Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (32 μέλη και 238 επισκέπτες)

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Ρε παιδιά ρίχνετε ακαποτα γαμησια σε πορνεία; Καλύτερα να τον βγάλεις και να τον τρίψεις σε πεζοδρόμιο του Μεταξουργείου δηλαδή..
ΔΕν φοβάστε μην κολλήσετε aids, ηπατίτιδα κτλπ; Αφού το κάνει με εσάς τους χρόνιους πελάτες δεν θα το κάνει και με άλλους;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.933
Πόντοι
9.297
Ρε παιδιά ρίχνετε ακαποτα γαμησια σε πορνεία; Καλύτερα να τον βγάλεις και να τον τρίψεις σε πεζοδρόμιο του Μεταξουργείου δηλαδή..
ΔΕν φοβάστε μην κολλήσετε aids, ηπατίτιδα κτλπ; Αφού το κάνει με εσάς τους χρόνιους πελάτες δεν θα το κάνει και με άλλους;
Πες τα Sir γιατι η αποβλακωση εχει βαρεσει κοκκινο...υπαρχουν αρκετοι ανεγκεφαλοι που νομιζουν οτι εχουν δεκα ζωες και λενε "ενταξει ας χασω μια απο ενα σκσποτο" ...και το θεωρουν και ΜΑΓΚΙΑ κιολας...το μυαλο σας και μια λιρα πουτσομυαλοι!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.933
Πόντοι
9.297
Επισκευτηκα ιδιωτικο γιατρο το πρωι και μετα απο εξεταση διαπυστωσε οξεια αμυγδακητιδα και με μπουκωσε με οκμεντιν και φλαζιλ για καμια δεκαρια μερες.Μιλαμε για πολυ πονο η αμυγδαλη η ποτανα.Τεσπα ειδη εχω παρει τις πρωτες δοσεις και αρχιζω να αισθανομε καλυτερα.
Τεταρτη πιστευω θα ειμαι περδικι οποτε και θα επισκευτω τη μπελα και αλλη μια νεα υπαρξη.
Εκτος αν με γκαντεμιαση ο ισινας και ο σπιρτουλης και παει πισω η γιατρεια.:grin::grin::grin:
Επισκευτηκα ιδιωτικο γιατρο το πρωι και μετα απο εξεταση διαπυστωσε οξεια αμυγδακητιδα και με μπουκωσε με οκμεντιν και φλαζιλ για καμια δεκαρια μερες.Μιλαμε για πολυ πονο η αμυγδαλη η ποτανα.Τεσπα ειδη εχω παρει τις πρωτες δοσεις και αρχιζω να αισθανομε καλυτερα.
Τεταρτη πιστευω θα ειμαι περδικι οποτε και θα επισκευτω τη μπελα και αλλη μια νεα υπαρξη.
Εκτος αν με γκαντεμιαση ο ισινας και ο σπιρτουλης και παει πισω η γιατρεια.:grin::grin::grin:
Ευτυχως δεν πατησες(ακομα) οπως ο ξξξ αλλα οσο προκαλεις την τυχη σου( οσο δεν εχεις εμβολιασθει) τοσο πιο πιθανο ειναι να την πατησεις.Δυσκολο για ολους να περιμενουν αλλα αν καποιος νοσησει σοβαρα θα κοψει το αθλημα για πολυ καιρο στην καλυτερη περιπτωση...προσεχουμε για να εχουμε!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Βρε προσεχε Πέρα από την πάλκα άραξε λίγο κάνε το εμβόλιο πρώτα και τις 2 δόσεις και μετά γαμα μόνο στα 4 και γεια σας !!! Μην παιζεις με την τύχη σου !!! Εγώ δεν σε γκαντεμιά ζω συμβουλή σου δίνω από κει και πέρα κάνε ότι θες

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μια χαρά κάνω για το προσεκτ θα σου πως πολύ παλιά όταν γαμησα μια τανα λίγο άγρια μέχρι να ντυθώ και να βγω είχε έρθει ο νταβάς με τραμπουκισε και με ρώταγε έντονα γιατί της τον κάρφωσα στον κωλο :του λέω μα η κοπέλα κάνει πρωκτικό :Απάντηση του γιατί έτσι άγρια όμως ;;; Την έβγαλε έξω από το καμαράκι και μπροστά μου της άνοιξε τα κωλομερια και έλεγε δες πρήστηκε κτλ!!! Ξεφτίλα τέλειος !!

Οταν διαγωνιζεσαι η ανταγωνιζεσαι, ενδεχεται να χασεις φιλε Ισινα.

Γι αυτο σε τσιτωνουν. Βλεπε ολο το συστημα ως παιχνιδι σου.

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Καλά αυτές οι μαγκιές του "κώλου" :2funny: γίνονται για έναν και μόνο σκοπό!! Πρησμένη από πριν θα ήταν ή θα τρόμπαρε την σούφρα της μέχρι να βγεις... Χρήματα θέλανε μπας και τσιμπήσεις, φοβηθείς να αφήσεις κανένα χαρτζιλίκι και όπου σε πιάσουν...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σε ποια αναφέρεσαι, παλαιοκαραβάνα των βορδέλων;

Αφού είχε τόση πέραση ο δον Ζουάν των βορδελων γιατί δεν χτύπαγε κανονικές;

Αυτό δεν είναι καρανωμαλια;

Κι δυο (Δον Ζουαν) ηταν μικροι σε ηλικια τοτε (ωριμαζουν ομως).
Ο ανδρας αργει περισσοτερο να ανοιξει την γκαμα των εργαλειων του για να αποδωσει
παντου επιτυχημενα. Συνηθως ξεκινα πουτανιζοντας και επεκτεινεται οταν ερθει η στιγμη
που θελει ο ιδιος ενω μπορει παραλληλα να συνεχιζει να πουτανιζει.
Οι γυναικες αυτο δεν το καταλαβαινουν και δεν μας ενδιαφερει. :2funny:
Λογικα επειδη κι οι δυο ειχαν μυαλο, τωρα θα εχουν ανοιξει τα φτερα τους.
Δεν συναντιομαστε ομως πια για να ξερω.

Αν ρωτας με ποια πουτανα ειχε νταραβερι ο δευτερος (γενικως ειχε), ας το γραψει αλλος.

:rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλά αυτές οι μαγκιές του "κώλου" :2funny: γίνονται για έναν και μόνο σκοπό!! Πρησμένη από πριν θα ήταν ή θα τρόμπαρε την σούφρα της μέχρι να βγεις... Χρήματα θέλανε μπας και τσιμπήσεις, φοβηθείς να αφήσεις κανένα χαρτζιλίκι και όπου σε πιάσουν...
Τα ξέρω τύπε ..ούτε σεντ δεν πήραν ...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η ψύχωση την έκανε να ρίχνει το φταίξιμο στους πελάτες της !! Ήταν σε μονόδρομο να κάνει αυτή την δουλειά από τον νταβα της και γενικά την χάλια ζωή της ...και μετά σε κάθε αυμπεριφορα σε κάθε μικρή η μεγάλη δυσκολίΑ όσο αναφορά τους πελάτες έβγαζε μίσος προς αυτούς ... αντί να σταματηση και να βρει έναν πλούσιο γαμια καθόταν με αυτόν τον άφραγκο τελοσπαντον μην πω αλλά !!

Αυτος μπηκε μεσα της, αυτος την ποδοπατησε.

Ετσι ειναι η ζωη, οχι μονο η πορνεια!

:2funny:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
ηθελα να ηξερα που γαμαει ο ισινας - σπιρτουλης αυτη τη περιοδο.
Ρωταω επειδη βλεπω πολυ ιοφοβο απο μερια τους

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οι πολύ εμφανίσιμοι συναγωνιστές πολύ όμως εμφανίσιμοι παρά πολύ !! Έχουν πολλά ψυχολογικά θέματα κύριος λειτουργούν μόνο σε μπουρδελο και όχι τόσο με κανονικές κοπέλες ...
Καμια σχεση. Μην κολλας στα μπουρδελα.
Οι πολυ εμφανισιμοι εχουν την πορνεια για δευτεροτριτατζα χωρις να την κοβουν απαραιτητα.
Ακομα και τα τουμπανα ανδρες, ασχολουνται με την πορνεια.
Εστω πολυ αραια. Ασχολουνται ομως. Ο ανδρας δεν περιοριζεται.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Εγώ πάντως έχω να τον εβάλω απο Σεπτέμβρη, δυστυχώς... Ναι, σίγουρα με έχει επηρεάσει η κατάσταση, αλλά δεν θα βγω να κάνω υποδείξεις σε κανέναν!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Γενικά όταν ασχολούματε με τον κώλο κάποιας, βγάζουμε την καπότα από την βάση της, δεν πιάνουμε εκεί που έτριβε το κοκορέτσι της γιατί εκεί έχει μικρόβια. Βέβαια θα ταν λίγο βρωμόκωλη η τύπισσα, εκτός και αν είχει βγάλει μερέντα. Εκεί, βγάζουμε την καπότα προσεκτικά και σταματάμε κάθε νταλαβέρι με τον κώλο της.
Ξερεις ποσα ακαποτα κωλογαμησια πεφτουν καθημερινα στην ζωη;

παααααααααααααρα πολλα! Και με εκσπερματωση κιολας παρακαλω!

Στραγγιστο λεμε! Εεε, που και που γινεται και στα μπουρδελα!

Γνωστα πραγματα...

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Διαβάζοντας αρκετές ενημερώσεις του ΤΝΤ που βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα της στιγμής, με κάνουν να αναπολώ τις αθηναίικες νύχτες μετά τις 03 00 που πήγαινα βόλτα με το αμάξι, για να βρω ότι βρω...

Δεν με ένοιαζε που θα κατέληγα, ήθελα να βρω κάτι να με φτιάξει, πιο πολύ φτιαχνόμουν με τις μαύρες γαζέλες κατά χιλιάδες να τρέχουν πίσω από το αυτοκίνητο και να σε παρακαλάνε για να της πάρεις...

Το θέμα ήταν η φάση... Και αν αισθονόσουν οτι κάτι σου έκανε το φόρτωνες!! Και όχι απαραίτητα με μαύρες... και η απλή βόλτα προς Φυλής, ξεκινούσε πάντα πρώτα απο τις πιάτσες...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Εχουν λειψει οι τσαρκες συμφωνω αλλα παλι δυσκολα ευρισκες κατι καλο μεταμεσονυχτια
Οσο για τις μαυρες μακρυα και αγαπημενοι αυτες που ειναι στα στενα λεω οχι τα δελα.
Στη χωρα τους το aids ειναι σαν την απλη γρυπουλα.Υπαρχει παντου γιατι οχι και σε αυτες.
Αλλα γενικα μεσα στη μερα και ειδικα το πρωινο ειχε καποια καλα να γαμησης και να περασεις ωραια.Φυλης και περιξ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Για μενα ο ολοκληρωμενος ανδρας, πρεπει να εχει φαει γκομενες, πιπινια, πουτανες
και παντρεμενες. Καθε ενα τετοιο "κομματι", του δινει διαφορετικη ψυχολογια
σε ενα ποικιλομορφο αλυτο παζλ με περιεργα σχηματα και του βελτιωνει την αυτοπεποιθηση
για να συνεχιζει οσο το θελει και το ποθει.
Στην νικη, στην ηττα, στην χασουρα και στην καψουρα, εμεις ορθιοι ρε μαγκες!
Αυτα θα μας μεινουν να ξερετε! Παντα κερδισμενοι θα βγαινουμε.
Δεν ειμαστε για σοβαρα αλλα για εντονα, ετσι;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Όταν πήγαινα το 2010, είχα διαστημικές μαύρες ακόμα και στην πιάτσα έβρισκες κάτι καλά κάτι Ρουμάνες καμιά Αλβανέζα... Υπήρχε ποικιλία... Τώρα ικανοποιήσε αμα καταφέρεις να τις ξετρυπώσεις, ότι και να είναι... όχι για να γαμήσεις, να λες... βρήκα μια!!

Υ.Γ. Την είχα πατήσει με μαύρη, μου έσπασε η καπότα και έτρεχα για προληπτική θεραπεία... Τόσο μυαλό είχα που αφού μου δώσαν θεραπέια πήγα στα καπάκια και γάμησα άλλη μαύρη!!
:2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom