Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 401 άτομα (38 μέλη και 363 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ένα νέο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σε πολλούς.
Πριν από λίγο πέτυχα μελαχρινό λεπτό κοράσι να εισέρχεται στο Λιοσίων 73.B, (σοβαρολογω δεν έχει να κάνει με πρωταπριλια)...
Χωρίς να ακριβολογώ ήταν ή η Σαμανθα ή η Οριανα, κατάμαυρο μαλλί, λεπτή μέση, ύψος γύρω στο 1.70, φάτσα δεν είδα δυστυχώς, αλλά το σωματοτυπο σ'αυτά τα 2 κορίτσια μοιάζει.

Θα μου πείτε τώρα, ε σιγά λογικό είναι μερικές να κοιμούνται εκεί.
Το θέμα είναι όμως ότι αυτές οι κοπέλες σίγουρα έχουν την πελατεία τους, ίσως μια βόλτα στο επίσημο σάιτ του οίκου αυτού, καλώντας τον αριθμό του τηλεφώνου, να έσωζε πολλούς λατινόλαγνους.
(Εγώ ιδέες ριχνω)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στεντορεια φωνη βορδελου να τσεκουρωσει τα κακως κειμενα στα βιζιτονια.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ένα νέο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σε πολλούς.
Πριν από λίγο πέτυχα μελαχρινό λεπτό κοράσι να εισέρχεται στο Λιοσίων 73.B, (σοβαρολογω δεν έχει να κάνει με πρωταπριλια)...
Χωρίς να ακριβολογώ ήταν ή η Σαμανθα ή η Οριανα, κατάμαυρο μαλλί, λεπτή μέση, ύψος γύρω στο 1.70, φάτσα δεν είδα δυστυχώς, αλλά το σωματοτυπο σ'αυτά τα 2 κορίτσια μοιάζει.

Θα μου πείτε τώρα, ε σιγά λογικό είναι μερικές να κοιμούνται εκεί.
Το θέμα είναι όμως ότι αυτές οι κοπέλες σίγουρα έχουν την πελατεία τους, ίσως μια βόλτα στο επίσημο σάιτ του οίκου αυτού, καλώντας τον αριθμό του τηλεφώνου, να έσωζε πολλούς λατινόλαγνους.
(Εγώ ιδέες ριχνω)
Με την ανεργια που εχουν, πρεπει καποιος να κανει τον ντιλιβερα (μηπως ανοιξουν).

Μπορει και να μην αστειευομαι...

:rockon:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Με την ανεργια που εχουν, πρεπει καποιος να κανει τον ντιλιβερα (μηπως ανοιξουν).

Μπορει και να μην αστειευομαι...

:rockon:
Πιστεύω όλο και κάποιο ραντεβουδάκι σε κάνα χοτέλι εχει παιχτεί, τόσα έχει η γύρω περιοχή, σίγουρα με σταυρωμένα πόδια δεν έκατσαν.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Και οι Πουτάνες Γυναίκες είναι. Μόλις τής πέταξα την ατάκα 'θα γράψω για σένα στο ίντερνετ' κόλλησε πάνω μου σαν βδέλα: '''Τι λένε για μένα''', 'Να μη σε νοιάζει'' τής απάντησα..Ψωνάρες του κερατά

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πιστεύω όλο και κάποιο ραντεβουδάκι σε κάνα χοτέλι εχει παιχτεί, τόσα έχει η γύρω περιοχή, σίγουρα με σταυρωμένα πόδια δεν έκατσαν.

Αααααααααααααααααααααααανετα μυστη μου!

Και σε αλλες εποχες (γενικως) καποια μωρα πηγαιναν στο μαγαζι με τους εγχρωμους πιο κατω

για να μπουν στο καλαποδι πινοντας ποτακια...

:2funny:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Και οι Πουτάνες Γυναίκες είναι. Μόλις τής πέταξα την ατάκα 'θα γράψω για σένα στο ίντερνετ' κόλλησε πάνω μου σαν βδέλα: '''Τι λένε για μένα''', 'Να μη σε νοιάζει'' τής απάντησα..Ψωνάρες του κερατά
Κάτι τετοιες περιπτώσεις είναι βούτυρο στο ψωμί μου, "ή θα κάνεις ότι σου πει εδώ ο Daddy ή θα σε βαθμολογησω με 2 στο bourdela.com" ...

Θέλουν και αι πουτάναι την πίεση τους, αμ πως...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Που σαι Κλάιν; Έχει καινούργιο στουδιοτεμάχιο Αριάνα, Πειραιώς και Λ.Αθηνων. Την έχεις δει αυτή;
Την ειδα εχθες αλλα δεν δειχνει φωτογραφιες εκτος απο ασχετες που ειναι τρεις.Κανα μουροχαβλο θα ειναι γιαυτο δεν δειχνει.
Καλησπερα και απο μενα καλο μηνα καλη βδομαδα σε ολους τους χυστες

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κάτι τετοιες περιπτώσεις είναι βούτυρο στο ψωμί μου, "ή θα κάνεις ότι σου πει εδώ ο Daddy ή θα σε βαθμολογησω με 2 στο bourdela.com" ...

Θέλουν και αι πουτάναι την πίεση τους, αμ πως...

Kαποτε ως επισκεπτης του φορουμ, θυμαμαι απο μια υποψια τετοιου γεγονοτος
και χωρις καν να γραφτει ποστ, ξεσηκωθηκε θυελλα διαμαρτυριας, ανοιχθηκε θρεντ
ανω των 60 σελιδων, βγηκαν τσεκουρια, ματωσε το φορουμ απο διαξιφισμους μελων
επεσαν καντηλια, μπαν και απειρο θαψιμο μεχρι που (αυτο το εμαθα μετα)
σε καποιον στουντιοφιλο κολλησαν περιστροφο στον κροταφο επειδη ζητουσε μαρουλι
απο μπεμπες σε μαγαζια.

Η τελευταια ειδηση (ας πουμε οτι) ελεγχεται.

Ε, ρε τι εχουμε ζησει εδω μεσα!

:hi:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Την ειδα εχθες αλλα δεν δειχνει φωτογραφιες εκτος απο ασχετες που ειναι τρεις.Κανα μουροχαβλο θα ειναι γιαυτο δεν δειχνει.
Καλησπερα και απο μενα καλο μηνα καλη βδομαδα σε ολους τους χυστες
Έτσι μου φαίνεται και μένα,ότι κρέμονται πατσαδες και κρύβεται. Αν περάσεις από κει ρίξε κανένα βλέφαρο και πες.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ετοιμαστείτε το Σάββατο ανοίγει το 'γάμα away' .Μάλλον θα αυξηθούν και τ άλλα 'κλικ' κατακόρυφα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Λογικά θα ανοίξουν κι άλλα στη ζούλα. Ίσως και Φ. :happy:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Βορδελο κοιτα τη ζετα στο βριλησσου δειχνει φωτο αρκετες.Για αλογο δειχνει αλλα ειδομεν

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom