ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.454
- Πόντοι
- 4.006
Πια 150; Αυτό το βουρλο 150;Με το μπαρδόν αλλά στα 150 βρίσκεις βίζιτα 3 κλάσεις ανώτερη.
Ακόμα και η μίνι μπουρούχα την είδε βίζιτα.
Πια 150; Αυτό το βουρλο 150;Με το μπαρδόν αλλά στα 150 βρίσκεις βίζιτα 3 κλάσεις ανώτερη.
Ακόμα και η μίνι μπουρούχα την είδε βίζιτα.
Επισης ο λαός ήταν θετικός στο να εμβολιαστεί !! Ακούγονται τρέλα σενάρια μέχρι πως μόνο η εμβολιασμένοι το καλοκαίρι θα βγαίνουν εκτός της περιοχής τους επισης οι εργαζόμενοι που δεν το κάνουν στην καλύτερη κάθε 3 μέρα τεστ από την μύτη παρακαλώ !!!στο Ισραήλ για να φτάσουν εκεί εμβολιαζαν παντού, και εκτός συστήματος υγείας, σε φαρμακεία , σε ιδιώτες γιατρούς, ακόμα και σε εμπορικά κέντρα, εδώ το κράτος ελεγχει τους εμβολιασμούς, μέσω του ΕΣΥ , και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλεπουμε
ελα θα σε φτιαξω να γελασει το χειλακι σου λιγο.Παπαφιλιπ στειλε εδω τι βρηκε η χαρη σου να χαρουμε και λιγο.Δε μπορω αλλο με τη φιλλοσοφια
ΦΕγω τη θυμαμαι στην πρωτη φωτογραφεια.Ωραια γκομενα με πολυ καλλο σωμα.Διαβητης ητανε.Το μονο αρνητικο ητανε το βυζι της.Ανυπαρκτο και αυτο που ηταν απλα ελεεινο.Κατα αλλα την ειχα τιμησει δεοντος αμετρητες φορες απλα δεν εβγαζα το σουτιεν της.
ευτυχως παντρευτηκε ειδα και ελπιζω να μην τη ξαναπετυχω, οταν με το καλο και εφοσων και εαν.Ποτε δεν εκλαψα λεφτα σε αυτην μα ποτε.Τυχαινε να βλεπω συναγωνιστες να φευγουν αρον αρον αυτο ειναι αληθεια αλλα σε εμενα ποτε δεν φερθηκε φολα.Μαλιστα τη ρωταγα τι εγινε και εφυγε ο αλλος σαν συφουνας και μου απαντουσε οτι ηθελε περιεργα πραγματα που αυτη δεν κανει.
Εγω τις περισσοτερες φορες τη γαμαγα στα ορθια στα πλαγια σε πισοκωλητο και αυτη μουγκα ποτε δεν δυσανασχετησε πραγμα που αυτο με χαλαει υπερβολικα δηλαδη τη διωχνω
οχι ρε αυτη ηταν δυναμη.Οποτε χαθηκε ενα στανταρ που ειχα.Κριμα.
Επομενη Σασα στη φωκαιας οπου και αυτη απο οσο θυμαμαι δε σου ειχε κεντρισει το ενδιαφερον
ναι μου ειχε πει για την "εξαιρετικη πελατεια" της... εδινε πονο το μωροΕιχα εξεπλαγην θυμαμαι με δαυτη που ειχε χασει ενα δονητη γιατι απο οτι μου ειπε στραποναρει τους μυστες και τα ειχα αναφερει εδω μεσα.Δεν ηξερα τι παιζοτανε και μου ειχε φανει πολυ παραξενο για καποιον να παει δελο για να γαμηθει και οχι να γαμησει
Μάλλον η τουβού στο λέει. Κλειστή λίγο τη ρημαδα. Πάρε καμία βίζιτα να ξελαμπικαρεις.Για Πια συμμορία λες ; Για τους ανύπαρκτους ; Χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και σου ξαναλέω δεν το λέω εγώ αλλά ο λαός και θα το δεις στις επόμενες εκλογές που δεν αργούν καθόλου μάλιστα ..!
συνηθως ναι στο φωκαιας 9.Συμφωνω 100%
Προσπαθουσα να βρω χρονο το πρωι για να παω να τη γαμησω.Ολο πρωινη ητανε αυτη