Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Θες κάτι συγκεκριμένο να μου πεις;;
μουφεςΠριν χρόνια στο site υπήρχε μία ισχυρή σέχτα από μέλη του Bou μυημένα στα σκοτεινότερα μυστικά του αγοραίου έρωτα.
Άτομα με άψογη εξωτερική εμφάνιση, είς βάθος γνώστες του ταντρικού σεξ, και άριστοι στην ερωτική αποπλάνηση, όργωναν τους δρόμους του Μεταξιού και της Φυλής όπου σαγήνευαν τα κορίτσια των οίκων.
Έχοντας κάμψει τις αντιστάσεις τους, παραδομένες στην ηδονή, υπέκυπταν στην ακάποτη συνουσία μετ'αυτών.
Κάτι που για τον μέσο άνθρωπο μοιάζει ριψοκίνδυνο ακόμα και για την ίδια του την ζωή - ένα άπιαστο όνειρο - για εκείνους είχε γίνει πραγματικότητα αφού είχαν καταστεί άτρωτοι στα αφροδίσια νοσήματα.
Μετά από εις βάθος μελέτη της Αλχημείας και πολλαπλά πειράματα κατέληξαν πως το μαγικό φίλτρο που τους προστάτευε ήταν η Fanta.
Η σχεδόν άμεση κατανάλωσή της μετά την ολοκλήρωση της ερωτικής πράξης εξουδετέρωνε πλήρως όλα τα μικρόβια και τους ιούς.
Άλλοι λένε πως ήταν η μπλέ, άλλοι η κόκκινη.
Ένα μυστήριο που δεν θα απαντηθεί ποτέ αφού η σέχτα διαλύθηκε υπό την πίεση Μασόνων που λυμαίνονται το Bou.
Μία μυστικιστική ομάδα που χάρισε ελπίδα και προκαλούσε τον θαυμασμό των υπόλοιπων μελών ...εξαερώθηκε και τα ίχνη της σβήστηκαν για πάντα.
Ήταν οι "Ακάποτοι Καταδρομείς".
Αχ....τι μου θύμισες τα νιάτα μου.Πριν χρόνια στο site υπήρχε μία ισχυρή σέχτα από μέλη του Bou μυημένα στα σκοτεινότερα μυστικά του αγοραίου έρωτα.
Άτομα με άψογη εξωτερική εμφάνιση, είς βάθος γνώστες του ταντρικού σεξ, και άριστοι στην ερωτική αποπλάνηση, όργωναν τους δρόμους του Μεταξιού και της Φυλής όπου σαγήνευαν τα κορίτσια των οίκων.
Έχοντας κάμψει τις αντιστάσεις τους, παραδομένες στην ηδονή, υπέκυπταν στην ακάποτη συνουσία μετ'αυτών.
Κάτι που για τον μέσο άνθρωπο μοιάζει ριψοκίνδυνο ακόμα και για την ίδια του την ζωή - ένα άπιαστο όνειρο - για εκείνους είχε γίνει πραγματικότητα αφού είχαν καταστεί άτρωτοι στα αφροδίσια νοσήματα.
Μετά από εις βάθος μελέτη της Αλχημείας και πολλαπλά πειράματα κατέληξαν πως το μαγικό φίλτρο που τους προστάτευε ήταν η Fanta.
Η σχεδόν άμεση κατανάλωσή της μετά την ολοκλήρωση της ερωτικής πράξης εξουδετέρωνε πλήρως όλα τα μικρόβια και τους ιούς.
Άλλοι λένε πως ήταν η μπλέ, άλλοι η κόκκινη.
Ένα μυστήριο που δεν θα απαντηθεί ποτέ αφού η σέχτα διαλύθηκε υπό την πίεση Μασόνων που λυμαίνονται το Bou.
Μία μυστικιστική ομάδα που χάρισε ελπίδα και προκαλούσε τον θαυμασμό των υπόλοιπων μελών ...εξαερώθηκε και τα ίχνη της σβήστηκαν για πάντα.
Ήταν οι "Ακάποτοι Καταδρομείς".
Ρε αλάνια πήγα τις προάλλες πριν κάνα 4 ημερο στο μετάξ Ι43 και μου πήρε μια ακαποτο μπουκι και τώρα σήμερα παρατηρώ ότι έχω κάτι κοκκινίλες στο πουτσοκεφαλο λέτε να παίχτηκε τίποτα σας έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο;
Γιαννακη λεβεντοπεδο
Γιαννακη λεβεντοπεδο
Λεγε που γαμησες μετα απο κει να σωθουμε τουλαχιστον οι Last of us.
Αυτή έχει ανθρακικό. Δεν κάνει. Τη μπλε να παίρνετε.
Τώρα αυτοί επί το πλείστον θα είναι οι 'κατεστραμενοι συνταξιούχοι χωρίς γκόμενα και δεκαρικο' να πάνε στο εμετικό.Αχ....τι μου θύμισες τα νιάτα μου.
Μέγα λάθος φίλτατε! Η fanta πρέπει να είναι ΜΕ ανθρακικο! Δοκιμασμένη συνταγή!Τελικά έπρεπε να είχα πιει φαντα χωρίς ανθρακικό μετά το κωλογαμησι. Μετά δεν θα Μ έπιανε τίποτα.
Εκεί οι απόψεις διήσταντο με ομηρικές μάχες και αναλύσεις χημείας.Μέγα λάθος φίλτατε! Η fanta πρέπει να είναι ΜΕ ανθρακικο! Δοκιμασμένη συνταγή!
Εσύ είχες γυναίκα;Κάποτε πριν 18 χρόνια γαμουσα αβερτα στο Σαντάνσκι Βουλγαρίας παράνομες Βουλγάρες πουτανιτσες γλιφομουνια και ακαποτα τσιμπούκια.Ο αδέλφια μου πολύ κατά της πορνείας μου έλεγε πος θα πεθάνεις Μ αυτά που κάνεις.ο ίδιος χτιπησε ένα πολύ καθός πρεπει γκομενάκι και αρπάζει κονδιλοματα που μεταφέρει και στη γυναίκα του.10 θεραπείες σε αφροδισιολόγος με πολύ πόνο και καυτιρςιασμους και η γυναίκα του τον παράτησε .εγώ δεν έπαθα τίποτα.αυτα καλημέρα σας
Μη λέμε παπαριές,διαβάζουν και μικροί ακάποτοι. Όταν έχεις σχέση ή είσαι παντρεμένος δεν γαμας η δίνεις όπου να ναι ακά αν δεν θέλεις να γίνουν ότι έγιναν στο φίλο σου.. Κανόνας. Το καθωσπρεπει γκομενάκι και πριν απ' τον φίλο σου ακα έδινε. Ανάθεμα και αν είχε κανει ποτέ εξετάσεις. Ούτε ο φίλος σου.Κάποτε πριν 18 χρόνια γαμουσα αβερτα στο Σαντάνσκι Βουλγαρίας παράνομες Βουλγάρες πουτανιτσες γλιφομουνια και ακαποτα τσιμπούκια.Ο αδέλφια μου πολύ κατά της πορνείας μου έλεγε πος θα πεθάνεις Μ αυτά που κάνεις.ο ίδιος χτιπησε ένα πολύ καθός πρεπει γκομενάκι και αρπάζει κονδιλοματα που μεταφέρει και στη γυναίκα του.10 θεραπείες σε αφροδισιολόγος με πολύ πόνο και καυτιρςιασμους και η γυναίκα του τον παράτησε .εγώ δεν έπαθα τίποτα.αυτα καλημέρα σας
Έχεις συμπτώματα;Είμαι φαντάρος στην Κατερίνη άσε Πόλα χρόνια πριν.καυλομενος φουλ χτιπαω γκόμενα σε μπαράκι πολύ σούπερ.μετα από καμιά βδομάδα με πάει σπίτι της γδυόμαστε και εκεί που βγάζω προφιλακτικο μου λέει αν είναι με Καποτά συκο φύγε .φεύγεις στα 21 σου από γαμιση.αποτελεσμα .υπατιτηδα β που κουβαλάω ακόμα