Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 151 άτομα (6 μέλη και 145 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αυτό που μένει στο μυαλό μιας πουτάνας όταν γυρνάει σπίτι είναι ποιος τής έχωσε καλή πούτσα. Αν αυτός ο κάποιος τής άρεσε και εμφανισιακά τότε αποτελεί έναν πολύ καλό πελάτη για το μαγαζί που δουλεύει με την έννοια ότι όταν τον δει θα πει' αυτός θα με πληρώσει και θα με γαμήσει δυνατά κι έχει κι ωραία φάτσα οπότε το ιεραποστολικό θα είναι λιγότερο ανώδυνο. Και κάτι άσχετο... όποιος τα φτιάξει με πουτάνα απλά είναι για τον πούτσο. Π.χ Θέλω κάποιος να μού απαντήσει με αρχίδια και σταράτα. όταν βλέπετε τον Γκόμενο της Πάολας τσιλιαδόρο έξω από τον γνωστό αριθμό Jason,πριν μπείτε δε λέτε από μέσα σας 'τι κακομοίρης είναι αυτός, πάω να σταυρώσω στα πισοκωλλητά την κοπέλα του????χαχαχαχα...!!!

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
504
Πόντοι
81
Αμέ. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς το τσίμπησα το παράσημο. Ίσως καθψς έβγαζα το καπέλο.
Συναγωνιστή παράσημο με σκούφο είναι λίγο άτοπο, εκτός και έπιασες τις μερέντες κατά λάθος και τις άλοιψες στο λιλί σου ξεσκούφωτο. Έτσι γίνεται αλλά εκεί είναι μικρό το κακό. Έ ρε κάτι κωλογαμήσια που πέφτανε διδυμου:2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Ισινα, θα μπορουσες να ζησεις μαζι με πουτανα να την γαμανε ολοι και εσυ στον πουτσο σου;
εγω ευχαριστως. Μια (απλως) γνωστη μου τις προαλλες, ειχε δηλωσει ερωτευμενη με καποιον
και γκρινιαζε γιατι την ειχε ετσι κι ετσι σε συναισθημα. :2funny:
Στενοχωριοταν κιολας διοτι ελεγε πως οι ανθρωποι στις σχεσεις, νοιαζονται για την παρτη τους
και δεν λογαριαζουν τον αλλον. Επισης τσινουσε κι ελεγε πως οσοι την προσεγγιζουν
θελουν να σταματησει την δουλεια και της φαινοταν περιεργο ολο αυτο.
Της απαντησα οτι αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα, ολοι αυτοι ειναι ζηλιαρηδες :2funny:
και καλα θα κανει να βρει καποιον που να την νοιαζεται γιατι οταν γουσταρεις καποιον
τον αποδεχεσαι οπως ειναι. Ο Θεος ξερει καλυτερα γιατι εγινες επαγγελματιας. :2funny:
Θα επρεπε (προσθεσα) να ηταν χαρουμενος αν σε ειχε καποιος, διοτι φερνεις χρημα σπιτι
κι εισαι αξια. Μια τετοια
Ισινα, θα μπορουσες να ζησεις μαζι με πουτανα να την γαμανε ολοι και εσυ στον πουτσο σου;
εγω ευχαριστως. Μια (απλως) γνωστη μου τις προαλλες, ειχε δηλωσει ερωτευμενη με καποιον
και γκρινιαζε γιατι την ειχε ετσι κι ετσι σε συναισθημα. :2funny:
Στενοχωριοταν κιολας διοτι ελεγε πως οι ανθρωποι στις σχεσεις, νοιαζονται για την παρτη τους
και δεν λογαριαζουν τον αλλον. Επισης τσινουσε κι ελεγε πως οσοι την προσεγγιζουν
θελουν να σταματησει την δουλεια και της φαινοταν περιεργο ολο αυτο.
Της απαντησα οτι αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα, ολοι αυτοι ειναι ζηλιαρηδες :2funny:
και καλα θα κανει να βρει καποιον που να την νοιαζεται γιατι οταν γουσταρεις καποιον
τον αποδεχεσαι οπως ειναι. Ο Θεος ξερει καλυτερα γιατι εγινες επαγγελματιας. :2funny:
Θα επρεπε (προσθεσα) να ηταν χαρουμενος αν σε ειχε καποιος, διοτι φερνεις χρημα σπιτι
κι εισαι αξια. Μια τετοια γυναικα ειναι στολιδι!

:2funny:
Θα το άντεχα μόνο αν την ώρα που εργαζόταν ειμουν και εγώ στο μπουρδελο και μετά από κάθε επαφή της την τιμωρούσα με πρωκτικό γαμηση !! Επισης θα ήθελα να μου λέει τα πάντα και με αποδηξη !! Εννοείται να μου έδινε όλο το μεροκάματο και σαφώς φαγητό και τα τσιγάρα της θα ήταν από εμένα !! Σούπερ μάρκετ ρούχα ενοίκιο σπιτιού μας δικά της όμως !!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Κι ένα εξτραδάκι για να γίνω ακόμα πιο αντιληπτός... : Καλύτερα κάποιος Αγαπούλης παρά γκόμενος Πουτάνας!!!!

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Αυτό που μένει στο μυαλό μιας πουτάνας όταν γυρνάει σπίτι είναι ποιος τής έχωσε καλή πούτσα. Αν αυτός ο κάποιος τής άρεσε και εμφανισιακά τότε αποτελεί έναν πολύ καλό πελάτη για το μαγαζί που δουλεύει με την έννοια ότι όταν τον δει θα πει' αυτός θα με πληρώσει και θα με γαμήσει δυνατά κι έχει κι ωραία φάτσα οπότε το ιεραποστολικό θα είναι λιγότερο ανώδυνο. Και κάτι άσχετο... όποιος τα φτιάξει με πουτάνα απλά είναι για τον πούτσο. Π.χ Θέλω κάποιος να μού απαντήσει με αρχίδια και σταράτα. όταν βλέπετε τον Γκόμενο της Πάολας τσιλιαδόρο έξω από τον γνωστό αριθμό Jason,πριν μπείτε δε λέτε από μέσα σας 'τι κακομοίρης είναι αυτός, πάω να σταυρώσω στα πισοκωλλητά την κοπέλα του????χαχαχαχα...!!!

Ρε μην του κάνεις kinkshaming του παληκαριού, μπορεί να φτιάχνεται με την όλη κατάσταση.:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Κι ένα εξτραδάκι για να γίνω ακόμα πιο αντιληπτός... : Καλύτερα κάποιος Αγαπούλης παρά γκόμενος Πουτάνας!!!!

Ελάχιστη η διαφορά.:tooth:

Συνημμένα

• Screen_Shot_2017-04-06_at_10.19.39_AM.png
    Screen_Shot_2017-04-06_at_10.19.39_AM.png
    940,8 KB · Εμφανίσεις: 80

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Θα το άντεχα μόνο αν την ώρα που εργαζόταν ειμουν και εγώ στο μπουρδελο και μετά από κάθε επαφή της την τιμωρούσα με πρωκτικό γαμηση !! Επισης θα ήθελα να μου λέει τα πάντα και με αποδηξη !! Εννοείται να μου έδινε όλο το μεροκάματο και σαφώς φαγητό και τα τσιγάρα της θα ήταν από εμένα !! Σούπερ μάρκετ ρούχα ενοίκιο σπιτιού μας δικά της όμως !!
Φίλε μου νοιώθω ότι έχεις χάσει λίγο τα μπάλα, μέσα από αυτά που διατυπώνεις αποκαλύπτεται ότι όντως το ' χεις σκεφτεί αρκετά να κάνεις σχέση με πουτάνα. Ξέρω τι θα μού πεις..'''Δεν πρόκειται...''' Αλλά και μόνο που έχει εισχωρήσει η ιδέα στο μυαλό σου από μόνο του είναι ιδιαίτερα τοξικό..Μεγάλη προσοχή, να 'σαι καλά εννοείται και ό 'τι λέω το λέω με σεβασμό ποτέ με ειρωνία

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ρε μην του κάνεις kinkshaming του παληκαριού, μπορεί να φτιάχνεται με την όλη κατάσταση.:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ελάχιστη η διαφορά.:tooth:
Υπάρχει διαφορά : Άλλο Αγαπούλης γιαλαντζί κι άλλο Αγαπούλης Champions Ληγκ...!!!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Εχουν περασει και παιδια διαμαντια.
Μυστης προ ετων με πολυ δυνατη εμφανιση, οπου κι αν εμπαινε τραβουσε βλεμματα.
Μεχρι και σε γνωστο στουντιομαγαζο ειχε περαση αλλα και στην σουπερ-τυπισσα
που σερβιρε (και δεν γαμιοταν ποτε). :thumbsup:

Κολλησε πανω του σαν βδελλα ετσι; :kneel: αλλα δυστυχως ο τυπος ενω ηταν γαμαουα
ειχε αλλα γουστα. Οχι ανωμαλιες, απλα αλλα γουστα και δεν επωφελουταν.

Επισης υπηρξε μυστης με αρκετα καλη εμφανιση που ειχε περαση στα πουτανακια.
Προς τιμην του, ειχε "ψεκασει" ουκ ολιγες και συγκεκριμενα μια ψηλη υπερμουναρα
στην Φυλης που οι μισοι εκλαναν μεντες μολις την αντικρυζαν.
Μια στροφη εκανε η τυπισσα και γινονταν σεισμος. :rockon:

(εννοειται τετοιες δεν ξαναρχονται στην σαπιοχωρα μας, απο Μεταξουργειο ειχε ξεκινησει)

Καποτε χωρισαν και αυτη βρηκε αλλον. Εεε, τα εφερε ενα βραδυ η τυχη κι εσκασε
η πουτανα με τον καινουργιο της σε μερος που ηταν καποιοι μαζεμενοι και μαζι ο μυστης.

Ο μπαγασας κουλουριαστηκε, κουμπωθηκε κι ενοχληθηκε. :2funny:
Η τυπισσα πηγε κοντα, τον χαιρετησε κομπλε και πηγε στο αμορε της.
Ενταξει...ο αλλος ολη νυχτα ηταν μωβ και ιδρωμενος. :2funny:

Και αμυαλος να εισαι στην πιατσα, βαζεις μυαλο με ολα αυτα!

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Αρα δεν κανεις για το προτζεκτ. Χεστα τα λεφτα.

Δινεις σημασια και θα σε φαει στην πορεια!

:hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
.....Ρε μην του κάνεις kinkshaming του παληκαριού, μπορεί να φτιάχνεται με την όλη κατάσταση.....
Λοιπόν -δε λέω -σίγουρα έχει σκληρύνει ο τυπάς από τη στιγμή που παρελαύνουμε όλοι μας πάνω στο μουνί της κοπέλας του και το έχει συνηθίσει σε ένα βαθμό αλλά και πάλι..Δεν ξεπερνιέται αυτό όσο Βαντάμ και να έχεις γίνει!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μη σού πω ότι φτιάχνομαι κι άλλο όταν πριν μπω βλέπω τη μάπα του.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Εγω λυπαμαι οποιον πορνογκομενο κανει τον τσιλιαδορο.

Ξεπεσμος να στεκεται ο καθενας σαν την γκλιτσα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Εγω λυπαμαι οποιον πορνογκομενο κανει τον τσιλιαδορο.

Ξεπεσμος να στεκεται ο καθενας σαν την γκλιτσα.

Γάμησέ τα , παλεύω να τον σεβαστώ αλλά δεν γίνεται!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Συναγωνιστή παράσημο με σκούφο είναι λίγο άτοπο, εκτός και έπιασες τις μερέντες κατά λάθος και τις άλοιψες στο λιλί σου ξεσκούφωτο. Έτσι γίνεται αλλά εκεί είναι μικρό το κακό. Έ ρε κάτι κωλογαμήσια που πέφτανε διδυμου:2funny:
Τι μικρό είναι το καΚό; Που κολλησα κωλοβακτηριδιο και μετά έφαγα μπαν;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Όχι άλλα με μπαναρε η γκόμενα μέχρι να βγουν καθαρές οι εξετάσεις. Και μετά το ακά πήγε περίπατο.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Όσο για την αλοιφή δεν νομίζω να καθαρίζει το σπέρμα γιατί εκεί το είχα κόλλησει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom