You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αμαν ρε psolara μας εχεις βαλει φωτια με αυτες τις περιγραφες.Ακαποτα ,βυζια τουμπανα .θα ειναι σημερα το απογευμα εκει???εκφυλο μουτρακι με μαλλι καρε μαυρο,βυζο τουμπανο κ εξτραδακια στο 59 πανω,την πηρα 2 φορες με ακα τρομποναρα κ χυσιμο στους τουμπανιασμενους βυζους σημερα το απογευμα, το πακετο 50
Τζενη τη λενε κ στο δωματιο ειναι σαν βιζιτα.Το δευτερο τελειωμα με μαλακια χωρις καποτα στο καλαθι.Συνισταται για pse φαση
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Συνάδελφοι, μήπως έχει περάσει κανείς πρόσφατα από Καλλιφρονά ή Εφέσου; Είμαι αρκετά μακριά πλέον, και δεν με παίρνει να κατεβαίνω κέντρο για σκάουτινγκ.
gamikoulien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 47
- Πόντοι
- 5.760
μαγκες παιζει κανενα κουλουρακι να κολατσισουμε το απογευμα?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
μου ειπε πως ναι.μαλλον την ''κοβω''για περιστασιακη σε αυτο το σπιτι(για λιγες μερες)κ σε συνδυασμο με ολα το πακετο ηταν το καλυτερο vfm χθες.Κανει 69,ακαποτη τρομπονα που την επνιξε κ στο γαμησι χτυπιομασταν κανα 10λεπτο με λυσσα.Το υπερτατο ξεκωλι οπως εγραψα κ στην κριτικη μαναμαν ρε psolara μας εχεις βαλει φωτια με αυτες τις περιγραφες.Ακαποτα ,βυζια τουμπανα .θα ειναι σημερα το απογευμα εκει???
gamikoulien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 47
- Πόντοι
- 5.760
φιλε κατι σε πιο νορμαλ εχεις να προτεινεις?για περνα μια βολτα απο το Κωλοσπιτο της Κολοκυνθους
το δελο στη Κολοκυνθους ειναι για καμικαζι
κανονικη αποστολη αυτοκτονιας!
επιστροφη απο απογευματινη εφοδο στην Tribal street .οι περιγραφες του psolaras78 με εστειλαν καρφι Φ59 πανω να βρω την "τουμπανιασμενη".Δυστυχως αντι αυτης ηταν η αχωνευτη η Σακιρα η οποια βγηκε παλι με το τουπε της μουναρας στο σαλονι και λογω της απογοητευσης μου ηθελα να την σκαμπιλισω.Ρωτησα τη τσατσα για την "τουμπανιασμενη" και μου ειπε κανονικα επρεπε να δουλεψει εδω αλλα δεν ηρθε,ισως ειναι στο Φ67 μου λεει.Τζιφος και εκει,καθοτι ηταν μια μελαχρινη πιτσιρικα με μικρο βυζακι ψιλοαδιαφορη.
Μονης Προδρομου στο υπογειο η Ανκα μελαχρινη πιτσιρικα με καρεδακι ψιλοτουμπανακι ψηνομουνα να την αλλα δεν εχω προσεξει καποια αναφορα σε αυτην εδω μεσα.
Φ80 η Ελλη με το νεο 2,5 βυζι .αν δουλευε σωστα αυτη η γκομενα θα κλεινανε τα μισα μαγαζια της Φυλης.
Φ71 κατω η Ευα με τις γνωστες καβλωτικες τις περιγραφες μας εκανε ψηστηρι για μια μαλλον αδιαφορη πιτσιρικα,Κατερινα αν θυμαμαι καλα.Για αλλη μια φορα της την ειπα(της Ευας)να μπουμε σε ενα δωματιο μαζι για 5 λεπτα
Φ92 τροφαντη ψηλη με 2αρι βυζακι και ακαποτο+10ε.Μαλλον αδιαφορη.
Φ86 ισογειο Αλεξανδρα,πιτσιρικα με πολυ καλο κορμι ψιλοτουμπανο βυζακια.
Φ134 ισογειο Αννα ξανθια ρωσιδα,καλο κορμι.
Φ134 πανω ενα "ενδιαφερον" μελαχρινο μιλφ,κρατιεται πολυ καλα για την ηλικια της.Αν ειχα ορεξη για μιλφ θα την σιγουρα.
Φ134 υπογειο πολυ μελαχρινο νεαρο,με καλο κορμακι και σοκολατι πεταχτες ρωγες
Φ109 ισογειο η Μαρια μαλλον οτι ειχε σβησει το μπαφο,με ματια γλαρωμενα
Φ109 πανω αδιαφορο μιλφ που απο οτι φαινεται καθεται αρκετη ωρα στο δωματιο,ειχαμε λιγο αναμονη...
Στο μπουρδελο στη Μυρων δουλευουν 2 ταυτοχρονα.Η μια παρουσιαζετα κανονικα ντυμενη και το παιζει μαλλον τσατσα σε περιπτωση πεσιματος .Η αλλη ειναι μια κοντη πιτσιρικα ,χοντρουλα,μελαχρινη, με βυζους που κανει και ακαποτο στο 20αρικο.Δεν την κανω πανω απο 20 ;)
Τελικα καταθεση στο Φ66 στην αξιαγαπητη Χριστινα.Για PSE ξεκινησα στο GFE κατεληξα.Υπεροχο κορμι,υπεροχο αρωμα(Gucci Envy),πολυ ομορφη κοπελα κατα τη γνωμη μου και με πολυ λιγες αναφορες εδω μεσα την θεωρω vfm ομως σημερα δουλευει τελευταια μερα για αυτο οποιος ενδιαφερεται ας σπευσει ;)
Μονης Προδρομου στο υπογειο η Ανκα μελαχρινη πιτσιρικα με καρεδακι ψιλοτουμπανακι ψηνομουνα να την αλλα δεν εχω προσεξει καποια αναφορα σε αυτην εδω μεσα.
Φ80 η Ελλη με το νεο 2,5 βυζι .αν δουλευε σωστα αυτη η γκομενα θα κλεινανε τα μισα μαγαζια της Φυλης.
Φ71 κατω η Ευα με τις γνωστες καβλωτικες τις περιγραφες μας εκανε ψηστηρι για μια μαλλον αδιαφορη πιτσιρικα,Κατερινα αν θυμαμαι καλα.Για αλλη μια φορα της την ειπα(της Ευας)να μπουμε σε ενα δωματιο μαζι για 5 λεπτα
Φ92 τροφαντη ψηλη με 2αρι βυζακι και ακαποτο+10ε.Μαλλον αδιαφορη.
Φ86 ισογειο Αλεξανδρα,πιτσιρικα με πολυ καλο κορμι ψιλοτουμπανο βυζακια.
Φ134 ισογειο Αννα ξανθια ρωσιδα,καλο κορμι.
Φ134 πανω ενα "ενδιαφερον" μελαχρινο μιλφ,κρατιεται πολυ καλα για την ηλικια της.Αν ειχα ορεξη για μιλφ θα την σιγουρα.
Φ134 υπογειο πολυ μελαχρινο νεαρο,με καλο κορμακι και σοκολατι πεταχτες ρωγες
Φ109 ισογειο η Μαρια μαλλον οτι ειχε σβησει το μπαφο,με ματια γλαρωμενα
Φ109 πανω αδιαφορο μιλφ που απο οτι φαινεται καθεται αρκετη ωρα στο δωματιο,ειχαμε λιγο αναμονη...
Στο μπουρδελο στη Μυρων δουλευουν 2 ταυτοχρονα.Η μια παρουσιαζετα κανονικα ντυμενη και το παιζει μαλλον τσατσα σε περιπτωση πεσιματος .Η αλλη ειναι μια κοντη πιτσιρικα ,χοντρουλα,μελαχρινη, με βυζους που κανει και ακαποτο στο 20αρικο.Δεν την κανω πανω απο 20 ;)
Τελικα καταθεση στο Φ66 στην αξιαγαπητη Χριστινα.Για PSE ξεκινησα στο GFE κατεληξα.Υπεροχο κορμι,υπεροχο αρωμα(Gucci Envy),πολυ ομορφη κοπελα κατα τη γνωμη μου και με πολυ λιγες αναφορες εδω μεσα την θεωρω vfm ομως σημερα δουλευει τελευταια μερα για αυτο οποιος ενδιαφερεται ας σπευσει ;)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.333
- Πόντοι
- 42.697
Συνάδελφοι, μήπως έχει περάσει κανείς πρόσφατα από Καλλιφρονά ή Εφέσου; Είμαι αρκετά μακριά πλέον, και δεν με παίρνει να κατεβαίνω κέντρο για σκάουτινγκ.
φίλε αυτά τα σπίτια τα έχει ξεχάσει ..και ο θεός ο ίδιος..
που τα θυμήθηκες ρε θηρίο?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
φιλε κατι σε πιο νορμαλ εχεις να προτεινεις?
το δελο στη Κολοκυνθους ειναι για καμικαζι
κανονικη αποστολη αυτοκτονιας!
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Παίδες,ξέρετε πού δουλεύει η Στέλλα η Βελγίδα?
Φωκαίας 19 Απογευματινή Βάρδια (τουλάχιστον πριν λίγες μέρες εκεί την πέτυχα).
επιστροφη απο απογευματινη εφοδο στην Tribal street .οι περιγραφες του psolaras78 με εστειλαν καρφι Φ59 πανω να βρω την "τουμπανιασμενη".Δυστυχως αντι αυτης ηταν η αχωνευτη η Σακιρα η οποια βγηκε παλι με το τουπε της μουναρας στο σαλονι και λογω της απογοητευσης μου ηθελα να την σκαμπιλισω.Ρωτησα τη τσατσα για την "τουμπανιασμενη" και μου ειπε κανονικα επρεπε να δουλεψει εδω αλλα δεν ηρθε,ισως ειναι στο Φ67 μου λεει.Τζιφος και εκει,καθοτι ηταν μια μελαχρινη πιτσιρικα με μικρο βυζακι ψιλοαδιαφορη.
Πάει το τούμπανο, το χάσαμε...
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
επιστροφη απο απογευματινη εφοδο στην Tribal street ....
...
VASILIAS
maria-brasil
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2009
- Like
- 0
ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ
Και μην ξεχνατε οτι πλεον το Αλκιβιαδου 16γ καθε βραδυ για οποιον θελει να περασει μια ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ θα σας κραταει συντροφια μια ομορφη ψηλη ξανθια Ρωσσιδουλα που ακουω στο ονομα Αντζελλα!!!!! Εχει πολυ ομορφο σωμα και ικανοποιητικα (μπαλκονια).Που σχεδον τα κανει ολα εκτος απο κουλουρακι Θεσσαλονικης .... Θα σας περιμενει απο τις 12 μεχρι αργα το βραδυ με τρελλη ορεξη για να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!
Και μην ξεχνατε οτι πλεον το Αλκιβιαδου 16γ καθε βραδυ για οποιον θελει να περασει μια ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ θα σας κραταει συντροφια μια ομορφη ψηλη ξανθια Ρωσσιδουλα που ακουω στο ονομα Αντζελλα!!!!! Εχει πολυ ομορφο σωμα και ικανοποιητικα (μπαλκονια).Που σχεδον τα κανει ολα εκτος απο κουλουρακι Θεσσαλονικης .... Θα σας περιμενει απο τις 12 μεχρι αργα το βραδυ με τρελλη ορεξη για να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!
dragon fly
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε αδέρφια το κοντοπούτανο σχεδόν νανάκι Κατερινάκι στο Φυλής 66 δουλεύει ακόμα ή έφυγε?
Ρωτάω γιατί δουλεύω τα πρωινά και έχω καιρό να πάω στην πρωινή βάρδια!
Αν είναι εκεί πείτε μου γιατί αυτήν την εβδομάδα έχω 2 ρεπό!
Ρωτάω γιατί δουλεύω τα πρωινά και έχω καιρό να πάω στην πρωινή βάρδια!
Αν είναι εκεί πείτε μου γιατί αυτήν την εβδομάδα έχω 2 ρεπό!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις