βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Όχι μ' αρέσει η χαι κλας πουτανα, αλλά δεν έχω τα φράγκα.Η πουτανα λαϊκια σου αρεση ;
Όχι μ' αρέσει η χαι κλας πουτανα, αλλά δεν έχω τα φράγκα.Η πουτανα λαϊκια σου αρεση ;
Για την Εβελίνα λες μύστη, κρατιέται καλά το κορίτσι εμφανισιακά...Αν ειναι αυτη στη φυλης που ανεβαινεις καμια 100ρτια σκαλοπατια διπλα απο ενα βενζιναδικο την εχω γαμησει ουκ ολιγες φορες.
Πριν δυο χρονια.
Καπου τη βαρεθηκα πλεον δε μου εβγαζε καυλα καθολου.Την εβλεπα και εφευγα.
Αντικειμενικα ομως εχει σωματαρα με τελειες αναλογιες αλλα στη φατσα δε μου κανει πλεον
ουτε αυτη εννοεις.Ουτε η ρανια μου αρεσε.Σαν βλαχα ητανε με κατι μεγαλα βυζια αλλα καπως πεσμενα ητανε
Εμανουελα την ελεγαν εχει δικιο ο παπαφιλιπΓια την Εβελίνα λες μύστη, κρατιέται καλά το κορίτσι εμφανισιακά...
Δυστυχώς όμως ένα πρόβλημα γυναικολογικό την έκανε να με αρνηθεί ως πελάτη της..
Μου είπε ευγενικά η τσατσά της "δεν μπορει να σε δεχτει πια σαν πελάτη επειδή είσαι έντονος στο σεξ είσαι ορμητικός, η κοπέλα δεν έχει πια τόσες αντοχές"
Το σεβάστηκα εννοείται...Δεν ξαναπάω στην Εβελίνα αλλά πάντα θα έχει την εκτίμηση μου.
Το γνωστο "ποντικακι".Αν ειναι αυτη στη φυλης που ανεβαινεις καμια 100ρτια σκαλοπατια διπλα απο ενα βενζιναδικο την εχω γαμησει ουκ ολιγες φορες.
Πριν δυο χρονια.
Καπου τη βαρεθηκα πλεον δε μου εβγαζε καυλα καθολου.Την εβλεπα και εφευγα.
Αντικειμενικα ομως εχει σωματαρα με τελειες αναλογιες αλλα στη φατσα δε μου κανει πλεον
απαντησες μονος σου παιχτηΕμμανουέλα σε θέμα ομορφιάς δεν θα την σύγκρινα ποτέ με Αλεξία, Σάσα, Αλεξάνδρα...
Αλλά στο κομμάτι υπηρεσιών της έβαζε κάτω εύκολα!!
Απλά επειδή ανέφερες οίκο δίπλα στο βενζινάδικο με πολλές σκάλες, η Εβελίνα δουλεύει εκεί (Αχαρνών 87; )Εμανουελα την ελεγαν εχει δικιο ο παπαφιλιπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαλιστα η συγκεκριμενη ειχε εργαστει και στο πανεμορφο μεταξουργειο
κλειστο βενζιναδικο φυλης εννοει ποιητηΑπλά επειδή ανέφερες οίκο δίπλα στο βενζινάδικο με πολλές σκάλες, η Εβελίνα δουλεύει εκεί (Αχαρνών 87; )
Φυλης λεωΑπλά επειδή ανέφερες οίκο δίπλα στο βενζινάδικο με πολλές σκάλες, η Εβελίνα δουλεύει εκεί (Αχαρνών 87; )
απαντησες μονος σου παιχτη
εξαλλου προσωπικα κοιταω πρωτα κορμι και μετα φατσα.
απο κατω προς τα πανω δηλαδη.
Ειδικά αυτές που το παίζουν τώρα βίζιτες οσμοζε, Λιζες και οι σχετικές.Ερεεεε πουτσα που θα πεσει με το που ανοιξουν τα δελα.Θα τις ξεμουνιασουμε δε θα μπορουν να περπατησουν.
μπουτι δε θα κλεισουνΕρεεεε πουτσα που θα πεσει με το που ανοιξουν τα δελα.Θα τις ξεμουνιασουμε δε θα μπορουν να περπατησουν.
Πιστευω οτι ορισμενοι τσατσοι τον παιρνουν ανετα.και για να το παιξω λιγο δυναμιτης...
στον οποιο οικο πριν πολλαααα χρονια εκανε τον τσατσο ο γνωστος τακης φωνης.
με εβλεπε που εμπαινα δωματιο και ερχοταν και ανοιγε την πορτα ταχα μου να δει αν ημουν ετοιμος η' μηπως ειχα κανα προβλημα
ωσπου μια βραδια του την πεταξα εξω μετα το γαμησι απο μια ξανθια ελληνιδα που ειχε τοτε (τρελο μωρο) και του ειπα " ελα να δεις για να γουσταρεις" και μου απανταει "μμμ τωρα σου επεσε, τι να το κανω ?" χαχαχαχαχα θεουλης.
προσωπικα δεν ειχα ποτε ενδιαφερον για τσατσαδες και τσατσους.Πιστευω οτι ορισμενοι τσατσοι τον παιρνουν ανετα.
Νομιζω οτι ο τσατσος Βιολαρης (μοιαζει πολυ) στο Μεταξουργειο
τον αρπαζει με βουλιμια. Οποτε πηγαινα οπως και οοοοοοοοοοοολοι οι υπολοιποι της γης
μας την επεφτε. ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ!!!
ποιητη μη με αντιγραφεις 1ονΠρίν γίνει Φολα.
Αφού έγινε ΦΟΛΑΡΑ του κερατα!
Αλεξία δεν κάνεις ούτε για τσοπάνης, δεν είμαστε εμείς τα πρόβατα που ότι θέλεις κάνεις!