You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
φίλε μου έχεις μπει σε ακραίες καταστάσεις, παραβιάζεις την αρχή του ανθρώπου - κοινωνικού όντοςΛοιπόν θα κάνω την υπέρβαση να σού αποκαλύψω ένα μυστικό της ζωής το οποίο σίγουρα δεν γνωρίζεις γιατί δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλος είναι κάποιος αλλά καθαρά με την ευστροφία του. Θα στεναχωρήσω κόσμο και θα δημιουργήσω κόμπους στο στομάχι το ξέρω, αλλά για πάμε: Η Αγάπη είναι μία πλασματική κατασκευή του σύγχρονου ανθρώπου για να μπορεί να 'εκβιάζει' τους άλλους ανθρώπους 'με το γάντι' ώστε να υποδουλώνονται στα θέλω του. Μια γυναίκα για παράδειγμα εκβιάζει έναν άνδρα και τον κρατάει θανατοποινίτη για μια ολόκληρη ζωή ώστε να τής πληρώνει το Ιντενρετ, την ΕΥΔΑΠ την ΔΕΗ και τα πάντα όλα.Σε αντάλλαγμα τού δίνει απλόχερα 'ΑΓΑΠΗ' για να κοιμάται ήσυχος και να συνεχίζει να πληρώνει τη ΔΕΗ. Ξυπνήστε! Όλοι οι άνθρωποι και κυρίως τα παιδιά σας θέλουν από εσάς κάτι και συνήθως αυτό το κάτι είναι τα χρήματα, κανένας δεν στέκεται δίπλα σας απλώς έτσι. Υπάρχει κέρδος στα πάντα. Ξεκολλήστε από τις παγίδες και την πονηριά του σύγχρονου κόσμου. Γεννιόμαστε με αυτάρκεια , όλα τα έχουμε μέσα μας έτοιμα απλώς θέλουν ξεκλείδωμα, δεν χρειαζόμαστε καμιά οικογένεια να μάς αγαπάει αλλά το να στοχεύουμε να ανεβαίνουμε σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο ώστε να νοιώσουμε ανώτερα συναισθήματα για τον εαυτό μας που θα χρησιμεύσουν ως 'καύσιμα' για να μάς πάνε παραπέρα στα απόκρημνα χωράφια των Γαλαξιών..Λυπάμαι πραγματικά όσους έχουν παιδιά -είναι απίστευτο και ασύλληπτο το πόσα πράγματα χάνουν-και ειδικά αυτούς που προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι όλα πάνε καλά.Τίποτα δεν πάει καλά με αυτούς. Αυτά..!
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Πωπω φίλε η φωτό που έχεις βάλει θα μού βγάλει εφιάλτες ,έλεος, Σάββας Ξηρός?? ΧαχαχαΤωρα να στειλω στο τερας του λοχνες η να με σε στειλω?
''Ζω την Ζωή μου στα άκρα..'' Carl Bartonφίλε μου έχεις μπει σε ακραίες καταστάσεις, παραβιάζεις την αρχή του ανθρώπου - κοινωνικού όντος
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Τί να τούς κάνω τους φίλους? Έχω τις φωνές μέσα στο κεφάλι μου να με σιγοντάρουν..να ανάβουν μέσα στα ερείπιά μου τον Michael Myers για να δικάσει ξανά..φίλε μου έχεις μπει σε ακραίες καταστάσεις, παραβιάζεις την αρχή του ανθρώπου - κοινωνικού όντος
Τελευταία τροποποίηση:
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Για πεςκαι για ν αλλάξουμε θέμα, ένα δύσκολο (πολύ) αίνιγμα
Άνοιξε μπουρδελάκι του εικοσάρικου περιφερειακό
που είναι γωνιακό και έχει δύο εισόδους
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.853
- Πόντοι
- 5.975
Ξέρουμε ποιά κοπέλα ή κοπέλες βρίσκονται;;;και για ν αλλάξουμε θέμα, ένα δύσκολο (πολύ) αίνιγμα
Άνοιξε μπουρδελάκι του εικοσάρικου περιφερειακό
που είναι γωνιακό και έχει δύο εισόδους
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Μάλλον το Φ και Α εννοεί.Για πες
Τώρα για τις φιλοσοφίες σου Κάρλος Μπράντον δέκτες ,αλλά με το μπαρδόν ζωή στα άκρα δεν είναι για μένα οι πουτανες στο δεκάρικο στο εμετάξι.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.853
- Πόντοι
- 5.975
Εκπλήσσομαι αν ένας περπατημένος στην πιάτσα, σαν εσένα, δεν το κατάλαβε ήδη... ;)Για πες
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Ζωή στα άκρα ,για μένα τουλάχιστον είναι να αλλάζεις βιζιτες,τουρς καθημερινά να πιάσεις μια μουναρα γκόμενα ,να ζήσεις τον έρωτα,γαμησι, ταξίδια,λούσα,διασκεδάσεις με ατελείωτα φράγκα.
Και μετά επαναφορα στη μιζερη πραγματικότητα.
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Γεωργιάδης: Πρώτα για εμβολιασμένους τα γυμναστήρια σε κλειστούς χώρους – Προς κατάργηση το ραντεβού στο λιανεμπόριο
Την άλλη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις για το χρονοδιάγραμμα βάσει του οποίου θα ανοίξουν και άλλες οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες, όπως τα κτήματα όπου διοργανώνονται γάμοι και άλλες εκδηλώσεις, καθώς και τα γυμναστήρια, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.
www.kathimerini.gr
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
επειδή η διαφορά από 17 ετών σε 28 είναι κομματάκι μεγάλη για κοπέλα, στο 2021 πλέον,....νομίζω το ασφαλές κριτήριο είναι η συμπεριφορά της και η συνομιλία μαζί της...εκεί μπορείς να καταλάβεις αρκετά...συνήθως!Σιγά μην είναι και 45...Το πολύ 17 , εγώ πιστεύω 16, μένω σταθερός στις απόψεις μου.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Η χλιδή δεν λέει κάτι. Πρέπει να νοιώσεις μέσα σου παράφορα συναισθήματα, να κυλιστείς μέσα στο ανθρώπινο είναι.Όσα λεφτά και να χαλάσεις αν δεν κάνεις μια γαμάτη επένδυση που να σε κρατάει ζωντανό- για μένα γυμναστήριο εντός σπιτιού- πάντα θα βαριέσαι.Ζωή στα άκρα ,για μένα τουλάχιστον είναι να αλλάζεις βιζιτες,τουρς καθημερινά να πιάσεις μια μουναρα γκόμενα ,να ζήσεις τον έρωτα,γαμησι, ταξίδια,λούσα,διασκεδάσεις με ατελείωτα φράγκα.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Το σεξ δεν είναι κάποια υπέρβαση, είναι μια θεμελιώδης ανάγκη. Εγώ το χρησιμοποιώ ως καύσιμο για να ζήσω τη ζωή μου στα άκρα.Όμως ταυτόχρονα είναι και σημαντικό έχει αξία, αναλόγως πώς το ζεις. Μην κολλάς στα λεφτά ,άλλοι πληρώνουν 300 ευρώ και κάνουν χάλια σεξ για μιάμιση ώρα , εμένα τα δεκάευρα γαμήσια μου στο μετάξι έχουν 90% επιτυχία.Καθόλου άσχημα...Μάλλον το Φ και Α εννοεί.
Τώρα για τις φιλοσοφίες σου Κάρλος Μπράντον δέκτες ,αλλά με το μπαρδόν ζωή στα άκρα δεν είναι για μένα οι πουτανες στο δεκάρικο στο εμετάξι.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Η Γιασμίν δεν έχει γίνει ακόμα ενήλικη και αυτό φαίνεται στο 'υποχωρητική' όπως λέει κι ο Tnt πολύ πετυχημένα. Βάζω σαν μέγιστη ηλικία το 17, 5 τέλος.επειδή η διαφορά από 17 ετών σε 28 είναι κομματάκι μεγάλη για κοπέλα, στο 2021 πλέον,....νομίζω το ασφαλές κριτήριο είναι η συμπεριφορά της και η συνομιλία μαζί της...εκεί μπορείς να καταλάβεις αρκετά...συνήθως!
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Ειρήνη Γιασμίν..Ειρήνη γαμείν.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Λοιπόν στο θέμα Φυλής κτλ , είμαι άσχετος.Αλλά κάλλιο αργά...Εκπλήσσομαι αν ένας περπατημένος στην πιάτσα, σαν εσένα, δεν το κατάλαβε ήδη... ;)
Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Σωστό. Αλλά εγώ πολλές φορές επιστρέφω στην χαβούζα του κέντρου μόνο και μόνο για να αισθανθώ πάλι όπως τότε που ήμουν πιτσιρικάς.Τα λεφτά κάνουν τη διαφορά ότι όταν τα χεις ικανοποιεις τις ανάγκες σου με βίζιτες ,όταν δεν τα χεις με σαβουρες του εμεταξίου . Εκεί είναι η διαφορά.
Γιατί εκεί τελικά όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις