόνο και καυτιρςιασμους και η γυναίκα του τον παράτησε .εγώ δεν έπαθα τίποτα.αυτα καλημέρα σας
Εσύ είχες γυναίκα;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μη λέμε παπαριές,διαβάζουν και μικροί ακάποτοι. Όταν έχεις σχέση ή είσαι παντρεμένος δεν γαμας η δίνεις όπου να ναι ακά αν δεν θέλεις να γίνουν ότι έγιναν στο φίλο σου.. Κανόνας. Το καθωσπρεπει γκομενάκι και πριν απ' τον φίλο σου ακα έδινε. Ανάθεμα και αν είχε κανει ποτέ εξετάσεις. Ούτε ο φίλος σου.

Κάποιος μπορεί να είναι χρόνιος φορέας χωρίς συμπτώματα και να το μεταδίδει αβερτα. Αν δεν πήγαινα ουρολόγο θα το ανακάλυπτα; Όχι. Θα το κολλαγα όπου έβρισκα ακα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το vibromicin κάποια φαρμακεία το δίνουν χωρίς συνταγή. Αντιβίωση για ακα και κομαντιλικια.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.180
Πόντοι
31.618
Είμαι φαντάρος στην Κατερίνη άσε Πόλα χρόνια πριν.καυλομενος φουλ χτιπαω γκόμενα σε μπαράκι πολύ σούπερ.μετα από καμιά βδομάδα με πάει σπίτι της γδυόμαστε και εκεί που βγάζω προφιλακτικο μου λέει αν είναι με Καποτά συκο φύγε .φεύγεις στα 21 σου από γαμιση.αποτελεσμα .υπατιτηδα β που κουβαλάω ακόμα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Είμαι φαντάρος στην Κατερίνη άσε Πόλα χρόνια πριν.καυλομενος φουλ χτιπαω γκόμενα σε μπαράκι πολύ σούπερ.μετα από καμιά βδομάδα με πάει σπίτι της γδυόμαστε και εκεί που βγάζω προφιλακτικο μου λέει αν είναι με Καποτά συκο φύγε .φεύγεις στα 21 σου από γαμιση.αποτελεσμα .υπατιτηδα β που κουβαλάω ακόμα
Έχεις συμπτώματα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom