Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 505 άτομα (25 μέλη και 480 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Θέλω πολύ να πάω σε μπουρδέλο παλιά πήγαινα πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω τη φάση τώρα !!! εδώ που είστε λίγο μπουρδελιάρηδες ρε μάγκες για πείτε τη φάση?
Κατεβαίνεις κέντρο, Θεοδ. Δηλιγιάννη 24-26, Αθήνα 104 38, τον πρώτο που θα βρείς τον ρωτάς τι κωδικό στέλνεις για μπουρδέλα Μεταξουργείου... ΠΡΟΣΕΞΕ, μην ρωτήσεις για Φυλής... σου δίνουν απο άλλη βάση, μην μας κάψεις!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
εντελως ομως ρε φίλε , εμενα μου ειχε γυρισει το κεφαλι απο την αλλη πλευρα , μολις γυριζα απο εκει , αυτη παλι αντίθετα, και να προσπαθεί στο ιεαραποστολικο να κρατησει απόσταση , και να τα τεχνικα προβλήματα, επισης αυτη η πολυ ευγένεια, μαζι με το μπεμπε στυλ , και η ηλικία, κωμικο και εκνευριστικό μαζι
Η πολύ ευγένεια και μπεμπέ στυλ είναι τέλειος ψεύτικο που έχει ... όταν είχα πάει έφαγα φόλα μεγάλη ... όταν προσπάθησα να της τον βάλω ούρλιαξε ... αχ τι μου κανείς έλεγε ... της λέω τι σιυ κάνω ακόμα δεν μπήκε της λέω !! Α ναι ; Είπε .... έλα της λέω παρτην ατο στόμα έχυσα κτλ έτσι διότι με κούρασε η όλη φάση .... το δωμάτιο είχε μες απλώστρα με ρούχα και ρούχα παντού τρίγυρο ...ακόμα και πάνω στο κρεβάτι .. το καλό ήταν ότι μολης βγήκε από το δωμάτιο εγώ ντύθηκα και κατάλαβα πως δεν έχω πλήρωση την τσατσα διότι με έβαλε δωμάτιο μου λέει πρέπει να κάνω ένα τηλέφωνο γδύσου κΙ έρχεστε η κοπέλα ... η κοπέλα ήρθε και εγώ είχα βγάλει μόνο τα παπούτσια μου .... φαντάσου !!! Την τσα δεν την πλήρωσα ποτέ !!! Αυτό πρώτη φορά μου έτυχε σε ντελο ..!! Μολης λοιπόν το κατάλαβα ενώ ντυνόμουν έκανα ακόμα πιο γρήγορα μην το θυμηθη ... έφυγα στο μπαμ η τσα βγαίνοντας με ρώτησε οκ καλ ;; Λέω όχι καλά Τρίκαλα ενώ έβγαινα γρήγορα προς τα έξω..... πάντα ξηγιεμε καλά και αν ήταν σωστή θα το έδινα θα της το θύμιζα!! Αλλά λέω τέτοια φόλα καλά να πάθεις !!! Η κοπέλα αυτή είναι άλλη στο σαλόνι διαφορετική μέσα ... στο σαλόνι μου έπιασε απαλά το καβλι που με καβλωσε και μειλαγε γλυκά ..!!μολης μπήκε σωμάτιο τέλειος ψεύτικη ευγενική μεν ψεύτικη και ψυχωτική από την άλλη !!! Αυτά

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φίλε TNT αυτό της ΣΑΡΡΗ είναι δίπλα στο θέατρο με τις εγχειρισμένες ;
Μια φορά πήγα να τη πατήσω εκεί με ένα εγχειρισμένο τραβελι , δεν έχω ξαναδεί τόσο πετυχημένη μεταμόρφωση άντρα σε γυναίκα
Η φωνή τον / την πρόδωσε ......

Καλα, εκει περα οτι ηθελες γινοταν οπως και στο Λ.Νικα.
Υπαρχουν μαρτυριες πολλων φιλων που πηγαιναν.
Λιγο να μιλησεις η να διαβασεις πελατες που πηγαιναν, καταλαβαινεις πολλα.
Για μενα ουτε ο ανδρας γινεται γυναικα, ουτε κι η γυναικα ανδρας.
Ο καθενας βεβαια εχει τις αποψεις του.
Τωρα αν την βρισκουν ορισμενοι με το ιδιο φυλο, οκ δεκτο για να μην εχουμε
αντιπαραθεσεις αλλα οχι να προσπαθουν να επιβαλλουν αποψεις.
Το σεναριο (μεταξυ αλλων) οτι οι ανδρες κανουν τις καλυτερες πιπες
κι οι γυναικες τα καλυτερα γλυφομουνια λογω γνωσης των εργαλειων τους
δεν με καλυπτει.
Η απαντηση μου ειναι οτι θα ελκομαι απο γυναικες και θα ελκω γυναικες.
Δικαιωμα μου!

:hi:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σημερα αισθανομαι καλυτερα στην υγεια μου αν και οχι τελείως καλα διοτι εχω πονους στο λαιμο.Εν τω μεταξυ πέρνω τρεις αντιβιωσεις ανα 8 ωρες και εδω και τεσσερις περιπου μερες το πουλι μου δεν ακουει τιποτα.
Παντος εγω για να ειμαι σιγουρος εχω κλεισει ραντεβουδακι σε γνωστο στουντιακη με bella.Για την Πεμπτη.Αν δω οτι το πουλι μου συνεχιζει την απεργια θα το ακυρωσω.Τωρα για Μεταξουπολη θα επισκευτω το σαββατο και δω ιδιως σομασι και την δικια σου
Κορωνα φιλε?

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.815
Πόντοι
441
Κατεβαίνεις κέντρο, Θεοδ. Δηλιγιάννη 24-26, Αθήνα 104 38, τον πρώτο που θα βρείς τον ρωτάς τι κωδικό στέλνεις για μπουρδέλα Μεταξουργείου... ΠΡΟΣΕΞΕ, μην ρωτήσεις για Φυλής... σου δίνουν απο άλλη βάση, μην μας κάψεις!!
??? είσαι παλιανθρωπος

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ενα ωραιο gif για καλη διαθεση! Μα ποσο τακτ εχει ο παικτης;

285_1000.gif

:2funny:

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Καλημερα, Λιοσιων δουλευει τιποτα ? (εστω πμ)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Εν τω μεταξύ, η πρώτη την έχει χωνέψει την μπάλα για τα καλά... δεν καλοφαίνεται...
:kyle:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
H δευτερη φορα ειναι καλυτερη ειχε πει ενας μυστης, σημερα πρωι πηγα στο Ιασωνος 43 οπου ηταν οι κορασιδες που γραφει ο μυστης Σμυρνης, :hi:.
Περασα δωματιο με τη Μιρελα οπου δεν την γαμησα, μου πηρε μιας μεγαλης διαρκειας ακαποτη πιπα και λιγο πριν χύσω μου πέρασε σκούφο και με τελειωσε.
Μετά πήγα στο micro-mall όπου γάμησα τη σερβιτόρα Λόρι.
Η Λόρι μου εκμυστηρεύτηκε ότι οσο δούλευε σαν σερβιτόρα στο γωνιακό αλβανικό καφενείο είχε δεχτεί δεκάδες ανήθικες προτάσεις αλλά είχε αρνηθεί.
Τώρα που το μυριστηκαν ότι γύρισε στην παλιά της δουλειά πλάκωσαν όλα τα παππουδια και τη γάμησαν.
Έτσι και εγώ πήγα και χώθηκα ανάμεσα στα τροφαντα πόδια της και την έσκισα.
Αστυνομία και κορωνοιος πουθενά στην περιοχή.
Μύστη, χαίρομαι που επέστρεψες με αντισώματα από τον Κοροϊδοιό! Έπρεπε να το πεις στη Μιρέλα
για να σου κάνει τελειωτικό και καταπιωτικό τρομπόνι για να αποκτήσει ανοσία!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Οχι jean οξεια αμιγδαλητιδα μονη εχω.Αστο αυτο δεν κολαει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.Μικροβειο ειναι που πηγε και μπαστακοθηκε στο λαιμο μου αλλα το επιασα εγκαιρος.Το κακο ειναι οτι με τοσες αντιβιωσεις εχασα τη σεξουαλικη μου λιμπιντο και ητανε πολυ καλη.Ηθελα τουλαχιστον καθε μερα.Τωρα ΤΙΠΟΤΑ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.383
Πόντοι
27.261

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
Οχι jean οξεια αμιγδαλητιδα μονη εχω.Αστο αυτο δεν κολαει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.Μικροβειο ειναι που πηγε και μπαστακοθηκε στο λαιμο μου αλλα το επιασα εγκαιρος.Το κακο ειναι οτι με τοσες αντιβιωσεις εχασα τη σεξουαλικη μου λιμπιντο και ητανε πολυ καλη.Ηθελα τουλαχιστον καθε μερα.Τωρα ΤΙΠΟΤΑ
Μύστη, τί είδους αντιβίωση πήρες για την αμυγδαλίτιδα?
Φοβάμαι μη μου τύχει κι εμένα γιατί κάνω πολλά γλυφομούνια και γλυφοκώλια σε πουτάνες... :kissass:
Ελπίζω να αναρρώσεις σύντομα! :hi:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αυτο που επαθα δεν ειναι απο γλυφομουνια κτλ.
Ημουνα σε μια δουλεια νεα εγκατασταση υδραυλικα ηλεκτρολογικα σε μια οικοδομη και εμπαζε απο παντου.
Με το ζορι κρατιομουνα αλλα βλεπεις η δουλεια η δικη μου ετσι ειναι δεν μπορεις να κανεις αλλιως.
Ετυχε το ανοσοπηιτικο μου να βρεθει σε αδυναμια και εγινε η μαλακια.
Οκμεντιν περνω φλαζιλ και αλλο ενα κορτιζονουχο

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
Κατάλαβα! Κλασσικό κοκτέιλ... ?
Περαστικά και πάλι!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.662
Πόντοι
41.129
Μύστη, τί είδους αντιβίωση πήρες για την αμυγδαλίτιδα?
Φοβάμαι μη μου τύχει κι εμένα γιατί κάνω πολλά γλυφομούνια και γλυφοκώλια σε πουτάνες... :kissass:
Ελπίζω να αναρρώσεις σύντομα! :hi:
Tυπε τα μουνοζουμα και τα κωλοζουμα ειναι covid-free και δεν εχουν ιχνος βακτηριου, ειναι καθαρο αποσταγμα γυναικειας ηδονης !
Εγω τοσο καιρο που πινω μουνοζουμα οι αμυγδαλες μου ειναι λαμπικο.. :sunglasses:
Αυτοι που δεν τα πινουν μια ζωη θα αρρωσταινουν...

Τελευταία τροποποίηση:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Tυπε τα μουνοζουμα και τα κωλοζουμα ειναι covid-free και δεν εχουν ιχνος βακτηριου, ειναι καθαρο αποσταγμα γυναικειας ηδονης !
Εγω τοσο καιρο που πινω μουνοζουμα οι αμυγδαλες μου ειναι λαμπικο.. :sunglasses:
Αυτοι που δεν τα πινουν μια ζωη θα αρρωσταινουν...
Καλα εσυ δε μας ελεγες τις προαλες οτι εχεις κοβιντ?Τι εγινε αλαξε τιποτα?
Τελος παντον οι ασθενειες για τους ανθρωπους ειναι αρκει να ειναι περαστικες δεν θα χολοσκασω κιολας.
Οσο για τα γλυφομουνια και γλυφοκωλια εκει που τα κανετε και μιλαω για βρωμιαρες εχω τις αντιρησης μου αλλα ειναι δικαιωμα σας οποτε σταματαω εδω και που και που απλα το θυμιζω.Καλα να ειμαστε ολοι και γεροι και υγιειης.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.662
Πόντοι
41.129
Καλα εσυ δε μας ελεγες τις προαλες οτι εχεις κοβιντ?Τι εγινε αλαξε τιποτα?
Τελος παντον οι ασθενειες για τους ανθρωπους ειναι αρκει να ειναι περαστικες δεν θα χολοσκασω κιολας.
Οσο για τα γλυφομουνια και γλυφοκωλια εκει που τα κανετε και μιλαω για βρωμιαρες εχω τις αντιρησης μου αλλα ειναι δικαιωμα σας οποτε σταματαω εδω και που και που απλα το θυμιζω.Καλα να ειμαστε ολοι και γεροι και υγιειης.
Tυπε τον covid τον κολλησα σε λεωφορειο και οχι σε οικο ανοχης,μου τον μετεδωσε μια γιαγια που δε φοραγε μασκα γιατι ειχε κανει το εμβολιο ελεγε και οτι πλεον εγινε αθανατη απο ιους και αρρωστιες... :jerking2:
Ε ρε ζημια που εχει κανει ο σκαϊς...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.128
Πόντοι
20.686
Tυπε τον covid τον κολλησα σε λεωφορειο και οχι σε οικο ανοχης,μου τον μετεδωσε μια γιαγια που δε φοραγε μασκα γιατι ειχε κανει το εμβολιο ελεγε και οτι πλεον εγινε αθανατη απο ιους και αρρωστιες... :jerking2:
Ε ρε ζημια που εχει κανει ο σκαϊς...
Χρόνια πολλά για αύριο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom