Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 239 άτομα (34 μέλη και 205 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Απαντάω μόνος μου, μιας και μόνο "ημερήσια ενημέρωση" δεν είναι αυτό το νήμα πλέον.

Ναι στις 11 ανοίγει και σήμερα ήταν η Βικτώρια και η Νίκα.

Κααααααααααααααααααααααααααποια στιγμη (;) καλως εχοντων των πραγματων

θα ανοιξουν τα μπουρδελα και θα σταθουμε στις επαλξεις της ενημερωσης

ως αοκνοι, αγερωχοι και δυναμικοι πορνο-συνοδοιποροι.

:hi:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Και εσύ τέκνον Κλάιν με τη Γιασμίν; Απ' τη μια μου δείχνεις κάτι διμετρες μοντελες και απ' την άλλη μου λες για το κοντοπουτανο γυμνασιοτσιγγανοπαιδο Γιασμίν. Πώς συμβιβάζονται αυτά;

Λες για μένα μετά. Να σου πω εγώ πως συμβιβάζονται .η ποτάνα η χρηματική ανάγκη.
Mhn akoyw tiw malakiew poy lene gia giasmin poy telika de th lene giasmin alla telospanton.
Περιεγραψα την εμφανιση της.
Εχει κατι ασιατικο στο προσωπο της.
Δεν ειναι ασςχημο αλλα αντιθετως μια χαρα κοπελιτσα.Σαν κοπελα που βλεπεις σε ενα μπαρακι και θα γουσταρες να τη γαμησεις.
Απο βυζι μια χαρα καλοσχηματισμενο ειναι και στη θεση του οπως πρεπει.Οχι μεγαλο σαν αγελαδα αλλα ουτε και καθολου οπως αλλοι λενε.Νορμαλ βυζι εχει η κοπελα.
Σωματοτυπο επισης καλο δεν ειναι σαν το σωμα αντζελινας η μπιανκα απο στουντιο οσο αφορα το σωματουπο.
Αυτο δε σημαινει οτι ειναι χοντρο η αλοπροσαλο.Λεπτη ειναι με ομορφα καλιγραμμα ποδια και κωλο λιγο παραπανω απο οτι θα επρεπε χωρις να σημαινει κατι αντιαισθητικο.
Χρωμα δερματος ναι ειναι παραπανω μελαχρινη απο οτι συνηθιζουμε να βλεπουμε.Ναι προς τσιγγανακι χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι γυφτισσα μη τρελαθουμε κιολας.Καθαρη κοπελα ωραιο μουνακι καλο κορμακι για τα δεδομενα μου που πισυεψε με ειναι πολυ αυστηρα.
Αυτη βορδελε εαν την δεις εξω ειμαι σιγουρος θα τρεξεις να της μιλησεις.
Δεν ειναι σαν τη Ριτα απο κολωνου ( μοντελε κορασιδα ) αλλα ειναι αλλη κατηγορια γκομενας.Ειναι σαν τις νορμαλ γκομενιτσες που βλεπουμε στο δρομμο η οπου διασκεδαζουμε και θα θελαμε να της την πεσουμε.Δεν ειναι θεά δεν ειπα κατι τετοιο.
Πληρη ομως τα στανταρ που εχω για γυναικες ετσι ωστε να προχωρησω μαζι της.Νομιζω σε κατατοπησα αρκετα ποιο επεξηγηματικος δε θα μπορουσα να ειμαι.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.606
Πόντοι
746
Η πλάκα είναι ότι όταν ήταν ανοικτά τα δελα πήγαινα 4-5 τον χρόνο για καβλαντα, τώρα που τα κλείσανε λες και θέλω Σόνι και καλά να πάω. Το απαγορευμένο είναι πιο γλυκό τελικά. Είναι στη φύση του ανθρώπου.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ειμαι απο τους ποιο φανατικους αρνητες ως προς το μεταξουργειο και ειδη εχω δειξει τη θεση μου πανω σε αυτο το θεμα πολλες φορες και μαλιστα δεχομενος και τα πυρα απο τους καγκουρες.
Ειμαι ομως και ειλικτινης και αντικειμενικος και γιαυτο το λογο επειδη ειδα και περασα με κοπελα απο την εκει περιοχη αυτη τηνη περιοδο που ειναι δυσκολη και πρεπει να πω την αληθεια.Την πραγματικη αληθεια ετσι ακριβως οπως ειναι.
Αντι να λεμε να ενας ανθρωπος που δε γουσταρει το μεταξυ αλλα επιτελους κατι ειδε και μας ειπε την αληθεια εμεις ψαχνουμε ανταυτου να τετραγωνισουμε τον κυκλο.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Mhn akoyw tiw malakiew poy lene gia giasmin poy telika de th lene giasmin alla telospanton.
Δεν ειναι ασςχημο αλλα αντιθετως μια χαρα κοπελιτσα.Σαν κοπελα που βλεπεις σε ενα μπαρακι και θα γουσταρες να τη γαμησεις.
Απο βυζι μια χαρα καλοσχηματισμενο ειναι και στη θεση του οπως πρεπει.Οχι μεγαλο σαν αγελαδα αλλα ουτε και καθολου οπως αλλοι λενε.Νορμαλ βυζι εχει η κοπελα.
Σωματοτυπο επισης καλο δεν ειναι σαν το σωμα αντζελινας η μπιανκα απο στουντιο οσο αφορα το σωματουπο.
Αυτο δε σημαινει οτι ειναι χοντρο η αλοπροσαλο.Λεπτη ειναι με ομορφα καλιγραμμα ποδια και κωλο λιγο παραπανω απο οτι θα επρεπε χωρις να σημαινει κατι αντιαισθητικο.
Χρωμα δερματος ναι ειναι παραπανω μελαχρινη απο οτι συνηθιζουμε να βλεπουμε.Ναι προς τσιγγανακι χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι γυφτισσα μη τρελαθουμε κιολας.Καθαρη κοπελα ωραιο μουνακι καλο κορμακι για τα δεδομενα μου που πισυεψε με ειναι πολυ αυστηρα.
Δεν ειναι σαν τη Ριτα απο κολωνου ( μοντελε κορασιδα ) αλλα ειναι αλλη κατηγορια γκομενας.Ειναι σαν τις νορμαλ γκομενιτσες που βλεπουμε στο δρομμο η οπου διασκεδαζουμε και θα θελαμε να της την πεσουμε.Δεν ειναι θεά δεν ειπα κατι τετοιο.
Πληρη ομως τα στανταρ που εχω για γυναικες ετσι ωστε να προχωρησω μαζι της.Νομιζω σε κατατοπησα αρκετα ποιο επεξηγηματικος δε θα μπορουσα να ειμαι.
Καλά θα ρίξω ένα βλέφαρο αν και .... δεν νομίζω :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
...
Αντι να λεμε να ενας ανθρωπος που δε γουσταρει το μεταξυ αλλα επιτελους κατι ειδε και μας ειπε την αληθεια εμεις ψαχνουμε ανταυτου να τετραγωνισουμε τον κυκλο.

Έν τυφλών πόλει γλαμυρός βασιλεύει

Το λέγανε οι αρχαίοι όταν επιβάλλεται κάποιος χωρίς πολλά προσόντα ή ικανότητες, επειδή οι άλλοι είναι λιγότερο άξιοι.

Κοινός στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
...

:think:

Δεν γράφει όμως πουθενά οτι οι 18 πυροσβέστες επωφελήθηκαν απο τις ιέριες του Μεταξουργείου... Άρα άκυρη η ενημέρωση!!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Συμφωνώ απόλυτα , η Γιασμίν -που δεν την λένε όντως Γιασμίν- είναι ωραίο κοριτσάκι και έχει σπάνιο χαρακτήρα ειδικά γι αυτή τη δουλειά που κάνει. Τη συμπαθείς αμέσως , κερδίζει την εμπιστοσύνη σου και πάνω από όλα σέβεται τα χρήματα του Πελάτη. Πρότυπο για το Μεταξουργείο αυτή η κοπέλα ,το έχω ξαναπεί.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έν τυφλών πόλει γλαμυρός βασιλεύει

Το λέγανε οι αρχαίοι όταν επιβάλλεται κάποιος χωρίς πολλά προσόντα ή ικανότητες, επειδή οι άλλοι είναι λιγότερο άξιοι.

Κοινός στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Επίσης λέγανε οι πανσοφοι αρχαίοι φιλοκαλουμεν τε μετ' ευτελίας και φιλοσοφουμεν άνευ μαλακίας.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Συμφωνώ απόλυτα , η Γιασμίν -που δεν την λένε όντως Γιασμίν- είναι ωραίο κοριτσάκι και έχει σπάνιο χαρακτήρα ειδικά γι αυτή τη δουλειά που κάνει. Τη συμπαθείς αμέσως , κερδίζει την εμπιστοσύνη σου και πάνω από όλα σέβεται τα χρήματα του Πελάτη. Πρότυπο για το Μεταξουργείο αυτή η κοπέλα ,το έχω ξαναπεί.
Είναι δηλαδή πρότυπος πόρνη.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Είναι δηλαδή πρότυπος πόρνη.
Επειδή έχω ένα μεγάλο δείγμα των αντιδράσεών της από καιρό που πάω μαζί της -περίπου 1.5 χρόνο- Ναι είναι πρότυπο κοπέλας και είναι θα τολμήσω να πω σταθερός χαρακτήρας. Έχω δει πόσο γρήγορα μεταλλάσσονται οι κοπέλες στο μετάξι. Μπορεί μέσα σε ένα δίμηνο κάποια που συμπαθούσες απλά να δαιμονιστεί. Βλέπε Γιάννα και πολλές άλλες..Η Γιασμίν από την αρχή μέχρι και τώρα έχει αυθόρμητες αντιδράσεις και δεν παίζει θέατρο, είναι ο εαυτός της. Την έχεις δει ποτέ να πλασάρει διάφορα στο σαλόνι όταν βγαίνει? Ποτέ! Έρχεται με ένα γλυκό χαμόγελο και δεν προσπαθεί να πείσει κανέναν για τίποτα. Α ρε Γιασμινάκι , μπράβο σου!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
σημερινη καταδρομικη στο μεταξουργειο οπου επιτελους ειδα την βιολετερα και τη γιασμιν.
Εχουμε και κλαιμε. Η βιολετα μπαμπατσικη με εμφανη ψιλοπλαδαροτητα στο ολο συνολο της.
Εμφανιστηκε και εδειξε την καθολου ορεξη της και απλα εφυγε προς το δωματιο υπηρεσιας.
Δεν ειναι στο γουστο μου ουτε κατα διανοια.Απορω ρε βορδελε που σου αρεσε τοσο πολυ.
Με το που την ειδα πηρα το μπουλο για αλλου.
Δευτερη σημερινη επισκεψη στην ιασωνος και στη γιασμιν.
Οπως τα εχουνε πει και αλλοι συναγωνιστες και καγκουρες του site.
Αρκετα μελαχρινη με ψιγματα ασιατικης καταγωγης στα του προσωπου της.
Καλο κορμακι με ισια ποδια μπουτακια.
Κωλος πολυ καλος αψεγαδιαστος αν και λιγο ποιο μεγαλος σε σχεση με το υπολοιπο σωμα αλλα παραμενει ομορφο.
Βυζακι κλασικο καλοσχηματισμενο ( οχι σαν δακρυ αλλα πολυ ομορφο ).
Οντος της αρεσει να βλεπει καθρεφτη.
Την κανεις οτι θελεις στον αγωνα δε λεει οχι πουθενα.
Γλυκο κοριτσι και πολυ καλα γαμευσιμο.
Το χρωμα της τσιγγανοφερνει αλλα εχει ομορφο χρωμα.
Αλλωστε ποσες φορες ρε παιδες εχουμε δει κατι τσιγγανακια που σου ερχεται να τα γαμησεις επι τοπου?( εμφανισιακα ).
Τωρα οι εδω ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ θα διερωτουνται πως πηγα ΕΓΩ και γαμησα εκει κατω αφου συνεχως κατηγορω το μεταξουργειο.
Με το που ειδα αυτο το κοριτσι ναι το γουσταρα να το γαμησω με τρελα και ομπρελα.Δε θα πω πως αλλα βρηκα ενα τροπο να τη γαμησω εκτος μπουρδελου που συχαινομουνα και μονο που την περιμενα στον οικο.
Το γαμησι εγινε εκτος λοιπον και μου φοραγε ενα κολαν η πουτανα που και αγιο κολαζε.
Ξεκινησα με χουφτωματα παντου παντου ομως , δεν ελεγε πουθενα οχι.
Συνεχισε με πιπα παντα με σκουφο και γαμιομασταν για περιπου μια ωρα σε ενα πεντακαθαρο κρεβατι και χωρο υψηλου επιπεδου.Γαμηθηκαμε σε ντουζιερα σε παγκο σε κρεβατι σε πολυθροινα σε καναπε ακομα και πανω στο τραπεζακι του σαλονιου.
Ειναι πολυ καλη λεμε εκτος μπουρδελου.Εβγαζε υγρα πολλα και εκλανε το μουνι της συνεχεια που οταν αισθανθηκε αβολα λογω αυτου της ειπα οτι με καυλαωνει ο ηχος και εκει ηταν που πηρε φωτια το κοριτσι.Ενιωσα σαν να γαμαγα την παλια μου γκομενα κοντοπουτανο μαρια.
Να σημειωσω οτι η κοπελα εκτος δελου ειναι πολλη διαφορετικη και κανεις μαγικα μαζι της.
Να πω και για ακομα μια φορα πως το μεταξυ ειναι απο μονο του ενα μπουρδελο με λερα συχαμαρα ανελεητη βρωμα και βεβαια δεν εξαιρουνται τα μαγαζια που βρισκονται εκει.Αυτα και καλα γαμησια.
Φίλε μπράβο σου κι εγώ σε αυτά τα χνάρια βρίσκομαι ,το να φέρνω δηλαδή κοπέλες σπίτι γιατί θέλω το κάτι παραπάνω. Δεν είμαι κατά του Μεταξιού φυσικά απλώς λάτρης της ποικιλίας. Να σε ρωτήσω το Γιασμινάκι εκτός έδρας δίνει και φιλιά με γλώσσα?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Φίλε μπράβο σου κι εγώ σε αυτά τα χνάρια βρίσκομαι ,το να φέρνω δηλαδή κοπέλες σπίτι γιατί θέλω το κάτι παραπάνω. Δεν είμαι κατά του Μεταξιού φυσικά απλώς λάτρης της ποικιλίας. Να σε ρωτήσω το Γιασμινάκι εκτός έδρας δίνει και φιλιά με γλώσσα?
Σιγα μη καθομουνα να γαμαω στο μεταξυ εκει που καθονται οι λαθρο με τους βρωμοκολους τους και τα βρωμοποδαρα τους.
Με τα μπιχλομενα ποδια τους που αναμεσα στα δαχτυλα τους η λερα και χολερα κανουν παρτυ.
Εκει που ξαπλονουν με τα σκατομενα εσωρουχα που φορανε και κυκοιλφωρουνε ξυπολυτοι.
Δε διανοουμε καποιος να ξαπλωνει σε αυτα τα χαλια.Χιλιες φορες σπιτι σου με ολες τις ανεσεις και κρασακι κο9κκινο ημιγλυκο και κανε οτι θες και οπως το θες.Αμαν αυτο το μεταξυ δε μπορουσανε τουλαχιστον να παρουνε ενα κιλο στουπετσι να βαψουνε και να καθαρισουνε τους χώρους?

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σιγα μη καθομουνα να γαμαω στο μεταξυ εκει που καθονται οι λαθρο με τους βρωμοκολους τους και τα βρωμοποδαρα τους.
Με τα μπιχλομενα ποδια τους που αναμεσα στα δαχτυλα τους η λερα και χολερα κανουν παρτυ.
Εκει που ξαπλονουν με τα σκατομενα εσωρουχα που φορανε και κυκοιλφωρουνε ξυπολυτοι.
Δε διανοουμε καποιος να ξαπλωνει σε αυτα τα χαλια.Χιλιες φορες σπιτι σου με ολες τις ανεσεις και κρασακι κο9κκινο ημιγλυκο και κανε οτι θες και οπως το θες.Αμαν αυτο το μεταξυ δε μπορουσανε τουλαχιστον να παρουνε ενα κιλο στουπετσι να βαψουνε και να καθαρισουνε τους χώρους?
Aυτό ξαναπέστο..

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.606
Πόντοι
746
Βρε ναι μαζί σου. Τι τιμές παίζει όμως το άθλημα για μια ώρα; 100€, 140€?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Εμενα μου εχουν τυχει αρκετες φορες να παρω κοπελες απο δελα σε δικο μου χώρο και ολες μεχρι στιγμης μου κοστιζαν 50 ευρω.Μια ωρα και δεν μετραμε ρολοι μια ωρα ακριβως και φευγουν.Δυο φορες γαμαγα οταν ειχα πολλη ορεξη η και μια φορα αλλα με διακοπες για να το ευχαριστιεμαι.
Αν παρεις εσκορτ τοτε θες 160 ευρω η ωρα.

• Like
Αντιδράσεις: tnt

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Με ριτα εχω κανει τρελα γαμησια ειχα περασει πολυ ομορφα ουτε με γκομενα δεν ημουνα τοσο καλα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Παιζει σπουδαιο ρολο η κοπελα να σε γουσταρει σαν ατομο για γινει σωστα η συνευρεση σε δικο σου χώρο.Αν οχι τοτε δεν υπαρχει ελπιδα να ερθει μαζι σου.Ειναι σαν τις γκομενες.Υπαρχουν περιπτωσεις που δεν θελουνε ουτε να σε βλεπουν αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις που σε συμπαθουνε με το πρωτο ραντεβου.Ετσι ειναι και πορνες δεν εχουν διαφορα μεταξυ τους.Υ γυναικα παραμενει γυναικα και το μυαλο της ειναι ιδιο σχεδον σε ολες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Επίσης λέγανε οι πανσοφοι αρχαίοι φιλοκαλουμεν τε μετ' ευτελίας και φιλοσοφουμεν άνευ μαλακίας.
Με αυτή σου την πρόταση υποστηρίζεις το ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ...

:2funny:

Και εξηγώ για να μην παραξηγηθώ...

Τα ένδοξα σπιτάκια της Φυλής με τις υποτιθέμενες καθαρότερες ιέριες σε όλους τους τομείς οδηγούν τους πολίτες στη μαλθακότητα και μειώνουν τον ανδρισμό τους.

Ενώ οι φιλόσοφοι του bourdela τάσσονται υπέρ σε αποκλειστική απασχόληση με το ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ και την προετοιμασία σώματος και του πνεύματος να χύσουν και να ικανοποιηθούν στο δεκαύρο, καθώς πίστευουν ότι η ενασχόληση του ανθρώπου με την πνευματική του αναζήτηση στο εικοσάρικο της ΦΥΛΗΣ επιδρά αρνητικά στην επίδοση τους την ώρα της πράξης και τον καθιστά λιγότερο αξιόμαχο και με λιγότερα ευρώ στην τσεπη...

Υ. Γ. Το παραπάνω post ήταν καθαρά χιουμοριστικό και δεν είχω την διαθεση να θίξω κανέναν...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom