Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 329 άτομα (47 μέλη και 282 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Το οτι την πήρες εκτός μπουρδέλου πάντως δεν αλλάζει το γεγονός οτι την γαμάνε και θα συνεχίζουν να την γαμάνε Πακιστανοί. Απλά λόγω χώρου έχεις την ψευδαίσθηση που περιγράφεις.
Δηλαδη θες να μου πεις οτι τη γκομενα σου ξερεις οτι την εχουνε γαμησει δε ξερω και εγω ποσοι πριν απο εσενα αλλα τωρα εσυ εχεις την ψευδαισθηση ετσι.Σε ωραιος

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Απ' αυτά που λες το πενηνταρι που κόστισε είναι λίγο. Όλο και κάτι παραπάνω θα πήρε η τσα2 ,ολο και κατι το ξενοδοχείο απέναντι στην Αθηνών.
Δεν την πηγα ουτε ξενοδοχειο ουτε πουθενα.Δικος μου χωρος ητανε

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Απ' αυτά που λες το πενηνταρι που κόστισε είναι λίγο. Όλο και κάτι παραπάνω θα πήρε η τσα2 ,ολο και κατι το ξενοδοχείο απέναντι στην Αθηνών.
Επισης την πηρα απο το σπιτι της και την γυρισα σπιτι της.Ολο το συνολο 50 ευρω και βενζινες αν θες 10 ευρω

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Για εμένα επίσης φοβερή εμπειρία ήταν η περίοδος Γενάρης του 98 - Οκτώβριος 98.

Ήμουν πιτσιρικάς, φοιτητής και μόλις ανακάλυψα την Φυλής. Τι μουναρες έχω πάρει. Καποιες μοντέλα χωρίς υποβολή.
Και συνέχεια τις άλλαζαν και έφερναν νέες. Οι επιλογές πολλές και εγώ πιτσιρικάς με ορμόνες στα κόκκινα.

Κατέβαινα στην τρίτη βάρδια με σκοπό να ρίξω 3. Εκείνη την περίοδο έκανα σχεδόν κάθε καφριλα με τα κορίτσια.

Ευτυχώς τα έκλεισαν τον Οκτώβριο, ζοριστηκα λίγο στην αρχή γιατί πέρναγα super. Όμως ευτυχώς που τα έκλεισαν γιατί είχα πάρει δρόμο χωρίς επιστροφή.
Τα έκλεισαν και επέστρεψα στην κανονικότητα.

Έκανα χρόνια να ξανακατεβω Φυλής. Και αν και οι επισκέψεις μου είναι αποσπασματικες και δεν έχω πλήρη εικόνα πιστεύω ότι ποτέ δεν έφτασε σε εκείνα τα επίπεδα.

Τυχεροί όσοι το ζήσαμε.

Έλα ρεεέεεεε τύπε 10 μήνες σερί.. φαντάζομαι τί χρήμα θα σκόρπισες όντας φοιτητής....
:confused: :confused::confused::confused:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
φίλε τι νόημα έχει να παραθέτεις καταστάσεις που δεν είναι στις υπηρεσίες που παρέχει η κοπέλα, αλλά που με κάποιο τρόπο (ούτε το πώς δεν είπες) κατάφερες εσύ ;
μπράβο και μαγκιά σου που πέρασες καλά, όμως εδώ μας ενημέρωσες για τον εαυτό σου, όχι για την πουτάνα..
(νομίζω για τον ίδιο λόγο ο Αντι έσβησε "ενημέρωση" του Δημήτρη του ΧΧ..)
Παραθετω το πως ειναι η κοπελα εμφανησιακα αλλα και στα του αγωνα.Επισης δειχνω και τη συμφωνια μου με αλλους μυστες που την εχουν ειδη παρουσιαση με πανω κατω ιδιες κριτικες και ας ηταν για εμενα εκτος δελου οι κριτικες ειναι σεδον εφαμιλες.Τι δεν καταλαβαινεις?
Οσο για το οτι μπορεσα να κανω κατασταση για να τη γαμω εκτος δελου δεν νομιζω οτι ειναι και κατι το τοσο σπουδαιο διοτι αν διαβαζες θα ειχες δει οτι και αλλα παιδια το εχουν κανει και με αλλες κοπελες.Δεν ειναι εξυπναδα η χαζομαρα απλα αρεσα στην κοπελα ειμαι και νορμαλ τυπος με εμπιστευονται γενικα οι ανθρωποι και εκατσε καλος.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επισης την πηρα απο το σπιτι της και την γυρισα σπιτι της.Ολο το συνολο 50 ευρω και βενζινες αν θες 10 ευρω
Μα εσύ λες ότι σήμερα την είδες πρώτη φορά. Το κονέ στο διάδρομο αποκλείεται να έγινε. Μόνο μέσα στο δωμάτιο. Συν 10. Και δέχτηκε να έρθει σπίτι σου πρώτη φορά που σε είδε,για πενήντα; :think:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μα εσύ λες ότι σήμερα την είδες πρώτη φορά. Το κονέ στο διάδρομο αποκλείεται να έγινε. Μόνο μέσα στο δωμάτιο. Συν 10. Και δέχτηκε να έρθει σπίτι σου πρώτη φορά που σε είδε,για πενήντα; :think:
Καλα ρε βορδελε νομιζεις εχω αναγκη να κατσω να μπω δωματιο κτλ?Το κονε εγινε στο φευγιο.Την ειδα βεβαια μπηκα στον οικο εκανα και ειπα αυτα που ηθελα να πω και εγινε.Δεν εχω αναγκη να μπω δωματιο.Σιχαινομαι τα βρωμοσεντονα που εχουν ξεχασει οτι εχουν τα κρεβατια.
Πρεπει να σου πω δηλαδη πως ενας αντρας μπορει να πεισει μια κοπελα για κατι?Δεν ξερεις εσυ δεν εχεις κανει ποτε τιποτα?

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Δηλαδη θες να μου πεις οτι τη γκομενα σου ξερεις οτι την εχουνε γαμησει δε ξερω και εγω ποσοι πριν απο εσενα αλλα τωρα εσυ εχεις την ψευδαισθηση ετσι.Σε ωραιος
1ον μην συγκρίνεις γκόμενες με πουτάνες, καμία σχέση
2ον δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το παρελθόν της σχέσης μου
3ον εσύ είσαι αυτός που σιχαίνεται μέχρι αηδίας την συγκεκριμένη περιοχή και το γεγονός οτι πηδάνε Πακιστανοί και λοιποί. Και ακριβώς σε αυτό αναφέρομαι στο σχόλιο

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλα ρε βορδελε νομιζεις εχω αναγκη να κατσω να μπω δωματιο κτλ?Το κονε εγινε στο φευγιο.Την ειδα βεβαια μπηκα στον οικο εκανα και ειπα αυτα που ηθελα να πω και εγινε.Δεν εχω αναγκη να μπω δωματιο.Σιχαινομαι τα βρωμοσεντονα που εχουν ξεχασει οτι εχουν τα κρεβατια.
Πρεπει να σου πω δηλαδη πως ενας αντρας μπορει να πεισει μια κοπελα για κατι?Δεν ξερεις εσυ δεν εχεις κανει ποτε τιποτα?
Εννοώ τα πες μπροστά στην τσα2 και δεν αντέδρασε;

Όχι πουτανα από βορδελο δεν έχω φέρει πότε. Δεν πρότεινα δηλαδή.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
1ον μην συγκρίνεις γκόμενες με πουτάνες, καμία σχέση
2ον δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το παρελθόν της σχέσης μου
3ον εσύ είσαι αυτός που σιχαίνεται μέχρι αηδίας την συγκεκριμένη περιοχή και το γεγονός οτι πηδάνε Πακιστανοί και λοιποί. Και ακριβώς σε αυτό αναφέρομαι στο σχόλιο
Απο τη στιγμη που περνεις την κοπελα απο το βουρκο και την πας στον (παραδεισο) και βλεπει μια κατασταση στο αλλο ακρο απο οτι εχει δει μεχρι τωρα και που μονο σε φωτογραφιες ισως να εχει δει τοτε ειναι πολυ διαφορετικο.Εχεις μια καθαρη κοπελα μαζι σου που συμπεριφερεται διαφορετικα.Ακομα και τα αισωρουχα που φορουσε ηταν καλα και οχι οι βρακες που εχουν στα δελα.
Βεβαιως σιχαινωμε εκει που εργαζονται και γιαυτο προσπαθησα να την παρω και το καταφερα.Και οχι για μια φορα αλλα οσες οι δυο μας το θελουμε.Μια γκομενα να εχεις δεν ξερεις τι εχει κανει πριν απο εσενα αλλα την δεχεσαι.Ετσι ειναι και εδω.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Εννοώ τα πες μπροστά στην τσα2 και δεν αντέδρασε;

Όχι πουτανα από βορδελο δεν έχω φέρει πότε. Δεν πρότεινα δηλαδή.
Αν πω εδω τι ακριβως συνεβηκε θα πεσουν ολοι οι καγκουρες πανω της και θα χασω και εγω την καβατζα μου γιαυτο δε λεω.Η ουσια ομως ειναι οτι η κοπελα ειναι καλο μωρο.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ενα ΝΑΙ σου ειναι αρκετο?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αν πω εδω τι ακριβως συνεβηκε θα πεσουν ολοι οι καγκουρες πανω της και θα χασω και εγω την καβατζα μου γιαυτο δε λεω.Η ουσια ομως ειναι οτι η κοπελα ειναι καλο μωρο.
Οκ πάω πάσο. Αλλά απ' τα λεγόμενά σου μου δημιουργείται στο μυαλό μια εικόνα ,πουκαμισάκι,υφασμάτινο παντελονάκι, δερμάτινο μπουφάν,ζελεδιασμένο μαλλί και κολόνια κάργα. :tooth:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Οκ πάω πάσο. Αλλά απ' τα λεγόμενά σου μου δημιουργείται στο μυαλό μια εικόνα ,πουκαμισάκι,υφασμάτινο παντελονάκι, δερμάτινο μπουφάν,ζελεδιασμένο μαλλί και κολόνια κάργα. :tooth:
νορμαλ τυπος ειμαι ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες?Με υδραυλικα εργα ασχολουμε τι πουκαμισακι και πετσινα μου λες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επισης δεν εχω μαλλια

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Απλα ξερω να συμπεριφερομαι στις γυναικες , εχω και χουμορ και ολα καλα.Συνηθως κανω τους ανθρωπους γυρω μου να αισθανονται πολυ ανετα σαν να με ξερουν χρονια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom