Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 281 άτομα (26 μέλη και 255 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Λοιπόν θα κάνω την υπέρβαση να σού αποκαλύψω ένα μυστικό της ζωής το οποίο σίγουρα δεν γνωρίζεις γιατί δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλος είναι κάποιος αλλά καθαρά με την ευστροφία του. Θα στεναχωρήσω κόσμο και θα δημιουργήσω κόμπους στο στομάχι το ξέρω, αλλά για πάμε: Η Αγάπη είναι μία πλασματική κατασκευή του σύγχρονου ανθρώπου για να μπορεί να 'εκβιάζει' τους άλλους ανθρώπους 'με το γάντι' ώστε να υποδουλώνονται στα θέλω του. Μια γυναίκα για παράδειγμα εκβιάζει έναν άνδρα και τον κρατάει θανατοποινίτη για μια ολόκληρη ζωή ώστε να τής πληρώνει το Ιντενρετ, την ΕΥΔΑΠ την ΔΕΗ και τα πάντα όλα.Σε αντάλλαγμα τού δίνει απλόχερα 'ΑΓΑΠΗ' για να κοιμάται ήσυχος και να συνεχίζει να πληρώνει τη ΔΕΗ. Ξυπνήστε! Όλοι οι άνθρωποι και κυρίως τα παιδιά σας θέλουν από εσάς κάτι και συνήθως αυτό το κάτι είναι τα χρήματα, κανένας δεν στέκεται δίπλα σας απλώς έτσι. Υπάρχει κέρδος στα πάντα. Ξεκολλήστε από τις παγίδες και την πονηριά του σύγχρονου κόσμου. Γεννιόμαστε με αυτάρκεια , όλα τα έχουμε μέσα μας έτοιμα απλώς θέλουν ξεκλείδωμα, δεν χρειαζόμαστε καμιά οικογένεια να μάς αγαπάει αλλά το να στοχεύουμε να ανεβαίνουμε σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο ώστε να νοιώσουμε ανώτερα συναισθήματα για τον εαυτό μας που θα χρησιμεύσουν ως 'καύσιμα' για να μάς πάνε παραπέρα στα απόκρημνα χωράφια των Γαλαξιών..Λυπάμαι πραγματικά όσους έχουν παιδιά -είναι απίστευτο και ασύλληπτο το πόσα πράγματα χάνουν-και ειδικά αυτούς που προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι όλα πάνε καλά.Τίποτα δεν πάει καλά με αυτούς. Αυτά..!
φίλε μου έχεις μπει σε ακραίες καταστάσεις, παραβιάζεις την αρχή του ανθρώπου - κοινωνικού όντος

• Like
Αντιδράσεις: Conan

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
και για ν αλλάξουμε θέμα, ένα δύσκολο (πολύ) αίνιγμα
Άνοιξε μπουρδελάκι του εικοσάρικου περιφερειακό
που είναι γωνιακό και έχει δύο εισόδους

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τωρα να στειλω στο τερας του λοχνες η να με σε στειλω?
Πωπω φίλε η φωτό που έχεις βάλει θα μού βγάλει εφιάλτες ,έλεος, Σάββας Ξηρός?? Χαχαχα
φίλε μου έχεις μπει σε ακραίες καταστάσεις, παραβιάζεις την αρχή του ανθρώπου - κοινωνικού όντος
''Ζω την Ζωή μου στα άκρα..'' Carl Barton

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τί να τούς κάνω τους φίλους? Έχω τις φωνές μέσα στο κεφάλι μου να με σιγοντάρουν..να ανάβουν μέσα στα ερείπιά μου τον Michael Myers για να δικάσει ξανά..

Τελευταία τροποποίηση:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.853
Πόντοι
5.975
και για ν αλλάξουμε θέμα, ένα δύσκολο (πολύ) αίνιγμα
Άνοιξε μπουρδελάκι του εικοσάρικου περιφερειακό
που είναι γωνιακό και έχει δύο εισόδους
Ξέρουμε ποιά κοπέλα ή κοπέλες βρίσκονται;;;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μάλλον το Φ και Α εννοεί.

Τώρα για τις φιλοσοφίες σου Κάρλος Μπράντον δέκτες ,αλλά με το μπαρδόν ζωή στα άκρα δεν είναι για μένα οι πουτανες στο δεκάρικο στο εμετάξι.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ζωή στα άκρα ,για μένα τουλάχιστον είναι να αλλάζεις βιζιτες,τουρς καθημερινά να πιάσεις μια μουναρα γκόμενα ,να ζήσεις τον έρωτα,γαμησι, ταξίδια,λούσα,διασκεδάσεις με ατελείωτα φράγκα.

Και μετά επαναφορα στη μιζερη πραγματικότητα.

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Σιγά μην είναι και 45...Το πολύ 17 , εγώ πιστεύω 16, μένω σταθερός στις απόψεις μου.
επειδή η διαφορά από 17 ετών σε 28 είναι κομματάκι μεγάλη για κοπέλα, στο 2021 πλέον,....νομίζω το ασφαλές κριτήριο είναι η συμπεριφορά της και η συνομιλία μαζί της...εκεί μπορείς να καταλάβεις αρκετά...συνήθως!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ζωή στα άκρα ,για μένα τουλάχιστον είναι να αλλάζεις βιζιτες,τουρς καθημερινά να πιάσεις μια μουναρα γκόμενα ,να ζήσεις τον έρωτα,γαμησι, ταξίδια,λούσα,διασκεδάσεις με ατελείωτα φράγκα.

Και μετά επαναφορα στη μιζερη πραγματικότητα.
Η χλιδή δεν λέει κάτι. Πρέπει να νοιώσεις μέσα σου παράφορα συναισθήματα, να κυλιστείς μέσα στο ανθρώπινο είναι.Όσα λεφτά και να χαλάσεις αν δεν κάνεις μια γαμάτη επένδυση που να σε κρατάει ζωντανό- για μένα γυμναστήριο εντός σπιτιού- πάντα θα βαριέσαι.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μάλλον το Φ και Α εννοεί.

Τώρα για τις φιλοσοφίες σου Κάρλος Μπράντον δέκτες ,αλλά με το μπαρδόν ζωή στα άκρα δεν είναι για μένα οι πουτανες στο δεκάρικο στο εμετάξι.
Το σεξ δεν είναι κάποια υπέρβαση, είναι μια θεμελιώδης ανάγκη. Εγώ το χρησιμοποιώ ως καύσιμο για να ζήσω τη ζωή μου στα άκρα.Όμως ταυτόχρονα είναι και σημαντικό έχει αξία, αναλόγως πώς το ζεις. Μην κολλάς στα λεφτά ,άλλοι πληρώνουν 300 ευρώ και κάνουν χάλια σεξ για μιάμιση ώρα , εμένα τα δεκάευρα γαμήσια μου στο μετάξι έχουν 90% επιτυχία.Καθόλου άσχημα...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
επειδή η διαφορά από 17 ετών σε 28 είναι κομματάκι μεγάλη για κοπέλα, στο 2021 πλέον,....νομίζω το ασφαλές κριτήριο είναι η συμπεριφορά της και η συνομιλία μαζί της...εκεί μπορείς να καταλάβεις αρκετά...συνήθως!
Η Γιασμίν δεν έχει γίνει ακόμα ενήλικη και αυτό φαίνεται στο 'υποχωρητική' όπως λέει κι ο Tnt πολύ πετυχημένα. Βάζω σαν μέγιστη ηλικία το 17, 5 τέλος.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τα λεφτά κάνουν τη διαφορά ότι όταν τα χεις ικανοποιεις τις ανάγκες σου με βίζιτες ,όταν δεν τα χεις με σαβουρες του εμεταξίου . Εκεί είναι η διαφορά.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Τα λεφτά κάνουν τη διαφορά ότι όταν τα χεις ικανοποιεις τις ανάγκες σου με βίζιτες ,όταν δεν τα χεις με σαβουρες του εμεταξίου . Εκεί είναι η διαφορά.
Σωστό. Αλλά εγώ πολλές φορές επιστρέφω στην χαβούζα του κέντρου μόνο και μόνο για να αισθανθώ πάλι όπως τότε που ήμουν πιτσιρικάς.

Γιατί εκεί τελικά όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν.

• Like
Αντιδράσεις: Conan
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom