μόνο ο μπουρδελιάρης μπορεί να γαμάει χωρίς να περνάει από εξετάσεις.
Συμφωνώ , σιγά μή δίνουμε και εκκαθαριστικό σημείωμα. Ένας Μπουρδελιάρης γίνεται πρότυπο για τους άλλους άντρες γύρω του μιας και κατέχει το μυστικό του έρωτα. Η ποικιλία από τα κορίτσια μάς κρατάει σε μια μόνιμη εφηβεία , ενθουσιασμό-εγρήγορση-αδρεναλίνη τα οποία σού δίνουν το boost να εξελιχθείς σε οποιονδήποτε τομέα. Για παράδειγμα έχω πορωθεί αυτό το διάστημα με γυμναστικές, έδωσα 400 ευρώ για όργανα και stuff γενικώς για να προπονούμαι σπίτι.Σχοινάκια, πάγκος, βαράκια, σκόνες πρωτεϊνης, αθλητικά παπούτσια running (4 καινούρια ζευγάρια), λάστιχα , μονόζυγο, της πουτάνας το κάγκελο. Σε αυτή την πόρωση με οδήγησε το γαμάτο σεξ στα μπουρδέλα. Νοιώθω να ξεκολλάνε τα χρόνια από πάνω μου κι από 30 -κάτι που είμαι να γίνομαι 21. Κάνω στραβόμπαρα και σκέφτομαι κάθε φορά το κοριτσάκι που θα γαμήσω. Τι θέλουν πια αυτά τα ραμολιμέντα από τις ζωές μας εκεί έξω??? Αφού τούς το λέμε ξανά και ξανά. Ειμαστε αντικαθεστωτικοί, θα γαμάμε μέχρι την κάσα και ίσως και μετά θάνατον!!! Φορέστε τις παντοφλίτσες σας και πάτε να ψωνίσετε από το Σούπερ το Α4 που σάς έγραψε η Γυναίκα σας, άθλιοι βόθροι, σκλάβοι της βέρας!