κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Απλό..τι πρόγραμμα κάνει αυτή?
Απλό..τι πρόγραμμα κάνει αυτή?
Αν μαλώνουν δεν μπαίνω, καλώς ή κακώς τέτοια σκηνικά κάνουν κακό στο σεξ, σκέψου τώρα να χει η άλλη νεύρα κτλ και συ να την ζορίζεις, κουβαλάνε που κουβαλάνε ψυχολογικά...δεν έχω όρεξη να πληρώσω εγώ τη νύφη, να πα να γαμηθούν (τι είπα τώρα!)Η Παολα χθες ηταν με Τζενη και Σοφια.
Η Τζενη μαλωνε εναν συναγωνιστη (απο αλλη ηπειρο) που δεν εμπαινε
και μολις μας ειδε πηρε ενα γλυκο υφος με φωνη ροζ τηλεφωνου.
Σου λεει, ηρθαν αλλοι μαλακες. Κατσε μην μπουν αυτοι.
Το γελιο στις μπουρδελοτσαρκες ειναι τα παραλειπομενα
αλλα αυτα δεν γινεται να γραφτουν ακριβως οπως γινονται.
Eισαι καμμενος εισαι και μερακλης...Επιστροφή από το σίχαμα που ονομάζεται Μεταξουργείο..... καλά... πρέπει να είμαστε πολύ Καμμένοι για να γαμάμε τέτοιες γυναίκες εκεί πέρα...τι πράμα είναι αυτό ρε...γάμησα τελικά τη χοντρή Πάολα Ιάσωνος 10 που δούλεψε πέρσυ Φωκαίας στα 9άρια.. μελαχρινή όμορφη στο πρόσωπο χοντρή με κωλάρα και μπιμπικια...όπως μου αρέσει μερακληδικα..
Ναι όντως... καθώς έγλειφα τα μπιμπίκια από τη κωλάρα της Πάολα..τις άκουγα από μέσα να τσακώνονται με πελάτες...ίσως τις πάρω την άλλη φορά παρτουζα αυτές τις δύο..να τσιρίζουν...Η Παολα χθες ηταν με Τζενη και Σοφια.
Η Τζενη μαλωνε εναν συναγωνιστη (απο αλλη ηπειρο) που δεν εμπαινε
και μολις μας ειδε πηρε ενα γλυκο υφος με φωνη ροζ τηλεφωνου.
Σου λεει, ηρθαν αλλοι μαλακες. Κατσε μην μπουν αυτοι.
Ετσι μας αποκαλουν ολους να ξερετε στα μπουρδελα οπως και σε ολο το αγοραιο.
Εχει πολυ γελιο.
Το περισσοτερο γελιο στις μπουρδελοτσαρκες ειναι τα παραλειπομενα
αλλα αυτα δεν γινεται να γραφτουν ακριβως οπως γινονται.
Μερακλήδικα μάν μου..εσύ πίνεις κωλοζουμα..εγώ τη βρίσκω με "βρωμοκωλάρες".... μελαχρινές.Eισαι καμμενος εισαι και μερακλης...
Τι εννοεις μερακληδικα ? Να υποθεσωωωωω ........
Θελουμε σασπενς και ενταση. Γιατι δεν δουλευει πια οπως παλια;Λοιπον λεω να γραψω μια κριτικη και να την ανεβασω εδω μιας δεν εγινε σε οικο αλλα σε σπιτι κορασιδας.
Προκειται για την Αρινα/Ροδικα και το παραμυθι που της πουλησα με ενα αλλο μελος και αφου πηγαμε σπιτι της
στην οδο Αριστοτελους την παρτουζωσαμε αγρια και αλυπητα.
Πατηστε like για να δω ενδιαφερον.
Το στορυ εκτυλισσεται τον Απριλιο του 20 στην πρωτη καραντινα οταν ολα τα δελα ηταν κλειστα.Θελουμε σασπενς και ενταση. Γιατι δεν δουλευει πια οπως παλια;
την ειδε cg κι αυτη;
Γειά σας. Πήγα Βέργας χτύπησα, ξαναχτύπησα δεν μου άνοιξε κανείς. Πως γίνεται η φάση εκεί;
Το συνθημα ειναι μεγαλοκοπελα?Λοιπόν : καταρχάς πας χωρίς βέσπα, χωρίς γυαλιά, χωρίς τσάντα και όταν βαρέσεις ρυθμικά 3 φορές, θα τους πεις το συνθηματικό της ημέρας, σύνθημα και παρασύνθημα.
Χωρίς εκβιασμούς... περιμένουμε ιστορία!!Λοιπον λεω να γραψω μια κριτικη και να την ανεβασω εδω μιας δεν εγινε σε οικο αλλα σε σπιτι κορασιδας.
Προκειται για την Αρινα/Ροδικα και το παραμυθι που της πουλησα με ενα αλλο μελος και αφου πηγαμε σπιτι της
στην οδο Αριστοτελους την παρτουζωσαμε αγρια και αλυπητα.
Πατηστε like για να δω ενδιαφερον.
Πρωταπριλιάτικη ιστορία μου φαίνεται!Το στορυ εκτυλισσεται τον Απριλιο του 20 στην πρωτη καραντινα οταν ολα τα δελα ηταν κλειστα.
Τι ωρα πηγες φιλε μου? Αν πηγες μετα τις 5 το απογευμα ειναι λογικο γιατι μετα κλεινουν!Γειά σας. Πήγα Βέργας χτύπησα, ξαναχτύπησα δεν μου άνοιξε κανείς. Πως γίνεται η φάση εκεί;
Μεσημεράκι κατά τις 3 πήγα. Δεν έβγαλα άκρη.Τι ωρα πηγες φιλε μου? Αν πηγες μετα τις 5 το απογευμα ειναι λογικο γιατι μετα κλεινουν!
Με το αμάξι πήγα αλλά πάρκαρα αρκετά ποιό κάτω και πήγα με τα πόδια. Τα συνθηματικά πως μπορώ να τα ξέρω;Λοιπόν : καταρχάς πας χωρίς βέσπα, χωρίς γυαλιά, χωρίς τσάντα και όταν βαρέσεις ρυθμικά 3 φορές, θα τους πεις το συνθηματικό της ημέρας, σύνθημα και παρασύνθημα.