Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 192 άτομα (14 μέλη και 178 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ριτα Βαλερια Αννιτα απο Θεσσαλονικη ηταν οι ποιο προσφατες

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μπερδευτηκα ρε παιδια.
Τελικα η Γιασμιν που λετε οτι εχει και γαμω τα σωματα τυπου χριστινας απο φυλης που βρισκεται? οδο?Επισης ποιο ειναι το μικρομολ?

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Μπερδευτηκα ρε παιδια.
Τελικα η Γιασμιν που λετε οτι εχει και γαμω τα σωματα τυπου χριστινας απο φυλης που βρισκεται? οδο?Επισης ποιο ειναι το μικρομολ?
Ιασ. thirty-one είναι η Γιασμιν.
Ιασ. thirty-two είναι το μικρομολ.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Παιδιά να πώ κάτι για Γιασμίν , επειδή είναι αγγελούδι αυτό το πλάσμα ,με το μαλακό στο σεξ είναι μικρούλα , όχι κοπανήματα, τρυφερά. Είναι όντως καλό κοριτσάκι για πουτάνα, ας επιβεβαιώσει κάποιος, δε λέω πίπες

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Παιδιά να πώ κάτι για Γιασμίν , επειδή είναι αγγελούδι αυτό το πλάσμα ,με το μαλακό στο σεξ είναι μικρούλα , όχι κοπανήματα, τρυφερά. Είναι όντως καλό κοριτσάκι για πουτάνα, ας επιβεβαιώσει κάποιος, δε λέω πίπες
Καλό κορίτσι, αλλά πολύ κρέμα ρε παιδί μου, νομίζεις ότι τον χώνεις σε πελτέ πεπόνι...

ΒΑΡΆΤΕ ΑΛΎΠΗΤΑ ΑΔΈΛΦΙΑ ΒΑΖΕΙ ΚΡΕΜΑ !

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλό κορίτσι, αλλά πολύ κρέμα ρε παιδί μου, νομίζεις ότι τον χώνεις σε πελτέ πεπόνι...

ΒΑΡΆΤΕ ΑΛΎΠΗΤΑ ΑΔΈΛΦΙΑ ΒΑΖΕΙ ΚΡΕΜΑ !
Δε λέω για το μουνί ρε σύ, για τα κοπανήματα στο σώμα εννοώ, πχ Άντζελα στο πορνομολ βαράς αβέρτα έχει ζελέ και 5 κιλάκια πάνω απ' το κανονικό.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μπερδευτηκα ρε παιδια.
Ι 31Α, ΘΑ ΠΑς

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746
Δε λέω για το μουνί ρε σύ, για τα κοπανήματα στο σώμα εννοώ, πχ Άντζελα στο πορνομολ βαράς αβέρτα έχει ζελέ και 5 κιλάκια πάνω απ' το κανονικό.
Αλήθεια βαράς;;; Δέχεται; Γιατί την κόβω με.πολυ τουπε τύπισσα. Την Μελίνα την έχω πάρει 2 φορές. Γιουβαρλάκι μεν αλλά γλυκιά κοπέλα. Και δεν μιλάει/σχολιάζει στο σαλόνι όλη την ώρα σαν την Άντζελα... Επίσης στο κρεβάτι καλή η Άντζελα ή ξεπετα ολικής;

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746
Επίσης το 2018 είχα γ@μ μια στου μεγάλου στρατηλάτη 25 μια μου φαινόταν Ελληνίδα, μιλφ ξανθιά 35-39, με βυζάρες κωλαρα και ωραίο ευγενικό πρόσωπο. Θυμάμαι φορούσε ένα διάφανο κορμάκι και εκραζε τους Πακιστανούς που πουλούσαν ομπρέλες και της έλεγαν μια ομπρέλα ☂️ =10€= γαμησι... Που να είναι αυτή η ψυχή και μήπως θυμάται το όνομα της κανείς το όνομα της;

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
405
Πόντοι
6.060

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αλήθεια βαράς;;; Δέχεται; Γιατί την κόβω με.πολυ τουπε τύπισσα. Την Μελίνα την έχω πάρει 2 φορές. Γιουβαρλάκι μεν αλλά γλυκιά κοπέλα. Και δεν μιλάει/σχολιάζει στο σαλόνι όλη την ώρα σαν την Άντζελα... Επίσης στο κρεβάτι καλή η Άντζελα ή ξεπετα ολικής;
Είναι φτιαγμένη για να τη σταυρώσεις στα πισωκολλητά. Όχι σφαλιάρες μην μπερδευτείς. Εγώ όποτε πάω σε αυτήν έχω μαζί και πετσέτα μπάνιου γιατί χάνω 1,5 κιλό εκεί μέσα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σήμερα μετά από καιρό , έπιασα τα μισά από τα κοντέρ μου. Γάμησα 3. Πολύ σωστή η περιγραφή του ΤΝΤ με τη βόλτα του με τον Σμύρνη: ''Σχεδόν μια κανονική μέρα'' έτσι είναικάθε μέρα πλέον Άντε να φτάσουμε Ιούνη δε μπορώ άλλο.

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Από μιλφ μού έχει λείψει η Μαρία, Ξανθιά Ρωσίδα πληθωρικό στήθος, έχει δουλέψει στο τελευταίο νούμερο της ιάσωνος δεξιά, επίσης στο 37Β στην πρώτη καραντίνα, τι σεξ έκανε αυτή η κοπέλα? Ηλικία δεν την είχα ρωτήσει αλλά φαντάζομαι 40+. Ωραίο σώμα με πιασίματα , πωπωπωπω, βυζί 3 , 4 χαμός.Μάτια νομίζω βαθυπράσινο -δε θυμάμαι καλά- και τα έβαφε μωβάκι

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Oπως παντα οταν περιγραφω μια πουτανα λογαριαζω και το γουστο του αλλου
μιας που ως γνωστον, μπορει καποιος να περναει φοβερα κι ενας αλλος απλα καλα.
Το θεμα ειναι η καθε πουτανα να ειναι καλη. Η καλη θα ειναι καλη πανω-κατω
με ολους και η αχρηστη δεν θα ειναι καλη με κανεναν. Ολα τα αλλα ειναι γουστο.

Η Γιασμιν ειναι στο Ιασωνος 31 λιγο πριν το μπουρδελο-γκρεμος :2funny:
και εχει γλυκια ποντικοφατσα, ειναι λεπτη, ευγενικη, υποχωρητικη
με μικρο πεσμενο βυζι και καμπουριαζει ελαφρως στο σαλονι απο αμυνα.
Σαν να υποκλινεται ελαφρως. Για δεκαρικο καλη ειναι. Δεν κλεβει.
Προσωπικα προτιμω τις αλυγιστες πουτανες που σπανε κοκκαλα στο δωματιο.
Αν πεφτουν και καντηλια η μαπιδια ακομα καλυτερα. :rockon:
Ξεκαθαρο pse δηλαδη κατι που ουτε καν εχω δοκιμασει με αυτη
γιατι δεν μπορει με τιποτα μαζι μου η αν θελετε δεν ταιριαζουμε.
Αυτα με ειλικρινεια.

:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Oπως παντα οταν περιγραφω μια πουυτανα λογαριαζω και το γουστο του αλλου
μιας που ως γνωστον, μπορει αλλος να περναει φοβερα κι ενας αλλος απλα καλα.
Το θεμα ειναι η καθε πουτανα να ειναι καλη. Ολα τα αλλα ειναι γουστο.

Η Γιασμιν ειναι στο Ιασωνος 31 λιγο πριν το μπουρδελο-γκρεμος :2funny:
και εχει ποντικοφατσα, ειναι λεπτη, ευγενικη, υποχωρητικη με μικρο πεσμενο βυζι.
Για δεκαρικο καλη ειναι. Δεν κλεβει.
Εγω προτιμω τις αλυγιστες πουτανες που σπανε κοκκαλα στο δωματιο.
Ξεκαθαρο pse δηλαδη κατι που ουτε καν εχω δοκιμασει με αυτη
γιατι δεν μπορει με τιποτα μαζι μου η αν θελετε δεν ταιριαζουμε.
Αυτα με ειλικρινεια.

.........'''Oπως παντα οταν περιγραφω μια πουυτανα λογαριαζω και το γουστο του αλλου''''....... Συνουσιαστή εδώ δε σε πιάνω , μια υποκειμενική γνώμη δεν πρέπει να είναι αυτούσια?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
.........'''Oπως παντα οταν περιγραφω μια πουυτανα λογαριαζω και το γουστο του αλλου''''....... Συνουσιαστή εδώ δε σε πιάνω , μια υποκειμενική γνώμη δεν πρέπει να είναι αυτούσια?
Θελω να πω πως σεβομαι οτι διαβαζω και γραφω αυτα που ΕΖΗΣΑ αλλα με τροπο
για να αποφευγονται τυχον γκρινιες η διαφωνιες. Εχουν δει πολλα τα ματια μου. :2funny:
Νοημα ομως θα βγαινει παντα. Και φυσικα δεν αναφερομαι στην Γιασμιν.

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Χαιρετώ όλους τους συναγωνιστές. Είμαι νέο μέλος, αν και σας διαβάζω αρκετό καιρό διστάζοντας να κάνω εγγραφή. Είμαι πολύ παλιός στο άθλημα, από τότε που είχε μόνο Ελληνίδες εργάτριες, πολύ πριν εμφανιστούν οι γυναικάρες από την Αν.Ευρώπη. Είμαι τακτικός παίκτης, έχω ξοδέψει πολύ χρήμα, είχα πάντα κάποια σταθερά κομμάτια, τα οποία ομολογώ οτι μου έχουν μείνει αξέχαστες. Κάποιες άλλες έχουν απλά εξαφανιστεί, αν και τις ψάχνω. Το επίπεδο πλέον έχει πέσει πολύ, ενώ και το Μετάξι πλέον είναι βούρκος. Πήγα προχτές και σκυλομετάνιωσα. Διαβάζω παλιές κριτικές για συγκεκριμένες γυναίκες, και μου έρχεται νοσταλγία, αν και είναι μόλις πριν λίγα χρόνια που έφυγαν από την αγορά. Τέλος πάντων, να είστε όλοι καλά, και να γαμάμε όσο μπορούμε.

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.141
Πόντοι
446
Μετά απο πολλές αναφορές για την αναμπελ Άννα μπελα Τεσπα όπως στον πουτσο κ να την λένε κατέβηκα στο σιχαμενο Μεταξουργείο να ρίξω ένα για χοντρά
Για τους λάτρεις των πετιτ είναι ότι πρέπει
1.50 με το ζόρι 35κιλα κ καλοσχηματισμενο κωλαρακι όσο καλό σχήμα μπορούν να δώσουν τα 35κιλα που κουβαλάει
Πιπαρα ωραία με προσπάθειες για ντιπ
Το μόνο αρνητικο που πρόσεξα ήταν ένα μικρό ξεχασμένο φουντακι πάνω απ την κωλοτρυπιδα
Βρίσκεται στο μικρομολλ στον πάνω όροφο

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Βορδελο εχεις αδικο φιλε.
Επειδη ειμαι αντικειμενικος οφειλω να σου πω οτι απο το μεταξυ στα 15 ευρω εχουν περασει παρα πολυ καλες κορασιδες.Λιγες μεν αλλα πολυ καλες επιπεδου στουντιο
Συμφωνώ , αλλά μιλάω για τώρα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom