n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.169
- Πόντοι
- 46.232
πιθανόΚαι μετά ζούσαν χρόνια μαζί ευτυχισμένοι με τις τύψεις του παρελθόντος.
πιθανόΚαι μετά ζούσαν χρόνια μαζί ευτυχισμένοι με τις τύψεις του παρελθόντος.
Όχι μόνο κωλογαμήσια.. αλλά ακάποτα κωλογαμήσια..Συναγωνιστή παράσημο με σκούφο είναι λίγο άτοπο, εκτός και έπιασες τις μερέντες κατά λάθος και τις άλοιψες στο λιλί σου ξεσκούφωτο. Έτσι γίνεται αλλά εκεί είναι μικρό το κακό. Έ ρε κάτι κωλογαμήσια που πέφτανε διδυμου
Κατάλαβα ποιες λες τύπε μουκαλά μη το λες, υπάρχουν περιπτώσεις, όμορφη ρωσοφωνη που δούλεψε στα κεντρικά της Φυλής παντρεύτηκε καρδιοχειρουργο και μια άλλη Μολδαβη δικηγόρο, εξαιρέσεις βέβαια
Μετά τις 10 ΙουνίουΊσως.... το καλοκαίρι.
Καληνησπερα αρχοντες και αν ειναι ορισμος σας.
Διαπυστωσα νεες αφιξεις στα δελα 50ρικου ειδικα μια μπελα δειχνει τουμπανο οπως και κανα δυο ακομα.Βεβαια μεχρι να τις δω live δε μπορω να ειμαι και πολυ σιγουρος.
Γαμω το κερατο μου ειμαι κρεβατομενος χωρις πυρετο αλλα με ενα λαιμο μπουρδελο ουτε να μιλησω δε μπορω.
Ισα ισα που επισκευτηκα το φαρμακειο για αγορα γιατροσοφια των 45 ευρω αλλα δε βλεπω φως.
Μακαρι ναναι ο κουραδοκοβιντ να τελειωνουμε και με δαυτο.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι δε θα επισκευτω τα κοριτσια μου οποτε και θα μεινω γιαυτη τη βδομαδα ΑΓΑΜΗΤΟΣ.
Τεστ να κανεις συναγωνιστη claimain και ελπιζω να ειναι κατι αλλο εκτος κινεζικης πανουκλας.Ενημερωσε!Καληνησπερα αρχοντες και αν ειναι ορισμος σας.
Διαπυστωσα νεες αφιξεις στα δελα 50ρικου ειδικα μια μπελα δειχνει τουμπανο οπως και κανα δυο ακομα.Βεβαια μεχρι να τις δω live δε μπορω να ειμαι και πολυ σιγουρος.
Γαμω το κερατο μου ειμαι κρεβατομενος χωρις πυρετο αλλα με ενα λαιμο μπουρδελο ουτε να μιλησω δε μπορω.
Ισα ισα που επισκευτηκα το φαρμακειο για αγορα γιατροσοφια των 45 ευρω αλλα δε βλεπω φως.
Μακαρι ναναι ο κουραδοκοβιντ να τελειωνουμε και με δαυτο.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι δε θα επισκευτω τα κοριτσια μου οποτε και θα μεινω γιαυτη τη βδομαδα ΑΓΑΜΗΤΟΣ.
Για πες διευθύνσεις και ονόματα.Κατάλαβα ποιες λες τύπε μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μετά τις 10 Ιουνίου
Έχουν συμβει και τέτοια σκηνικά? Ε ρε που την πήγανε την κοινωνία ρε, ε ρε που την πηγανε. Μπορείς να με στειλεις ενα πραιβετ μεσσεντζ ποια καριολικια τον παίρναν έτσι? Για να ξέρουμε, να μην εχουμε και νταλαβέρια δηλαδή με τέτοια.Όχι μόνο κωλογαμήσια.. αλλά ακάποτα κωλογαμήσια..
Στην Ακάποτη διδύμου.
για στείλε πμΚατάλαβα ποιες λες τύπε μου
Γενικά όταν ασχολούματε με τον κώλο κάποιας, βγάζουμε την καπότα από την βάση της, δεν πιάνουμε εκεί που έτριβε το κοκορέτσι της γιατί εκεί έχει μικρόβια. Βέβαια θα ταν λίγο βρωμόκωλη η τύπισσα, εκτός και αν είχει βγάλει μερέντα. Εκεί, βγάζουμε την καπότα προσεκτικά και σταματάμε κάθε νταλαβέρι με τον κώλο της.Όσο για την αλοιφή δεν νομίζω να καθαρίζει το σπέρμα γιατί εκεί το είχα κόλλησει.
Τότε το βορδελοφορουμ είναι γεμάτο Αδώνηδες.Οι πολύ εμφανίσιμοι συναγωνιστές πολύ όμως εμφανίσιμοι παρά πολύ !! Έχουν πολλά ψυχολογικά θέματα κύριος λειτουργούν μόνο σε μπουρδελο και όχι τόσο με κανονικές κοπέλες ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τωρα αυτό έχει άλλες προεκτάσεις ,όταν έχεις γκόμενα ή χωρίζεις προσωρινά. Βαριέμαι να αναλύω τώρα.Γενικά όταν ασχολούματε με τον κώλο κάποιας, βγάζουμε την καπότα από την βάση της, δεν πιάνουμε εκεί που έτριβε το κοκορέτσι της γιατί εκεί έχει μικρόβια. Βέβαια θα ταν λίγο βρωμόκωλη η τύπισσα, εκτός και αν είχει βγάλει μερέντα. Εκεί, βγάζουμε την καπότα προσεκτικά και σταματάμε κάθε νταλαβέρι με τον κώλο της.
Α εδώ πάω πάσοΤωρα αυτό έχει άλλες προεκτάσεις ,όταν έχεις γκόμενα ή χωρίζεις προσωρινά. Βαριέμαι να αναλύω τώρα.
Έχουν συμβει και τέτοια σκηνικά? Ε ρε που την πήγανε την κοινωνία ρε, ε ρε που την πηγανε. Μπορείς να με στειλεις ενα πραιβετ μεσσεντζ ποια καριολικια τον παίρναν έτσι? Για να ξέρουμε, να μην εχουμε και νταλαβέρια δηλαδή με τέτ
Στείλτο και σε μένα μόλις στο στείλει.για στείλε πμ
Καλά έχει ανοιχτά η διασταύρωση; Εγώ μόνο αφοδευματα και πρεζακια είχα δει. Το ίδιο και ο άλλος που πήγε χτες.Δεν θυμάμαι πότε αλλά εχθές ή σήμερα γράφτηκε ότι πέρασε συναγωνιστής από τας οδούς του 21ου γράμματος της ελληνικής αλφαβήτου. Των οδών μιας ιεράς διασταυρώσεως.
Και δεν βρήκε την Έμιλυ.
Σήμερα, πήγα στην τσα, τη ρώτησα αλλά ήταν νέα εκεί (πράγματι δεν την έχω ξαναδεί) και δεν ήξερε ονόματα.
Πετάγεται ένας νταβάς και με ρωτά ποια θέλω, οπότε και με οδήγησε κατάλληλα.
Γράφτηκε επίσης προ ημερών ότι η Έμιλυ είναι σχετικά κουρασμένη. Εμένα μια χαρά μου τον κατάπιε, όπως έκανε μέχρι τον Οκτώβριο.
Επομένως ρωτάμε και για άλλες κοπέλες, ασχέτως αν μας τις δείχνουν.
Να είστε καλά κύριοι
Καλά που κρύβεται η τσατσά εκεί πέρα..όσες φορές έχω πάει σε πετυχαίνω κανένα και καμία..και πάω νωρίς...Δεν θυμάμαι πότε αλλά εχθές ή σήμερα γράφτηκε ότι πέρασε συναγωνιστής από τας οδούς του 21ου γράμματος της ελληνικής αλφαβήτου. Των οδών μιας ιεράς διασταυρώσεως.
Και δεν βρήκε την Έμιλυ.
Σήμερα, πήγα στην τσα, τη ρώτησα αλλά ήταν νέα εκεί (πράγματι δεν την έχω ξαναδεί) και δεν ήξερε ονόματα.
Πετάγεται ένας νταβάς και με ρωτά ποια θέλω, οπότε και με οδήγησε κατάλληλα.
Γράφτηκε επίσης προ ημερών ότι η Έμιλυ είναι σχετικά κουρασμένη. Εμένα μια χαρά μου τον κατάπιε, όπως έκανε μέχρι τον Οκτώβριο.
Επομένως ρωτάμε και για άλλες κοπέλες, ασχέτως αν μας τις δείχνουν.
Να είστε καλά κύριοι
Έχει μια μεγάλη πέτρα εκεί. Ρίξε μια ματιά από κάτω.Καλά που κρύβεται η τσατσά εκεί πέρα..όσες φορές έχω πάει σε πετυχαίνω κανένα και καμία..και πάω νωρίς...
Navasana... Τιναφτορε...στείλτε κάνα λινκ δε το βρισκω.
Επισκευτηκα ιδιωτικο γιατρο το πρωι και μετα απο εξεταση διαπυστωσε οξεια αμυγδακητιδα και με μπουκωσε με οκμεντιν και φλαζιλ για καμια δεκαρια μερες.Μιλαμε για πολυ πονο η αμυγδαλη η ποτανα.Τεσπα ειδη εχω παρει τις πρωτες δοσεις και αρχιζω να αισθανομε καλυτερα.Τεστ να κανεις συναγωνιστη claimain και ελπιζω να ειναι κατι αλλο εκτος κινεζικης πανουκλας.Ενημερωσε!