You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.377
- Πόντοι
- 27.261
μεχρι να ματωσειΑπο το ενα θα μπαινω θα γαμαω χωρις να τελειωσω , στο αλλο θα μπαινω και ου το καθεξις μεχρι να τελειωσω στη ποιο μουναρα της φυλης η της λιοσιων
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις.
Προτιμώ να γράφω χωρίς ασάφειες.
Η συμμορία που αναφέρω είναι η Αγία Οικογένεια, την οποία προστατεύουν τα μίντια και φυλάει η ελας.
Η συμμορία που κυβερνά με τις μιντιακές και παρακρατικές διακλαδώσεις της.
"Αγία Οικογένεια" και "συμμορία" είναι διαφορετικοί όροι για να περιγράψουν την κυβέρνηση.
Προτιμώ να γράφω χωρίς ασάφειες.
Η συμμορία που αναφέρω είναι η Αγία Οικογένεια, την οποία προστατεύουν τα μίντια και φυλάει η ελας.
Η συμμορία που κυβερνά με τις μιντιακές και παρακρατικές διακλαδώσεις της.
"Αγία Οικογένεια" και "συμμορία" είναι διαφορετικοί όροι για να περιγράψουν την κυβέρνηση.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Γνωστη μου τυπισσα (οχι πουτανα) εχει αλλαξει 5 γκομενους (μονο) στην δευτερη καραντινα.Και που ήθελες να σε πάει να φάτε ρε Κλάιν; Να σου κάνει τραπέζωμα με κεριά υπό του φεγγαρόφωτος;
Η αλήθεια είναι ότι αν πετύχεις εμφανίσιμη Ελληνίδα είναι σαν να τραβάς λαχείο.
Καταλαβαινετε τι θα εκανε εκτος καραντινας. Οκ, εγω το ξερω ηδη λογω γνωριμιας.
Το τι γαμησι εχει φαει δεν λεγεται ενω τον τελευταιο τον πιπωσε σε υπαιθριο γυμναστηριο
μολις νυχτωσε. Την ξερω 5-6 χρονια και ποτε δεν ηταν κολλημενη στο χρημα
αλλα ηθελε καλη ζωη με εναλλαγες. Ξερω ολα της τα μυστικα, την εχω γαμησει παλια
αλλα λεω μονο αυτο και χωρις να ονοματισω. Δεν μεσολαβω, δεν διαφημιζω.
Αναρωτιεμαι ομως...
τι μπορει να κανει μια εμφανισιμη γκομενα αν το αποφασισει αφου αυτη ειναι 7αρακι
με το ζορι και κανει αυτα. Αν δειτε κατι γκομενους που εχει βγαλει θα τρελλαθειτε.
Μιλαμε για τσολιαδες ολοι και μουρες κουφετα.
Ημαρτον κυριες κι κυριοι...
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.377
- Πόντοι
- 27.261
απο εξωτερικης εμφανισης εννοεις ?Παπαφιλιπ πες ποιες ητανε σαν τη Σασα.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
ναι παντα εξωτερικης εμφανισης.Εκτος Λιζαςαπο εξωτερικης εμφανισης εννοεις ?
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Αυτή είναι η κατάντια του Έλληνος γαμπρού, ξοδεύει την ενέργειά του σε σαβουρες. Απλά έχει δεχτεί την πραγματικότητα που του προσφέρουν. Και το θεωρεί και κατόρθωμα.Γνωστη μου τυπισσα (οχι πουτανα) εχει αλλαξει 5 γκομενους (μονο) στην δευτερη καραντινα.
Το τι γαμησι εχει φαει δεν λεγεται ενω τον τελευταιο τον πιπωσε σε υπαιθριο γυμναστηριο
αλλα ηθελε καλη ζωη με εναλλαγες. Ξερω ολα της τα μυστικα, την εχω γαμησει παλια
Αναρωτιεμαι ομως...
τι μπορει να κανει μια εμφανισιμη γκομενα αν το αποφασισει αφου αυτη ειναι 7αρακι
με το ζορι και κανει αυτα. Αν δειτε κατι γκομενους που εχει βγαλει θα τρελλαθειτε.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
ρε σει βορδελο πρωτο ραντεβου χωρις να την εχεις δει την κοπελα χωρις να την ξερεις εσυ την πας για σουβλακια?Αυτή είναι η κατάντια του Έλληνος γαμπρού, ξοδεύει την ενέργειά του σε σαβουρες. Απλά έχει δεχτεί την πραγματικότητα που του προσφέρουν. Και το θεωρεί και κατόρθωμα.
Ημαρτον
Θα μπορουσε να με παει για ενα ποτο καπου σχετικα ηρεμα να μιλησουμε να γνωριστουμε και μετα απο δυο τρια ραντεβου παμε οπου αλου θελει.Εγω παντος της ειχα προτεινη για γκαζι σε ενα μπαρακι αλλα αυτη ηθελε να φαει πιτογυρα και μεριδες.
Οταν ομως εισαι πρωτο ραντεβου και θελεις να δειξεις και λιγακι στο κοριτσι αν θες φαγητο πας σε ρεστοραντ οχι στην πιτα του παπου.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Πραγματι, η τυπισσα δεν κανει για κατι η και τιποτα της προκοπης.Αυτή είναι η κατάντια του Έλληνος γαμπρού, ξοδεύει την ενέργειά του σε σαβουρες. Απλά έχει δεχτεί την πραγματικότητα που του προσφέρουν. Και το θεωρεί και κατόρθωμα.
Εγω την ειχα γαμησει προ ετων και μειναμε γνωστοι (ουτε καν φιλοι)
λογω του οτι ετσι που φερεται, της ριχνεις κατευθειαν γειωση.
Κι ομως κραταει οποιον θελει οσο θελει και τρεχουν απο πισω της, μαγκα μου.
Πως γκενεν ατο;
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Γνωστη μου τυπισσα (οχι πουτανα) εχει αλλαξει 5 γκομενους (μονο) στην δευτερη καραντινα.
Αναρωτιεμαι ομως...
Εμένα μ αρέσουν οι λαϊκές γκόμενες, ειδικά όταν είναι μουναρες.ρε σει βορδελο πρωτο ραντεβου χωρις να την εχεις δει την κοπελα χωρις να την ξερεις εσυ την πας για σουβλακια?
Ημαρτον
Θα μπορουσε να με παει για ενα ποτο καπου σχετικα ηρεμα να μιλησουμε να γνωριστουμε και μετα απο δυο τρια ραντεβου παμε οπου αλου θελει.Εγω παντος της ειχα προτεινη για γκαζι σε ενα μπαρακι αλλα αυτη ηθελε να φαει πιτογυρα και μεριδες.
Οταν ομως εισαι πρωτο ραντεβου και θελεις να δειξεις και λιγακι στο κοριτσι αν θες φαγητο πας σε ρεστοραντ οχι στην πιτα του παπου.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Φαντάσου τί ιδέα έχει για το εαυτό της μετά από αυτούς τους γκόμενους.Πραγματι, η τυπισσα δεν κανει για κατι η και τιποτα της προκοπης.
Εγω την ειχα γαμησει προ ετων και μειναμε γνωστοι (ουτε καν φιλοι)
λογω του οτι ετσι που φερεται, της ριχνεις κατευθειαν γειωση.
Κι ομως κραταει οποιον θελει οσο θελει και τρεχουν απο πισω της, μαγκα μου.
Πως γκενεν ατο;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.377
- Πόντοι
- 27.261
με τυχαια σειρα και συμφωνα με τις τελευταιες εξορμησεις, αν και τις ειχα ξαναγραψει θυμαμαι.ναι παντα εξωτερικης εμφανισης.Εκτος Λιζας
για τις κλασσικες μιλαω.
1) νανσυ / φυλης 71 οροφος
2) αρινα / φυλης 84 οροφος
3) ρανια / φυλης 65αρια και 84 ισογειο
4) ευα / φυλης 74 αριστερα
5) σασα / φωκαιας 9
6) μιχαελα / φωκαιας 17αρια
7) καρολινα / φωκαιας 27αρια και φιλιππιδου 11 ισογειο
8) αλεξανδρα / φυλης 56αρια και διδυμου 8 οροφος
9) τζωρτζια / διδυμου 7 δεξια
10) αλιονα (με το καλο σερβις) / Διδυμου 27
11) αλεξια / φωκαιας 27 σκαλακια
12) σαρα / λιοσιων 73 οροφος
13) εμμανουελα / φωκαιας 27αρια, 17αρια και φιλιππιδου 11 οροφος.
αυτα νομιζω ηταν οτι καλυτερο για μενα σαν εμφανιση αλλα και στο σερβις.
αν εξαιρεσεις 1-2 σχετικα μετριες προς καλες, ολες οι αλλες ηταν δυναμη (μαζι μου).
Τελευταία τροποποίηση:
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ρε τύπε οι γυναίκες είναι περίεργα όντα εσυ λες για 7αρακι εγώ έχω φίλη 120 κιλά που έχει κάνει χιλιάδες γαμ +. Μπουκι εν μέσο πανδημίας !!!Γνωστη μου τυπισσα (οχι πουτανα) εχει αλλαξει 5 γκομενους (μονο) στην δευτερη καραντινα.
Αναρωτιεμαι ομως...
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Σε ένα πρώτο ραντεβού με είχε κεράσει ένα αηδιαστικό ψάρι που έφερε απ' το σπίτι στο παγκάκι. Το τί επακολούθησε στην πορεία ,άστο καλύτερα. Καηκαμε για τα καλά κι οι δυο.ρε σει βορδελο πρωτο ραντεβου χωρις να την εχεις δει την κοπελα χωρις να την ξερεις εσυ την πας για σουβλακια?
Ημαρτον
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Όταν λες λαϊκές γκόμενες, θα ήθελες να δώσεις κάποια χαρακτηριστικά;Εμένα μ αρέσουν οι λαϊκές γκόμενες, ειδικά όταν είναι μουναρες.
Τι τις διαχωρίζει από τις μη λαϊκές;
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Η μη λαϊκια είναι η δήθεν. Η λαϊκια δεν έχει κόλλημα να σου φέρει ψάρι στο παγκάκι και να είναι και μουναροςΌταν λες λαϊκές γκόμενες, θα ήθελες να δώσεις κάποια χαρακτηριστικά;
Τι τις διαχωρίζει από τις μη λαϊκές;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K