Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 307 άτομα (25 μέλη και 282 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Υποτάχτηκες. Και δεν ντρέπεσαι να το λες. Εύγε. Έτσι πρέπει να εξομολογούμεθα αλλήλοις τα παραπτώματά μας.
Που υποτακτικέ ; Με αυτά τα εμβόλια θα είμαστε άτρωτοι !!! τα εμβολιαβυτα είναι θεϊκά

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Έχεις δίκιο ανεβάζει τρανσαμινασης , αλλά από προσωπική εμπειρία με χρήση 4 μήνες καθημερινά , μετά εξαιτασει λίγο ανεβεσμενες και μολης διέκοψα 5 μέρες ξανά έκανα και ήταν στα νορμαλ τέλειος επίπεδα !!! Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μειλαω προσωπικά για εμένα και δεν συστηνο σε κανέναν να κάνει το ίδιο το τονίζω αυστηρά !! Αλλά οφειλο να πω την εμπειρία μου διότι εδώ ανταλασουμε κύριος έμπειριες πάσης φύσεις !! Εγώ προσωπικά εζω παρατήρηση σε πολλά φάρμακα αλλά και σε συμπληρώματα διατροφησ που έπαιρνα πως όσο τα έπαιρνα είχα άλλες τιμές συκοτιου και με 5 μέρες διακοπή οι τιμές πήγαιναν στα τέλειος νορμαλ !! Για να μην πλατιασω άλλο ρώτησα γιατρό και μου είπε πως όσο κανείς χρήση αλλάζουν οι τιμές και είναι φυσιολογικό όταν διακόπτης επανέρχονται αλλά αν κανείς κάτι χρήση πάνω από 6-10 μήνες εκεί οσως είναι μην αναστρέψιμες οι τιμές που σημαίνει κάποια βλάβη στο συκωτη !! Αυτά
Σίγουρα ο οργανισμός επουλώνει, αλλά δεν πρέπει να τον φορτώνουμε γιατί είναιι ρώσικη ρουλέτα αυτά..

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681
Εχει παρει κανεις Αμαντα απο στουντιο Αθηνων 318 την πολωνη να πει γνωμη??

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Συναγωνιστές θα ήθελα τη βοηθειας σας,επειδή πρόσφατα είδα τη Σίλβια απο το β 3,ξέρει κανείς αν τιμάει το παράβολο;

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Συναγωνιστές θα ήθελα τη βοηθειας σας,επειδή πρόσφατα είδα τη Σίλβια απο το β 3,ξέρει κανείς αν τιμάει το παράβολο;
Γράφονταν καλά πραγματα για αυτή.
Νομίζω όμως ότι ο @Tony xx είχε γράψει ότι άρχισε κάποτε να ψιλοφολιάζει. Δεν είμαι σίγουρος.
Ας απαντήσει ο συναγωνιστής/οι συναγωνιστές.
:hi:

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.919
Πόντοι
1.046
Συναγωνιστή , παλιά το τιμούσε τώρα δεν ξέρω τι κάνει.

Mynameisdaniel

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
66
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλημέρα, έχουμε καμία πληροφορία για την Αλίνα την μιλφαρα με τις βυζαρες από Κ47; Αρχικά αν είναι ανοιχτός ο οίκος και αν την έχει δει κάποιος την τελευταία εβδομάδα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.853
Πόντοι
5.975
Συμφωνώ , σιγά μή δίνουμε και εκκαθαριστικό σημείωμα. Ένας Μπουρδελιάρης γίνεται πρότυπο για τους άλλους άντρες γύρω του μιας και κατέχει το μυστικό του έρωτα. Η ποικιλία από τα κορίτσια μάς κρατάει σε μια μόνιμη εφηβεία , ενθουσιασμό-εγρήγορση-αδρεναλίνη τα οποία σού δίνουν το boost να εξελιχθείς σε οποιονδήποτε τομέα. Για παράδειγμα έχω πορωθεί αυτό το διάστημα με γυμναστικές, έδωσα 400 ευρώ για όργανα και stuff γενικώς για να προπονούμαι σπίτι.Σχοινάκια, πάγκος, βαράκια, σκόνες πρωτεϊνης, αθλητικά παπούτσια running (4 καινούρια ζευγάρια), λάστιχα , μονόζυγο, της πουτάνας το κάγκελο. Σε αυτή την πόρωση με οδήγησε το γαμάτο σεξ στα μπουρδέλα. Νοιώθω να ξεκολλάνε τα χρόνια από πάνω μου κι από 30 -κάτι που είμαι να γίνομαι 21. Κάνω στραβόμπαρα και σκέφτομαι κάθε φορά το κοριτσάκι που θα γαμήσω. Τι θέλουν πια αυτά τα ραμολιμέντα από τις ζωές μας εκεί έξω??? Αφού τούς το λέμε ξανά και ξανά. Ειμαστε αντικαθεστωτικοί, θα γαμάμε μέχρι την κάσα και ίσως και μετά θάνατον!!! Φορέστε τις παντοφλίτσες σας και πάτε να ψωνίσετε από το Σούπερ το Α4 που σάς έγραψε η Γυναίκα σας, άθλιοι βόθροι, σκλάβοι της βέρας!
Δυναμικό, ανατρεπτικό, αντικαθεστωτικό post! Είμαι σίγουρος ότι ασπάζεσαι τις βασικές αρχές του πικερισμού!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ποτέ δεν ειμουν της 3 βάρδιας πολύ σπάνια ..!! Μια χαρά είναι και η πρωινή η η απογευματινή ίσως δούμε της βράδυνες το απόγευμα ….

Σαν την 3η μεταμεσονύχτια τσάρκα ΔΕΝ έχει αδερφέ μου!
Σαν να λέμε πιτόγυρο δίχως κρέας ένα πράγμα!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
Σαν την 3η μεταμεσονύχτια τσάρκα ΔΕΝ έχει αδερφέ μου!
Σαν να λέμε πιτόγυρο δίχως κρέας ένα πράγμα!
η 3η βαρδια ειναι σαπια, αλλα εχει το ρομαντισμο της νυχτας και της αλητειας.
Κατα τα αλλα νομιζω οτι οι πρωινες βαρδιες ειναι πιο νορμαλ.
Στις δικες μου τσαρκες παντως τα βραδια γαμαω κατι ορκ και τα πρωινα γαμαω νεραιδες, ισως ειμαι ατυχος

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δυναμικό, ανατρεπτικό, αντικαθεστωτικό post! Είμαι σίγουρος ότι ασπάζεσαι τις βασικές αρχές του πικερισμού!
Υπάρχουν στοιχεία μέσα στη φιλοσοφία σου στοιχεία που μού έχουν εξάψει το ενδιαφέρον στο πρόσφατο παρελθόν,ντάξει με τούς αριθμούς δεν συμφωνώ απόλυτα ,σαφώς ο κάθε νους θα περιπλανηθεί στα δικά του μονοπάτια αλλά η Λεωφόρος για όλους τους Μπουρδελιάρηδες είναι κοινή στο τέλος της ημέρας: ' Είμαστε αποκομμένοι από τον κοινωνικό ιστό ασχέτως το ότι έχουμε τη δυνατότητα να υποδυθούμε τους κανονικούς ανθρώπους ώστε να είμαστε λειτουργικοί και υφαίνοντας παράλληλα βήμα βήμα τον δικό μας ιστό, που είναι τι άλλο? Το να επιλέγεις εσύ ο ίδιος τι τραβάει η όρεξή σου να κάνεις -και πότε- χωρίς να περιμένεις την 'Μοίρα' .Α)Θέλω να κάνω σεξ οπωσδήποτε μέσα στο επόμενο μισάωρο, σηκώνομαι από το pc και πάω στα μπουρδέλα. Β) Δεν θέλω να σκορπίσω τον χρόνο μου απλώς ακούγοντας τα νέα των άλλων σε μια βαρετή καφετέρια.Ξανασηκώνομαι απ' την καρέκλα και την κάνω για τα μπουρδέλα -για να ρεφάρω από τα παράσιτα- λεγόντάς τους 'Καλή συνέχεια'.Έτσι πρέπει να ζει τη ζωή του ένας άνθρωπος που έχει αξιοπρέπεια.

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
, Χριστίνα Παπαδέλη επειγόντως να γίνει άφιξη στο Μετάξι, τι γκόμενα είναι αυτή ρε φίλε , να συρθείς από το μέτωπό της μέχρι τα δαχτυλάκια της στα πατουσάκια με γλώσσα αφήνοντας γυαλιστερή γραμμή..

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Συμφωνώ , σιγά μή δίνουμε και εκκαθαριστικό σημείωμα. Ένας Μπουρδελιάρης γίνεται πρότυπο για τους άλλους άντρες γύρω του μιας και κατέχει το μυστικό του έρωτα. Η ποικιλία από τα κορίτσια μάς κρατάει σε μια μόνιμη εφηβεία , ενθουσιασμό-εγρήγορση-αδρεναλίνη τα οποία σού δίνουν το boost να εξελιχθείς σε οποιονδήποτε τομέα. Για παράδειγμα έχω πορωθεί αυτό το διάστημα με γυμναστικές, έδωσα 400 ευρώ για όργανα και stuff γενικώς για να προπονούμαι σπίτι.Σχοινάκια, πάγκος, βαράκια, σκόνες πρωτεϊνης, αθλητικά παπούτσια running (4 καινούρια ζευγάρια), λάστιχα , μονόζυγο, της πουτάνας το κάγκελο. Σε αυτή την πόρωση με οδήγησε το γαμάτο σεξ στα μπουρδέλα. Νοιώθω να ξεκολλάνε τα χρόνια από πάνω μου κι από 30 -κάτι που είμαι να γίνομαι 21. Κάνω στραβόμπαρα και σκέφτομαι κάθε φορά το κοριτσάκι που θα γαμήσω. Τι θέλουν πια αυτά τα ραμολιμέντα από τις ζωές μας εκεί έξω??? Αφού τούς το λέμε ξανά και ξανά. Ειμαστε αντικαθεστωτικοί, θα γαμάμε μέχρι την κάσα και ίσως και μετά θάνατον!!! Φορέστε τις παντοφλίτσες σας και πάτε να ψωνίσετε από το Σούπερ το Α4 που σάς έγραψε η Γυναίκα σας, άθλιοι βόθροι, σκλάβοι της βέρας!
Αγαπητε εισαι στην καλυτερη ηλικια να κανεις οικογενεια και να χαρεις τα καλα της ,συντροφος και πατερας ,πιστεψε δεν εχει μελλον ο πληρωμενος ερωτας, συμφωνω πως σε κραταει σε μονιμη εφηβεια ,αν αγαπας και αγαπιεσαι αληθινα.ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ να ψωνιζεις απο μαρκετ για τους δικους σου ανθρωπους γιατι το κατακρινεις?Για ποσο διαστημα θα πορωνεσαι με τη γυμναστικη ?κανα εξαμηνο λεω γω και μετα θα ψαχνεις αλλο υποκαταστατο.Υπαρχει ομορφοτερο απο το μεγαλωμα ενος παιδιου δικου σου?Αυτο που προτεινεις φιλε μου σε αδιεξοδο παει! θα υπαρχει παντα το ανικανοποιητο.Θελει υπευθυνοτητα η δημιουργια οικογενειας και ικανοτητα .Να βρεις συντροφο ,δυσκολο μεν οχι ακατορθωτο δε.ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ και να αγαπηθεις και αν εχεις το κουραγιο για πληρωμενο σεξ ,χαλαλι σου ,ποιος θα σε εμποδιζει? Η ΣΥΖΥΓΟΣ θα χαιρεται γιατι θα εισαι παντα ορεξατος και εσυ θα αισθανεσαι ολοκληρωμενος και γεματος στα 60 ηντα σου.Προσωπικα εκανα οικογενεια στα 30,απειχα δεκαετια απο πληρωμενο σεξ,εκτοτε γλεντω οποτε μπορω το πληρωμενο και καλυτερευει το σταθερο,εχω τα διπλα σου χρονια και καμαρωνω ενα γυιο στην ηλικια σου.Να με συγχωρεις για το δασκαλιστικο δεν επιθυμω να σε νουθετισω μπορεις να συνεχισεις οπως αισθανεσαι,θεωρω ομως σωστο να υπαρχει αντιλογος απο εναν εμπειροτερο που συνεχιζει να διασκεδαζει με πληρωμενο που τον κανει οριμενες φορες 30αρη να πορωνεται με τις 25 αρες οσο αντεχει,να μη βγαζει τη βερα του οταν γαμαει πουτανα.Αντικαθεστωτικος δεν γινεσαι αν θελεις να γαμας και μετα θανατο και να προσεχεις με τα στραβομπαρα γιατι ενεχουν κινδυνους τραυματισμου.Να ξερεις επισης οτι δεν ειμαι καθολου ραμολιμεντο οπως με αποκαλεις και ας φορω καπου καπου και την παντοφλιτσα μου.ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.Αυτα και να με συγχωρειται αν εγινα δυσαρεστος πρωι -πρωι.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αγαπητε εισαι στην καλυτερη ηλικια να κανεις οικογενεια και να χαρεις τα καλα της ,συντροφος και πατερας ,πιστεψε δεν εχει μελλον ο πληρωμενος ερωτας, συμφωνω πως σε κραταει σε μονιμη εφηβεια ,αν αγαπας και αγαπιεσαι αληθινα.ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ να ψωνιζεις απο μαρκετ για τους δικους σου ανθρωπους γιατι το κατακρινεις?Για ποσο διαστημα θα πορωνεσαι με τη γυμναστικη ?κανα εξαμηνο λεω γω και μετα θα ψαχνεις αλλο υποκαταστατο.Υπαρχει ομορφοτερο απο το μεγαλωμα ενος παιδιου δικου σου?Αυτο που προτεινεις φιλε μου σε αδιεξοδο παει! θα υπαρχει παντα το ανικανοποιητο.Θελει υπευθυνοτητα η δημιουργια οικογενειας και ικανοτητα .Να βρεις συντροφο ,δυσκολο μεν οχι ακατορθωτο δε.ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ και να αγαπηθεις και αν εχεις το κουραγιο για πληρωμενο σεξ ,χαλαλι σου ,ποιος θα σε εμποδιζει? Η ΣΥΖΥΓΟΣ θα χαιρεται γιατι θα εισαι παντα ορεξατος και εσυ θα αισθανεσαι ολοκληρωμενος και γεματος στα 60 ηντα σου.Προσωπικα εκανα οικογενεια στα 30,απειχα δεκαετια απο πληρωμενο σεξ,εκτοτε γλεντω οποτε μπορω το πληρωμενο και καλυτερευει το σταθερο,εχω τα διπλα σου χρονια και καμαρωνω ενα γυιο στην ηλικια σου.Να με συγχωρεις για το δασκαλιστικο δεν επιθυμω να σε νουθετισω μπορεις να συνεχισεις οπως αισθανεσαι,θεωρω ομως σωστο να υπαρχει αντιλογος απο εναν εμπειροτερο που συνεχιζει να διασκεδαζει με πληρωμενο που τον κανει οριμενες φορες 30αρη να πορωνεται με τις 25 αρες οσο αντεχει,να μη βγαζει τη βερα του οταν γαμαει πουτανα.Αντικαθεστωτικος δεν γινεσαι αν θελεις να γαμας και μετα θανατο και να προσεχεις με τα στραβομπαρα γιατι ενεχουν κινδυνους τραυματισμου.Να ξερεις επισης οτι δεν ειμαι καθολου ραμολιμεντο οπως με αποκαλεις και ας φορω καπου καπου και την παντοφλιτσα μου.ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.Αυτα και να με συγχωρειται αν εγινα δυσαρεστος πρωι -πρωι.
Καλά έκανες , δεν δυσαρεστήθηκα καθόλου, συνεχίζω ανένδοτος να χορεύω στη μαγεία του Μεταξουργείου, να γλιστράω στα σκοτεινά αστικά σοκάκια του αφήνοντας να φτάνει στα ρουθούνια μου η μέθη των γυναικείων κορμιών, σαν σειρήνες ερωτισμού. Δεν θέλω να κάνω οικογένεια , είναι ξεκάθαρο και θα κλείσω με Original ατάκα του Carl Barton: '''Μακριά από παιδί κι από αμάξι για μια ζωή χωρίς τρεχάματα και άγχη...!!!''' Υ.Γ Η Γυμναστική για μένα είναι αξία ζωής. Θα γυμνάζομαι μέχρι να πεθάνω. Μόνο εγώ καθορίζω το πόσο θα με πορώνει κάτι. Το να μεγαλώσεις ένα παιδί δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι ούτε σε εκτοξεύει σαν άνθρωπο στα σύμπαντα, ίσα ίσα σε αποχαυνώνει και σε βυθίζει στην παρακμή μιας κι έχεις απέναντί σου ένα πλάσμα το οποίο δεν έχει δικό του εαυτό. Η απληστία του να νοιώσεις ιδιαίτερος καθρεφτίζεται σε αυτό το μικρό νεογνό, διότι στην πραγματικότητα ΔΕΝ θέλεις να τον κάνεις ξεχωριστό άνθρωπο αλλά δικό σου δεκανίκι μπας και ξεπλύνει τους φόβους και τις αποτυχίες που είχες όταν ήσουν μικρός, Ένa Pockemon. Υ.Γ Νούμερο 2. Το παιδί σου σε λίγα χρόνια (άκυρο , τώρα είναι μεγάλο άρα συμβαίνει ήδη) δεν θα σού δίνει καμία σημασία πια γιατί έχει συνηθίσει να σε βλέπει σαν έναν άνθρωπο που τού παρέχει αγαθά και τού καλύπτει τις ανάγκες του..!! Να 'σαι καλά !!

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Λοιπόν θα κάνω την υπέρβαση να σού αποκαλύψω ένα μυστικό της ζωής το οποίο σίγουρα δεν γνωρίζεις γιατί δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλος είναι κάποιος αλλά καθαρά με την ευστροφία του. Θα στεναχωρήσω κόσμο και θα δημιουργήσω κόμπους στο στομάχι το ξέρω, αλλά για πάμε: Η Αγάπη είναι μία πλασματική κατασκευή του σύγχρονου ανθρώπου για να μπορεί να 'εκβιάζει' τους άλλους ανθρώπους 'με το γάντι' ώστε να υποδουλώνονται στα θέλω του. Μια γυναίκα για παράδειγμα εκβιάζει έναν άνδρα και τον κρατάει θανατοποινίτη για μια ολόκληρη ζωή ώστε να τής πληρώνει το Ιντενρετ, την ΕΥΔΑΠ την ΔΕΗ και τα πάντα όλα.Σε αντάλλαγμα τού δίνει απλόχερα 'ΑΓΑΠΗ' για να κοιμάται ήσυχος και να συνεχίζει να πληρώνει τη ΔΕΗ. Ξυπνήστε! Όλοι οι άνθρωποι και κυρίως τα παιδιά σας θέλουν από εσάς κάτι και συνήθως αυτό το κάτι είναι τα χρήματα, κανένας δεν στέκεται δίπλα σας απλώς έτσι. Υπάρχει κέρδος στα πάντα. Ξεκολλήστε από τις παγίδες και την πονηριά του σύγχρονου κόσμου. Γεννιόμαστε με αυτάρκεια , όλα τα έχουμε μέσα μας έτοιμα απλώς θέλουν ξεκλείδωμα, δεν χρειαζόμαστε καμιά οικογένεια να μάς αγαπάει αλλά το να στοχεύουμε να ανεβαίνουμε σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο ώστε να νοιώσουμε ανώτερα συναισθήματα για τον εαυτό μας που θα χρησιμεύσουν ως 'καύσιμα' για να μάς πάνε παραπέρα στα απόκρημνα χωράφια των Γαλαξιών..Λυπάμαι πραγματικά όσους έχουν παιδιά -είναι απίστευτο και ασύλληπτο το πόσα πράγματα χάνουν-και ειδικά αυτούς που προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι όλα πάνε καλά.Τίποτα δεν πάει καλά με αυτούς. Αυτά..!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom