Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 234 άτομα (24 μέλη και 210 επισκέπτες)

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
παιδια καπου διαβασα για την μαρια την καζακστανη,αν ξερει καποιος θα μου στειλει που στη jason?

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.083
Πόντοι
11.005
Πριν κάμποσο καιρό, έπαιρνα μια πιπινα, γύρω στα 20.
Ωραίο μωρό και με φρόντιζε. Μου απαγόρευε τα γλωσσοφιλα γιατί όπως έλεγε είχε σχέση και τον αγαπούσε. Βέβαια κάποια γλωσσοφιλα τελικά έπεσαν.

Μου μίλαγε, και μου έκανε εντύπωση πόσο καψούρα εδειχνε για τον άντρα της ο οποίος ήταν αυτός που την πηγαινοεφερνε στη δουλειά. Δεν ξέρω αν ήταν αυτός που την έβγαλε και στο κλαρί.

Δεν μπορούσα να εξηγήσω αυτήν την καψούρα.
Το σύνδρομο της Στοκχόλμης ???

Επίσης μου έδωσε την εντύπωση πως αντί να θεωρεί υπεύθυνο τον εαυτό της και τον άντρα της για αυτη τη δυσάρεστη κατάσταση που βιωνε θεωρούσε ως υπεύθυνους τους πελάτες της....

Μετά από 7-8 επισκέψεις είχε αρχίσει να με κουράζει, έπαψε πια να με καυλώνει κιόλας και την έκανα.

Το έχουν γράψει πολλοί, αυτά τα κορίτσια έχουν απίστευτα ψυχολογικά προβλήματα.
Μην τα φορτωνεστε. Μακριά.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ωραίο μωρό και με φρόντιζε. Μου απαγόρευε τα γλωσσοφιλα γιατί όπως έλεγε είχε σχέση και τον αγαπούσε. Βέβαια κάποια γλωσσοφιλα τελικά έπεσαν.

Μου μίλαγε, και μου έκανε εντύπωση πόσο καψούρα εδειχνε για τον άντρα της ο οποίος ήταν αυτός που την πηγαινοεφερνε στη δουλειά. Δεν ξέρω αν ήταν αυτός που την έβγαλε και στο κλαρί.

Επίσης μου έδωσε την εντύπωση πως αντί να θεωρεί υπεύθυνο τον εαυτό της και τον άντρα της για αυτη τη δυσάρεστη κατάσταση που βιωνε θεωρούσε ως υπεύθυνους τους πελάτες της....

Μετά από 7-8 επισκέψεις είχε αρχίσει να με κουράζει, έπαψε πια να με καυλώνει κιόλας και την έκανα.

Τα είπες όλα. Σχετικά με την καψούρα της για τον γκόμενό της εννοείται ότι όλα είναι πίπες, οι πουτάνες είναι για να τις γαμάς και τέρμα διαταραγμένες. Τώρα αν κάποιος πελάτης θέλει στον χρόνο που έχει να πει μια κουβέντα παραπάνω, γούστο του και καπέλο του , τι μάς νοιάζει εμάς!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μη σού πω ότι φτιάχνομαι κι άλλο όταν πριν μπω βλέπω τη μάπα του.
Ένα θα σου πω παλιά μια τανα ( δεν λέμε ονόματα ) την ώρα της πράξης ήθελε να μου λέει για τον γκόμενο -νταβα της , επισης μου είχε δώσει το κινητό της να βλέπω φωτό της από προσωπικές στιγμές της με τον γκόμενο σπίτι τους εκδρομές παραλία κτλ ...!! Ενώ αυτή με πιπωνε !!! Όταν την ρωτούσα πχ εδώ είσαστε Ναύπλιο η απάντηση της ήταν μμμμμμ ενώ ήταν μπουκωμένη με το καβλι μου

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αρα δεν κανεις για το προτζεκτ. Χεστα τα λεφτα.

Δινεις σημασια και θα σε φαει στην πορεια!

:hi:
Μια χαρά κάνω για το προσεκτ θα σου πως πολύ παλιά όταν γαμησα μια τανα λίγο άγρια μέχρι να ντυθώ και να βγω είχε έρθει ο νταβάς με τραμπουκισε και με ρώταγε έντονα γιατί της τον κάρφωσα στον κωλο :του λέω μα η κοπέλα κάνει πρωκτικό :Απάντηση του γιατί έτσι άγρια όμως ;;; Την έβγαλε έξω από το καμαράκι και μπροστά μου της άνοιξε τα κωλομερια και έλεγε δες πρήστηκε κτλ!!! Ξεφτίλα τέλειος !!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εχουν περασει και παιδια διαμαντια.
Μυστης προ ετων με πολυ δυνατη εμφανιση, οπου κι αν εμπαινε τραβουσε βλεμματα.
Μεχρι και σε γνωστο στουντιομαγαζο ειχε περαση αλλα και στην σουπερ-τυπισσα
που σερβιρε (και δεν γαμιοταν ποτε). :thumbsup:

Κολλησε πανω του σαν βδελλα ετσι; :kneel: αλλα δυστυχως ο τυπος ενω ηταν γαμαουα
ειχε αλλα γουστα. Οχι ανωμαλιες, απλα αλλα γουστα και δεν επωφελουταν.

Επισης υπηρξε μυστης με αρκετα καλη εμφανιση που ειχε περαση στα πουτανακια.
Προς τιμην του, ειχε "ψεκασει" ουκ ολιγες και συγκεκριμενα μια ψηλη υπερμουναρα
στην Φυλης που οι μισοι εκλαναν μεντες μολις την αντικρυζαν.
Μια στροφη εκανε η τυπισσα και γινονταν σεισμος. :rockon:

(εννοειται τετοιες δεν ξαναρχονται στην σαπιοχωρα μας, απο Μεταξουργειο ειχε ξεκινησει)

Καποτε χωρισαν και αυτη βρηκε αλλον. Εεε, τα εφερε ενα βραδυ η τυχη κι εσκασε
η πουτανα με τον καινουργιο της σε μερος που ηταν καποιοι μαζεμενοι και μαζι ο μυστης.

Ο μπαγασας κουλουριαστηκε, κουμπωθηκε κι ενοχληθηκε. :2funny:
Η τυπισσα πηγε κοντα, τον χαιρετησε κομπλε και πηγε στο αμορε της.
Ενταξει...ο αλλος ολη νυχτα ηταν μωβ και ιδρωμενος. :2funny:

Και αμυαλος να εισαι στην πιατσα, βαζεις μυαλο με ολα αυτα!

:rockon:
Σε ποια αναφέρεσαι, παλαιοκαραβάνα των βορδέλων;

Αφού είχε τόση πέραση ο δον Ζουάν των βορδελων γιατί δεν χτύπαγε κανονικές;

Αυτό δεν είναι καρανωμαλια;

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Η ψύχωση την έκανε να ρίχνει το φταίξιμο στους πελάτες της !! Ήταν σε μονόδρομο να κάνει αυτή την δουλειά από τον νταβα της και γενικά την χάλια ζωή της ...και μετά σε κάθε αυμπεριφορα σε κάθε μικρή η μεγάλη δυσκολίΑ όσο αναφορά τους πελάτες έβγαζε μίσος προς αυτούς ... αντί να σταματηση και να βρει έναν πλούσιο γαμια καθόταν με αυτόν τον άφραγκο τελοσπαντον μην πω αλλά !!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μια χαρά κάνω για το προσεκτ θα σου πως πολύ παλιά όταν γαμησα μια τανα λίγο άγρια μέχρι να ντυθώ και να βγω είχε έρθει ο νταβάς με τραμπουκισε και με ρώταγε έντονα γιατί της τον κάρφωσα στον κωλο :του λέω μα η κοπέλα κάνει πρωκτικό :Απάντηση του γιατί έτσι άγρια όμως ;;; Την έβγαλε έξω από το καμαράκι και μπροστά μου της άνοιξε τα κωλομερια και έλεγε δες πρήστηκε κτλ!!! Ξεφτίλα τέλειος !!
:2funny: Ήθελες να την περιποιηθεις.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σε ποια αναφέρεσαι, παλαιοκαραβάνα των βορδέλων;

Αφού είχε τόση πέραση ο δον Ζουάν των βορδελων γιατί δεν χτύπαγε κανονικές;

Αυτό δεν είναι καρανωμαλια;
Οι πολύ εμφανίσιμοι συναγωνιστές πολύ όμως εμφανίσιμοι παρά πολύ !! Έχουν πολλά ψυχολογικά θέματα κύριος λειτουργούν μόνο σε μπουρδελο και όχι τόσο με κανονικές κοπέλες ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:2funny: Ήθελες να την περιποιηθεις.
Χαχααχαχαχ έτσι έτσι

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οι πολύ εμφανίσιμοι συναγωνιστές πολύ όμως εμφανίσιμοι παρά πολύ !! Έχουν πολλά ψυχολογικά θέματα κύριος λειτουργούν μόνο σε μπουρδελο και όχι τόσο με κανονικές κοπέλες ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χαχααχαχαχ έτσι έτσι
Ρε μήπως ήτο αδελφή;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Η ψύχωση την έκανε να ρίχνει το φταίξιμο στους πελάτες της !! Ήταν σε μονόδρομο να κάνει αυτή την δουλειά από τον νταβα της και γενικά την χάλια ζωή της ...και μετά σε κάθε αυμπεριφορα σε κάθε μικρή η μεγάλη δυσκολίΑ όσο αναφορά τους πελάτες έβγαζε μίσος προς αυτούς ... αντί να σταματηση και να βρει έναν πλούσιο γαμια καθόταν με αυτόν τον άφραγκο τελοσπαντον μην πω αλλά !!
Ναι γιατι ο φραγκατος με την πουτανα θα παει:jerking::jerking::jerking:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.165
Πόντοι
46.232
Ναι γιατι ο φραγκατος με την πουτανα θα παει:jerking::jerking::jerking:
καλά μη το λες, υπάρχουν περιπτώσεις, όμορφη ρωσοφωνη που δούλεψε στα κεντρικά της Φυλής παντρεύτηκε καρδιοχειρουργο και μια άλλη Μολδαβη δικηγόρο, εξαιρέσεις βέβαια

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
καλά μη το λες, υπάρχουν περιπτώσεις, όμορφη ρωσοφωνη που δούλεψε στα κεντρικά της Φυλής παντρεύτηκε καρδιοχειρουργο και μια άλλη Μολδαβη δικηγόρο, εξαιρέσεις βέβαια
Και μετά ζούσαν χρόνια μαζί ευτυχισμένοι με τις τύψεις του παρελθόντος.

• Like
Αντιδράσεις: tnt
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom