Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 188 άτομα (22 μέλη και 166 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Είδαμε και που καταλήξαμε χωρίς ρίσκα.
Όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας, να επικοινωνούμε με μάσκες.
Το σεξ και η ανθρώπινη επαφή να είναι πλέον απαγορευμένα.

Η ζωή θέλει αρχίδια ρε.
Αλλιώς αυτοκτονήστε καλύτερα.
Ούτως οι αλλιώς ζωντανοί νεκροί είστε έτσι όπως ζείτε μερικοί.
Καλα, αυτο με το κλεισμενοι στα σπιτια δεν παιζει με τιποτα. :2funny:
Ελαχιστοι τηρουν τους νομους.
Σεξ γινεται καργα.
Απλως εχουν πεσει γεφυρες γενικοτερα στην διασκεδαση.
Οι μασκες εγιναν φουλαρια κι οταν την λεει ο ενας στον αλλον
πεφτει βρισιδι. Κοινωνια ωρα μηδεν...

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν μπορω ρε γαμωτο να βρω το σημειο που εχει μπει το μυθικο πουλι να τον σιγονταρει
(με δυναμικο ποστ) ενω κορδωνεται στο παιδικο του δωματιο κι ολοι του την πεφτουν.

:2funny:
Το βρηκα... :2funny: παρτε το σκριν!
Το σαιτ χωρις το πουλι χανει και ο πικερ ηταν μορφη!

screen-04.00.02[29.03.2021].jpg

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Καλα, αυτο με το κλεισμενοι στα σπιτια δεν παιζει με τιποτα. :2funny:
Ελαχιστοι τηρουν τους νομους.
Σεξ γινεται καργα.
Απλως εχουν πεσει γεφυρες γενικοτερα στην διασκεδαση.
Οι μασκες εγιναν φουλαρια κι οταν την λεει ο ενας στον αλλον
πεφτει βρισιδι. Κοινωνια ωρα μηδεν...

Εγώ τους τηρώ τους νόμους.
Έχω να βγω από το σπίτι μου από το καλοκαίρι.
Ο Σωκράτης μαλάκας ήταν που ήπιε το κώνειο;
Η μη τήρηση των νόμων είναι χαρακτηριστικό βαρβάρων όχι Ελλήνων.

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Εμενα μου αρεσει οταν τρολαρω καποιες:

"ξερω οτι γαμιεσαι επειδη ο γαμιας σου ειναι ανικανος και εισαι νεα για να κοψεις την πουτσα.
Αυτα που λες οτι πληρωνεσαι ειναι δικαιολογιες για να μην πεις οτι τα εχεις με πουστη!"

Αν το πεις χιουμοριστικα, περναει. Αν η αλλη βγει φολα, της το λεω αυτο πριν φυγω.

Να μην κανω λιγη πλακα; :2funny:

εδω γνωστο μελος εχεζε παλια πανω στο σεντονι οπως κι αλλο πισω απο καδους.

Χαχαχαχαχαχα.να σε καλά φίλε με έκανες και γέλασα πολύ.και πολύ καλά κάνεις η ζωή μια πλάκα είναι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: tnt

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.815
Πόντοι
441
Πες τα Sir γιατι η αποβλακωση εχει βαρεσει κοκκινο...υπαρχουν αρκετοι ανεγκεφαλοι που νομιζουν οτι εχουν δεκα ζωες και λενε "ενταξει ας χασω μια απο ενα σκσποτο" ...και το θεωρουν και ΜΑΓΚΙΑ κιολας...το μυαλο σας και μια λιρα πουτσομυαλοι!!!
μη τα παιρνεις ολα στα σοβαρά , παρατηρησε για καιρο τα γραπτα στοχευμενα ,και θα δεις οτι κατι δεν παει καλα , η αβανταρισμα γίνεται, η πιστευουν οτι σε ενα παραληλο συμπαν ,ξερουν μυστικά, προσωπικα ,επαγγελματικα και οτιδήποτε αλλα θέματα των κοριτσιων ,η των οικων , και που φυσικα η πλειοψηφία των κοινων μελων, δεν μπορει ουτε καν ,να διανοηθει , φυσικα οταν ζητηθει σε π.μ κατι απο ολα αυτα , δεν υπάρχει, και οι δικαιολογίες ειναι αστειες ,η στερούνται φαντασιας , οπως υπαρχουν και σοβαρα μελη , με τεκμηριωμενη αποψη και ωραιο λογο , ξεχωριζουν και τους διαβαζεις ανετα και με εμπιστοσυνη , τσεκαρε το και θα το δεις

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κοιτα αν τυχαινε και εσπαγε ο ακατανομαστος το ποδαρι του και γνωριζα κανα καλο κοριτσι δε λεω πουτανες ειμαι σιγουρος θα παντρυομουνα την επομενη στιγμη.
Αλλα τι να κανω ολο γυδια μου ερχονται ( χοντρουλες, 50αρες, μπαζακια με λιγο γιουβαρλακια, ) Μια νορμαλ γκομενα οχι θεα απλα να ειναι νορμαλ δε γινεται να μου κατσει?Αν σου εξιστορησω την τελευταια μου γνωριμια με κοπελα θα κλαις απο τα γελια αλλα δεν ειναι ο χωρος για να την πω.Ενα μονο θα πω.Η γκομενα πρωτο ραντεβου ηθελε να με παει και με πηγε για φαγητο.Τι φαγητο ομως? Τυπου καντινα στο περιστερι ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ .
Χαχααχ χαχαχαχ όχι και σε καντίνα ρε τύπε όχι και σε καντίνα !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ηθελα να ηξερα που γαμαει ο ισινας - σπιρτουλης αυτη τη περιοδο.
Ρωταω επειδη βλεπω πολυ ιοφοβο απο μερια τους
Τύπε ο ιός μεταδίδετε για πλάκα .. το πιο ασφαλές είναι να βρεις κοπέλα σε καραντινα που είναι σπίτι της και πηγαίνει πχ μόνο σούπερ μάρκετ κτλ..!! Και υπάρχουν πολλές , επισης αποφεύγω τα γλωσσόφιλα και τα γλυψηματα, μόνο στα 4 και μετά καφεδάκι και λέμε καμία μαλακια να πέραση η ώρα ..!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
μη τα παιρνεις ολα στα σοβαρά , παρατηρησε για καιρο τα γραπτα στοχευμενα ,και θα δεις οτι κατι δεν παει καλα , η αβανταρισμα γίνεται, η πιστευουν οτι σε ενα παραληλο συμπαν ,ξερουν μυστικά, προσωπικα ,επαγγελματικα και οτιδήποτε αλλα θέματα των κοριτσιων ,η των οικων , και που φυσικα η πλειοψηφία των κοινων μελων, δεν μπορει ουτε καν ,να διανοηθει , φυσικα οταν ζητηθει σε π.μ κατι απο ολα αυτα , δεν υπάρχει, και οι δικαιολογίες ειναι αστειες ,η στερούνται φαντασιας , οπως υπαρχουν και σοβαρα μελη , με τεκμηριωμενη αποψη και ωραιο λογο , ξεχωριζουν και τους διαβαζεις ανετα και με εμπιστοσυνη , τσεκαρε το και θα το δεις
Πρώτον δεν μας ενδιαφερη τα των οίκων ... ούτε τα των κοριτσιών .... το μόνο που μας ενδιαφερη είναι προγράμματα συμπεριφορές , ώρες εργασίας , κτλ..... Όσο πιο πολύ μπλέκεσαι τόσο χειρότερο για εσένα ... δεν βγαίνει ποτέ σε καλό πίστεψε με ..!! Όσο αναφορά για τα πμ όταν την άλλη την βρίσκεις εκτός βλέπεστε και σου λέει μην πεις πουθενά τίποτα ..τι θα κανείς μετά ; Αν δεν θέλει διαφήμιση ? Φυσικά και θα το πεις στον στενό κύκλω των συναγωνιστών σου κτλ !!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τύπε ο ιός μεταδίδετε για πλάκα .. το πιο ασφαλές είναι να βρεις κοπέλα σε καραντινα που είναι σπίτι της και πηγαίνει πχ μόνο σούπερ μάρκετ κτλ..!! Και υπάρχουν πολλές , επισης αποφεύγω τα γλωσσόφιλα και τα γλυψηματα, μόνο στα 4 και μετά καφεδάκι και λέμε καμία μαλακια να πέραση η ώρα ..!!

Εχεις βρει τετοια γυναικα;;; που ζει ετσι;;;

σε ποια ψυχιατρικη κλινικη;;;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εχεις βρει τετοια γυναικα;;; που ζει ετσι;;;

σε ποια ψυχιατρικη κλινικη;;;

Είναι χωρισμένη με 2 παιδιά μικρά , παίρνει μόνο ένα επίδομα κεα , η κοπέλα αυτή , μένει 2 τετράγωνα κάτω από το σπίτι μου , εύκολα πράγματα τύπε !Δεν είναι ψυχασθενής μόνο λεξοτανίλ παίρνει λόγο του εγκλεισμού κτλ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πρώτον δεν μας ενδιαφερη τα των οίκων ... ούτε τα των κοριτσιών .... το μόνο που μας ενδιαφερη είναι προγράμματα συμπεριφορές , ώρες εργασίας , κτλ..... Όσο πιο πολύ μπλέκεσαι τόσο χειρότερο για εσένα ... δεν βγαίνει ποτέ σε καλό πίστεψε με ..!! Όσο αναφορά για τα πμ όταν την άλλη την βρίσκεις εκτός βλέπεστε και σου λέει μην πεις πουθενά τίποτα ..τι θα κανείς μετά ; Αν δεν θέλει διαφήμιση ? Φυσικά και θα το πεις στον στενό κύκλω των συναγωνιστών σου κτλ !!

Αυτα τα μην πεις τιποτα πουθενα που λενε, εγω τα ακουω βερεσε.
Λεγονται για να σε κανουν να νομιζεις οτι ξεχωριζεις ωστε να συνεχισεις να πηγαινεις
και να βγαζουν τα λεφτακια τους. Πρωτογονη μεθοδος που λειτουργει ακομα με επιτυχια.

Φαντασου οτι κι αληθεια να μου πουν, την γκρεμιζω μονος μου. :2funny:

Πες και το αλλο στους φιλους μιας που ασχολεισαι εντατικα και δινεις αξια.
Οτι κοιτουν πως θα σε κανουν να τσιμπησεις για να πηγαινεις συνεχεια.
Ετσι την πατας εσυ ωρες - ωρες και παραδεξου το.
Μια μου ελεγε οτι καποιος στο δωματιο της ζητησε ακαποτο γαμησι και κοντεψε
να το κανει γιατι αφηνεται. :2funny: Της απαντησα οτι δεν θα την δυσκολεψω
και μου αρκει να της τα αλειψω στην μαπα με πουτσοσκαμπιλα.
Παιζει να χλωμιασε.

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Καλημερα φιλτατοι.
Θαθελα να παραθεσω μια αποψη.
Ποτε μα ποτε δεν εχω κατσει σπιτι μου τετοιες ωρες.Γυριζω καθημερινα σπιτι μου μετα της 5 ηωρα απογευμα.
Τωρα λογω μιας ασθενειας αναθεματην που με βρηκε καθομαι σπιτι μεχρι να γιανω.
Μιλαμε ειναι δευτερη μερα που καθομαι και μουρχεται τρελα, δε ξερω τι να κανω.Εγλεισμος κανονικος.
Τωρα καταλαβαινω ολους αυτους τους ανθρωπους λογω καραντινας που μενουν σπιτι τους.Εγω θα ειμαι 4-5 αντε 6 μερες και ειδη μουρχεται να καρφωσω βελονα ποσο μαλλον οι υπολοιποι που ειναι ετσι μηνες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
H το αλλο που λενε τσατσαδες και πουτανες οταν δεν τις επιλεγεις...

"καλα, καλα, πηγαινετε πιο κατω που εχει βρωμιαρες"!

Ε, βεβαια...ολες καθαρες κι ολες οι αλλες αισχος!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Παει μακρια η βαλιτσα με το λοκ νταουν, εγω αυτο βλεπω.
Περασε ενας χρονος κι η μαλακια συνεχιζεται.
Γυριζουμε οπου θελουμε, οπου μπορουμε κι οποτε μπορουμε.
Καιρο τωρα. Ποιος τηρει τα μετρα με ευλαβεια; ολοι κατι σκαρφιζονται.
Ο κοσμος εκει που καθεται βγαινει, μπαινει, προσπαθει για οτιδηποτε.
Αυτη η νυχτερινη απαγορευση ειναι εντελως αισχος περαν του οτι γινεται διακριση
οπως γνωριζουμε.
Παρατηρω μεγαλες αλλαγες κι η κρατικη μηχανη ειναι πλεον πολυ ελαστικη.
Κι αυτοι ακομα βαρεθηκαν.

Κουραση σε ολα. Αν κατσεις ομως τελειως μεσα, δεν εχει νοημα.

OMSA20

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2021
Like
3.815
Πόντοι
441
Λεγονται για να σε κανουν να νομιζεις οτι ξεχωριζεις ωστε να συνεχισεις να πηγαινεις
και να βγαζουν τα λεφτακια τους. Πρωτογονη μεθοδος που λειτουργει ακομα με επιτυχια.

Παιζει να χλωμιασε.

σω ραιος φιλε , τα ειπες ολα , μου ειπε , να πω , να μην πω , οτι ειπα ,γιατι ειπε , ξερω αλλα δεν σας λεω ,γιατι ειμαι έμπιστος , εχεμυθος και πολυ προχω ...

• Like
Αντιδράσεις: tnt

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αυτα τα μετρα και ολος αυτος ο ντορος δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την υγεια των ανθρωπων σε ολη τη γη.Το μονο που δεν θελουν ειναι η υγεια μας και περισσοτερο δε θελουν τους γηραιοτερους.Θελουν ρομποτακια να δουλευουν για ενα κοματι ψωμι και οταν φτανεις σε ηλικια που δεν εργαζεσαι απλα να φευγεις μεσω καποιου οιου η δε ξερω εγω τι αλλο.
Αυτο που δημιουργησανε σε εργαστηριο δεν ειχε σκοπο της αφανιση της ανθρωποτητας οχι οτι δε μπορουν απλα θελανε να διωξουν τους ποιο γερους αυτους που ειχανε αλλα προβληματα υγειας και τελικα αυτοι ειναι που φυγανε αμεσα για τον αλλο κοσμο.
Δε μιλαω απαξιωτικα για τους ανθρωπους.
Η μειωση πλυθησμου ξεκινα απο τους γέρους και συνεχιζεται στις ευπαθης ομαδες γιατι κατα τα λεγομενα τους αυτοι ειναι οι αχρηστοι της κοινωνιας μας.
Αυτες οι αποφασεις δεν περνονται απο τον κουλη η τον καθε κουλη αλλα απο το παγκοσμιο λομπι και επειτα δινουν τις εντολες στους κουληδες που και αυτοι με τη σειρα τους δεν ξερουν και πολλα πολλα.Αυτο γινεται απο το λομπι ετσι ωστε οι πρωθυπουργοι να ειναι οσο ποιο πιστικοι γινεται προς τους λαους.
Δεν ειναι θεωριες συνωμοσιας ειναι υπαρκτο υπαρχει εδω το βλεπουμε το ζουμε μεσα στην καθημερινοτητα μας απλα οι περισσοτεροι δεν το εκλαμβανουν σοβαρα περναει στα ψιλα γραμματα και ο λογος? Η τηλεοραση και γενικα τα ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.Εχουν αποβλακωσει τον κοσμο με ολες αυτες τις σαβουρες που τους δειχνουν τα ριαλιτοι τα κατιναδικα πρωινα μεσημεριανα την παραπληροφωρηση τον εξαναγκασμο την στερηση δικαιωματων και αλλα πολλα.
Να φανταστειτε για το λογο του αληθες θα σου θυμισω κατι που οντος περασε στα ψιλα γραμματα αλλα ητανε το σπουδαιοτερο και μας ειχε δειξει την πωληση της Ελλαδας.Η Μπενακη οταν ορκιζε προεδρο Δημοκρατιας ειχε πει οτι για λογους καλης γειτωνιας ( σκοπια τουρκοι αλβανοι βουλγαροι ) θα χρειαστη να χασουμε καποια απο τα δικαιωματα μας (σαν χωρα).
Επισης ατομικα δικαιωματα ισως χρειαστη να χασουμε και συνεχιζε με ιδιες λεξεις.Εχω το βιντεο δε λεω μπαρουφες.
Ολα αυτα δεν εγιναν? Δε γινονται? Τοτε ομως που η Μενακη μας τα ελεγε ο λαος πηδαγε απο τη χαρα του και οταν αρχισαν τα συμβαντα ο λαος επαναστατουσε γιατι του φαινονταν παραξενα να ξεπουλιεται η χωρα μας ενω ομως αυτα του τα ειχανε πει προηγουμενος.
Ο λαος δεν καταλαβαινει τιποτα μασαει το σανο και φτιαχνει και λιπασμα.Ετσι κανει και τωρα με εχθρο το φοβο.
Εχει καταπατηθει καθε δημοκρατικο δικαιωμα του ανθρωπου και αυτος δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ.Σανο ρε παιδια σανο μεχρι να πεθανουμε.
Ποσοι πεθαναν λογω καταθλιψης απο τον εγκλισμο?
Ποσοι πεθαναν επειδη τα νοσοκομεια μετατραπηκαν σε νοσοκομεια του κουραδοκοβιντ?
Ποσα χειρουργεια πηγανε πισω ενα χρονο με παθησης σοβαρες καρκινο καρδιες κτλπ ποσοι απο αυτους πεθαναν?
Ποσοι θα χασουνε τη δουλεια τους μετα την καραντινα που θα αποληθουν?
Ποσες επιχειρησης θα κλεισουνε γιατι οι λογαριασμοι θα ειναι αβασταχτοι και το επιδομα που δινουν ειναι ψιχουλα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Παιζει να χλωμιασε.

Η φάση να γίνεται τύπε μου , να παίρναμε καλά παραμυθάκι εντός δωματίου κΑι ως εκεί !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αυτα τα μετρα και ολος αυτος ο ντορος δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με την υγεια των ανθρωπων σε ολη τη γη.Το μονο που δεν θελουν ειναι η υγεια μας και περισσοτερο δε θελουν τους γηραιοτερους.Θελουν ρομποτακια να δουλευουν για ενα κοματι ψωμι και οταν φτανεις σε ηλικια που δεν εργαζεσαι απλα να φευγεις μεσω καποιου οιου η δε ξερω εγω τι αλλο.
Αυτο που δημιουργησανε σε εργαστηριο δεν ειχε σκοπο της αφανιση της ανθρωποτητας οχι οτι δε μπορουν απλα θελανε να διωξουν τους ποιο γερους αυτους που ειχανε αλλα προβληματα υγειας και τελικα αυτοι ειναι που φυγανε αμεσα για τον αλλο κοσμο.
Δε μιλαω απαξιωτικα για τους ανθρωπους.
Η μειωση πλυθησμου ξεκινα απο τους γέρους και συνεχιζεται στις ευπαθης ομαδες γιατι κατα τα λεγομενα τους αυτοι ειναι οι αχρηστοι της κοινωνιας μας.
Αυτες οι αποφασεις δεν περνονται απο τον κουλη η τον καθε κουλη αλλα απο το παγκοσμιο λομπι και επειτα δινουν τις εντολες στους κουληδες που και αυτοι με τη σειρα τους δεν ξερουν και πολλα πολλα.Αυτο γινεται απο το λομπι ετσι ωστε οι πρωθυπουργοι να ειναι οσο ποιο πιστικοι γινεται προς τους λαους.
Δεν ειναι θεωριες συνωμοσιας ειναι υπαρκτο υπαρχει εδω το βλεπουμε το ζουμε μεσα στην καθημερινοτητα μας απλα οι περισσοτεροι δεν το εκλαμβανουν σοβαρα περναει στα ψιλα γραμματα και ο λογος? Η τηλεοραση και γενικα τα ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.Εχουν αποβλακωσει τον κοσμο με ολες αυτες τις σαβουρες που τους δειχνουν τα ριαλιτοι τα κατιναδικα πρωινα μεσημεριανα την παραπληροφωρηση τον εξαναγκασμο την στερηση δικαιωματων και αλλα πολλα.
Να φανταστειτε για το λογο του αληθες θα σου θυμισω κατι που οντος περασε στα ψιλα γραμματα αλλα ητανε το σπουδαιοτερο και μας ειχε δειξει την πωληση της Ελλαδας.Η Μπενακη οταν ορκιζε προεδρο Δημοκρατιας ειχε πει οτι για λογους καλης γειτωνιας ( σκοπια τουρκοι αλβανοι βουλγαροι ) θα χρειαστη να χασουμε καποια απο τα δικαιωματα μας (σαν χωρα).
Επισης ατομικα δικαιωματα ισως χρειαστη να χασουμε και συνεχιζε με ιδιες λεξεις.Εχω το βιντεο δε λεω μπαρουφες.
Ολα αυτα δεν εγιναν? Δε γινονται? Τοτε ομως που η Μενακη μας τα ελεγε ο λαος πηδαγε απο τη χαρα του και οταν αρχισαν τα συμβαντα ο λαος επαναστατουσε γιατι του φαινονταν παραξενα να ξεπουλιεται η χωρα μας ενω ομως αυτα του τα ειχανε πει προηγουμενος.
Ο λαος δεν καταλαβαινει τιποτα μασαει το σανο και φτιαχνει και λιπασμα.Ετσι κανει και τωρα με εχθρο το φοβο.
Εχει καταπατηθει καθε δημοκρατικο δικαιωμα του ανθρωπου και αυτος δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ.Σανο ρε παιδια σανο μεχρι να πεθανουμε.
Ποσοι πεθαναν λογω καταθλιψης απο τον εγκλισμο?
Ποσοι πεθαναν επειδη τα νοσοκομεια μετατραπηκαν σε νοσοκομεια του κουραδοκοβιντ?
Ποσα χειρουργεια πηγανε πισω ενα χρονο με παθησης σοβαρες καρκινο καρδιες κτλπ ποσοι απο αυτους πεθαναν?
Ποσοι θα χασουνε τη δουλεια τους μετα την καραντινα που θα αποληθουν?
Ποσες επιχειρησης θα κλεισουνε γιατι οι λογαριασμοι θα ειναι αβασταχτοι και το επιδομα που δινουν ειναι ψιχουλα
Φιλικά θα στα πω και γενικά λέω την γνώμη μου , ο ιός υπαρχη είναι εδώ γύρο μας ανάμεσα μας πλέον υπαρχη αποξενοση μεταξύ τον ανθρώπων φοβάσαι μην σε κοληση ο άλλος τον ιο κτλ !! Η μόνη λύση είναι μαζικός εμβολιασμός και παλυ ο ιός θα υπαρχη αλλά ΕΙΡΗΝΙΚΑ μαζί μας !!! Όσο πάει πίσω ο εμβολιασμός τόσο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα !!!! Δεν γίνεται συνεχος ραπιντ τεστ και κουταμάρες !! Δες το Ισραήλ όλα καλά !!! Ούτε προμοτάρο την ΝΔ ούτε ψηφοφόρος της είμαι αλλά διαπίστωσα πως πλέον είναι μονόδρομος ο Μητσοτάκης οποίος άλλος ήταν τώρα αρχηγός θα γινόταν πόλεμος !! Πέρα από τον ιο τρέχουν και αλλά πολλά αβάσταχτα θέματα να ξέρεις !!! Παλυ αυτόν θα έχουμε αρχηγό στην επόμενη εκλογές !! Και αν όχι αυτόν σίγουρα τον Μπακογιάννη !! Δεν τα λέω εγώ αλλά το 85% του πληθυσμού !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom