pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
και φωκααις 24 οροφος και φυλλης 74
ελληνιδα μιλφ
γνωστη
ελληνιδα μιλφ
γνωστη
Ναί όντως πολύ καλό το μωρό , αλλά δυστυχώς πολλές φορές μέσα στο δωμάτιο ήτανε τέρμα παιδική χαρά. Θυμάμαι μια φορά στο μπουρδέλο που λες με τις πέτρινες σκάλες, μου είχε πάρει το παντέλονι και την κυνήγαγα να μου το δώσει πίσω. Βγήκε έξω από το δωμάτιο και μου το πέταξε κάτω στον διάδρομο. Αναγκάστηκα να βγω γυμνός και με τον πούτσο φόρα παρτίδα για να το πάρω πίσω, ευτυχώς δεν είχε καθόλου κόσμο στο σαλόνι.Ναι ρε φιλε σωστος ναι η χριστινα ητανε.Μιλαμε αυτο το μωρο ανετα city toyr
μερικες δεν τις ακουω καν και μιλαω ντιρεκτ με την κοπελα.
1-2 φορες εχω φωναξει σε τσατσαδες και εχουν κατσει σουζα.Εσβησα ολα οσα εγραψες και κρατησα αυτο.
Συμφωνω κι επαυξανω.
Μαλιστα, το κανω εσκεμμενα να μιλαω ντιρεκτ με την πουτανα.
Δειχνω εντονα την αδιαφορια μου στο τσατσιλικι με εκνευριστικα λεπτη ειρωνεια.
Η ξινη Αλεξια ειναι που δουλευε Μεταξουργειο Κολωνου.Ποια είναι αυτή; Στο Φώκαιας και Αχαρνών ήταν;
Μήπως τον ξέχασε σε κανένα κωλάντερο στραποναριζόμενου?Ειχα εξεπλαγην θυμαμαι με δαυτη που ειχε χασει ενα δονητη γιατι απο οτι μου ειπε στραποναρει τους μυστες και τα ειχα αναφερει εδω μεσα.Δεν ηξερα τι παιζοτανε και μου ειχε φανει πολυ παραξενο για καποιον να παει δελο για να γαμηθει και οχι να γαμησει
Σωστη επισημανση. Η Μαιρη δεν μπορει να χαρακτηριστει μπαζο.Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες και κάθε άποψη είναι σεβαστή, αλλά με συγχωρείτε κιόλας, η Μαίρη ανεξαρτήτως το πόσο αρέσει ή όχι στον καθένα την λέτε ΜΠΑΖΟ? Ρε άτομα αλήθεια πόσο όμορφάντρες είστε, με τι γυναίκες είστε παντρεμένοι, τι γκόμενες έχετε βγάλει στη ζωή σας? ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ?
Η Κελυ από Αγίου Πέτρου 7, Φωκαιας 25β, 24,7 υπόγειο ευθεία, Φυλής 74 δεξιά, Εξηκιου 18 κλπΚαι ας πάμε λίγο σε ένα σκετσάκι των ΑΜ.ΑΝ
...ποιος την θυμάται αυτήν;;; έχει εμφανιστεί στο φωκαιας 25 άπειρες φορές...μου θυμίζει την διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μου και πεθαίνω στα γέλια
Αυτη εχει γινει θηριο ρε μαγκες.monika
πριν καταβροχθησει οτι υπηρχε στο ψυγειο μαζι με το ψυγειο.
Στενοση κόλπου έχει τύπε , μάλλον πουτσαρας είσαι παντός μπράβο σου που δεν την έχεις κάνει ψώνιο εύγε !!Για την Εβελίνα λες μύστη, κρατιέται καλά το κορίτσι εμφανισιακά...
Δυστυχώς όμως ένα πρόβλημα γυναικολογικό την έκανε να με αρνηθεί ως πελάτη της..
Μου είπε ευγενικά η τσατσά της "δεν μπορει να σε δεχτει πια σαν πελάτη επειδή είσαι έντονος στο σεξ είσαι ορμητικός, η κοπέλα δεν έχει πια τόσες αντοχές"
Το σεβάστηκα εννοείται...Δεν ξαναπάω στην Εβελίνα αλλά πάντα θα έχει την εκτίμηση μου.
Πότε δουλεύε και ωρες ,έχω χάσει βορδελοεπεισόδια. Είχα πενταετή αποχή.Η ξινη Αλεξια ειναι που δουλευε Μεταξουργειο Κολωνου.
(ολες γνωστες οσες βαζετε αλλα και τι αλλο να κανουμε με κλειστα ολα; )
Για μενα κλασσικη ξεπετα. Το οτι ειναι ωραια και κορμαρα το ξερω.
Ειμαι πολυ δικαιος.
Επισης, οι περηφανες πουτανες οφειλουν να πειθουν καταρχην οτι δουλευουν ανετα.
Ακομα δεν το απεκτησε αυτο...αρα ερασιτεχνιδα κι οχι επαγγελματιας!
Όχι ρε τύπε η λαϊκές πουτανες είναι η καλύτερες, φυσικά όχι και σαν κάτι σκύλες στο Μπουρνάζι ...λαϊκές αλλά με χαμηλό προφίλ !!Όχι μ' αρέσει η χαι κλας πουτανα, αλλά δεν έχω τα φράγκα.
ΟΤΑΝ δούλευε μια χαρά κορμάρα ήταν, απλά ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ έπιπλο και έτσι ήταν πεταμένο 20άριΣωστη επισημανση. Η Μαιρη δεν μπορει να χαρακτηριστει μπαζο.
Μεχρι φολα ναι. Ειναι δηλαδη!
Το "μπαζο" αφορα σαπια εμφανιση. Αυτη ειναι πολυ ωραια!
Το "φολα" αφορα τα ενδοτερα. Εκει δεν μπορει. Δεν το εχει, τι να κανουμε;
Και βεβαια, αν καποιος περναει καλα με καποια, η γνωμη του ειναι σεβαστη.
Σημασια εχει να περναμε πολλοι η ολοι (λεμε τωρα).
Πότε δουλεύε και ωρες ,έχω χάσει βορδελοεπεισόδια. Είχα πενταετή αποχή.
Στο καλο και να (μην) μας γραφει!ΟΤΑΝ δούλευε μια χαρά κορμάρα ήταν, απλά ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ έπιπλο και έτσι ήταν πεταμένο 20άρι
τον είχε πάει βόλτα ο μέγας κουμανταδορος....ο κυρ εισαγγελέας...Στο Κολωνου 11 ισογειο σε βαρδιες αναλογα τις αναγκες και με απλο προγραμμα.
Την ειχε παρει ο μεγιστος Γιορκι που επαιρνε πορνοσταρ σε ποσα χρηματων που ζαλιζουν.
Τωρα...
πως καταδεχτηκε ο Γιορκαρος να παει εκει κατω, μονο ο ιδιος το ξερει!
(οχι οτι ειναι κακο που πηγε αλλα λεμε)
Ποια πηγε και σχολιασε κι αυτος ο Τονυ εεε μυστη μου;;;Στενοση κόλπου έχει τύπε , μάλλον πουτσαρας είσαι παντός μπράβο σου που δεν την έχεις κάνει ψώνιο εύγε !!
Μου το ειχε επιβεβαιωσει οτι πηγαν.τον είχε πάει βόλτα ο μέγας κουμανταδορος....ο κυρ εισαγγελέας...
Πραγματι, η τυπισσα δεν κανει για κατι η και τιποτα της προκοπης.
Εγω την ειχα γαμησει προ ετων και μειναμε γνωστοι (ουτε καν φιλοι)
λογω του οτι ετσι που φερεται, της ριχνεις κατευθειαν γειωση.
Κι ομως κραταει οποιον θελει οσο θελει και τρεχουν απο πισω της, μαγκα μου.
Πως γκενεν ατο;
Γαμιεται σα σκυλί η τύπισσα φίλε μου και τα κάνει όλα και πολύ καλά , έχει αποκτήσει και εμπειρία τόσα χρόνια. Εν ολίγοις τον παίρνει κορμό και τον βγάζει ροκανιδι !!!Πραγματι, η τυπισσα δεν κανει για κατι η και τιποτα της προκοπης.
Εγω την ειχα γαμησει προ ετων και μειναμε γνωστοι (ουτε καν φιλοι)
λογω του οτι ετσι που φερεται, της ριχνεις κατευθειαν γειωση.
Κι ομως κραταει οποιον θελει οσο θελει και τρεχουν απο πισω της, μαγκα μου.
Πως γκενεν ατο;