Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (8 μέλη και 79 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
απο τη μια μου δειχνεις τη καραμουναρα του στουντιο που εχεις οντος γαμησει πολλες φορες και μετα σε ακουω για βιολετες.
Εγω τη βιολετα δε θα τη γαμαγα ουτε να με πληρωνε και ξερεις τα γουστα μου
Αναγκάστηκα να ξεπεσω γιατί έμεινα με κάτι δεκαρικα. Άμα δεν γαμησω δεν μπορώ να λειτουργησω. Και μέσα στο βούρκο,γάμησα τη βιολέτα και τη Χριστίνα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τέλος πάντων απ' τα λεγόμενά σου μου φαίνεται τις πλακώσες στα ρουμανικα, ,είπες για τη νύφη σου,το χωριό της ,έχεις πάει κι εσύ Ρουμανία ,ότι θα ναι κι αυτή εκεί και χαχα,χουχου,χιχι και δέχτηκε.
Το ποιο σημαντικο σε οποιαδηποτε γνωριμια βρεθεις ειναι να εχεις ορεξη εκεινη τη στιγμη και να την κανεις να σε εμπιστευθει με τον τροπο σου.Πολλες φορες δεν εχεις αρκετο χρονο ωστε να το καταφερεις γιαυτο θα πρεπει να πεις λιγα λογια και σωστα και οπως πρεπει.
Λοιπον το κλειδι ειναι η εμπιστοσυνη.Εγω το εχω αυτο το ( προσον).Ακομα και στη δουλεια μου κερδιζω λογω αυτου πολους πελατες.Εχει τυχει αρκετες φορες να παρω μια δουλεια που εχω δωσει κατα πολυ μεγαλυτερη προσφορα απο καποιον αλλο.Εμπιστοσυνη

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το ποιο σημαντικο σε οποιαδηποτε γνωριμια βρεθεις ειναι να εχεις ορεξη εκεινη τη στιγμη και να την κανεις να σε εμπιστευθει με τον τροπο σου.Πολλες φορες δεν εχεις αρκετο χρονο ωστε να το καταφερεις γιαυτο θα πρεπει να πεις λιγα λογια και σωστα και οπως πρεπει.
Λοιπον το κλειδι ειναι η εμπιστοσυνη.Εγω το εχω αυτο το ( προσον).Ακομα και στη δουλεια μου κερδιζω λογω αυτου πολους πελατες.Εχει τυχει αρκετες φορες να παρω μια δουλεια που εχω δωσει κατα πολυ μεγαλυτερη προσφορα απο καποιον αλλο.Εμπιστοσυνη
Συμφωνώ αλλά μου φαίνεται ότι μεγάλο ρόλο στην εμπιστοσύνη έπαιξαν τα ρουμανικα και η νύφη.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Και μην ξεχναμε οτι οι γυναικες δεν διαφερουν απο εμας.Οτι θελουμε εμεις θελουνε και αυτες.
Οταν η κοπελα σε βλεπει οτι εισαι προσεγμενος στην εμφανιση σου ασχετα με μαρκες ρουχων αλλα να εισαι καλα περιποιημενος και καθαρος τοτε ανοιγει η πορτα για να της μιλησεις και σε εμπιστευτει.Μετα ολα ειναι μπουσουλας και μαλακιες να πεις παλι θα γαμησεις

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αν είχα τώρα 150αρια να πετάω πάλι τη βιζιτολιζα κι άλλες θα έπαιρνα. Δεν θα γυρναγα στο βούρκο. Αυτό συμβαίνει και με πολλούς άλλους,μην πω όλους,άσχετα με το ότι δεν το παραδέχονται.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αν είχα τώρα 150αρια να πετάω πάλι τη βιζιτολιζα κι άλλες θα έπαιρνα. Δεν θα γυρναγα στο βούρκο. Αυτό συμβαίνει και με πολλούς άλλους άσχετα με το ότι δεν το παραδέχονται.
ναι συμφωνω μαζι σου εχεις δικιο.Αυτα τα παιδια εχουν δειξει τι ατομα ειναι και σχεδον τους γνωριζω ολους.
Οταν τα οικονομικα ειναι μετρια η υπαρχουν αλλες οικονομικες αναγκες δεν μπορεις να σκας 50 100 150 για ενα δυο γαμησια.
Εχω να γαμησω παρα πολυ καιρο σε δελα.Ολη την ωρα στουντιο παω.Δε μαρεσει να δινω 50ρικα για ενα γαμησι και τιποτα παραπανω.
Τελευταια ακουσα για μασαζ με 80 και γαμας σα πασας με γυναικαρες.Τωρα βλεπω οτι πολλες ομορφες κοπελες λειπουν στην χωρα τους η αλλου.Τουλαχιστον να ανοιξουν τα δελα φυλης και περιχωρα μπας και δουμε μια ασπρη μερα.Δεν περιμενω τιποτα συναρπαστικο αλλα θα εχουμε καποιες επιλογες

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Και μην ξεχναμε οτι οι γυναικες δεν διαφερουν απο εμας.Οτι θελουμε εμεις θελουνε και αυτες.
Οταν η κοπελα σε βλεπει οτι εισαι προσεγμενος στην εμφανιση σου ασχετα με μαρκες ρουχων αλλα να εισαι καλα περιποιημενος και καθαρος τοτε ανοιγει η πορτα για να της μιλησεις και σε εμπιστευτει.Μετα ολα ειναι μπουσουλας και μαλακιες να πεις παλι θα γαμησεις
Κι αυτό σχετικό είναι. Τώρα βαριέμαι να επεκτείνομαι. Πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κι ο παράγοντας της ανωμαλίας των γυναικών. Με απλη φορμουλα που φόραγα και αραζα στο παγκάκι στην πλατεία συχνά και ήταν και στα παπάρια μου,χτύπησα φοβερή γκόμενα . Αυτή με το ψάρι που λεγα. Βγαίναμε έξω και γινοταν σεισμός. Σάλια έτρεχαν παντού.Βέβαια μετα το ακριβοπληρωσα. Τί τα θες ήταν μοίραιο να γίνει. :2funny:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Στα λογια μου ερχεσαι και παλι κυριος.
Η ζωη στο εφερε σχεδον στο πιατο απο εκει που δεν το περιμενες και αν στο ελεγαν δε θα το πιστευες.Οποτε δεν μπορεις να ξερεις τι θα μπορουσε να σου τυχει οπως και το που.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Στα λογια μου ερχεσαι και παλι κυριος.
Η ζωη στο εφερε σχεδον στο πιατο απο εκει που δεν το περιμενες και αν στο ελεγαν δε θα το πιστευες.Οποτε δεν μπορεις να ξερεις τι θα μπορουσε να σου τυχει οπως και το που.
Ναι γι αυτό πιστεύω στο η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Λεγανε απο δευτερα ανοιγουν τα καταστηματα τα υπολοιπα αλλα τελικα παραμενουν κλειστα και ανοιγουν την μεθεπομενη δευτερα.
Οποτε τα δελα δε νομιζω συντομα.Αυτοι αλλαζουν γνωμη απο μερα σε μερα δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Η κυβερνηση δεν ενδιαφερεται αν ανοιξουν η οχι τα καταστηματα και λοιπα.Αυτο ειναι το τελευταιο που θα τους απασχολουσε ακομα και ας γκρεμιζοτανε η οικονομια.Το εμβολιο θελουνε να κανουνε ολοι οι πολιτες η τουλαχιστον το μεγαλυτερο ποσοστο.
Μετα απο αυτο θα σε αφησουν να συνεχιζεις να εργαζεσαι για να μπορεις να τους πληρωνεις.Να κανουν αυτοι οπως και τωρα τη ζωαρατους και εμεις να φυτοζωουμε.Οσο ποιο γρηγορα καταλαβει ο κοσμος την απατη που τους προσφερεται τοσο ποιο γρηγορα θα σηκωθουμε.Αλλα θα μου πεις γιατι να σηκωθουμε καλα δεν ειμαστε αφου ολοι παρακολουθουν οτι μαλακια ριαλιτη και μη υπαρχει στην τηλεοραση και η χαζομαρα παει συννεφο.Εχουνε γινει ποιο χαζοι και χαζους.Αφελης δηλαδη και κοιμησμενοι

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Όλο και κάποιο μπορεί να ανοίξει στη ζούλα Φυλής.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.606
Πόντοι
746
σημερινη καταδρομικη στο μεταξουργειο οπου επιτελους ειδα την βιολετερα και τη γιασμιν.
Εχουμε και κλαιμε. Η βιολετα μπαμπατσικη με εμφανη ψιλοπλαδαροτητα στο ολο συνολο της.
Εμφανιστηκε και εδειξε την καθολου ορεξη της και απλα εφυγε προς το δωματιο υπηρεσιας.
Δεν ειναι στο γουστο μου ουτε κατα διανοια.Απορω ρε βορδελε που σου αρεσε τοσο πολυ.
Με το που την ειδα πηρα το μπουλο για αλλου.
Δευτερη σημερινη επισκεψη στην ιασωνος και στη γιασμιν.
Οπως τα εχουνε πει και αλλοι συναγωνιστες και καγκουρες του site.
Αρκετα μελαχρινη με ψιγματα ασιατικης καταγωγης στα του προσωπου της.
Καλο κορμακι με ισια ποδια μπουτακια.
Κωλος πολυ καλος αψεγαδιαστος αν και λιγο ποιο μεγαλος σε σχεση με το υπολοιπο σωμα αλλα παραμενει ομορφο.
Βυζακι κλασικο καλοσχηματισμενο ( οχι σαν δακρυ αλλα πολυ ομορφο ).
Οντος της αρεσει να βλεπει καθρεφτη.
Την κανεις οτι θελεις στον αγωνα δε λεει οχι πουθενα.
Γλυκο κοριτσι και πολυ καλα γαμευσιμο.
Το χρωμα της τσιγγανοφερνει αλλα εχει ομορφο χρωμα.
Αλλωστε ποσες φορες ρε παιδες εχουμε δει κατι τσιγγανακια που σου ερχεται να τα γαμησεις επι τοπου?( εμφανισιακα ).
Τωρα οι εδω ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ θα διερωτουνται πως πηγα ΕΓΩ και γαμησα εκει κατω αφου συνεχως κατηγορω το μεταξουργειο.
Με το που ειδα αυτο το κοριτσι ναι το γουσταρα να το γαμησω με τρελα και ομπρελα.Δε θα πω πως αλλα βρηκα ενα τροπο να τη γαμησω εκτος μπουρδελου που συχαινομουνα και μονο που την περιμενα στον οικο.
Το γαμησι εγινε εκτος λοιπον και μου φοραγε ενα κολαν η πουτανα που και αγιο κολαζε.
Ξεκινησα με χουφτωματα παντου παντου ομως , δεν ελεγε πουθενα οχι.
Συνεχισε με πιπα παντα με σκουφο και γαμιομασταν για περιπου μια ωρα σε ενα πεντακαθαρο κρεβατι και χωρο υψηλου επιπεδου.Γαμηθηκαμε σε ντουζιερα σε παγκο σε κρεβατι σε πολυθροινα σε καναπε ακομα και πανω στο τραπεζακι του σαλονιου.
Ειναι πολυ καλη λεμε εκτος μπουρδελου.Εβγαζε υγρα πολλα και εκλανε το μουνι της συνεχεια που οταν αισθανθηκε αβολα λογω αυτου της ειπα οτι με καυλαωνει ο ηχος και εκει ηταν που πηρε φωτια το κοριτσι.Ενιωσα σαν να γαμαγα την παλια μου γκομενα κοντοπουτανο μαρια.
Να σημειωσω οτι η κοπελα εκτος δελου ειναι πολλη διαφορετικη και κανεις μαγικα μαζι της.
Να πω και για ακομα μια φορα πως το μεταξυ ειναι απο μονο του ενα μπουρδελο με λερα συχαμαρα ανελεητη βρωμα και βεβαια δεν εξαιρουνται τα μαγαζια που βρισκονται εκει.Αυτα και καλα γαμησια.
Με αυτά που γράφεις θα ζηλέψει ο dmtrsxxx και θα θέλει να σε ξεπεράσει. Μάλλον σε κανένα γαλλικό σαλέ θα την πάρει μπροστά από το τζάκι, φορώντας της χρυσαφικά ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom