καλησπερα συναγωνιστες του πληρωμενου ερωτα. παλιος μπουρδελιάρης, παλιός και στο site αλλα πρωτη φορα γραφω report
Μεσημεριανη ενημέρωση λοιπόν από Φυλής (12:00-14:00)
Φ71 Κάτω: Η Νέλυ με τα εξτράκια (ακάποτο & 69) της χωρίς τσατσά Εύα όμως. Όπως γνωρίζουν οι παλαιότεροι βελτιωμένη μεν αλλά nothing special
Φ65Β με σκάλες : μια ευσωμούλα που έδινε κώλο και ακάποτο
Φ67 κάτω: μια όχι άσχημη αλλά αδιάφορη χωρίς εξτραδάκια
Φ59 Κάτω: Κλασικά Σακίρα, ωραία αλλά κορεσμένη πλέον
Φ69 Πάνω: Μιά μελαχρινοτσιγγανοπούλα με αρκετά προσόντα, έκφυλο πρόσωπο και υποσχόμενη. στα υπόψιν για το μέλλον
Φ80: Άννα! Σταθερή Αξία!! κατάθεση με απόλυτη εξαργύρωση του εικοσάρικου
Φ84 Πάνω: Μελαχρινή με πολύ ωραίο κορμί αλλά ολίγον κοιμισμένη.
Φ86 Πάνω: Ξανθιά με ωραίο βυζάκι, κορμί. η Τσατσά διατυμπάνιζε ακάποτο, 69 και λοιπά. δίνω το εικοσάρικο, μπαίνω. έρχεται, ξινή με τη μία, καπότα στο χέρι. της λέω ακάποτο μου λέει "δεν κάνω". της λέω η τσατσά μου είπε ακάποτο. μου λέει "όχι". αρχίζει σκουφάτη πίπα με πεσμένη πούτσα (είχα ξενερώσει) να μου την τραβάει με το ζόρι με το χέρι - πιο πολύ μαλακιά. πάω να πιάσω λίγο μουνί μου λέει όχι μουνί. τα παίρνω της λεω φύγε τώρα. πρώτη φοπρά ζήτησα λεφτά από τσατσά πίσω σε 17 χρόνια που πάω στα μπουρδέλα!!!
μου λέει δεν τον είχεσ πλύνει για αυτό. εντωμεταξύ είχα κάνει μπάνιο, είχα αρωματιστεί (όπως κάνω πάντα γιατι μου αρέσουν τα ακάποτα και τις έχω πάρει όλες) και τον είχα ξαναπλύνει και στο δωμάτιο.
Εν κατακλείδι μου έδωσε 10 ευρώ πίσω αλλά μιλάμε για μεγάλη απάτη!!!!