κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Τότε πρέπει να τη γαμησεις άμεσα αν θες να σέβεσαι τον πορνοεαυτο σου.Έπιασα πάλι την παλιά τέχνη. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.
Τότε πρέπει να τη γαμησεις άμεσα αν θες να σέβεσαι τον πορνοεαυτο σου.Έπιασα πάλι την παλιά τέχνη. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.
Κωλυομαι γιατί λέτε ότι φακλανοποιήθηκε. Θα την προτιμούσα μοντελέ.Τότε πρέπει να τη γαμησεις άμεσα αν θες να σέβεσαι τον πορνοεαυτο σου.
Την τσεκαρες ήδη εσύ,με γλίτωσες το πήγαινε έλα.Καλα.
Πήγαινε αύριο Μπάρμπορα και τσέκαρε την μπουγάδα αν δεν στέγνωσε!!!
Δηλαδη θες να μου πεις οτι τη γκομενα σου ξερεις οτι την εχουνε γαμησει δε ξερω και εγω ποσοι πριν απο εσενα αλλα τωρα εσυ εχεις την ψευδαισθηση ετσι.Σε ωραιοςΤο οτι την πήρες εκτός μπουρδέλου πάντως δεν αλλάζει το γεγονός οτι την γαμάνε και θα συνεχίζουν να την γαμάνε Πακιστανοί. Απλά λόγω χώρου έχεις την ψευδαίσθηση που περιγράφεις.
Δεν την πηγα ουτε ξενοδοχειο ουτε πουθενα.Δικος μου χωρος ητανεΑπ' αυτά που λες το πενηνταρι που κόστισε είναι λίγο. Όλο και κάτι παραπάνω θα πήρε η τσα2 ,ολο και κατι το ξενοδοχείο απέναντι στην Αθηνών.
Επισης την πηρα απο το σπιτι της και την γυρισα σπιτι της.Ολο το συνολο 50 ευρω και βενζινες αν θες 10 ευρωΑπ' αυτά που λες το πενηνταρι που κόστισε είναι λίγο. Όλο και κάτι παραπάνω θα πήρε η τσα2 ,ολο και κατι το ξενοδοχείο απέναντι στην Αθηνών.
Για εμένα επίσης φοβερή εμπειρία ήταν η περίοδος Γενάρης του 98 - Οκτώβριος 98.
Ήμουν πιτσιρικάς, φοιτητής και μόλις ανακάλυψα την Φυλής. Τι μουναρες έχω πάρει. Καποιες μοντέλα χωρίς υποβολή.
Και συνέχεια τις άλλαζαν και έφερναν νέες. Οι επιλογές πολλές και εγώ πιτσιρικάς με ορμόνες στα κόκκινα.
Κατέβαινα στην τρίτη βάρδια με σκοπό να ρίξω 3. Εκείνη την περίοδο έκανα σχεδόν κάθε καφριλα με τα κορίτσια.
Ευτυχώς τα έκλεισαν τον Οκτώβριο, ζοριστηκα λίγο στην αρχή γιατί πέρναγα super. Όμως ευτυχώς που τα έκλεισαν γιατί είχα πάρει δρόμο χωρίς επιστροφή.
Τα έκλεισαν και επέστρεψα στην κανονικότητα.
Έκανα χρόνια να ξανακατεβω Φυλής. Και αν και οι επισκέψεις μου είναι αποσπασματικες και δεν έχω πλήρη εικόνα πιστεύω ότι ποτέ δεν έφτασε σε εκείνα τα επίπεδα.
Τυχεροί όσοι το ζήσαμε.
Παραθετω το πως ειναι η κοπελα εμφανησιακα αλλα και στα του αγωνα.Επισης δειχνω και τη συμφωνια μου με αλλους μυστες που την εχουν ειδη παρουσιαση με πανω κατω ιδιες κριτικες και ας ηταν για εμενα εκτος δελου οι κριτικες ειναι σεδον εφαμιλες.Τι δεν καταλαβαινεις?φίλε τι νόημα έχει να παραθέτεις καταστάσεις που δεν είναι στις υπηρεσίες που παρέχει η κοπέλα, αλλά που με κάποιο τρόπο (ούτε το πώς δεν είπες) κατάφερες εσύ ;
μπράβο και μαγκιά σου που πέρασες καλά, όμως εδώ μας ενημέρωσες για τον εαυτό σου, όχι για την πουτάνα..
(νομίζω για τον ίδιο λόγο ο Αντι έσβησε "ενημέρωση" του Δημήτρη του ΧΧ..)
Μα εσύ λες ότι σήμερα την είδες πρώτη φορά. Το κονέ στο διάδρομο αποκλείεται να έγινε. Μόνο μέσα στο δωμάτιο. Συν 10. Και δέχτηκε να έρθει σπίτι σου πρώτη φορά που σε είδε,για πενήντα;Επισης την πηρα απο το σπιτι της και την γυρισα σπιτι της.Ολο το συνολο 50 ευρω και βενζινες αν θες 10 ευρω
Μπα οχι μοντελέ δεν ήταν ποτέ...Κωλυομαι γιατί λέτε ότι φακλανοποιήθηκε. Θα την προτιμούσα μοντελέ.
Καλα ρε βορδελε νομιζεις εχω αναγκη να κατσω να μπω δωματιο κτλ?Το κονε εγινε στο φευγιο.Την ειδα βεβαια μπηκα στον οικο εκανα και ειπα αυτα που ηθελα να πω και εγινε.Δεν εχω αναγκη να μπω δωματιο.Σιχαινομαι τα βρωμοσεντονα που εχουν ξεχασει οτι εχουν τα κρεβατια.Μα εσύ λες ότι σήμερα την είδες πρώτη φορά. Το κονέ στο διάδρομο αποκλείεται να έγινε. Μόνο μέσα στο δωμάτιο. Συν 10. Και δέχτηκε να έρθει σπίτι σου πρώτη φορά που σε είδε,για πενήντα;
1ον μην συγκρίνεις γκόμενες με πουτάνες, καμία σχέσηΔηλαδη θες να μου πεις οτι τη γκομενα σου ξερεις οτι την εχουνε γαμησει δε ξερω και εγω ποσοι πριν απο εσενα αλλα τωρα εσυ εχεις την ψευδαισθηση ετσι.Σε ωραιος
Εννοώ τα πες μπροστά στην τσα2 και δεν αντέδρασε;Καλα ρε βορδελε νομιζεις εχω αναγκη να κατσω να μπω δωματιο κτλ?Το κονε εγινε στο φευγιο.Την ειδα βεβαια μπηκα στον οικο εκανα και ειπα αυτα που ηθελα να πω και εγινε.Δεν εχω αναγκη να μπω δωματιο.Σιχαινομαι τα βρωμοσεντονα που εχουν ξεχασει οτι εχουν τα κρεβατια.
Πρεπει να σου πω δηλαδη πως ενας αντρας μπορει να πεισει μια κοπελα για κατι?Δεν ξερεις εσυ δεν εχεις κανει ποτε τιποτα?
Απο τη στιγμη που περνεις την κοπελα απο το βουρκο και την πας στον (παραδεισο) και βλεπει μια κατασταση στο αλλο ακρο απο οτι εχει δει μεχρι τωρα και που μονο σε φωτογραφιες ισως να εχει δει τοτε ειναι πολυ διαφορετικο.Εχεις μια καθαρη κοπελα μαζι σου που συμπεριφερεται διαφορετικα.Ακομα και τα αισωρουχα που φορουσε ηταν καλα και οχι οι βρακες που εχουν στα δελα.1ον μην συγκρίνεις γκόμενες με πουτάνες, καμία σχέση
2ον δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το παρελθόν της σχέσης μου
3ον εσύ είσαι αυτός που σιχαίνεται μέχρι αηδίας την συγκεκριμένη περιοχή και το γεγονός οτι πηδάνε Πακιστανοί και λοιποί. Και ακριβώς σε αυτό αναφέρομαι στο σχόλιο
Αν πω εδω τι ακριβως συνεβηκε θα πεσουν ολοι οι καγκουρες πανω της και θα χασω και εγω την καβατζα μου γιαυτο δε λεω.Η ουσια ομως ειναι οτι η κοπελα ειναι καλο μωρο.Εννοώ τα πες μπροστά στην τσα2 και δεν αντέδρασε;
Όχι πουτανα από βορδελο δεν έχω φέρει πότε. Δεν πρότεινα δηλαδή.
Ενα ΝΑΙ σου ειναι αρκετο?Μα εσύ λες ότι σήμερα την είδες πρώτη φορά. Το κονέ στο διάδρομο αποκλείεται να έγινε. Μόνο μέσα στο δωμάτιο. Συν 10. Και δέχτηκε να έρθει σπίτι σου πρώτη φορά που σε είδε,για πενήντα;
Οκ πάω πάσο. Αλλά απ' τα λεγόμενά σου μου δημιουργείται στο μυαλό μια εικόνα ,πουκαμισάκι,υφασμάτινο παντελονάκι, δερμάτινο μπουφάν,ζελεδιασμένο μαλλί και κολόνια κάργα.Αν πω εδω τι ακριβως συνεβηκε θα πεσουν ολοι οι καγκουρες πανω της και θα χασω και εγω την καβατζα μου γιαυτο δε λεω.Η ουσια ομως ειναι οτι η κοπελα ειναι καλο μωρο.
νορμαλ τυπος ειμαι ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες?Με υδραυλικα εργα ασχολουμε τι πουκαμισακι και πετσινα μου λες?Οκ πάω πάσο. Αλλά απ' τα λεγόμενά σου μου δημιουργείται στο μυαλό μια εικόνα ,πουκαμισάκι,υφασμάτινο παντελονάκι, δερμάτινο μπουφάν,ζελεδιασμένο μαλλί και κολόνια κάργα.
Καλά,δεν ήμουνα και μπροστά κιόλας.νορμαλ τυπος ειμαι ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες?Με υδραυλικα εργα ασχολουμε τι πουκαμισακι και πετσινα μου λες?