αγγελος(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
A klasse παιζει πουθενα η ειναι ολες για περιεργα γουστα
Πολυ σκληρο καρυδι με φοβερες δυνατοτητες αν και χανει στο προσωπο.Κατάθεση το πρωί σε Αλέξανδρα μιλφ από 7..ξέρετε..κ 3.. όροφος μάλλον καινούριο κ όλας..ναταλυ από Φώκαιας με κοντό μαλλί δυνατό γαμησι
Βορδελιαρη σε ειχα ποιο πανω απο τις σαβουριτσες του μεταξουργειου.Από μεσημεριανή καταδρομική εμετική επιχειρηση με κωδική ονομασία 'γάμα και φεύγα'.
Πήγα στο γωνιακό ΚΟ και ΜΑ.
Βιολέτα ,πιτσιρικά,ασπρουλιάρα ψιλή ξανθιά, ωραίο κορμί,1.5 βυζί,συμπαθητικό πρόσωπο .Φωτεινή εξαίρεση μεταξύ κονδόχονδρων γιουβαρλακίων και μεσόκοπων μιλφογκιλφών στην κατουρλοπεριοχή.
Εδώ σταματάνε τα θετικά.
Βαριόταν που ζούσε, μετά βίας περπάταγε, καμπουριάζοντας,
και μάλιστα άρχισε να φτιάχνει κοιλίτσα με προοπτικές μπάκας αν συνεχίσει.
Βάζει καπέλο αμέσως σε πεσμένο πουλί και αρχίζει το κλαρίνο. Τη χάιδεψα κάμποσο στην πλάτη ,στο λαιμό,πάω να της πιάσω λίγο το βυζί και αμέσως γυρνάει για τον αγώνα. Την έσπρωξα καμποσο στα 4 και ήρθε το τέλος.
Δεν βαριέσαι για δεκάρικο καλά ήταν. Έφυγα με την συνείδηση ήρεμη ,χωρίς ψυχολογικά προβλήματα από κανένα χονδροειδές βάζο η μεσοκοπο θρίλερ.
Σε ρόλο τσα2 μια μικρή κονδόχονδρη μονοκόμματη βυζού.
Πέρασα και από το Ι19Α να τσεκαρω μια πληροφορία. Πιο πέρα ήταν κάτι σκούροι λεχρίτες. Ρωτάω εδώ; Δεν ξέρω λέει και έφυγα.
Λόγω της γενικής κατάστασης εμφανισιακά καλή ήταν. Δεν λέω μουναρα για δεκάρικο καλή ήταν.Βορδελιαρη σε ειχα ποιο πανω απο τις σαβουριτσες του μεταξουργειου.
Τωρα θα με κανεις να ξαναπαω για καταδρομικη και θα χαλαστω με αυτα που θα δωΛόγω της γενικής κατάστασης εμφανισιακά καλή ήταν. Δεν λέω μουναρα για δεκάρικο καλή ήταν.
Άσε που είπα να γίνω λίγο σπάγγος.
Πήγαινε σ' αυτό που πήγα και πες άποψηΤωρα θα με κανεις να ξαναπαω για καταδρομικη και θα χαλαστω με αυτα που θα δω
Μέτρια εμφάνιση αλλά έχει ένα γλυψιμο η ρουφιανα ερεθίζει..για Αναστασία πήγα γτ διάβασα πολλά καλά αλλά είχε ρεπό μεθαύριο γυρναειΠολυ σκληρο καρυδι με φοβερες δυνατοτητες αν και χανει στο προσωπο.
Δεν ξεχνιεται το ζεστο στοματακι της μουναρας Εβελινας........Πολυ καλο παιδι και πολυ ομορφη!Αν τυχον ειχε γυναικολογικο η Εβελινα, ας ειναι καλα η κοπελα.
Μου ηρθε τωρα στο μυαλο η Ελενιτσα η Πολωνεζα απο Φυλης 86 Β
που αυτη ειχε πορωση με τα μεγαλα παλαμαρια κι επαθε ζημια.
Τουλαχιστον ετσι ειχε ειπωθει.
Απο την αλλη, εκεινη την εποχη, εκαναν απιστευτα νουμερα ραντεβου.
Ακουγες 40, 50, 60 καθημερινα. Πιο κατω δεν πηγαιναν.
Απορω πως αντεχαν...
διαβαζω το ρεπορταζ σου και μου ερχετε να κλαψω απο νοσταλγια!!τώρα live
καλησπέρα βόλτα μαζί με το συναγωνιστή και φίλο tnt, μόλις βγήκα από το δωμάτιο όπου τιμήθηκε η Ελένη στο ΜΑ28
ΜΑ28α αριστερά Βίκυ ξανθια μιλφ με κοντό αγοροστικο μαλλί χοντρουλα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ελένη μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
ΜΑ 28 κουρτίνα Σοφία ξανθιά παχουλη μιλφ με κοντό μαλλί 2.5αρι βυζι κ Αλέξανδρα καστανή μιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν παρτουζα.
Ι 43 Ιωάννα ξανθιά ψηλή σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι με πρωκτικο, Μιρελα καστανή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι Μάγκι κοντή με κανονικό σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα Μαρίνα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα και Μάγια μελαχρινή κοντή μαυριδερή με 1.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ι46β Ρωξανα ξανθιά παχουλη μιλφ με 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Όλγα λεπτή με καστανό σκούρο μαλλί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ι44 νέο ξανθιά χοντρή κατσαρομαλλα με 2.5αρι βυζι και Αλινα καστανή πολύ κοντή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ι 39(6) Χριστίνα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , Άντζελα καστανή σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι απλό πρόγραμμα και Μελίνα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ι39(2) Κορινα μελαχρινή λεπτή 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Ζετα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα, φουλ πρόγραμμα.
Ι 39(4) Άννα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο. Μμπελα μελαχρινή χοντρουλα 3αρι απλό.
Ι37 Ναταλιτσα καστανή κοντή λεπτή μικρό, απλό κ Άννα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.
Ι 36 Άντριανα ξανθοκαστανη χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 3αρι βυζι απλό πρόγραμμα και Αλέξανδρα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και διάφορα τατουάζ πάνω από το στήθος και τεράστιο στη δεξιά ωμοπλάτη.
Ι 32 ισόγειο δεξιά Μπιανκα καστανή λεπτή με γυαλάκια μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και Λορι μελαχρινή νταρντανα με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.
Ι 32 ισόγειο ευθεία Ελένη μελαχρινή κοντή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα
Ι 32 όροφος αριστερά Αναμπελ ξανθιά κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.
Ι 32 όροφος δεξιά Μελισα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Αντριανα μελαχρινή πολύ χοντρή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Ι 31α δεξιά Γιασμιν μελαχρινή μαυρηδερη με ωραίο λεπτό κορμάκι και 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα
Ι27α Τζοανα η ξανθιά χοντρή γυρολόγος με τα τατουάζ με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο και Ελένη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, με πρωκτικο.
Λ 28 ισόγειο Αλέξανδρα/Μαρία μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο σε μακρυά αλογοουρά με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ι 20β Γιάννα καστανοξανθη λεπτή με 1.5αρι βυζι, και Γαβριελα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Ι19β Ναόμι μαυρλουλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι απλό πρόγραμμα και Ρόζα μελαχρινή ψηλή με ψιλοκανονικο σώμα ωραίο κωλο 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ι10 ισόγειο Τζένη μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, Σοφία μελαχρινή χοντρή με μακρύ ίσιο μαλλί 2.5αρι συν βυζι και Παολα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 2αρι βυζι, όλες σε απλό πρόγραμμα.
Ι 2β Τζένη ξανθοκαστανη νταρντανα μιλφ με 2.5αρι βυζι και Λάουρα ξανθιά χοντρούλα μιλφογκιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Για όσους ψάχνουν τη Τατιάνα είναι Ουκρανία προσπάθησε να έρθει έκανε προσπάθεια να έρθει τη γύρισαν πίσω κ τώρα βγάζει νέο διαβατήριο για να έρθει με τη πρώτη ευκαιρία.
Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι στητο βυζι απλό πρόγραμμα.
καλό μεσημέρι
Αν αυτή είχε λίγη όρεξη ,στεκόταν όρθια,δεν καμπιουριαζε και έκοβε το πιτόγυρο λόγω αραλικίου ήταν καλή περίπτωση εμφανισιακά, για δεκάρικο πάντα.Σημερα αισθανομαι καλυτερα στην υγεια μου αν και οχι τελείως καλα διοτι εχω πονους στο λαιμο.Εν τω μεταξυ πέρνω τρεις αντιβιωσεις ανα 8 ωρες και εδω και τεσσερις περιπου μερες το πουλι μου δεν ακουει τιποτα.
Παντος εγω για να ειμαι σιγουρος εχω κλεισει ραντεβουδακι σε γνωστο στουντιακη με bella.Για την Πεμπτη.Αν δω οτι το πουλι μου συνεχιζει την απεργια θα το ακυρωσω.Τωρα για Μεταξουπολη θα επισκευτω το σαββατο και δω ιδιως σομασι και την δικια σου
Καλα ρε συ με κοροιδευεις τωρα?Αφου ειναι ετσι οπως τα λες τι να παω να δω?Αν αυτή είχε λίγη όρεξη ,στεκόταν όρθια,δεν καμπιουριαζε και έκοβε το πιτόγυρο λόγω αραλικίου ήταν καλή περίπτωση εμφανισιακά, για δεκάρικο πάντα.
Πήγαινε δες μόνος σου ,λέω. Σε σχέσεις με όλες τις άλλες συρταριέρες και προγιαγές καλή είναι.Καλα ρε συ με κοροιδευεις τωρα?Αφου ειναι ετσι οπως τα λες τι να παω να δω?
Γκαμωτο σου εχεις γελιο ρε παιδι μου. Καμπουριαζε , ειχε κοιλιτσα, το παει για μπακα μπιροκοιλια,μηπως ειχε και ενα ματι? γυαλινο? κανα ξυλινο ποδι?