Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (26 μέλη και 268 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εκεί κολλάει το σίδερο. Πάνω στην καβλα δεν χαμπαριάζει . Μετά που κυκλοφοράει παρασημοφορημενος το καταλαβαίνει.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Είμαι σίγουρος αν παμε όλοι να κάνουμε εξετάσεις,με καλλιέργειες γάλακτος,ούρα ,δείγμα απ' την ουρηθρα,για κονδυλώματα κτλ. 7 στους δέκα όλο και κάτι θα βγάλουμε. Άσπρο φαντοπάτο.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Επίσκεψη σήμερα στην αγαπημένη Αναστασία από την οδό του αλύπητου ξύλου, που λέει και ένας καλλιτέχνης εδώ.
Ανανεωμένη, ξεκούραστη από τις διακοπές και με δυο κιλάκια ίσως παραπάνω αλλά παραμένει αδύνατη.
Σταθερή αξία.

/
Φίλε, από ό,τι βλέπω ο Συγγρός έχει εφημερία τώρα έως αύριο στις 8:00 π.μ.. Έχει αναρτηθεί πρόγραμμα και για αύριο.
Καλή δύναμη
΄ οδό του αλύπητου ξύλου ΄
Συναγωνιστή "The Keeper" πολλύ εύστοχο !!! :thumbsup:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Δυο με τρεις μερες πριν σας εδωσα πληροφοριες για την στοματικη υγιεινη των ιεροδουλων. Βεβαια λιγο πολυ τα ξερατε ολοι, αλλά μερικοι τον χαβα τους.... ρε παιδια, ρε συναγωνιστες αν θελετε να δωσετε ΑΚΑ πιπες δωστε τες σε καμια αποδεδειγμενα καθαρη call ή αν δεν παιζει χρημα πηγαινετε σε ιεροδουλες οικων που αποδεδειγμενα δεν εχουν προκαλεσει ΠΟΤΕ προβλημα σε συναγωνιστη! Οταν η κοπελα χρησιμοποιει lysterine τακτικα, δεν πηγαινει με Πακηδες, εχει εμφανης καλη στοματικη υγιεινη, εστω και με μια γρηγορη ματιά, τοτε ενδωστε γιατι το ρισκο ειναι αρκετα μικροτερο ως αμελητεο. Απλα μια συμβουλη ακομα, πριν φυγεται απο τον οικο ριξτε ενα γερο κατουρημα για να καθαρισει η ουρηθρα και καντε κι ενα καλο πλυσιμο με το σαπουνι που εχει εκει στον νυπτηρα. Ναι μεν καταστρεφεται το ph απο την βαλανο για 3 - 4 μερες και μπορει να εχετε τσουξηματακια απο το σαπουνι των 2 ευρω που εχουνε στους νυπτηρες , αλλά γλυτωνετε άλλα πιο σημαντικα. Προσπαθηστε να ελαχιστοποιεισετε τους κινδυνους! Και αλλο ενα tip και αποχωρω για την ωρα, να παιρνετε κι ενα προσθετο διατροφης απο εκχυλισμα cranberrie γιατι ειναι διουρητικο καθως επισης κανει τα τοιχωματα της ουρηθρας να ειναι γλυστερα και να διωχνουν ολα τα μικροβια που πανε να εισελθουν μεσα απο την ουρηθρα να φευγουν με το κατουρημα. Αυτα τα ολιγα κι ευχομαι ο συναγωνιστης να επιστρεψει ξανα στις επαλξεις! Αν δεν βγαινει κατι απο την ουρηθρα, ολα καλα. Αν βγαινει κατι τοτε θα υπαρχει προβλημα αντιμετωπισημο ομως. Πριν βαλεις αλοιφη στο πουλι κι ετσι και ειναι μυκητες παρε ενα fugostadin του ενος. Θα φυγουν αμεσα και δεν θα χρειαστει να χαλασεις το ph της βαλανου με travocort, fucidin και αλλές αντιμυκητιακες.
:thumbsup: " πριν φυγεται απο τον οικο ριξτε ενα γερο κατουρημα για να καθαρισει η ουρηθρα " αυτό συναγωνιστή μας το έλεγαν οι πιό μεγάλοι τότε που πρωτοαρχίζαμε τις θρυλικές μπουρδελοτσαρκές μας κάπου το '80 !! :hi:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
fanta.jpg
:)
:thumbsup: :thumbsup:
........μετά όμως το άλλαξαν και έβαλαν και το moto " Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές "

Συνημμένα

• Λουξ.jpg
    Λουξ.jpg
    42,9 KB · Εμφανίσεις: 49

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Να είσαι καλά συναγωνιστά αλλά τα copyrights ανήκουν σε άλλο μέλος!
:hi:
Η αλήθεια είναι πως έχουμε πάρα πολούς ευφάνταστους συναγωνιστές που βάζουν όμορφες περιγραφές αλλά και ασκήσεις για σκέψη !!

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Είμαι φαντάρος στην Κατερίνη άσε Πόλα χρόνια πριν.καυλομενος φουλ χτιπαω γκόμενα σε μπαράκι πολύ σούπερ.μετα από καμιά βδομάδα με πάει σπίτι της γδυόμαστε και εκεί που βγάζω προφιλακτικο μου λέει αν είναι με Καποτά συκο φύγε .φεύγεις στα 21 σου από γαμιση.αποτελεσμα .υπατιτηδα β που κουβαλάω ακόμα
Φίλε θα την είχα βρει και θα την είχα σκοτώσει επιτιδες θα στο χε πει αυτό θα ήθελε να το μεταφέρει η καργια

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
΄ οδό του αλύπητου ξύλου ΄
Συναγωνιστή "The Keeper" πολλύ εύστοχο !!! :thumbsup:
Μας κλέβουν και τα TM τώρα.:tooth:
Θα κάνω αναφορά στον Αντισθένη για πνευματικά δικαιώματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:thumbsup: " πριν φυγεται απο τον οικο ριξτε ενα γερο κατουρημα για να καθαρισει η ουρηθρα " αυτό συναγωνιστή μας το έλεγαν οι πιό μεγάλοι τότε που πρωτοαρχίζαμε τις θρυλικές μπουρδελοτσαρκές μας κάπου το '80 !! :hi:
Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους μεγαλογαμικουλες.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το προφίλ του μεφαλογαμικουλα συνοψίζεται στα εξής' Εγώ;Εγώ; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; γάμησα εδώ ,γάμησα εκεί ,γάμησα παραπέρα ,όλα ακα,θα σε γαμησω και σένα που αντιμιλας.'

Νταξει ας κατουρησουν και λίγο.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Παρεμπιπτόντως,το ραμαντάν τελείωσε κι έχουν ξαμολυθει οι Πάκοι;

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.182
Πόντοι
2.477
Κατηφορησα προσ μεταξουργειο νωριτερα και επιρεασμενος απο την κριτικη ενος συναγωνιστη σε αυτο το νημα πηγα καρφωτος Ιασ 37Α για την Ζηνα.Μου αρεσουν τα καπως και καλα παχουλα και ηθελα να δοκιμασω!Δεν μας βγηκε η χημεια.Μολις μπηκα γελουσαν και μιλουσαν δυνατα στην γλωσσα τους.Την ειδα και ηθελα να περασω!Μετριου αναστηματος,με μασταρια μεγαλουτσικα και κρεμαστα,μελαχροινη την εκοψα στα σκοταδια,με μαλλι μεχρι τους ωμους και φουσκωτη κοιλια χωρις σωσιβιο αν διεκρινα καλα στα σκοταδια,επισης!Κατα τη διαρκεια που ετοιμαζομουν γελουσαν ξανα δυνατα.Ο χωρος αθλιος και με πηγε στο τερμα δωματιο που απο πισω ειναι το κουζινακι.Μπηκε η Ζηνα,χαμογελαστη και αμεσως περασμα σε ημι-σηκωμενο πουλι λαστιχο.Υπερ απλη πιπα,αλλα ενιωσα οτι της αρεσε που γινοταν σκληρος μεσα στο στομα της,χωρις να ειμαι σιγουρος.Στησιμο στα 4 και υπερ απλο σκισιμο οπου αντεχει στη γρηγορη ταχυτητα,αλλα ολα απλα.Χαμογελαστη φατσα και ευθυμη!Το ιδιο και η τσατσα και ευγενικη,παρολο που τις απασχολουσαν το περιεχομενο που γελουσαν σαν χαζουλες.Δεν ταιριαξε η χημεια μας,παμε παρακατω!Καλη συνεχεια σε ολους!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κατηφορησα προσ μεταξουργειο νωριτερα και επιρεασμενος απο την κριτικη ενος συναγωνιστη σε αυτο το νημα πηγα καρφωτος Ιασ 37Α για την Ζηνα.Μου αρεσουν τα καπως και καλα παχουλα και ηθελα να δοκιμασω!Δεν μας βγηκε η χημεια.Μολις μπηκα γελουσαν και μιλουσαν δυνατα στην γλωσσα τους.Την ειδα και ηθελα να περασω!Μετριου αναστηματος,με μασταρια μεγαλουτσικα και κρεμαστα,μελαχροινη την εκοψα στα σκοταδια,με μαλλι μεχρι τους ωμους και φουσκωτη κοιλια χωρις σωσιβιο αν διεκρινα καλα στα σκοταδια,επισης!Κατα τη διαρκεια που ετοιμαζομουν γελουσαν ξανα δυνατα.Ο χωρος αθλιος και με πηγε στο τερμα δωματιο που απο πισω ειναι το κουζινακι.Μπηκε η Ζηνα,χαμογελαστη και αμεσως περασμα σε ημι-σηκωμενο πουλι λαστιχο.Υπερ απλη πιπα,αλλα ενιωσα οτι της αρεσε που γινοταν σκληρος μεσα στο στομα της,χωρις να ειμαι σιγουρος.Στησιμο στα 4 και υπερ απλο σκισιμο οπου αντεχει στη γρηγορη ταχυτητα,αλλα ολα απλα.Χαμογελαστη φατσα και ευθυμη!Το ιδιο και η τσατσα και ευγενικη,παρολο που τις απασχολουσαν το περιεχομενο που γελουσαν σαν χαζουλες.Δεν ταιριαξε η χημεια μας,παμε παρακατω!Καλη συνεχεια σε ολους!
Επιτέλους και μια ενημέρωση. Αφού σ αρέσουν τα γελαδερα ,δοκίμασε την Αλέσια, στο Ι20β μετά τις 1700 να μας πεις.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το ενημέρωση για στούντιο δεν την βλέπω πουθενά. Κόπηκε;

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Φίλε θα την είχα βρει και θα την είχα σκοτώσει επιτιδες θα στο χε πει αυτό θα ήθελε να το μεταφέρει η καργια
Μια φορά,απ'λες,μία με είχε βάλει να τη γαμησω ακαποτα ενώ στο μουνι είχε πηχτό πύον. Για να κολλήσω και εγώ. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα αλλά δεν ξέρω αν είχα τσιμπήσει κανένα παράσημο κρυφό και είχα προβιβαστει.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ισως πρεπει να κανεις αλλο προφιλ σαν "Στουδιος" για να εχεις προσβαση! :cheesy::cheesy:
Για να σχολιάζω στο σωστό μέρος για στουδιος. Γιατί εδώ τσινανε κάποιοι εμετουργειώτες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom