Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 497 άτομα (23 μέλη και 474 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.383
Πόντοι
27.261
Tυπε τον covid τον κολλησα σε λεωφορειο και οχι σε οικο ανοχης,μου τον μετεδωσε μια γιαγια που δε φοραγε μασκα γιατι ειχε κανει το εμβολιο ελεγε και οτι πλεον εγινε αθανατη απο ιους και αρρωστιες... :jerking2:
Ε ρε ζημια που εχει κανει ο σκαϊς...
ρε συ pourboirακια, γλυφοκωλιασες ακομα και τη γρια :confused:?
αχορταγος εισαι ρε παιδι μου.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Για ακουσε δυο πραγματακια παλικαρη μου.
ΕΓΩ δεν ειμαι απο τους τυπους που ξημεροβραδιαζεται στα τσοντοκαναλα ουτε κατα διανοια.Εχω τουλαχιστον εννεα χρονια να παρακολουθησω τηλεοραση.Αν και ποσο ζημια εχει κανει γενικα τα ΜΜΕ ασε με να γνωριζω πολυ καλυτερτα και αυτες τις αντιληψεις τις πει αποιρες φορες εδω μεσα.Τωρα εσυ αν δεν διαβαζεις τι λεμε και τι κανουμε εδω μεσα καλα κανεις αλλα οταν θα μιλας μαζι μου να προσεχεις τι λες.
Επισης δεν ειμαι τρομολαγνος και δεν πιστευω στον ιο που μας φερανε και γινεται τοσος μεγαλος ντορος.Ναι υπαρχει ενταξει αλλα μεχρι εκει.
Δε θα κλεισω τη ζωη μου σε μια φυλακη του σπιτιου μου γιατι καποιοι ετσι θελουν.
Επειτα εκει που εσυ και καποιοι αλλοι πατε και γαματα και κανετε οτι κανετε το μονο που δε χρειαζεται να φοβαστε δεν ειναι ο κοβιντ αλλα οι τοσες αλλες χιλιαδες αρωστειες που εχει η περιοχη και οι πουτανες συναμα και χρειαζεστε μεγαλη προσοχη το πως το χειριζεστε.
Εμενα στον πουτσο μου στην τελικη πατε και καντε οτι θελετε δεν ειμαι ο μπαμπας σας να σας κανω ντα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Εμενα μου αρνηθηκε (προ πολλων μηνων) οπως και σιγουρα σε αλλους.

Δεν εχει εμπιστοσυνη στους ανδρες ειχε πει...γελωντας χαριτωμενα.

Μα τι το περιεργο βλεπει σε καποιους που μπαινουν να γαμησουν επι τουτου
γαμανε αλλες εδω κι εκει και ειπαν να γαμησουν κι αυτη;

περιεργη γυναικα!

:2funny:

Μαγκια σου ρε παικτη!Ομως να κανεις κατι με τα χερακια σου...οχι παραδοση στον χωρο σου απο ταβερνα και μετα να το πας το φα'ι' εκει!
Συνουσιαστή φυσικά! Δεν κάνω τέτοιες ντρίμπλες, Delivery Κτλ, θα παλέψω μέχρι θανάτου με συνταγές Μπαρμπαρίγου..!!!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Θέλω πολύ να πάω σε μπουρδέλο παλιά πήγαινα πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω τη φάση τώρα !!! εδώ που είστε λίγο μπουρδελιάρηδες ρε μάγκες για πείτε τη φάση?
Ξεκίνα, χωρίς σκέψη. Το μετάξι είναι και οικονομικό, 10 ευρώ

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Λοιπόν. Για μένα το μοναδικό μωράκι που αξίζει τώρα στο Μεταξουργείο είναι η Γιασμίν. Τέλος. Κλείδωσα. ''Αισθησιακό πιπινάκι'', αυτή η φράση μού 'ρχεται όταν τη βλέπω:wink:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
Tυπε τα μουνοζουμα και τα κωλοζουμα ειναι covid-free και δεν εχουν ιχνος βακτηριου, ειναι καθαρο αποσταγμα γυναικειας ηδονης !
Εγω τοσο καιρο που πινω μουνοζουμα οι αμυγδαλες μου ειναι λαμπικο.. :sunglasses:
Αυτοι που δεν τα πινουν μια ζωη θα αρρωσταινουν...
Μύστη, κι εγώ πίνω πρωκτικό κι αιδοιακό νέκταρ! :coffee:
Δεν φοβάμαι για τον Κοροϊδοιο αλλά για τυχόν βακτήρια
που κόλλησε ο Κλάιν. Βέβαια, ταλαιπωρήθηκε από άλλη αιτία, οπότε προς το παρόν με καθησυχάζει
αυτό που μου λες! :woldman:
Συνεχίζουμε, λοιπόν, ΑΚΑ ακάθεκτοι! :rockon:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Για δωσε χαρακτηριστικα της κοπελας
Κοντό πετιτ τσιγγανάκι με γλυκό πρόσωπο ευχάριστη συμπεριφορά και ευγενική.

Σχιστα μάτια και χαμόγελο που σε κερδίζει σαν την μποκα Τζουνιορς τον Λεβαδειακό.

Αρκετά καθαρή, κάθε τρις και λίγο είναι για μπανάκι.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Σωμα καλο μετριο χοντρουθλα γεματουλα καλιγραμμη.
Βυζια πεσμενα ορθια σωστα λαθος
Κυλιες μπιροκυλιες νορμαλ
?????

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όσους δουλεύουν στο φαΐ
Υποχρεωτικός εμβολιασμός και στις τανες πιστεύω.
Όλα σε ένα νοικοκυρεμενα!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

Σχιστα μάτια και χαμόγελο που σε κερδίζει σαν την μποκα Τζουνιορς τον Λεβαδειακό.

Πού τραγουδάει αυτή;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.662
Πόντοι
41.129

Tυπε λες για την μικρη με την τεραστια τομη απο καισαρικη που πρωτοεμφανιστηκε στο κολ 11 ισογειο ?
Μετα την ειχα ξαναπετυχει Ακομινατου και τελευταια φορα στο Ιασ 32 οροφος, ειναι η μικρη αδερφη της Μαρινας με τις μεγαλες βυζαρες και ρωγες
που εργαζεται στο Ιασ 43.
Την ιδια λεμε ?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
?????
Ρε Κλάιν τώρα ισχύει όσα δίνεις τόσα παίρνεις. Τα πράγματα σε οικονομική τίμη είναι δραματικά

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
?????
Κλασσικό λεπτό σώμα κοντής, μικρό βυζάκι αλλα καθόλου πεσμένο, πετιτ κωλος χωρίς ατέλειες, καθόλου κοιλιά.
Ευθυτενης σώμα.
Κυρίως μπαίνεις επειδή ξέρεις ότι δεν θα σου σπάσει τον πούτσο στο πρήξιμο με τα ψυχολογικα της .

Πού τραγουδάει αυτή;
Ιάσων.. ακριβώς απέναντι από το μικρομολ, δίνει ρεσιτάλ του Γιάννη Καψάλη με κλαρινα, καθημερινά.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Tυπε λες για την μικρη με την τεραστια τομη απο καισαρικη που πρωτοεμφανιστηκε στο κολ 11 ισογειο ?
Μετα την ειχα ξαναπετυχει Ακομινατου και τελευταια φορα στο Ιασ 32 οροφος, ειναι η μικρη αδερφη της Μαρινας με τις μεγαλες βυζαρες και ρωγες
που εργαζεται στο Ιασ 43.
Την ιδια λεμε ?
Όχι μητσ, ακριβώς απέναντι από το 32 λέμε, αυτό που είναι και υπόγειο και εισογειο.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Tony μπορεις να μου πεις πως σου φαινεται η Αλεξανδρα απο κολωνου και ιασωνος?Αυτη που ητανε και στη φυλης στο δελο που εργαζοτανε η χριστινα εκ ρωσσιας.Ρωταω για να καταλαβω τα γουστα σου . αν θες απαντησε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επισης αναμεσα σε αυτες τις δυο εξωτερικη εμφανιση ποια θα διαλεγες?

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Αυτή η κοπέλα η Γιασμίν πρέπει να είναι αυτή που δούλευε και πριν τη δεύτερη καραντίνα στο ίδιο σπίτι.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ρε Κλάιν τώρα ισχύει όσα δίνεις τόσα παίρνεις. Τα πράγματα σε οικονομική τίμη είναι δραματικά
Βορδελο εχεις αδικο φιλε.
Επειδη ειμαι αντικειμενικος οφειλω να σου πω οτι απο το μεταξυ στα 15 ευρω εχουν περασει παρα πολυ καλες κορασιδες.Λιγες μεν αλλα πολυ καλες επιπεδου στουντιο

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Tony μπορεις να μου πεις πως σου φαινεται η Αλεξανδρα απο κολωνου και ιασωνος?Αυτη που ητανε και στη φυλης στο δελο που εργαζοτανε η χριστινα εκ ρωσσιας.Ρωταω για να καταλαβω τα γουστα σου . αν θες απαντησε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επισης αναμεσα σε αυτες τις δυο εξωτερικη εμφανιση ποια θα διαλεγες?
Κλάιν ακριβώς ίδιο σωματότυπο με την Χριστίνα από Φυλής έχει η Γιασμιν.
Κοίτα αντικειμενικά για μετάξι καλή είναι, στην φυλής όμως προσωπικά πάω να γαμησω κάνα τουμπανακι, η Χριστίνα εχμμ δεν κάνει...κυρίως λόγο συμπεριφοράς.
Με την Αλεξάνδρα-Χριστίνα πέρασα πριν κάνα 20ημερο, δεν την είχα γαμησει ποτέ φυλής επειδή δεν μου γέμιζε το μάτι και μου έσπαγε τους όρχεις στο σαλονι; πέρασα μαζί της στο μετάξι μόνο για να της σπάσω τα νεύρα και στο τέλος να την χύσω απρόσμενα στο μαλλί της.
Πήρα εκδίκηση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom