Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 171 άτομα (14 μέλη και 157 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μυστη μου Απάντησα μόνο για να λύσω την απορία στον συναγωνηστη τόνυ !! συναγωνιστή Ισινα το πρόβλημα της Εβελινας, είχε κάνει και χειρουργείο κιολας, είχε πάθει σοβαρή ζημιά...
Συναγωνιστή Ισινα ήξερα το πρόβλημα της Εβελινας μου το εξήγησε και η ίδια, έκανε και χειρουργείο κιολας για το πρόβλημα, έπαθε ζημιά μεγάλη.
Να 'ναι καλά το κορίτσι, πάντα περνούσα καλά μαζί της...

Eveline lov u babe

DarkMatter94

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
179
Πόντοι
1
Γαμιεται σα σκυλί η τύπισσα φίλε μου και τα κάνει όλα και πολύ καλά , έχει αποκτήσει και εμπειρία τόσα χρόνια. Εν ολίγοις τον παίρνει κορμό και τον βγάζει ροκανιδι !!!
Κορυφαία ατάκα! :rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μυστη μου Απάντησα μόνο για να λύσω την απορία στον συναγωνηστη τόνυ !!

Ναι, οκ, παμε παρακατω.

Eισαι παικταρας και πιστευω οτι παιζοντας ρολους, θα περνας ακομα καλυτερα.

Μην περιοριζεσαι.

:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Συναγωνιστή Ισινα ήξερα το πρόβλημα της Εβελινας μου το εξήγησε και η ίδια, έκανε και χειρουργείο κιολας για το πρόβλημα, έπαθε ζημιά μεγάλη.
Να 'ναι καλά το κορίτσι, πάντα περνούσα καλά μαζί της...

Eveline lov u babe

Αν τυχον ειχε γυναικολογικο η Εβελινα, ας ειναι καλα η κοπελα.

Μου ηρθε τωρα στο μυαλο η Ελενιτσα η Πολωνεζα απο Φυλης 86 Β

που αυτη ειχε πορωση με τα μεγαλα παλαμαρια κι επαθε ζημια.

Τουλαχιστον ετσι ειχε ειπωθει.

Απο την αλλη, εκεινη την εποχη, εκαναν απιστευτα νουμερα ραντεβου.

Ακουγες 40, 50, 60 καθημερινα. Πιο κατω δεν πηγαιναν.

Απορω πως αντεχαν...

:dunno:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Γαμιεται σα σκυλί η τύπισσα φίλε μου και τα κάνει όλα και πολύ καλά , έχει αποκτήσει και εμπειρία τόσα χρόνια. Εν ολίγοις τον παίρνει κορμό και τον βγάζει ροκανιδι !!!
Το ξερω απο πρωτο χερι κι εκανα πιο πισω

επεξηγηματικο ποστ για το στυλ της. :2funny:

Δεν αντεχεται με τιποτα. Απορω πως σερνει οσους βρισκει.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αν τυχον ειχε γυναικολογικο η Εβελινα, ας ειναι καλα η κοπελα.

Μου ηρθε τωρα στο μυαλο η Ελενιτσα η Πολωνεζα απο Φυλης 86 Β

που αυτη ειχε πορωση με τα μεγαλα παλαμαρια κι επαθε ζημια.

Τουλαχιστον ετσι ειχε ειπωθει.

Απο την αλλη, εκεινη την εποχη, εκαναν απιστευτα νουμερα ραντεβου.

Ακουγες 40, 50, 60 καθημερινα. Πιο κατω δεν πηγαιναν.

Απορω πως αντεχαν...

:dunno:
Δεν είναι όλα τα μουνια για την ίδια δουλειά, δεν είναι όλες οι πουτσες για τις ίδιες τρύπες...
Ας γαμησουμε όσες περισσότερες :rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν είναι όλα τα μουνια για την ίδια δουλειά, δεν είναι όλες οι πουτσες για τις ίδιες τρύπες...
Ας γαμησουμε όσες περισσότερες :rockon:
Θελουμε δεν θελουμε, η μονη διασκεδαση αυτη ειναι τωρα.

Γενικο γαμησι.

Ever Given

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους !
είμαι νέος εδώ αλλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρει τρόπος να βρώ την Άννα από Φ 59

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ναι, οκ, παμε παρακατω.

Eισαι παικταρας και πιστευω οτι παιζοντας ρολους, θα περνας ακομα καλυτερα.

Μην περιοριζεσαι.

Πάμε παρακάτω μυστη μου , η ζωή γενικά ένας ρόλος είναι ..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μαγκες Στέλλα αλβανιδα απο φυλής ξερεται Που μπορώ να την βρώ??
Δεν ξέρω που βοσκή... αλλά ρε τύπε η χειρότερη εβερ !!!! Εκτός ότι η γυναίκα έχει άνοια ... ότι λέει και ότι κινήσεις κάνει είναι τέλειος ψεύτικες βασικά έχει πει στο άλλο επιπεδο τα κάνει τέλειος μηχανικά ευγενική μεν αλλά με ψύχωση η γυναίκα πλέον ..!!

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
κανενα μπουρδελακι τωρα ειναι ανοικτο να ξεφορτωσουμε αλλα με καλο κορμι οχι καμια πατσαβουρα

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
Ενημέρωση για πρωινή Κυριακάτικη κατάθεση στο χιλιοχεσμένο :shit: Εμετουργείο:

Είσοδος και απευθείας κατάθεση μόνο σε έναν οίκο, το ισόγειο Αννιτόσπιτο.
Εκεί πέτυχα την Αλεξάνδρα από τα Μοντελάδικα (νυν Μαρία) την οποία την
γάμαγε γνωστός μύστης σε ωριαία προγράμματα. Φυσικά και δεν είχα περάσει
ποτέ μαζί της γιατί δεν πληρώνω 20 ευρώ για απλό πρόγραμμα. Η κοπέλα
πραγματικά εργάζεται στο επίπεδό της (δηλαδή το 10ρικο) γιατί κάνει απλό
πρόγραμμα χωρίς ιδιαίτερα προκαταρκτικά, με κρέμα στο μουνί και με αποφυγή
φιλιών. Για ξεφόρτωμα καλή είναι αν και την άκουσε λίγο στο πισοκολλητό
σφυροκόπημα με θέα το κωλαράκι της... :zfuck:
Μια κατάθεση, λοιπόν, απλά για το παλμαρέ που θα ξεχαστεί σύντομα... :coffee:
Καυλημέρα... :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ειπατε η ορορα ζηταει 150????

την εχω πετυχει στο κατω περιπτερο της πλ βικτωριας , ημουνα με τη δικια μου την βλεπω με κοιταει και της κλεινω το ματι χαμογελαει

ειχα κανει καλα γαμησια με δαυτην αλλα στις πιο αρχες της μετα εμπαινε ελεγε μωρο μωρο και κατι αγαπουλιστικα εβαζε και κρεμα και ειχε φολεψει

ολοκλητο σπιτι στο βουκουρεστι αγορασε το ζυμαρακι

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλημερα σε ολο το φορουμ.
Ειμαι δωματιο Μεταξουργειο μετα απο μεγαλη βολτα με μυστη Ν.Σμυρνη.
Καπου εχει μπει κι ο γιγαντας. Οπως καταλαβατε σε λιγο ακολουθει θηριωδης ενημερωση...

:rockon:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ελπιζω να μη βρειτε καμια ξεχασμενη κουραδα πανω στα σεντονια:shit::grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232
τώρα live
καλησπέρα βόλτα μαζί με το συναγωνιστή και φίλο tnt, μόλις βγήκα από το δωμάτιο όπου τιμήθηκε η Ελένη στο ΜΑ28

ΜΑ28α αριστερά Βίκυ ξανθια μιλφ με κοντό αγοροστικο μαλλί χοντρουλα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ελένη μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

ΜΑ 28 κουρτίνα Σοφία ξανθιά παχουλη μιλφ με κοντό μαλλί 2.5αρι βυζι κ Αλέξανδρα καστανή μιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν παρτουζα.

Ι 43 Ιωάννα ξανθιά ψηλή σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι με πρωκτικο, Μιρελα καστανή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι Μάγκι κοντή με κανονικό σώμα μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα Μαρίνα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα και Μάγια μελαχρινή κοντή μαυριδερή με 1.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ι46β Ρωξανα ξανθιά παχουλη μιλφ με 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Όλγα λεπτή με καστανό σκούρο μαλλί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι44 νέο ξανθιά χοντρή κατσαρομαλλα με 2.5αρι βυζι και Αλινα καστανή πολύ κοντή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι 39(6) Χριστίνα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , Άντζελα καστανή σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι απλό πρόγραμμα και Μελίνα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι39(2) Κορινα μελαχρινή λεπτή 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Ζετα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα, φουλ πρόγραμμα.

Ι 39(4) Άννα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο. Μμπελα μελαχρινή χοντρουλα 3αρι απλό.

Ι37 Ναταλιτσα καστανή κοντή λεπτή μικρό, απλό κ Άννα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.

Ι 36 Άντριανα ξανθοκαστανη χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 3αρι βυζι απλό πρόγραμμα και Αλέξανδρα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και διάφορα τατουάζ πάνω από το στήθος και τεράστιο στη δεξιά ωμοπλάτη.

Ι 32 ισόγειο δεξιά Μπιανκα καστανή λεπτή με γυαλάκια μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και Λορι μελαχρινή νταρντανα με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

Ι 32 ισόγειο ευθεία Ελένη μελαχρινή κοντή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Ι 32 όροφος αριστερά Αναμπελ ξανθιά κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.

Ι 32 όροφος δεξιά Μελισα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Αντριανα μελαχρινή πολύ χοντρή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ι 31α δεξιά Γιασμιν μελαχρινή μαυρηδερη με ωραίο λεπτό κορμάκι και 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Ι27α Τζοανα η ξανθιά χοντρή γυρολόγος με τα τατουάζ με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο και Ελένη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Λ 28 ισόγειο Αλέξανδρα/Μαρία μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο σε μακρυά αλογοουρά με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι 20β Γιάννα καστανοξανθη λεπτή με 1.5αρι βυζι, και Γαβριελα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι19β Ναόμι μαυρλουλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι απλό πρόγραμμα και Ρόζα μελαχρινή ψηλή με ψιλοκανονικο σώμα ωραίο κωλο 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι10 ισόγειο Τζένη μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, Σοφία μελαχρινή χοντρή με μακρύ ίσιο μαλλί 2.5αρι συν βυζι και Παολα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 2αρι βυζι, όλες σε απλό πρόγραμμα.

Ι 2β Τζένη ξανθοκαστανη νταρντανα μιλφ με 2.5αρι βυζι και Λάουρα ξανθιά χοντρούλα μιλφογκιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Για όσους ψάχνουν τη Τατιάνα είναι Ουκρανία προσπάθησε να έρθει έκανε προσπάθεια να έρθει τη γύρισαν πίσω κ τώρα βγάζει νέο διαβατήριο για να έρθει με τη πρώτη ευκαιρία.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι στητο βυζι απλό πρόγραμμα.

καλό μεσημέρι

Τελευταία τροποποίηση:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Καμια της προκοπης ειχε? με ωραιο σωμα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom