Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Πρέπει να μπεί και φατσούλα thug life... στις αντιδράσεις!!
Κατεβαίνεις κέντρο, Θεοδ. Δηλιγιάννη 24-26, Αθήνα 104 38, τον πρώτο που θα βρείς τον ρωτάς τι κωδικό στέλνεις για μπουρδέλα Μεταξουργείου... ΠΡΟΣΕΞΕ, μην ρωτήσεις για Φυλής... σου δίνουν απο άλλη βάση, μην μας κάψεις!!Θέλω πολύ να πάω σε μπουρδέλο παλιά πήγαινα πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω τη φάση τώρα !!! εδώ που είστε λίγο μπουρδελιάρηδες ρε μάγκες για πείτε τη φάση?
Η πολύ ευγένεια και μπεμπέ στυλ είναι τέλειος ψεύτικο που έχει ... όταν είχα πάει έφαγα φόλα μεγάλη ... όταν προσπάθησα να της τον βάλω ούρλιαξε ... αχ τι μου κανείς έλεγε ... της λέω τι σιυ κάνω ακόμα δεν μπήκε της λέω !! Α ναι ; Είπε .... έλα της λέω παρτην ατο στόμα έχυσα κτλ έτσι διότι με κούρασε η όλη φάση .... το δωμάτιο είχε μες απλώστρα με ρούχα και ρούχα παντού τρίγυρο ...ακόμα και πάνω στο κρεβάτι .. το καλό ήταν ότι μολης βγήκε από το δωμάτιο εγώ ντύθηκα και κατάλαβα πως δεν έχω πλήρωση την τσατσα διότι με έβαλε δωμάτιο μου λέει πρέπει να κάνω ένα τηλέφωνο γδύσου κΙ έρχεστε η κοπέλα ... η κοπέλα ήρθε και εγώ είχα βγάλει μόνο τα παπούτσια μου .... φαντάσου !!! Την τσα δεν την πλήρωσα ποτέ !!! Αυτό πρώτη φορά μου έτυχε σε ντελο ..!! Μολης λοιπόν το κατάλαβα ενώ ντυνόμουν έκανα ακόμα πιο γρήγορα μην το θυμηθη ... έφυγα στο μπαμ η τσα βγαίνοντας με ρώτησε οκ καλ ;; Λέω όχι καλά Τρίκαλα ενώ έβγαινα γρήγορα προς τα έξω..... πάντα ξηγιεμε καλά και αν ήταν σωστή θα το έδινα θα της το θύμιζα!! Αλλά λέω τέτοια φόλα καλά να πάθεις !!! Η κοπέλα αυτή είναι άλλη στο σαλόνι διαφορετική μέσα ... στο σαλόνι μου έπιασε απαλά το καβλι που με καβλωσε και μειλαγε γλυκά ..!!μολης μπήκε σωμάτιο τέλειος ψεύτικη ευγενική μεν ψεύτικη και ψυχωτική από την άλλη !!! Αυτάεντελως ομως ρε φίλε , εμενα μου ειχε γυρισει το κεφαλι απο την αλλη πλευρα , μολις γυριζα απο εκει , αυτη παλι αντίθετα, και να προσπαθεί στο ιεαραποστολικο να κρατησει απόσταση , και να τα τεχνικα προβλήματα, επισης αυτη η πολυ ευγένεια, μαζι με το μπεμπε στυλ , και η ηλικία, κωμικο και εκνευριστικό μαζι
Φίλε TNT αυτό της ΣΑΡΡΗ είναι δίπλα στο θέατρο με τις εγχειρισμένες ;
Μια φορά πήγα να τη πατήσω εκεί με ένα εγχειρισμένο τραβελι , δεν έχω ξαναδεί τόσο πετυχημένη μεταμόρφωση άντρα σε γυναίκα
Η φωνή τον / την πρόδωσε ......
Κορωνα φιλε?Σημερα αισθανομαι καλυτερα στην υγεια μου αν και οχι τελείως καλα διοτι εχω πονους στο λαιμο.Εν τω μεταξυ πέρνω τρεις αντιβιωσεις ανα 8 ωρες και εδω και τεσσερις περιπου μερες το πουλι μου δεν ακουει τιποτα.
Παντος εγω για να ειμαι σιγουρος εχω κλεισει ραντεβουδακι σε γνωστο στουντιακη με bella.Για την Πεμπτη.Αν δω οτι το πουλι μου συνεχιζει την απεργια θα το ακυρωσω.Τωρα για Μεταξουπολη θα επισκευτω το σαββατο και δω ιδιως σομασι και την δικια σου
??? είσαι παλιανθρωποςΚατεβαίνεις κέντρο, Θεοδ. Δηλιγιάννη 24-26, Αθήνα 104 38, τον πρώτο που θα βρείς τον ρωτάς τι κωδικό στέλνεις για μπουρδέλα Μεταξουργείου... ΠΡΟΣΕΞΕ, μην ρωτήσεις για Φυλής... σου δίνουν απο άλλη βάση, μην μας κάψεις!!
Μύστη, χαίρομαι που επέστρεψες με αντισώματα από τον Κοροϊδοιό! Έπρεπε να το πεις στη ΜιρέλαH δευτερη φορα ειναι καλυτερη ειχε πει ενας μυστης, σημερα πρωι πηγα στο Ιασωνος 43 οπου ηταν οι κορασιδες που γραφει ο μυστης Σμυρνης, .
Περασα δωματιο με τη Μιρελα οπου δεν την γαμησα, μου πηρε μιας μεγαλης διαρκειας ακαποτη πιπα και λιγο πριν χύσω μου πέρασε σκούφο και με τελειωσε.
Μετά πήγα στο micro-mall όπου γάμησα τη σερβιτόρα Λόρι.
Η Λόρι μου εκμυστηρεύτηκε ότι οσο δούλευε σαν σερβιτόρα στο γωνιακό αλβανικό καφενείο είχε δεχτεί δεκάδες ανήθικες προτάσεις αλλά είχε αρνηθεί.
Τώρα που το μυριστηκαν ότι γύρισε στην παλιά της δουλειά πλάκωσαν όλα τα παππουδια και τη γάμησαν.
Έτσι και εγώ πήγα και χώθηκα ανάμεσα στα τροφαντα πόδια της και την έσκισα.
Αστυνομία και κορωνοιος πουθενά στην περιοχή.
Οχι jean οξεια αμιγδαλητιδα μονη εχω.Αστο αυτο δεν κολαει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.Μικροβειο ειναι που πηγε και μπαστακοθηκε στο λαιμο μου αλλα το επιασα εγκαιρος.Το κακο ειναι οτι με τοσες αντιβιωσεις εχασα τη σεξουαλικη μου λιμπιντο και ητανε πολυ καλη.Ηθελα τουλαχιστον καθε μερα.Τωρα ΤΙΠΟΤΑΚορωνα φιλε?
και σου ειπα να τα φτυνειςΟχι jean οξεια αμιγδαλητιδα μονη εχω. Μικροβειο ειναι που πηγε και μπαστακοθηκε στο λαιμο μου
Μύστη, τί είδους αντιβίωση πήρες για την αμυγδαλίτιδα?Οχι jean οξεια αμιγδαλητιδα μονη εχω.Αστο αυτο δεν κολαει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.Μικροβειο ειναι που πηγε και μπαστακοθηκε στο λαιμο μου αλλα το επιασα εγκαιρος.Το κακο ειναι οτι με τοσες αντιβιωσεις εχασα τη σεξουαλικη μου λιμπιντο και ητανε πολυ καλη.Ηθελα τουλαχιστον καθε μερα.Τωρα ΤΙΠΟΤΑ
Tυπε τα μουνοζουμα και τα κωλοζουμα ειναι covid-free και δεν εχουν ιχνος βακτηριου, ειναι καθαρο αποσταγμα γυναικειας ηδονης !Μύστη, τί είδους αντιβίωση πήρες για την αμυγδαλίτιδα?
Φοβάμαι μη μου τύχει κι εμένα γιατί κάνω πολλά γλυφομούνια και γλυφοκώλια σε πουτάνες...
Ελπίζω να αναρρώσεις σύντομα!
Καλα εσυ δε μας ελεγες τις προαλες οτι εχεις κοβιντ?Τι εγινε αλαξε τιποτα?Tυπε τα μουνοζουμα και τα κωλοζουμα ειναι covid-free και δεν εχουν ιχνος βακτηριου, ειναι καθαρο αποσταγμα γυναικειας ηδονης !
Εγω τοσο καιρο που πινω μουνοζουμα οι αμυγδαλες μου ειναι λαμπικο..
Αυτοι που δεν τα πινουν μια ζωη θα αρρωσταινουν...
Tυπε τον covid τον κολλησα σε λεωφορειο και οχι σε οικο ανοχης,μου τον μετεδωσε μια γιαγια που δε φοραγε μασκα γιατι ειχε κανει το εμβολιο ελεγε και οτι πλεον εγινε αθανατη απο ιους και αρρωστιες...Καλα εσυ δε μας ελεγες τις προαλες οτι εχεις κοβιντ?Τι εγινε αλαξε τιποτα?
Τελος παντον οι ασθενειες για τους ανθρωπους ειναι αρκει να ειναι περαστικες δεν θα χολοσκασω κιολας.
Οσο για τα γλυφομουνια και γλυφοκωλια εκει που τα κανετε και μιλαω για βρωμιαρες εχω τις αντιρησης μου αλλα ειναι δικαιωμα σας οποτε σταματαω εδω και που και που απλα το θυμιζω.Καλα να ειμαστε ολοι και γεροι και υγιειης.
Χρόνια πολλά για αύριο.Tυπε τον covid τον κολλησα σε λεωφορειο και οχι σε οικο ανοχης,μου τον μετεδωσε μια γιαγια που δε φοραγε μασκα γιατι ειχε κανει το εμβολιο ελεγε και οτι πλεον εγινε αθανατη απο ιους και αρρωστιες...
Ε ρε ζημια που εχει κανει ο σκαϊς...