Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 276 άτομα (26 μέλη και 250 επισκέπτες)

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Όποιος συναγωνιστής έχει την καλοσύνη να γράψει αν τυχόν επιστρέψει η Αναστασία από το 6ο εκατοστό του χάρακα.
Καλό Σαββατοκύριακο
:hi:

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Όποιος συναγωνιστής έχει την καλοσύνη να γράψει αν τυχόν επιστρέψει η Αναστασία από το 6ο εκατοστό του χάρακα.
Καλό Σαββατοκύριακο
:hi:
Δε νομίζω να έχει γυρίσει,εχτές που πήρα τηλέφωνο δε μου είπαν κάτι για Αναστασία,οπότε μη περιμένεις να έχει γυρίσει.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Εγώ την κόβω ντουλάπα με κεφάλι και μαστούς.
Έχει αρκετά κιλά και κοιλιά σα να είναι έγκυος και μεγάλα οπίσθια,τα βυζιά της ειναι μεγάλα και φαίνονται και κάποιες φλέβες,είναι ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ,σε όποιον αρέσουν αυτά τα κυβικά πιστεύω ότι θα περάσει καλά και όπως πρπεοιπαν αλλοι συναγωνιστές είναι να τη πετύχεις στις καλές της.Αααα και έχει σφιχτό κορμί.Εγώ δοκίμασα και θεωρώ πως δεν είμαι για άλλη επίσκεψη.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
μόνο ο μπουρδελιάρης μπορεί να γαμάει χωρίς να περνάει από εξετάσεις.
Συμφωνώ , σιγά μή δίνουμε και εκκαθαριστικό σημείωμα. Ένας Μπουρδελιάρης γίνεται πρότυπο για τους άλλους άντρες γύρω του μιας και κατέχει το μυστικό του έρωτα. Η ποικιλία από τα κορίτσια μάς κρατάει σε μια μόνιμη εφηβεία , ενθουσιασμό-εγρήγορση-αδρεναλίνη τα οποία σού δίνουν το boost να εξελιχθείς σε οποιονδήποτε τομέα. Για παράδειγμα έχω πορωθεί αυτό το διάστημα με γυμναστικές, έδωσα 400 ευρώ για όργανα και stuff γενικώς για να προπονούμαι σπίτι.Σχοινάκια, πάγκος, βαράκια, σκόνες πρωτεϊνης, αθλητικά παπούτσια running (4 καινούρια ζευγάρια), λάστιχα , μονόζυγο, της πουτάνας το κάγκελο. Σε αυτή την πόρωση με οδήγησε το γαμάτο σεξ στα μπουρδέλα. Νοιώθω να ξεκολλάνε τα χρόνια από πάνω μου κι από 30 -κάτι που είμαι να γίνομαι 21. Κάνω στραβόμπαρα και σκέφτομαι κάθε φορά το κοριτσάκι που θα γαμήσω. Τι θέλουν πια αυτά τα ραμολιμέντα από τις ζωές μας εκεί έξω??? Αφού τούς το λέμε ξανά και ξανά. Ειμαστε αντικαθεστωτικοί, θα γαμάμε μέχρι την κάσα και ίσως και μετά θάνατον!!! Φορέστε τις παντοφλίτσες σας και πάτε να ψωνίσετε από το Σούπερ το Α4 που σάς έγραψε η Γυναίκα σας, άθλιοι βόθροι, σκλάβοι της βέρας!

vasilis2500

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
286
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλους μια βοήθεια θα ήθελα την παρμπαροσα που την βρίσκουμε ??? Εκεί που ήταν πριν κλείσουν ευχαριστώ

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Καλησπερα μυστες! Σημερα εκανα το εμβόλιο της AstraZeneca (1η δοση).. Δεν καταλαβα τιποτα.. Το εκανα στο εμβολιαατικο κεντρο ΚΕΦΟΚ ΛΕΝΟΡΜΑΝ 200.. Ουτε ουρα ουτε τιποτα.. Πολλα μουνακια περιποιημένα νοσοκομες ειχε.. Σκεφτομουν να λυποθυμισω ψευτικα μπας κ ερθει καποια κοντα μου...?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλησπερα μυστες! Σημερα εκανα το εμβόλιο της AstraZeneca (1η δοση).. Δεν καταλαβα τιποτα.. Το εκανα στο εμβολιαατικο κεντρο ΚΕΦΟΚ ΛΕΝΟΡΜΑΝ 200.. Ουτε ουρα ουτε τιποτα.. Πολλα μουνακια περιποιημένα νοσοκομες ειχε.. Σκεφτομουν να λυποθυμισω ψευτικα μπας κ ερθει καποια κοντα μου...?
Σιδερένιος τύπε μου , εύχομαι να σε πάει καλά το εμβόλιο που όλα καλά θα πάνε στάνταρ !! Σήμερα το έκανες ;; Παίρνε ντεπόν και χωρίς να έχεις συμπτωματα διότι το ντεπόν μου είπε γιατρός πως κάνει ελαφρύα αιμολυση όποτε σε προστατεύει !!

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους. Για κάποιον συναγωνιστή που ρώτησε η Μπαρμπορα είναι Βεργας 6 στο κάτω. Και πιστεύω ότι αν της φερθεί καλά κάποιος έτσι θα φερθεί και εκείνη....

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Σιδερένιος τύπε μου , εύχομαι να σε πάει καλά το εμβόλιο που όλα καλά θα πάνε στάνταρ !! Σήμερα το έκανες ;; Παίρνε ντεπόν και χωρίς να έχεις συμπτωματα διότι το ντεπόν μου είπε γιατρός πως κάνει ελαφρύα αιμολυση όποτε σε προστατεύει !!
Ναι σημερα στις 14:00 στην Λενορμαν.. Ναι ετσι ειπε κ ο γιατρος ντεπονακι, μπορει να φτάσω εως 38 πυρετο μου ειπε κ να μην φαω για λιγες μερες αυγα σοκολάτες και ψαρια.. Κ θα σε ποναει το χερι μου ειπε που εκανες το εμβολιο..

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Πρέπει να είναι ανοιχτό και αυτό το τραβελόσπιτο στην Καλύμνου, διότι παρκάρησα εκεί και μπαινόβγαινε κόσμος. Για τους μεγακλήδες συναγωνιστές.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλους. Για κάποιον συναγωνιστή που ρώτησε η Μπαρμπορα είναι Βεργας 6 στο κάτω. Και πιστεύω ότι αν της φερθεί καλά κάποιος έτσι θα φερθεί και εκείνη....
Ρε φίλε εγώ καλά της φέρομαι. Και με πλακώνει στα βυζοσκάμπιλα. Μια φορά παραλίγο να πάθω διάσειση.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Στο αριστερό μιλφάδικο της μεγαλεκου έχει έρθει η Ναταλία, η κοκκινομάλλα σκιννυ από το μεγαλεκου 15.
Ήταν η πρώτη μέρα της λέει σε εποχή καραντίνας.
Τσιμπούκι παλαιας ρωσικης Σχολής και τελειωτικό, καλή για του λόγου της.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ναι σημερα στις 14:00 στην Λενορμαν.. Ναι ετσι ειπε κ ο γιατρος ντεπονακι, μπορει να φτάσω εως 38 πυρετο μου ειπε κ να μην φαω για λιγες μερες αυγα σοκολάτες και ψαρια.. Κ θα σε ποναει το χερι μου ειπε που εκανες το εμβολιο..
Σου είπε να φας φακές;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ναι μέχρι 3 χιλιάρια την ημέρα μπορείς να πίνεις !! Εγώ δεν είχα όρεξη 3 μέρες έως 37,1 μου πήγε αλλά είχα πολλές μυαλγίες 2 μέρες όπου μετά την 3 μέρα έφυγαν μαγικά ξαφνικά εκεί είχα τρελή σπιντα τρελή όρεξη και πολλές καβλες πολλές όμως

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom