Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.562
- Πόντοι
- 4.646
Ρισπέκτ μύστη μου για την εκτός ''γηπέδου'' κατάθεση!σημερινη καταδρομικη στο μεταξουργειο οπου επιτελους ειδα την βιολετερα και τη γιασμιν.
Εχουμε και κλαιμε. Η βιολετα μπαμπατσικη με εμφανη ψιλοπλαδαροτητα στο ολο συνολο της.
Εμφανιστηκε και εδειξε την καθολου ορεξη της και απλα εφυγε προς το δωματιο υπηρεσιας.
Δεν ειναι στο γουστο μου ουτε κατα διανοια.Απορω ρε βορδελε που σου αρεσε τοσο πολυ.
Με το που την ειδα πηρα το μπουλο για αλλου.
Δευτερη σημερινη επισκεψη στην ιασωνος και στη γιασμιν.
Οπως τα εχουνε πει και αλλοι συναγωνιστες και καγκουρες του site.
Αρκετα μελαχρινη με ψιγματα ασιατικης καταγωγης στα του προσωπου της.
Καλο κορμακι με ισια ποδια μπουτακια.
Κωλος πολυ καλος αψεγαδιαστος αν και λιγο ποιο μεγαλος σε σχεση με το υπολοιπο σωμα αλλα παραμενει ομορφο.
Βυζακι κλασικο καλοσχηματισμενο ( οχι σαν δακρυ αλλα πολυ ομορφο ).
Οντος της αρεσει να βλεπει καθρεφτη.
Την κανεις οτι θελεις στον αγωνα δε λεει οχι πουθενα.
Γλυκο κοριτσι και πολυ καλα γαμευσιμο.
Το χρωμα της τσιγγανοφερνει αλλα εχει ομορφο χρωμα.
Αλλωστε ποσες φορες ρε παιδες εχουμε δει κατι τσιγγανακια που σου ερχεται να τα γαμησεις επι τοπου?( εμφανισιακα ).
Τωρα οι εδω ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ θα διερωτουνται πως πηγα ΕΓΩ και γαμησα εκει κατω αφου συνεχως κατηγορω το μεταξουργειο.
Με το που ειδα αυτο το κοριτσι ναι το γουσταρα να το γαμησω με τρελα και ομπρελα.Δε θα πω πως αλλα βρηκα ενα τροπο να τη γαμησω εκτος μπουρδελου που συχαινομουνα και μονο που την περιμενα στον οικο.
Το γαμησι εγινε εκτος λοιπον και μου φοραγε ενα κολαν η πουτανα που και αγιο κολαζε.
Ξεκινησα με χουφτωματα παντου παντου ομως , δεν ελεγε πουθενα οχι.
Συνεχισε με πιπα παντα με σκουφο και γαμιομασταν για περιπου μια ωρα σε ενα πεντακαθαρο κρεβατι και χωρο υψηλου επιπεδου.Γαμηθηκαμε σε ντουζιερα σε παγκο σε κρεβατι σε πολυθροινα σε καναπε ακομα και πανω στο τραπεζακι του σαλονιου.
Ειναι πολυ καλη λεμε εκτος μπουρδελου.Εβγαζε υγρα πολλα και εκλανε το μουνι της συνεχεια που οταν αισθανθηκε αβολα λογω αυτου της ειπα οτι με καυλαωνει ο ηχος και εκει ηταν που πηρε φωτια το κοριτσι.Ενιωσα σαν να γαμαγα την παλια μου γκομενα κοντοπουτανο μαρια.
Να σημειωσω οτι η κοπελα εκτος δελου ειναι πολλη διαφορετικη και κανεις μαγικα μαζι της.
Να πω και για ακομα μια φορα πως το μεταξυ ειναι απο μονο του ενα μπουρδελο με λερα συχαμαρα ανελεητη βρωμα και βεβαια δεν εξαιρουνται τα μαγαζια που βρισκονται εκει.Αυτα και καλα γαμησια.
Ήμουν σίγουρος ότι την είχες πελώρια ανάγκη, όπως κι αυτή το 50ρικο.
Απλά σίγουρα δεν είσαι ο μόνος που την έχει πάρει εκτός.
Από ότι άκουσα στην πιάτσα ο ΔημήτρηςΧΧΧ την είχε πάρει πρόσφατα εκτός μπουρδέλου.
Απλά μας το έκρυψε ο μοναχοφάης!
Αλλά να μας επιβεβαιώσει ο ίδιος καλύτερα...