Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (2 μέλη και 78 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
ποιητη μη με αντιγραφεις 1ον :tooth:
2ον η συγκεκριμενη ειναι με τις μερες της.
φολα εξ'ολοκληρου δε μπορεις να την πεις με τιποτα.
εκτος αν σε εχει βαλει blacklist (ναι παιζει αυτο).
Μια φορά την εγαμησα μόνο παπαφυλης, μόνο από την επιμονή της να με τελειωνε αποκλειστικά με πίπα, μπήκε στην black list.

Έλα αφού άνοιξες ωραίο παιχνίδι, ας συμμετάσχουμε όλοι μαζί :tooth:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Όποιος βαριέται απλά δεν το διαβάζει.

Σήμερα, και ενώ είδα ορισμένες ελπιδοφόρες καταστάσεις, τις οποίες θα μοιραζόμουν συνθηματικά, έπεσε πάνω σε γνωστή διασταύρωση για την οποία γράφτηκε. Χοιρινά είχαν σταματήσει και έγραφαν γνωστές φάτσες, κάτι τους έλεγαν επίμονα και με ύφος και περπάτημα «γαμώ και δέρνω» προσπαθούσαν να ανοίξουν πόρτες.

Έμειναν αρκετή ώρα και όταν επέστρεψα έλλειπαν. Έγινε λοιπόν το μοιραίο, το οποίο απευχόμαστε και δυστυχώς, λόγω της παρόρμησής μας, συνδράμουμε σε αυτό.

Δεν θα επιδιώξω να αποσείσω το μερίδιο ευθύνης που με βαρύνει. Παρά την επιμονή μου να διακινώ τις πληροφορίες μέσω π.μ., υπέπεσα στο ατόπημα να γράψω εδώ -έστω και συνθηματικά. Και, προφανώς, η αστυνομία διαβάζει το νήμα. Οπότε θα ήθελα να κάνω τους συναγωνιστές να σκεφτούν, φιλικά -χωρίς να κάνω υποδείξεις- αν θα συνεχίσουν να αναφέρουν δημοσίως πληροφορίες όσον αφορά την ευρύτερη Φ αλλά και τα εκατοστά του χάρακα. Διότι, όπως φαίνεται, παρά τις αγαθές προθέσεις μας, κάνουμε κακό στα αγαπημένα μας μαγαζιά.

Τέλος, να συγχαρώ την αστυνομία, η οποία έδειξε το αληθινό της πρόσωπο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Απλοί καθημερινοί πολίτες ήρθαν επανηλειμμένως αντιμέτωποι με τα ζωώδη ένστικτα των χοιρινών, τα οποία, ζωωδώς, κατάφεραν να στρέψουν τον απλό λαό εναντίον τους, να καλλιεργούν το φόβο του βούρδουλα χάριν της «εννομίας». Ένας απωθημένος φόβος, ο οποίος αντιστρέφεται τακτικά και έρχεται μπούμερανγκ στην αστυνομία με γνωστά συμβάντα. Μια αστυνομία , η οποία πληρώνει τις επιλογές της που αντί να σταθεί δίπλα στο λαό, επέλεξε στρατηγικά να αναδείξει το χαφιεδισμό σε εθνική αρετή και να συνεχίσει να υπηρετεί πιστά και δουλικά την Αγία Οικογένεια. Μια συμμορία, η οποία λυμαίνεται τις αξίες, τα ιδανικά και το μόχθο του εργαζόμενου λαού, της οποίας η ψυχή δεν ήταν ποτέ τίποτε εκτός από το χρήμα. Μια συμμορία, της οποίας επέλεξαν να είναι προστάτες.

Φυσικά και συνεχίζουμε, μεταξύ μας τα μέλη του σάη, με σχέσεις αμοιβαιότητας και ανθρωπιάς.
Φίλτατε, η ρουφιανιά συνήθως γίνεται εκ των έσω και το πιο πιθανό είναι ή πως έπεσe καρφωτή από άλλους μαγαζάτορες ή επειδή το μπατσαριό σουλατσάρει πολύ τελευταία λόγω ναρκομανών ¨έπέσαν¨ πάνω στο αλισβερήσι.
Οι μπάτσοι δεν χρειάζεται να διαβάζουν κανένα site για να έχουν γνώση καταστάσεων. Οι ασφ-ΑΛΗΤΕΣ να ναι καλά και τίποτα άλλο!
Ζούμε σε χαλεπούς καιρούς, σκατά στα μούτρα του κάθε πουτάνας γιου που μας μιζεριάζει ανεξαρτήτως θέσης, σκοπού και αξιώματος

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Που τις πετηχενεται ρε θηρια?Ωραιος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
μη τα παιρνεις ολα στα σοβαρά , παρατηρησε για καιρο τα γραπτα στοχευμενα ,και θα δεις οτι κατι δεν παει καλα , η αβανταρισμα γίνεται, η πιστευουν οτι σε ενα παραληλο συμπαν ,ξερουν μυστικά, προσωπικα ,επαγγελματικα και οτιδήποτε αλλα θέματα των κοριτσιων ,η των οικων , και που φυσικα η πλειοψηφία των κοινων μελων, δεν μπορει ουτε καν ,να διανοηθει , φυσικα οταν ζητηθει σε π.μ κατι απο ολα αυτα , δεν υπάρχει, και οι δικαιολογίες ειναι αστειες ,η στερούνται φαντασιας , οπως υπαρχουν και σοβαρα μελη , με τεκμηριωμενη αποψη και ωραιο λογο , ξεχωριζουν και τους διαβαζεις ανετα και με εμπιστοσυνη , τσεκαρε το και θα το δεις
Συμφωνω οτι καποιοι ξερουν πολλα ομως υπαρχει απειρη ηλιθιοτητα στις μαζες .Οι πανυβλακες που λειτουργουν ετσι λειτουργουν αναλογα και σε πολλες αλλες πτυχες της ζωης τους...π.χ.δεν φορανε μασκα λογω "μαγκιας" η δεν φορανε καποτες λογω "μαγκιας" (φυσικα δεν λενε οτι με καποτα τους πεφτει γιατι ειναι σαπακια ασχετως ηλικιας)η κυκλοφορουν εξω σε ωρες απαγορευσης παλι λογω "μαγκιας"...κακομαθημενα και ανευθυνα τσογλανακια που πρεπει καποιος να τους μαθει καποια πραγματα...αφου οι γονεις τους δεν τους τα εμαθαν θα τους τα μαθω εγω η η Αστυνομια αν τους πετυχει εξω.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Φωτογραφειες λεω

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πρίν γίνει Φολα.
FB_IMG_1617039896186.jpg

Αφού έγινε ΦΟΛΑΡΑ του κερατα!
FB_IMG_1617039893056.jpg

Αλεξία δεν κάνεις ούτε για τσοπάνης, δεν είμαστε εμείς τα πρόβατα που ότι θέλεις κάνεις!
Ποια είναι αυτή; Στο Φώκαιας και Αχαρνών ήταν;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.377
Πόντοι
27.261
Μια φορά την εγαμησα μόνο παπαφυλης, μόνο από την επιμονή της να με τελειωνε αποκλειστικά με πίπα, μπήκε στην black list.

Έλα αφού άνοιξες ωραίο παιχνίδι, ας συμμετάσχουμε όλοι μαζί :tooth:
μια = καμια ποιητη
δε βγαζεις συμπερασματα με την πρωτη, ιδιως οταν ειναι ωραιο μουνι η αλλη
και η αλεξια ειναι και το ξερει.
εξαιρεση αν ειναι παντελως αχρηστη, που αυτη δεν ειναι.

εδω στην τζεσικα της μοντελοαλυσιδας εδωσα 3 μπαλακια για την ομορφαδα της.
τετοιο κομοδινο δεν εχω ξαναματαδει.
αφου θυμαμαι γαμαγα και ακουγα την ανασα μου... ΜΟΝΟ.
λες και ηταν στο mute η τυπισσα.
ααα ξεχασα... της ειχα αποσπασει ενα χαμογελακι οταν της ειχα πει οτι ειναι πανεμορφη :tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Οχι βεβαια...απλως στηλιτευω την τζαμπα μαγκια των διαταραγμενων μαζων.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
μια = καμια ποιητη
δε βγαζεις συμπερασματα με την πρωτη, ιδιως οταν ειναι ωραιο μουνι η αλλη
και η αλεξια ειναι και το ξερει.
εξαιρεση αν ειναι παντελως αχρηστη, που αυτη δεν ειναι.

εδω στην τζεσικα της μοντελοαλυσιδας εδωσα 3 μπαλακια για την ομορφαδα της.
τετοιο κομοδινο δεν εχω ξαναματαδει.
αφου θυμαμαι γαμαγα και ακουγα την ανασα μου... ΜΟΝΟ.
λες και ηταν στο mute η τυπισσα.
ααα ξεχασα... της ειχα αποσπασει ενα χαμογελακι οταν της ειχα πει οτι ειναι πανεμορφη :tooth:
Επειδή έτυχε να την έχουν πάρει πολλοί φίλοι μου, ούτε ένας, ΜΑ ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ δεν έμεινε ευχαριστημένος, όσο να ναι αυτό κάτι δείχνει, και εγώ μόνο λόγο ομορφιάς την γάμησα και ας ειχα ακουστά ότι το κορίτσι εστιάζει μόνο στο σαλονι..από εμένα έχει φάει Χ.
Θυμάμαι σκηνικό τώρα τον Σεπτέμβρη να είμαστε καμιά 15αρια άτομα στο σαλονι, η τύπισσα να κάνει τα δικά της, χορούς μαλακιες τιναγματα να λέει ΓΕΙΑΑ ΣΑΣ ΚΑΥΛΙΑΡΗΔΕΣ...και ούτε ένας ΜΑ ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ δεν είπε ένα γεια...
Η Αλεξία έκανε μια γκριμάτσα ξενερας και έφυγε σα το σκατο στο στρατό. :2funny:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Συμφωνω οτι καποιοι ξερουν πολλα ομως υπαρχει απειρη ηλιθιοτητα στις μαζες .Οι πανυβλακες που λειτουργουν ετσι λειτουργουν αναλογα και σε πολλες αλλες πτυχες της ζωης τους...π.χ.δεν φορανε μασκα λογω "μαγκιας" η δεν φορανε καποτες λογω "μαγκιας" (φυσικα δεν λενε οτι με καποτα τους πεφτει γιατι ειναι σαπακια ασχετως ηλικιας)η κυκλοφορουν εξω σε ωρες απαγορευσης παλι λογω "μαγκιας"...κακομαθημενα και ανευθυνα τσογλανακια που πρεπει καποιος να τους μαθει καποια πραγματα...αφου οι γονεις τους δεν τους τα εμαθαν θα τους τα μαθω εγω η η Αστυνομια αν τους πετυχει εξω.
Κοιταξε η ρουφιανα κανενα ανθρωπο δεν αξιωνει καθε αλλο θα ελεγα τον μηδενιζει σαν ον της ανθρωποτητας.
Ειμαι καθετος και απαξιωτικος προς τους ρουφιανους , ειναι μια παρα πολυ ασχημη λεξη και αν τη ακουγα για τον εαυτο μου θαχαμε δραματα στο δρομμο.
Ειπαμε εκατο χιλιες φορες ο καθενας εχει τις αποψεις του περι του θεματος κοβιντ.Ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει σε οτι θελει και κανενας δεν θα του πει τι να κανει.Πρεπει να τελειωσει επιτελους αυτη η κουβεντα το λεω ευγενικα φιλικα.
Η ρουφιανια ειναι το χειριστο για καποιον ανθρωπο, το ποιο εξευτελιστικο που θα μπορουσε να κανει πρωτιστος για τον εαυτο του και επειτα για τους υπολοιπους.Το κρατος αυτο θελει να ειμαστε ρουφιανοι και να καρφωνουμε ο ενας τον αλλο,Εδω ειπαμε να μην διχαστουμε σαν κοινωνια και να μην διαπληκτιζομαστε , εμεις φτασαμε και στις ρουφιανιες η ακομα και να το επιδιωκουμε?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.377
Πόντοι
27.261
Επειδή έτυχε να την έχουν πάρει πολλοί φίλοι μου, ούτε ένας, ΜΑ ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ δεν έμεινε ευχαριστημένος, όσο να ναι αυτό κάτι δείχνει, και εγώ μόνο λόγο ομορφιάς την γάμησα και ας ειχα ακουστά ότι το κορίτσι εστιάζει μόνο στο σαλονι..από εμένα έχει φάει Χ.
Θυμάμαι σκηνικό τώρα τον Σεπτέμβρη να είμαστε καμιά 15αρια άτομα στο σαλονι, η τύπισσα να κάνει τα δικά της, χορούς μαλακιες τιναγματα να λέει ΓΕΙΑΑ ΣΑΣ ΚΑΥΛΙΑΡΗΔΕΣ...και ούτε ένας ΜΑ ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ δεν είπε ένα γεια...
Η Αλεξία έκανε μια γκριμάτσα ξενερας και έφυγε σα το σκατο στο στρατό. :2funny:
αυτο δεν ειναι τιποτα.
πριν το κλεισιμο εχω παει μαζι με 2 φιλους στην αλλαγη βαρδιας της.
τη βλεπω και λεω στους αλλους
παιδια μπαινω. με ξερει, τη ξερω ολα οκ.
αυτα τα λογια βαδιζοντας προς το δωματιο ευθεια στο 27 σκαλακια.
οι φιλοι καθησαν σαλονι και σε 5-10 λεπτα τους πεταξε εξω :tooth:
χαχαχαχαχαχαχαχαχα τα ακουσα απο μεσα και ειχα κλασει στο γελιο.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Αν σου εξιστορησω την τελευταια μου γνωριμια με κοπελα θα κλαις απο τα γελια αλλα δεν ειναι ο χωρος για να την πω.Ενα μονο θα πω.Η γκομενα πρωτο ραντεβου ηθελε να με παει και με πηγε για φαγητο.Τι φαγητο ομως? Τυπου καντινα στο περιστερι ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ .
λαχείο σου τυχε φιλαράκι και δεν το κατάλαβες.
πιτσιρικάς και μένα θα με χάλαγε
τώρα όμως μπάρμπας με δυό γάμους, σου λέω θα την παντρευόμουνα

αγγελος(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Χθες το βράδυ φίλοι μου ξεκίνησα περπατώντας από Ευελπίδων μέχρι που άρχισα να φτάνω στην αγαπημένη μου οδό φυλής δεν περίμενα να δω κάτι ανοιχτό όμως αυτό που αντίκρισα ήταν απίστευτο κάποια σπιτάκια ήταν ανοιχτα μπαίνω μέσα στον πρώτο οίκο και ξεπροβάλλουν κάτι μουναρες έπαθα σοκ συνέχισα την μπουρδελοτσαρκα σε όσα σπιτάκια ήταν ανοιχτα και από παντού βγαίνανε καυλες έτοιμες για όλα ρωτάω μία τσατσά τι έγινε ανοίξανε κανονικά?και μου λέει ότι έχουν ανοίξει κάποια σπιτάκια και το κάθε ένα από αυτά θα έχει 2 με 3 κορασίδες να εξυπηρετήσουν τους πελάτες Γιατί δεν πάει άλλο.τελικά στον πέμπτο οίκο βρήκα 3 αξιόλογες δεσποινίδες Στα γούστα μου και κάνω μια τρελή παρτουζα !!! Απο τρύπα σε τρύπα έδινα πόνο για καμία ώρα περίπου χωρίς να μας ενοχλήσει κάνεις αφού Της ραντισα άρχισα να ντύνομαι Αυτό ήτανε μόλις έβγαινα από το μπουρδελο χτύπησε το ξυπνητήρι μου.Αχ Και γάμο τα όνειρα μύστες μου.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μαίρη από Φ.71α πριν γίνει Φολα
FB_IMG_1617041975491.jpg

Μαίρη αφού έγινε ΦΟΛΑΡΑ ΟΛΚΗΣ

FB_IMG_1617041986093.jpg

Παπαφυλής @papaphilips άνοιξες ωραίο challenge ρε μπαγάσα :2funny:
Πωπω ρε συ τι μπαζαρα ειναι αυτη.Οντος πριν γινει ετσι την ειχα παρει κανα δυο φορες και δε θυμαμαι και τα καλυτερα μαζι της.Πολυ μιγιαγκιχτη ητανε.Δουλευε στην αρχη φυλης των μπουρδελων

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Κοιταξε η ρουφιανα κανενα ανθρωπο δεν αξιωνει καθε αλλο θα ελεγα τον μηδενιζει σαν ον της ανθρωποτητας.
Ειμαι καθετος και απαξιωτικος προς τους ρουφιανους , ειναι μια παρα πολυ ασχημη λεξη και αν τη ακουγα για τον εαυτο μου θαχαμε δραματα στο δρομμο.
Ειπαμε εκατο χιλιες φορες ο καθενας εχει τις αποψεις του περι του θεματος κοβιντ.Ο καθενας ειναι ελευθερος να πιστευει σε οτι θελει και κανενας δεν θα του πει τι να κανει.Πρεπει να τελειωσει επιτελους αυτη η κουβεντα το λεω ευγενικα φιλικα.
Η ρουφιανια ειναι το χειριστο για καποιον ανθρωπο, το ποιο εξευτελιστικο που θα μπορουσε να κανει πρωτιστος για τον εαυτο του και επειτα για τους υπολοιπους.Το κρατος αυτο θελει να ειμαστε ρουφιανοι και να καρφωνουμε ο ενας τον αλλο,Εδω ειπαμε να μην διχαστουμε σαν κοινωνια και να μην διαπληκτιζομαστε , εμεις φτασαμε και στις ρουφιανιες η ακομα και να το επιδιωκουμε?
Κατακριτεα η ρουφιανια αυτο εννοειται!Κατακριτεα και η τζαμπα μαγκια απο βλακεντιους που κανουν διαφορες"μαγκιες" σαν αυτες που προαναφερα...και μετα αν παθουν κατι θα τρεχουν γιατι η "μαγκια " θα κοπει...τοσο απλα!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.377
Πόντοι
27.261
Μαίρη από Φ.71α πριν γίνει Φολα
FB_IMG_1617041975491.jpg

Μαίρη αφού έγινε ΦΟΛΑΡΑ ΟΛΚΗΣ

FB_IMG_1617041986093.jpg

Παπαφυλής @papaphilips άνοιξες ωραίο challenge ρε μπαγάσα :2funny:
ποιητη αυτη ηταν... ειναι... και θα ειναι φολα ολκης.
εδω δε μπορω να σου πω τιποτα απολυτως.
δε γραφτηκε τυχαιως εξω απο τον οικο με μεγαλα μαυρα γραμματα το

Φ Ο Λ Α

:tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.377
Πόντοι
27.261
Πωπω ρε συ τι μπαζαρα ειναι αυτη.Οντος πριν γινει ετσι την ειχα παρει κανα δυο φορες και δε θυμαμαι και τα καλυτερα μαζι της.Πολυ μιγιαγκιχτη ητανε.Δουλευε στην αρχη φυλης των μπουρδελων
μπαζο οχι, αν και εχει γινει χοντροπατατα τωρα.
αυτη ομως αν ειχε εστω λιγο μυαλο και λιγη καλη θεληση, θα ειχε μαζεψει ΟΛΟ το χαρτι τοσα χρονια.
μη σου πω θα ειχε και δικο της μπουρδελο ανετοτατα.
βλημα και ξενερωτη.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Κατακριτεα η ρουφιανια αυτο εννοειται!Κατακριτεα και η τζαμπα μαγκια απο βλακεντιους που κανουν διαφορες"μαγκιες" σαν αυτες που προαναφερα...και μετα αν παθουν κατι θα τρεχουν γιατι η "μαγκια " θα κοπει...τοσο απλα!
Ναι ρε φιλε ενταξει αλλα εσυ εχεις παει στο αλλο ακρο.
Στο κατω κατω της γραφης τι μας νοιαζει εμας τι κανει ο καθενας?Γονεις του ειμαστε?Ο δημιουργος εδωσε μυαλο σε ολους μας διχως εξαιρεσης εε ας το χρησιμοποιηση ο καθενας κατα πως του πρεπει.Οπως θελει δηλαδη.Ποιος ειμαι εγω πουθ πρεπει να τον κατακρινω αν γαμαει ακαποτα ?Προβλημα του ειτε με ιο ειτε χωρις ιο.Μην γυριζεις παντα την κουβεντα γυρω απο τον κοβιντ.Το εχουμε εμπαιδωσει ενταξει οσο μπορουμε προστατευομαστε στο υποσχομαι αυτο κανουμε σχεδον ολοι.Ασε να γαμησουμε καμια ποτανα μπας και ξελαμπηκαρουμε λιγακη.Αντρες ειμαστε ειναι και αυτος ενας ρολος που εχουμε.Μη τα μηδενιζουμε ολα για ενα ιο πουθ μπορουμε με καταληλες προφυλαξεις να αμυνθουμε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom