Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (20 μέλη και 160 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Εμενα μου αρεσει οταν τρολαρω καποιες:

"ξερω οτι γαμιεσαι επειδη ο γαμιας σου ειναι ανικανος και εισαι νεα για να κοψεις την πουτσα.
Αυτα που λες οτι πληρωνεσαι ειναι δικαιολογιες για να μην πεις οτι τα εχεις με πουστη!"

Αν το πεις χιουμοριστικα, περναει. Αν η αλλη βγει φολα, της το λεω αυτο πριν φυγω.

Να μην κανω λιγη πλακα; :2funny:

εδω γνωστο μελος εχεζε παλια πανω στο σεντονι οπως κι αλλο πισω απο καδους.

:2funny:
Γιατι εχεζε στο σεντονι... :confused: :confused: :confused:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αλήθεια βαράς;;; Δέχεται; Γιατί την κόβω με.πολυ τουπε τύπισσα. Την Μελίνα την έχω πάρει 2 φορές. Γιουβαρλάκι μεν αλλά γλυκιά κοπέλα. Και δεν μιλάει/σχολιάζει στο σαλόνι όλη την ώρα σαν την Άντζελα... Επίσης στο κρεβάτι καλή η Άντζελα ή ξεπετα ολικής;
H Μελίνα όντως είναι γλυκιά και χαμηλών τόνων, αλλά ως γνωστόν στο πορνομολ όλες βιάζονται. Η Άντζελα είναι ιδανική στη φάση να πας τέρμα καυλωμένος και να λιώσετε σε μία στάση. Αξίζει να πας για μία φορά από περιέργεια, αλλά σε μόνιμη βάση είναι Όχι από μένα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Ας γραψω κατι και μουα...

Μια πουτανα που ηταν πολυ καλη ηταν η Μαρινα στο Ιασωνος 2 οροφο
(οχι το φροκαλο απεναντι) οταν ξεκινησε την καριερα της.
Σταδιακα σκληρυνε κι απο βουτυρο εγινε τσιμεντο.
Τι αλλο να εκανε για να την βγαλει καθαρη στην ζουγκλα;
τωρα βεβαια εχει τζασει κι ισως δεν γυρισει.
Ησυχη προμιλφ βλαχοπουλα ρουστικ που εμπαινε δωματιο με ηρεμια και ναζι.
Φατσα 7/10 και κορμι 7,5/10.
Με ενα φορεματακι λαικης, απλη και κατι ματια ζυμωμενα με γαλα.
Με το που την ειδα σαλονι, λεω εδω ειμαστε. Σαν σε προπονηση.
Η χονδρη τσατσα ελεγε προγραμμα ελ.στοματικο και φιλια
κι εγω σκεφτομουν σε ποιο σημειο θα ψεκασω το μουτρακι της Μαρινας.

Κοινως...

zbutsam.jpg

Με το που μπηκε, χαμογελασε με στυλ "κουκου ηρθα". Ατσα το κουνελακι!
Το φορεμα βγηκε σαν χαδι, τσουπ και τεζα στο πατωμα.
Γλωσσοφιλα απειρα, τρομπονι στο ορθιο τσοπανοκατασταση
φορωντας καλτσες παρακαλω για να υπογραψω την στιγμη.
Καραμελωμα αρχιδιων αριστο. Σαν αλογο χλιμιντριζα.
69 ανετα και μουνι ροζ γαρυφαλλο.
Κρεμες και ρυζογαλα ανυπαρκτα. Ετσι ναι, πας για επενδυση.
Φοβερο γαμησι και αισθηση. Τι να λεμε τωρα;
βρε, αν ειναι Ουκρανη η πουτανα, δινει πολλα. Δε στερηθηκα τιποτα.
Σαν να παιζουμε μπασο εκτος πενταγραμμου ηταν. Improvisation.
Τελειωμα προσωπο και τα ρεστα κουτελο.

Και καθομαι τωρα κοτζαμ μαλακας, να ψαχνω τετοιες.

Ελα Χριστε και Παναγια των Παρισιων...

:dunno:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Γιατι εχεζε στο σεντονι... :confused: :confused: :confused:

Το ειχε κανει κανα δυο φορες (ειχε πει ο ιδιος κι οντως εγινε) επειδη ειχε φαει φολα.

Μετα τι ψαχνεις να βρεις; ειναι ανθρωποι αυτοι;

Απορια: πως του ηρθαν;;;

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Εμενα μου αρεσει οταν τρολαρω καποιες:

"ξερω οτι γαμιεσαι επειδη ο γαμιας σου ειναι ανικανος και εισαι νεα για να κοψεις την πουτσα.
Αυτα που λες οτι πληρωνεσαι ειναι δικαιολογιες για να μην πεις οτι τα εχεις με πουστη!"

Αν το πεις χιουμοριστικα, περναει. Αν η αλλη βγει φολα, της το λεω αυτο πριν φυγω.

Να μην κανω λιγη πλακα; :2funny:

εδω γνωστο μελος εχεζε παλια πανω στο σεντονι οπως κι αλλο πισω απο καδους.

Ρε δυναμίτη, είσαι σίγουρος ότι το παιδί τρόλλαρε; Μήπως απλά σου διηγόταν τις περιπέτειές του σε κανένα σπιτάκι που επιτρέπουν την κοπρολαγνία; :2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Ρε δυναμίτη, είσαι σίγουρος ότι το παιδί τρόλλαρε; Μήπως απλά σου διηγόταν τις περιπέτειές του σε κανένα σπιτάκι που επιτρέπουν την κοπρολαγνία; :2funny:
Οχι, υπηρξε λαος που τον χειροκροτουσε για την πραξη του. Αμ πως;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Μετά απο πολλές αναφορές για την αναμπελ Άννα μπελα Τεσπα όπως στον πουτσο κ να την λένε κατέβηκα στο σιχαμενο Μεταξουργείο να ρίξω ένα για χοντρά
Για τους λάτρεις των πετιτ είναι ότι πρέπει
1.50 με το ζόρι 35κιλα κ καλοσχηματισμενο κωλαρακι όσο καλό σχήμα μπορούν να δώσουν τα 35κιλα που κουβαλάει
Πιπαρα ωραία με προσπάθειες για ντιπ
Το μόνο αρνητικο που πρόσεξα ήταν ένα μικρό ξεχασμένο φουντακι πάνω απ την κωλοτρυπιδα
Βρίσκεται στο μικρομολλ στον πάνω όροφο

Κι η Ζωη απο το Ιασωνος 30 οροφος (οταν ηταν ανοικτο) ειχε φουντακι στην σουφρα.

Δεν μου αρεσε αυτο. Η γουλι μπρος πισω η φουντα μπρος πισω. Τιμια πραγματα!

Αρχοντας ο τσατσος εντος του καταστηματος μικρο-μολ, που καθεται πισω απο την πορτα
γυριζοντας το κλειδι για να βγεις αλλα δεν σηκωνεται ποτε.

Μεγαλη μορφη!

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Γειά σας. Πήγα Βέργας χτύπησα, ξαναχτύπησα δεν μου άνοιξε κανείς. Πως γίνεται η φάση εκεί;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Κι η Ζωη απο το Ιασωνος 30 οροφος (οταν ηταν ανοικτο) ειχε φουντακι στην σουφρα.

Δεν μου αρεσε αυτο. Η γουλι μπρος πισω η φουντα μπρος πισω. Τιμια πραγματα!

Αρχοντας ο τσατσος εντος του καταστηματος μικρο-μολ, που καθεται πισω απο την πορτα
γυριζοντας το κλειδι για να βγεις αλλα δεν σηκωνεται ποτε.

Μεγαλη μορφη!

Γειά σας. Πήγα Βέργας χτύπησα, ξαναχτύπησα δεν μου άνοιξε κανείς. Πως γίνεται η φάση εκεί;
Στου κουφου τη πορτα οσο θελεις βροντα

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.659
Πόντοι
9.450
Επιστροφή από το σίχαμα που ονομάζεται Μεταξουργείο..... καλά... πρέπει να είμαστε πολύ Καμμένοι για να γαμάμε τέτοιες γυναίκες εκεί πέρα...τι πράμα είναι αυτό ρε.. σχεδόν όλα ανοιχτά σε Ιάσωνος και μ.α...και όλες χειρότερες η μία μετά την άλλη.. πήγα και είδα τη διαφημισμένη Άναμπελ στο μικρομωλ...τιναφτορεεεεεεεε...σα καλαμάκι σουβλάκι δαγκωμένο από περιστέρια...τίποτα πάτος σιφώνι βόθρος όλα...γάμησα τελικά τη χοντρή Πάολα Ιάσωνος 10 που δούλεψε πέρσυ Φωκαίας στα 9άρια.. μελαχρινή όμορφη στο πρόσωπο χοντρή με κωλάρα και μπιμπικια...όπως μου αρέσει μερακληδικα.. περνούσα καλά Φωκαίας μαζί της οπότε δεν έκλαψα το δεκάρικο.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.178
Πόντοι
11.005
Έτσι, για να περάσει η ώρα.

Κατά καιρούς έχω πάρει εξτραδακια δώρο - χωρίς να χρειαστεί να τα πληρώσω - από τα κορίτσια της αμαρτίας. Γνωρίζω ασφαλώς πως τέτοια δώρα ίσως και καλύτερα έχουν κατά καιρούς λάβει οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι συναγωνιστές.

Την πρώτη φορά που έλαβα τέτοιο δωρακι εξτραδακι από κορίτσι - και ήταν βαρβατο δώρο- ήμουν πιτσιρικάς. Στο δρόμο για το σπίτι μου παραμιλουσα.

Με έτρωγε να την ρωτήσω αν ήμουν ο μόνος που το έκανε αυτό μαζί μου ή αν το έκανε και με άλλους, αυτό. Να βεβαιωθω ότι με γουσταρε.

Ήθελα επίσης να το πω στους φίλους μου. Να καυχηθω. Να επιβεβαιωθω.

Για αρχή το είπα σε έναν κολλητό μου, 2-3 χρόνια μεγαλύτερό μου.
Το σκέφτηκε και τελικά μου είπε :

Τι να την ρωτήσεις ρε μαλακα ? Γκόμενα σου είναι ? Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι είσαι ο μόνος ?

Πάρε αυτό που σου δίνει και μην την ρωτάς τίποτα.

Έτσι και έκανα για όλα τα επόμενα χρόνια.

Και στην πορεία κατάλαβα ότι ακόμα και οι μεγαλύτερες φολες εκεί που θέλουν το δίνουν, κανονικά.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Επιστροφή από το σίχαμα που ονομάζεται Μεταξουργείο..... καλά... πρέπει να είμαστε πολύ Καμμένοι για να γαμάμε τέτοιες γυναίκες εκεί πέρα...τι πράμα είναι αυτό ρε.. σχεδόν όλα ανοιχτά σε Ιάσωνος και μ.α...και όλες χειρότερες η μία μετά την άλλη.. πήγα και είδα τη διαφημισμένη Άναμπελ στο μικρομωλ...τιναφτορεεεεεεεε...σα καλαμάκι σουβλάκι δαγκωμένο από περιστέρια...τίποτα πάτος σιφώνι βόθρος όλα...γάμησα τελικά τη χοντρή Πάολα Ιάσωνος 10 που δούλεψε πέρσυ Φωκαίας στα 9άρια.. μελαχρινή όμορφη στο πρόσωπο χοντρή με κωλάρα και μπιμπικια...όπως μου αρέσει μερακληδικα.. περνούσα καλά Φωκαίας μαζί της οπότε δεν έκλαψα το δεκάρικο.
τι πρόγραμμα κάνει αυτή?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506

Στο μεταξυ γραφουμε σιχαμα, βοθρος, σκατα, εμετουργειο, ξερασογλου, βρωμερο, σκουπιδι λτλ

και καθε μερα εχει περατζαδα σαν της Ερμου.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
τι πρόγραμμα κάνει αυτή?

Η Ανναμπελ κανει ελ.στοματικο, καλη ειναι αλλα πολυ μινιον

οποτε προσοχη μην σου μεινει στα χερια.

Η αλλη ειναι γερο σκαρι και δηλωνει απλο (με αξιωσεις).

Χθες ηταν με μαυρο baby doll.

:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom