Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 293 άτομα (17 μέλη και 276 επισκέπτες)

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Ναι μέχρι 3 χιλιάρια την ημέρα μπορείς να πίνεις !! Εγώ δεν είχα όρεξη 3 μέρες έως 37,1 μου πήγε αλλά είχα πολλές μυαλγίες 2 μέρες όπου μετά την 3 μέρα έφυγαν μαγικά ξαφνικά εκεί είχα τρελή σπιντα τρελή όρεξη και πολλές καβλες πολλές όμως
Ετσι τρελη ορεξη και θετική ψυχολογια θελουμε για να πηγαινουμε στα αγαπημενα μας σπιτακια..?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ετσι τρελη ορεξη και θετική ψυχολογια θελουμε για να πηγαινουμε στα αγαπημενα μας σπιτακια..?
Έτσι έτσι πάμε δυνατά να ξανακερδισουμε την χαμένη ελευθερία μας στα στενά του έρωτα τους πάθους !!

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Αν θυμαμαι καλα, τα χειλια της μπαρμπορας ειναι πειραγμενα; Θυμαμαι τελευταια φορα που την ειδα στο Τροφωνιου μου θυμησε το επεισοδιο Κωνσταντινου και Ελενης που οι τυπισσες ειχαν παει στον πλαστικο να γεμισουν στηθος και χειλια.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αν θυμαμαι καλα, τα χειλια της μπαρμπορας ειναι πειραγμενα; Θυμαμαι τελευταια φορα που την ειδα στο Τροφωνιου μου θυμησε το επεισοδιο Κωνσταντινου και Ελενης που οι τυπισσες ειχαν παει στον πλαστικο να γεμισουν στηθος και χειλια.
Δεν μου άρεσε εμφανισιακά εμένα , πέρα από αυτό στο σαλόνι παλιά ήταν πολύ χύμα έβγαινε ξεβρακωτη τέλειος έλεγε κουταμάρες χάνεται έτσι η γυναικεία γοητεία !! Η τανα πρέπει να έχει μυστήριο τύπε

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ναι σπανια ειχε ρουχα επανω της στο σαλονι. Περα απο αυτο ενα λογος που δεν εχω παει μαζι της ειναι οτι θυμαμαι μια κριτικη που ελεγε διαφορα μεσα που γινοντουσαν συχνα, συν οτι τρωει τοσο ψεκασμο καθε μερα που λεω ασε καλυτερα.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Παιδιά, στην οδό Χάρακα σου ανοίγουν απλά χτυπώντας το κουδούνι ή πρέπει να πάρεις κανένα τηλέφωνο πρώτα;

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
Καλησπέρα έχουμε τίποτα για Φυλής και Φώκαιας πότε και αν θα ανοίξουν..;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.918
Πόντοι
9.297
Καλησπερα μυστες! Σημερα εκανα το εμβόλιο της AstraZeneca (1η δοση).. Δεν καταλαβα τιποτα.. Το εκανα στο εμβολιαατικο κεντρο ΚΕΦΟΚ ΛΕΝΟΡΜΑΝ 200.. Ουτε ουρα ουτε τιποτα.. Πολλα μουνακια περιποιημένα νοσοκομες ειχε.. Σκεφτομουν να λυποθυμισω ψευτικα μπας κ ερθει καποια κοντα μου...?
Μπραβο συναγωνιστη!
Ειδες μηπως υπηρχαν καποιοι σκλαβοι της βερας οπως ειπε ευστοχα αλλος συναγωνιστης που φοβουνταν να κοιταξουν τις ωραιες νοσοκομες απο τον φοβο της παντοφλας;

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Καλησπερα μυστες! Σημερα εκανα το εμβόλιο της AstraZeneca (1η δοση).. Δεν καταλαβα τιποτα.. Το εκανα στο εμβολιαατικο κεντρο ΚΕΦΟΚ ΛΕΝΟΡΜΑΝ 200.. Ουτε ουρα ουτε τιποτα.. Πολλα μουνακια περιποιημένα νοσοκομες ειχε.. Σκεφτομουν να λυποθυμισω ψευτικα μπας κ ερθει καποια κοντα μου...?

Κι εγώ πριν μια ώρα που εμβολιαστηκα το ίδιο σκεφτόμουν, να κάνω πως λιποθυμώ, να με περιθάλψει η κοπελίτσα που με εμβολιασε, γλυκύτατη, και κάναμε πολύ ωραίο χιούμορ!

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Συμφωνώ , σιγά μή δίνουμε και εκκαθαριστικό σημείωμα. Ένας Μπουρδελιάρης γίνεται πρότυπο για τους άλλους άντρες γύρω του μιας και κατέχει το μυστικό του έρωτα. Η ποικιλία από τα κορίτσια μάς κρατάει σε μια μόνιμη εφηβεία , ενθουσιασμό-εγρήγορση-αδρεναλίνη τα οποία σού δίνουν το boost να εξελιχθείς σε οποιονδήποτε τομέα. Για παράδειγμα έχω πορωθεί αυτό το διάστημα με γυμναστικές, έδωσα 400 ευρώ για όργανα και stuff γενικώς για να προπονούμαι σπίτι.Σχοινάκια, πάγκος, βαράκια, σκόνες πρωτεϊνης, αθλητικά παπούτσια running (4 καινούρια ζευγάρια), λάστιχα , μονόζυγο, της πουτάνας το κάγκελο. Σε αυτή την πόρωση με οδήγησε το γαμάτο σεξ στα μπουρδέλα. Νοιώθω να ξεκολλάνε τα χρόνια από πάνω μου κι από 30 -κάτι που είμαι να γίνομαι 21. Κάνω στραβόμπαρα και σκέφτομαι κάθε φορά το κοριτσάκι που θα γαμήσω. Τι θέλουν πια αυτά τα ραμολιμέντα από τις ζωές μας εκεί έξω??? Αφού τούς το λέμε ξανά και ξανά. Ειμαστε αντικαθεστωτικοί, θα γαμάμε μέχρι την κάσα και ίσως και μετά θάνατον!!! Φορέστε τις παντοφλίτσες σας και πάτε να ψωνίσετε από το Σούπερ το Α4 που σάς έγραψε η Γυναίκα σας, άθλιοι βόθροι, σκλάβοι της βέρας!
Το δηλώνω τώρα επίσημα: 'Όταν πεθάνω θα μπω στο Πορνο-mall με εξωσωματική εμπειρία και θα γαμήσω σε όλα τα σπιτάκια δωρεάν!
Ενα και ένα ό,τι είπες.
Θα ξεχωρίσω μεταξύ άλλων το:
"Κάνω στραβόμπαρα και σκέφτομαι κάθε φορά το κοριτσάκι που θα γαμήσω."

Κεντάς σήμερα.:respect:
:hi:

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Καλησπερα μυστες! Σημερα εκανα το εμβόλιο της AstraZeneca (1η δοση)..
Υποτάχτηκες. Και δεν ντρέπεσαι να το λες. Εύγε. Έτσι πρέπει να εξομολογούμεθα αλλήλοις τα παραπτώματά μας.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Σ
Κι εγώ πριν μια ώρα που εμβολιαστηκα το ίδιο σκεφτόμουν, να κάνω πως λιποθυμώ, να με περιθάλψει η κοπελίτσα που με εμβολιασε, γλυκύτατη, και κάναμε πολύ ωραίο χιούμορ!
Σσσωραιος!!!

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Μπραβο συναγωνιστη!
Ειδες μηπως υπηρχαν καποιοι σκλαβοι της βερας οπως ειπε ευστοχα αλλος συναγωνιστης που φοβουνταν να κοιταξουν τις ωραιες νοσοκομες απο τον φοβο της παντοφλας;
Δεν ειχε πολλους πολιτες ανδρες το διαστημα 20 λεπτών που βρεθηκα στο εμβολιαστικο κεντρο.. 3-4 ανδρες ειδα συνολικα
.. Τα μουνακια παντως περιποιημένα μυστη μου με τις ασπρες ρομπιτσες τους ηταν καβλα..

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ενα και ένα ό,τι είπες.
Θα ξεχωρίσω μεταξύ άλλων το:
"Κάνω στραβόμπαρα και σκέφτομαι κάθε φορά το κοριτσάκι που θα γαμήσω."

Κεντάς σήμερα.:respect:
:hi:
Φίλε βγάζω τα εσώψυχά μου αυθόρμητα , να 'σαι καλά!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ναι μέχρι 3 χιλιάρια την ημέρα μπορείς να πίνεις !! Εγώ δεν είχα όρεξη 3 μέρες έως 37,1 μου πήγε αλλά είχα πολλές μυαλγίες 2 μέρες όπου μετά την 3 μέρα έφυγαν μαγικά ξαφνικά εκεί είχα τρελή σπιντα τρελή όρεξη και πολλές καβλες πολλές όμως
Παιδιά όχι υπερβολή στην παρακεταμόλη, αυτές οι ουσίες μεταβολίζονται -ως γνωστόν- δύσκολα από το συκώτι , προσοχή με τις τρανασαμινάσες , δεν παίζουμε με αυτά. Κατά τη γνώμη μου , καθόλου παυσίπονο , υπομονή 3 μέρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχω κάτι πληροφορίες ότι έπαιζε Γιασμίν μέχρι αργά απόγευμα??? Ισχύει κατέβηκε κανείς???

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Παιδιά όχι υπερβολή στην παρακεταμόλη, αυτές οι ουσίες μεταβολίζονται -ως γνωστόν- δύσκολα από το συκώτι , προσοχή με τις τρανασαμινάσες , δεν παίζουμε με αυτά. Κατά τη γνώμη μου , καθόλου παυσίπονο , υπομονή 3 μέρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχω κάτι πληροφορίες ότι έπαιζε Γιασμίν μέχρι αργά απόγευμα??? Ισχύει κατέβηκε κανείς???
Έχεις δίκιο ανεβάζει τρανσαμινασης , αλλά από προσωπική εμπειρία με χρήση 4 μήνες καθημερινά , μετά εξαιτασει λίγο ανεβεσμενες και μολης διέκοψα 5 μέρες ξανά έκανα και ήταν στα νορμαλ τέλειος επίπεδα !!! Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μειλαω προσωπικά για εμένα και δεν συστηνο σε κανέναν να κάνει το ίδιο το τονίζω αυστηρά !! Αλλά οφειλο να πω την εμπειρία μου διότι εδώ ανταλασουμε κύριος έμπειριες πάσης φύσεις !! Εγώ προσωπικά εζω παρατήρηση σε πολλά φάρμακα αλλά και σε συμπληρώματα διατροφησ που έπαιρνα πως όσο τα έπαιρνα είχα άλλες τιμές συκοτιου και με 5 μέρες διακοπή οι τιμές πήγαιναν στα τέλειος νορμαλ !! Για να μην πλατιασω άλλο ρώτησα γιατρό και μου είπε πως όσο κανείς χρήση αλλάζουν οι τιμές και είναι φυσιολογικό όταν διακόπτης επανέρχονται αλλά αν κανείς κάτι χρήση πάνω από 6-10 μήνες εκεί οσως είναι μην αναστρέψιμες οι τιμές που σημαίνει κάποια βλάβη στο συκωτη !! Αυτά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom