Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 248 άτομα (31 μέλη και 217 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Συμφωνω υπαρχει ο ιος δεν ειπα το αντιθετω.
Οσο για τον επομενο ( αρχηγο ) και παλι συμφωνω.
Ο κοσμος δεν αλλαζει νοοτροπεια τα ιδια και τα ιδια παντα.
Παρεθεσα γεγονοτα που κανεις δε μπορει να αμφισβητησει και εδωσα αποδειξεις γιατι συμβαινει ολο αυτο το πανηγυρι.
Και ναι ΣΙΓΟΥΡΑ τρεχουν αλλα θεματα απο πισω που δεν μας τα λενε.
Ειτε εμβολιαστουμε ειτε οχι η κατασταση θα ειναι ιδια και απαραλαχτη.Απλα μια μερα θα πουνε παντα μεσω των ειδησεων ευαγγελατου και του σιναφιου οτι ο ιος ετελειωσε τον νικησαμε.Παπαριες δηλαδη ψεματα.Να το θυμασαι αυττο που σου λεω ετσι θα γινει και οταν γινει να θυμασαι ενα τυπο που στο ειπε.Συντομα θα γινει αυτο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Συμφωνω υπαρχει ο ιος δεν ειπα το αντιθετω.
Οσο για τον επομενο ( αρχηγο ) και παλι συμφωνω.
Ο κοσμος δεν αλλαζει νοοτροπεια τα ιδια και τα ιδια παντα.
Παρεθεσα γεγονοτα που κανεις δε μπορει να αμφισβητησει και εδωσα αποδειξεις γιατι συμβαινει ολο αυτο το πανηγυρι.
Και ναι ΣΙΓΟΥΡΑ τρεχουν αλλα θεματα απο πισω που δεν μας τα λενε.
Ειτε εμβολιαστουμε ειτε οχι η κατασταση θα ειναι ιδια και απαραλαχτη.Απλα μια μερα θα πουνε παντα μεσω των ειδησεων ευαγγελατου και του σιναφιου οτι ο ιος ετελειωσε τον νικησαμε.Παπαριες δηλαδη ψεματα.Να το θυμασαι αυττο που σου λεω ετσι θα γινει και οταν γινει να θυμασαι ενα τυπο που στο ειπε.Συντομα θα γινει αυτο.
Το εύχομαι να γίνει αυτό που λες !! Αν και έχω πολλές αμφιβολίες !! Να πουν ξαφνικά πως έφυγε ο ιός !! Έδω λένε πως για να άνοιξουν πρέπει να γίνονται σελφτεστ !! Δηλαδή θα είμαστε με τα τεστ κάθε 5-10 μέρες ;; Εγώ έκανα το εμβόλιο και για αυτό το λόγο για να μην με υποχρεώνουν κάθε λίγο και λιγακι για τεστ !! Τέλοςπαντον ένα άλλο αυτό με το καράβι που κολησε στην διορηγα του σουεζ !! Θα έχει επίπτωσης στην παγκόσμια αγορά !! Βγαίνουν οι γραφές δυστηχος ...!! Εύχομαι να μην βγουν οι γραφές και για τα εμβόλια ......

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Οσο για το εμβολιο που τοσο πολυ θελεις να κανεις και να κανουμε στο εχω πει και παλαιοτερα απλα δε μου μιλαγες.
Ειναι δικαιωμα του καθενος αν το θελει η δεν το θελει.Επειτα κανενας δεν υπαρχει να δωσει καποιες εγγυησεις αν θα παθεις το οτιδηποτε ( αντενδειξης).Εγω τωρα λαβαινω δυο αντιβιωσεις που στη συσκευασια τους εσωκλειονται οδηγιες χρησης οπως και παρενεργειες τις οποιες εχω ειδη ενημερωθει και θα μπορεσω να ανταπεξελθω οποιαδηποτε στιγμη χρειαστη.Για το εμβολιο δεν υπαρχει τιποτα απλα στο βαζουν στο αιμα σου και αμα σου κατσει στραβη απλα σου εκατσε χωρις να μπορεις να κανεις τιποτα.Οφειλης να το παραδεχτεις./
Απο εκει και περα δεν προκειτε και δεν πρεπει να διχαστουμε σαν πολιτες.Δεν πρεπει να μαλωνουμε μεταξυ μας ουτε να διαπλικτιζομαστε και το αναφερω αυτο γιατι το βλεπω συχνα στην καθημερινοτητα μου οχι με εμενα αλλα γενικα σε πολιτες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.376
Πόντοι
27.261
@claimain μη μου στεναχωριεσαι και μου παθεις τιποτα, γιατι μετα με ποιον θα λεω για τα γιουβαρλακια και τους μπαζογαμηκουλες?
θα με φαει το μαραζι....
οταν παω σπιτι θα μπω και θα σου στειλω κατι να σε ανεβασω.
ειμαι δουλεια τωρα και το διαλλειμα τελειωσε.
υπομονη.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Γέμισε το νήμα Νοστράδαμους.

Τρώγομαι να δώσω 50αρι. Αλλά σκέφτομαι και να περάσω Μετάξι τσάρκα να τσεκαρω κάνα δυο που αναφέρατε. Επίσης διάβασα στην Κολωνού λειτουργεί κατάστημα με εμφανίσιμες. Δεν κατάλαβα που ακριβώς.Αλλα αυτό το εμφανίσιμες μου προκαλεί αμφιβολίες.:think:

Zourlis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Πρέπει να έχω πουτανομαγνήτη, συνάντηση πριν μια ώρα με την Αουρόρα που ηλεκτρίζει κιλοβατώρα, έξω από το μετρό με μποτάκι Μπορντό, με γυναικείο σακάκι χρώματος σκάκι.
Αφού τα είπαμε κατέληξε σε τιμουλα 150€ την ώρα, θα της τα έδινα αν με είχε πιάσει ξηρασία αλλά τώρα δεν, παλιοκοριτσο η Αουρόρα ακριβούλα.
:knuppel:

Πως μπορώ να την βρω κι εγώ; :)

@Tony xx

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Οσο για το εμβολιο που τοσο πολυ θελεις να κανεις και να κανουμε στο εχω πει και παλαιοτερα απλα δε μου μιλαγες.
Ειναι δικαιωμα του καθενος αν το θελει η δεν το θελει.Επειτα κανενας δεν υπαρχει να δωσει καποιες εγγυησεις αν θα παθεις το οτιδηποτε ( αντενδειξης).Εγω τωρα λαβαινω δυο αντιβιωσεις που στη συσκευασια τους εσωκλειονται οδηγιες χρησης οπως και παρενεργειες τις οποιες εχω ειδη ενημερωθει και θα μπορεσω να ανταπεξελθω οποιαδηποτε στιγμη χρειαστη.Για το εμβολιο δεν υπαρχει τιποτα απλα στο βαζουν στο αιμα σου και αμα σου κατσει στραβη απλα σου εκατσε χωρις να μπορεις να κανεις τιποτα.Οφειλης να το παραδεχτεις./
Απο εκει και περα δεν προκειτε και δεν πρεπει να διχαστουμε σαν πολιτες.Δεν πρεπει να μαλωνουμε μεταξυ μας ουτε να διαπλικτιζομαστε και το αναφερω αυτο γιατι το βλεπω συχνα στην καθημερινοτητα μου οχι με εμενα αλλα γενικα σε πολιτες.
Εννοείται πως δεν πρέπει μεταξύ μας να φαγωθούμε !!! Ναι αν σου κάτσει στραβή είναι δύσκολα τα πράγματα 1 στο 1 εκατομμύριο είναι η πιθανότητα αλλά είναι !!! Αν σε πάει καλά όλα καλά αρχικά !! Δεν ξέρουμε μελλοντικά αν κάνει κάτι και αν τι είναι αυτό !! Προσωπικά δεν πιστεύω πως κάνει κάτι !!! Οι πιθανότητες να πάθεις κάτι είναι ανάλογες στο πχ αν λάβεις mesulid να πάθεις εμβολή !!!! Ναι πίστεψε με συμβαίνει αλλά σπάνια όπως και με αντιβίωση μπορεί να πάθεις ράβδομυολυση !!!

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.815
Πόντοι
441
Φιλικά θα στα πω και γενικά λέω την γνώμη μου , ο ιός υπαρχη είναι εδώ γύρο μας ανάμεσα μας πλέον υπαρχη αποξενοση μεταξύ τον ανθρώπων φοβάσαι μην σε κοληση ο άλλος τον ιο κτλ !! Η μόνη λύση είναι μαζικός εμβολιασμός και παλυ ο ιός θα υπαρχη αλλά ΕΙΡΗΝΙΚΑ μαζί μας !!! Όσο πάει πίσω ο εμβολιασμός τόσο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα !!!! Δεν γίνεται συνεχος ραπιντ τεστ και κουταμάρες !! Δες το Ισραήλ όλα καλά !!! Ούτε προμοτάρο την ΝΔ ούτε ψηφοφόρος της είμαι αλλά διαπίστωσα πως πλέον είναι μονόδρομος ο Μητσοτάκης οποίος άλλος ήταν τώρα αρχηγός θα γινόταν πόλεμος !! Πέρα από τον ιο τρέχουν και αλλά πολλά αβάσταχτα θέματα να ξέρεις !!! Παλυ αυτόν θα έχουμε αρχηγό στην επόμενη εκλογές !! Και αν όχι αυτόν σίγουρα τον Μπακογιάννη !! Δεν τα λέω εγώ αλλά το 85% του πληθυσμού !!!
στο Ισραήλ για να φτάσουν εκεί εμβολιαζαν παντού, και εκτός συστήματος υγείας, σε φαρμακεία , σε ιδιώτες γιατρούς, ακόμα και σε εμπορικά κέντρα, εδώ το κράτος ελεγχει τους εμβολιασμούς, μέσω του ΕΣΥ , και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλεπουμε

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Όποιος βαριέται απλά δεν το διαβάζει.

Σήμερα, και ενώ είδα ορισμένες ελπιδοφόρες καταστάσεις, τις οποίες θα μοιραζόμουν συνθηματικά, έπεσε πάνω σε γνωστή διασταύρωση για την οποία γράφτηκε. Χοιρινά είχαν σταματήσει και έγραφαν γνωστές φάτσες, κάτι τους έλεγαν επίμονα και με ύφος και περπάτημα «γαμώ και δέρνω» προσπαθούσαν να ανοίξουν πόρτες.

Έμειναν αρκετή ώρα και όταν επέστρεψα έλλειπαν. Έγινε λοιπόν το μοιραίο, το οποίο απευχόμαστε και δυστυχώς, λόγω της παρόρμησής μας, συνδράμουμε σε αυτό.

Δεν θα επιδιώξω να αποσείσω το μερίδιο ευθύνης που με βαρύνει. Παρά την επιμονή μου να διακινώ τις πληροφορίες μέσω π.μ., υπέπεσα στο ατόπημα να γράψω εδώ -έστω και συνθηματικά. Και, προφανώς, η αστυνομία διαβάζει το νήμα. Οπότε θα ήθελα να κάνω τους συναγωνιστές να σκεφτούν, φιλικά -χωρίς να κάνω υποδείξεις- αν θα συνεχίσουν να αναφέρουν δημοσίως πληροφορίες όσον αφορά την ευρύτερη Φ αλλά και τα εκατοστά του χάρακα. Διότι, όπως φαίνεται, παρά τις αγαθές προθέσεις μας, κάνουμε κακό στα αγαπημένα μας μαγαζιά.

Τέλος, να συγχαρώ την αστυνομία, η οποία έδειξε το αληθινό της πρόσωπο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Απλοί καθημερινοί πολίτες ήρθαν επανηλειμμένως αντιμέτωποι με τα ζωώδη ένστικτα των χοιρινών, τα οποία, ζωωδώς, κατάφεραν να στρέψουν τον απλό λαό εναντίον τους, να καλλιεργούν το φόβο του βούρδουλα χάριν της «εννομίας». Ένας απωθημένος φόβος, ο οποίος αντιστρέφεται τακτικά και έρχεται μπούμερανγκ στην αστυνομία με γνωστά συμβάντα. Μια αστυνομία , η οποία πληρώνει τις επιλογές της που αντί να σταθεί δίπλα στο λαό, επέλεξε στρατηγικά να αναδείξει το χαφιεδισμό σε εθνική αρετή και να συνεχίσει να υπηρετεί πιστά και δουλικά την Αγία Οικογένεια. Μια συμμορία, η οποία λυμαίνεται τις αξίες, τα ιδανικά και το μόχθο του εργαζόμενου λαού, της οποίας η ψυχή δεν ήταν ποτέ τίποτε εκτός από το χρήμα. Μια συμμορία, της οποίας επέλεξαν να είναι προστάτες.

Φυσικά και συνεχίζουμε, μεταξύ μας τα μέλη του σάη, με σχέσεις αμοιβαιότητας και ανθρωπιάς.

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
Κοιτα αν τυχαινε και εσπαγε ο ακατανομαστος το ποδαρι του και γνωριζα κανα καλο κοριτσι δε λεω πουτανες ειμαι σιγουρος θα παντρυομουνα την επομενη στιγμη.
Αλλα τι να κανω ολο γυδια μου ερχονται ( χοντρουλες, 50αρες, μπαζακια με λιγο γιουβαρλακια, ) Μια νορμαλ γκομενα οχι θεα απλα να ειναι νορμαλ δε γινεται να μου κατσει?Αν σου εξιστορησω την τελευταια μου γνωριμια με κοπελα θα κλαις απο τα γελια αλλα δεν ειναι ο χωρος για να την πω.Ενα μονο θα πω.Η γκομενα πρωτο ραντεβου ηθελε να με παει και με πηγε για φαγητο.Τι φαγητο ομως? Τυπου καντινα στο περιστερι ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ .
Μη μασας φιλε ...πουτανες μεχρι να πεθανουμε ... τις γραφουμε στα αρχιδια μας..

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Η αστυνομοκρατια φιλτατε τα γνωριζει ολα οσα εμεις λεμε εστω και συνθηματικα.Δηλαδη δε χρεαιζεται εμας για να κανει το εργο ( ας πουμε ερυο .
Για παραδειγμα το Μεταξουργειο ειναι , ηταν και θα ειναι μια κινητη μπομπα μεγατονων για χιλιαδες ιους και παραυτα το εχουν ανοιχτο για διαφορους λογους ευνοητους.Δεν ειναι χθεσινα τα χοιρινα ξερουν τι συμβαινει.Γνωριζουν που παμε και γαμαμε.
Τις προαλες πηγαινα για βριλλησου και στο δρομμο με σταματησαν για ελεγχο.Εχω κωλοχαρτο κυκλοφωριας διοτι ειμαι επαγγελματιας.Τους ειπα οτι εχω αυτο το χαρτι εντυπο αλλα τωρα για να ειμαι ειληκρινης μαζι σας παω να γαμησω σε μια γκομενα δεν ειπα που.
Λες να μην ηξεραν? Γελαγανε και τα μουστακια τους που δεν ειχαν

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
23
Like
859
Πόντοι
1.011
με το καλό ??

Συνημμένα

• FB_IMG_16170288014376442.jpg
    FB_IMG_16170288014376442.jpg
    381,9 KB · Εμφανίσεις: 28

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Φιλικά θα στα πω και γενικά λέω την γνώμη μου , ο ιός υπαρχη είναι εδώ γύρο μας ανάμεσα μας πλέον υπαρχη αποξενοση μεταξύ τον ανθρώπων φοβάσαι μην σε κοληση ο άλλος τον ιο κτλ !! Η μόνη λύση είναι μαζικός εμβολιασμός και παλυ ο ιός θα υπαρχη αλλά ΕΙΡΗΝΙΚΑ μαζί μας !!! Όσο πάει πίσω ο εμβολιασμός τόσο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα !!!! Δεν γίνεται συνεχος ραπιντ τεστ και κουταμάρες !! Δες το Ισραήλ όλα καλά !!! Ούτε προμοτάρο την ΝΔ ούτε ψηφοφόρος της είμαι αλλά διαπίστωσα πως πλέον είναι μονόδρομος ο Μητσοτάκης οποίος άλλος ήταν τώρα αρχηγός θα γινόταν πόλεμος !! Πέρα από τον ιο τρέχουν και αλλά πολλά αβάσταχτα θέματα να ξέρεις !!! Παλυ αυτόν θα έχουμε αρχηγό στην επόμενη εκλογές !! Και αν όχι αυτόν σίγουρα τον Μπακογιάννη !! Δεν τα λέω εγώ αλλά το 85% του πληθυσμού !!!
Φτου,φτου,φτου. Ο Θεός να μας φυλαει . :priest: Ο Μπακογιαννης πρωθυπουργός...

Πότε ξανά γκαντεμόσογο. Μάλλον οι εμβολιασμένοι το λένε.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
!! Και αν όχι αυτόν σίγουρα τον Μπακογιάννη !! Δεν τα λέω εγώ αλλά το 85% του πληθυσμού !!!
Αυτό θυμίζει Βελόπουλο στις 'εκπομπές' του που πουλάει και ματζούνια συγχρόνως. Κοπανάει και ένα 'δεν τα λέω εγώ,τα λέει το τάδε πανεπιστήμιο . Λες και ξέρει αυτός που τον βλέπει τί είναι αυτό το πανεπιστήμιο,τί είπε ,αν όντως το είπε,αν ισχύει,πόσο έγκυρο είναι και κτλ.

Ποιό 85 τοις εκατό το λέει; Εμένα με ρώτησες; Μαύρο στους γκαντέμηδες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.376
Πόντοι
27.261
@claimain οταν εισαι αντητη, κανε μου αναπαντητη.
απλα πες public η' pm ?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Όποιος βαριέται απλά δεν το διαβάζει.

Σήμερα, και ενώ είδα ορισμένες ελπιδοφόρες καταστάσεις, τις οποίες θα μοιραζόμουν συνθηματικά, έπεσε πάνω σε γνωστή διασταύρωση για την οποία γράφτηκε. Χοιρινά είχαν σταματήσει και έγραφαν γνωστές φάτσες, κάτι τους έλεγαν επίμονα και με ύφος και περπάτημα «γαμώ και δέρνω» προσπαθούσαν να ανοίξουν πόρτες.

Έμειναν αρκετή ώρα και όταν επέστρεψα έλλειπαν. Έγινε λοιπόν το μοιραίο, το οποίο απευχόμαστε και δυστυχώς, λόγω της παρόρμησής μας, συνδράμουμε σε αυτό.

Δεν θα επιδιώξω να αποσείσω το μερίδιο ευθύνης που με βαρύνει. Παρά την επιμονή μου να διακινώ τις πληροφορίες μέσω π.μ., υπέπεσα στο ατόπημα να γράψω εδώ -έστω και συνθηματικά. Και, προφανώς, η αστυνομία διαβάζει το νήμα. Οπότε θα ήθελα να κάνω τους συναγωνιστές να σκεφτούν, φιλικά -χωρίς να κάνω υποδείξεις- αν θα συνεχίσουν να αναφέρουν δημοσίως πληροφορίες όσον αφορά την ευρύτερη Φ αλλά και τα εκατοστά του χάρακα. Διότι, όπως φαίνεται, παρά τις αγαθές προθέσεις μας, κάνουμε κακό στα αγαπημένα μας μαγαζιά.

Τέλος, να συγχαρώ την αστυνομία, η οποία έδειξε το αληθινό της πρόσωπο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Απλοί καθημερινοί πολίτες ήρθαν επανηλειμμένως αντιμέτωποι με τα ζωώδη ένστικτα των χοιρινών, τα οποία, ζωωδώς, κατάφεραν να στρέψουν τον απλό λαό εναντίον τους, να καλλιεργούν το φόβο του βούρδουλα χάριν της «εννομίας». Ένας απωθημένος φόβος, ο οποίος αντιστρέφεται τακτικά και έρχεται μπούμερανγκ στην αστυνομία με γνωστά συμβάντα. Μια αστυνομία , η οποία πληρώνει τις επιλογές της που αντί να σταθεί δίπλα στο λαό, επέλεξε στρατηγικά να αναδείξει το χαφιεδισμό σε εθνική αρετή και να συνεχίσει να υπηρετεί πιστά και δουλικά την Αγία Οικογένεια. Μια συμμορία, η οποία λυμαίνεται τις αξίες, τα ιδανικά και το μόχθο του εργαζόμενου λαού, της οποίας η ψυχή δεν ήταν ποτέ τίποτε εκτός από το χρήμα. Μια συμμορία, της οποίας επέλεξαν να είναι προστάτες.

Φυσικά και συνεχίζουμε, μεταξύ μας τα μέλη του σάη, με σχέσεις αμοιβαιότητας και ανθρωπιάς.
Για Πια συμμορία λες ; Για τους ανύπαρκτους ; Χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό θυμίζει Βελόπουλο στις 'εκπομπές' του που πουλάει και ματζούνια συγχρόνως. Κοπανάει και ένα 'δεν τα λέω εγώ,τα λέει το τάδε πανεπιστήμιο . Λες και ξέρει αυτός που τον βλέπει τί είναι αυτό το πανεπιστήμιο,τί είπε ,αν όντως το είπε,αν ισχύει,πόσο έγκυρο είναι και κτλ.

Ποιό 85 τοις εκατό το λέει; Εμένα με ρώτησες; Μαύρο στους γκαντέμηδες.
Και σου ξαναλέω δεν το λέω εγώ αλλά ο λαός και θα το δεις στις επόμενες εκλογές που δεν αργούν καθόλου μάλιστα ..!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κοιτα αν τυχαινε και εσπαγε ο ακατανομαστος το ποδαρι του και γνωριζα κανα καλο κοριτσι δε λεω πουτανες ειμαι σιγουρος θα παντρυομουνα την επομενη στιγμη.
Αλλα τι να κανω ολο γυδια μου ερχονται ( χοντρουλες, 50αρες, μπαζακια με λιγο γιουβαρλακια, ) Μια νορμαλ γκομενα οχι θεα απλα να ειναι νορμαλ δε γινεται να μου κατσει?Αν σου εξιστορησω την τελευταια μου γνωριμια με κοπελα θα κλαις απο τα γελια αλλα δεν ειναι ο χωρος για να την πω.Ενα μονο θα πω.Η γκομενα πρωτο ραντεβου ηθελε να με παει και με πηγε για φαγητο.Τι φαγητο ομως? Τυπου καντινα στο περιστερι ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ .
Και που ήθελες να σε πάει να φάτε ρε Κλάιν; Να σου κάνει τραπέζωμα με κεριά υπό του φεγγαρόφωτος;

Η αλήθεια είναι ότι αν πετύχεις εμφανίσιμη Ελληνίδα είναι σαν να τραβάς λαχείο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom