Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 140 άτομα (10 μέλη και 130 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η Χριστινα δεν πουλησε ποτε ερωτα, επεφταν ολοι σαν κοτοπουλα απο μονοι τους.
Εκει να δεις τι γινοταν, οταν σταματησε νομιζες οτι γεννηθηκε ο Χριστος στην φατνη :2funny:
και κατεφθαναν τα δωρα. Την παρακαλουσαν. Τελικα ισχυει οτι εγινε κομμωτρια;

(αυτο που σου μαυρισα να κοιταξεις πως το εκφερεις μηπως εισαι στον προθαλαμο)

:rockon:
Πού δούλευε αυτή και πότε;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πού είναι ο Κλάιν να τσεκαρει νέα κολομβιανή στη Βριλησσού εάν δουλεύει στα αλήθεια;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ζώα εν δράση στο Σκλαβενίτη. Σάββατο σήμερα,100 μέτρα ουρά. :jerking:

IMG_20210327_120136.jpg

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πού δούλευε αυτή και πότε;

Εχει καποια χρονια που σταματησε. Φυλης 65 ισογειο-οροφο, 69 οροφο, 66 δελτα, 67 κτλ.
Το "Καζακστανη" το πηρε προικα λογω των εντονων ζυγωματικων προσωπου.
Παρα πολυ καλη. Ηρεμη δυναμη και σωστη στο ματς.
Ευλυγιστη με πλαστικοποιημενη θωρακιση στο βυζι (στην πορεια) κι ωραιο κωλο.
Απλο προγραμμα, 69 και κανα γλωσσοφιλο το πολυ.
Αυτα εχω να γραψω.

Τελευταία τροποποίηση:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Ζητα 3.300 ευρω για 24 ωρες ενω αλλες 4.000 ευρω.

Ασχημο πραγμα να εισαι δευτερατζα.

Γινονται τετοια ραντεβου; τι λεει η εμπειρια σου;

:rolleyes:
χαχα, όχι δεν γίνονται, από τις συγκεκριμένες τουλάχιστον, αλλά τα γράφουν ώστε όταν πληρώνεις 150 να σου φαίνεται τσάμπα

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Εχει καποια χρονια που σταματησε. Φυλης 65 ισογειο-οροφο, 69 οροφο, 66 δελτα, 67 κτλ.
Το "Καζακστανη" το πηρε προικα λογω των εντονων ζυγωματικων προσωπου.
Παρα πολυ καλη. Ηρεμη δυναμη και σωστη στο ματς.
Ευλυγιστη με πλαστικοποιημενη θωρακιση στο βυζι (στην πορεια) κι ωραιο κωλο.
Απλο προγραμμα, 69 και κανα γλωσσοφιλο το πολυ.
Αυτα εχω να γραψω.

Στις αρχές όταν είχε πρωτοαρχίσει νιαούριζε πάνω στο sex,τότε το βυζάκι της ήταν μικρό?.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η Χριστινα δεν πουλησε ποτε ερωτα, επεφταν ολοι σαν κοτοπουλα απο μονοι τους.
Εκει να δεις τι γινοταν, οταν σταματησε νομιζες οτι γεννηθηκε ο Χριστος στην φατνη :2funny:
και κατεφθαναν τα δωρα. Την παρακαλουσαν. Τελικα ισχυει οτι εγινε κομμωτρια;

(αυτο που σου μαυρισα να κοιταξεις πως το εκφερεις μηπως εισαι στον προθαλαμο)

Εμένα προσωπικά δεν με έκανε ποτέ να την πατήσω ... Μου τα είχε εξήγηση όλα αναλυτικά ...τα πάντα όμως ...!! Πια δώρα ;; Που 1 φορά της έδωσα 20+ και μου είπε τι κανείς ; Είσαι σίγουρος ; Το πολύ 5 ευρο μου δίνουν και αυτό πολύ λίγοι πελάτες !!! Όταν πλήρωσα και αυτό 1 φορά για 1 ώρα !!! Όλες αυστηρά 120 ευρο όλες εννοώ οσες ειμουν τακτικός πελάτης .... εκείνη είπε τότε στην τσα 80 θα σου δόση μην διανοειθης παραπανο !!

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Πριν από λίγο κατάθεση στους δρόμους της αμαρτίας και πιο συγκεκριμένα στην οδος της τιμωρίας στη γνωστή μιλφ Αναστασία.Με όσα συμβαίνουν και με τις λίγες επιλογές που έχουμε μπορώ να πω ότι δε το έκλαψα το παράβολο,αν δε βρώ κάτι άλλο τις επόμενες ημέρες τότε θα ξαναπάω ειδάλλως πάμε για άλλα.Καλή τύχη σύντροφοι και καλά βόλια.Υ.Γ μαζί της ηταν και μια Ντιάνα η οποία δε πέρναγε απαρατήρητη αλλά δεν ήξερα τη έπαιζε και το απέφυγα να την επιλέξω μια φάω καμιά φόλα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τι δέκα χρόνια εμπειρίας γράφουν στο οσμόσε; Όλες οι εικοσιδιαχρονες πουτανες της Φυλής είναι. Από δώδεκα χρονών κάνουν 'μασαζ';

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Πριν από λίγο κατάθεση στους δρόμους της αμαρτίας και πιο συγκεκριμένα στην οδος της τιμωρίας στη γνωστή μιλφ Αναστασία.Με όσα συμβαίνουν και με τις λίγες επιλογές που έχουμε μπορώ να πω ότι δε το έκλαψα το παράβολο,αν δε βρώ κάτι άλλο τις επόμενες ημέρες τότε θα ξαναπάω ειδάλλως πάμε για άλλα.Καλή τύχη σύντροφοι και καλά βόλια.Υ.Γ μαζί της ηταν και μια Ντιάνα η οποία δε πέρναγε απαρατήρητη αλλά δεν ήξερα τη έπαιζε και το απέφυγα να την επιλέξω μια φάω καμιά φόλα.
Φίλε β Αναστασία τι σώμα έχει μπορείς λίγο περιγραφή???κάνει προκαταρκτικα?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μα τι μας λες τώρα κι εσύ ρε πισίνα; Ότι καψουρεύεσαι τις πουτανες και θέλεις να σε καψουρευονται κι αυτές για ανταπόκριση επειδή τις φέρεσαι καλα; Μην μας τρελάνεις τώρα πρωί πρωί.
Όσα προανέφερα είναι η ψυχρή πραγματικότητα , αν δεν κατανόησες τι ανέφερα σεβαστό είναι αλλά μην προσπάθης να παραποίησης τα λεγόμενα μου και όσα πρεσβεύω

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τι δέκα χρόνια εμπειρίας γράφουν στο οσμόσε; Όλες οι εικοσιδιαχρονες πουτανες της Φυλής είναι. Από δώδεκα χρονών κάνουν 'μασαζ';
Φίλε β Αναστασία τι σώμα έχει μπορείς λίγο περιγραφή???κάνει προκαταρκτικα?
Για το μόνο που μειλισα ήταν για το ποσό κάποιες προσπαθούν να σε κάνουν να καψουρευτη σ κΙ κάποιες άλλες τανες σε κάνουν να παιρνας καλά χωρίς να προσπαθούν να σε παραμυθιάσουν .... τώρα αν κάποιος καψουρευεται η θέλει να παραμυθιάζεται ΕΙΝΑΙ δικαίωμα του !!! Εγώ το έχω κόψει προ πολλού αυτό το τριπάκι !!!

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Μέσα σε αυτόν τον βούρκο του αγοραίου έρωτα έχω φερθεί ανθρώπινα σε όλες τις κοπέλες που νταραβερίστηκα , κάποιες απλά αδιαφόρησαν έτσι δεν ξαναπήγα ...κάποιες άλλες έδειξαν πως το εκτιμούν την δύσκολη εκείνη στιγμή και μετά στα εύκολα το χλεύασαν ... κάποιες άλλες παλυ μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού μου είπαν σε ευχαριστώ να προσεχείς ...σου αξίζει κάτι καλό... Οι μόνες που δεν μου πούλησαν έρωτα οι μόνες που δεν με πόνεσαν αλλά μου έδειξαν πως αξίζω κάτι καλύτερο και πέρασα καλά μαζί τους ήταν 2 μια εκ των 2 είναι η Χριστίνα Καζακστάν !! Από το ψέμα μάτια μου πονάει πιο πολύ η αλήθεια μα η αλήθεια μάτια μου ψεύτικη ήταν τελικά ..!! Καλημέρα σε όλους !!
Η τερατώδης ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ είναι το πιό χαρακτηριστικό ψυχολογικό γνώρισμα της πουτάνας. Απορρέει δε από την αντίδρασή της στό Κακό με το οποίο αποφάσισε ( για διάφορους λόγους η κάθε μιά) να ταυτισθεί στην υπόλοιπη ζωή της,από τη μέρα που εγινε πόρνη. Προσποιούνται και υποκρίνονται τις ευτυυχισμένες, ενώ η λέξη ευτυχία έχει χαθεί για ΠΑΝΤΑ γι' αυτές. Φτύνουν τα πάντα γιατί δεν έχουν τη δύναμη (θελει πολλή) όταν γυρνάνε απο τη "δουλειά" στο σπίτι τους να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να φτύσουν τον εαυτό τους.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Για το μόνο που μειλισα ήταν για το ποσό κάποιες προσπαθούν να σε κάνουν να καψουρευτη σ κΙ κάποιες άλλες τανες σε κάνουν να παιρνας καλά χωρίς να προσπαθούν να σε παραμυθιάσουν .... τώρα αν κάποιος καψουρευεται η θέλει να παραμυθιάζεται ΕΙΝΑΙ δικαίωμα του !!! Εγώ το έχω κόψει προ πολλού αυτό το τριπάκι !!!
Δεν σε πιάνω. Ένα γαμησι πηγαίνουμε να ρίξουμε. Τι κάψουρες και παραμύθια; Τί πρεσβεύεις , καμια σέχτα πουτανιαρηδων;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εμένα προσωπικά δεν με έκανε ποτέ να την πατήσω ... Μου τα είχε εξήγηση όλα αναλυτικά ...τα πάντα όμως ...!! Πια δώρα ;; Που 1 φορά της έδωσα 20+ και μου είπε τι κανείς ; Είσαι σίγουρος ; Το πολύ 5 ευρο μου δίνουν και αυτό πολύ λίγοι πελάτες !!! Όταν πλήρωσα και αυτό 1 φορά για 1 ώρα !!! Όλες αυστηρά 120 ευρο όλες εννοώ οσες ειμουν τακτικός πελάτης .... εκείνη είπε τότε στην τσα 80 θα σου δόση μην διανοειθης παραπανο !!
Δεν σε εκρινε κανεις. Γουστο σου και καπελο σου.
Αλλη μην τρελλαθουμε κιολας. Οταν ηταν να σταματησει, ειχε πεσει βαρυ πενθος
και ναι...ειχαν πεσει δωρα, κατι που ναι μεν ειναι π.χ σαβουαρ για οποιον περασε καλα
αλλα ειχαμε και σκηνες απειρου καλλους. :2funny:

Κατα τα αλλα η τυπισσα ηταν αξια και δεν την αμφισβητουμε.
Να σημειωσω επισης πως οταν ηταν να σταματησει, πολλες εκ των υπολοιπων
που μεχρι τοτε εριχναν καταρες (ε ρε καταντια) :2funny: χαιρονταν στην φυγη
επειδη ειχε (πολυ) περισσοτερο κοσμο.
Τα ιδια ειχαν γινει και με την "πριγκηπισσα" της Φυλης -Βανεσα- ακομα πιο παλια.

:hi:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δηλαδή ,πήγαινες Φυλής και ακουμπαγες 120 για μία ώρα; Ημαρτον κύριε,θαυμαστά τα έργα σου.:priest:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Θα πει κάποιος πως είναι η Αναστασία?? εμφάνιση σώμα υπηρεσίες
Μετριοφατσα (Ρωσιδα λεει) με ενδιαμεσα κιλα κλασσικου μιλφ, μουνοχειλα μορταδελα
πεσμενο βυζι αλλα γλυκια κοψια, ωραιο δερμα, ικανη στο δωματιο, ελ.στοματικο
και κατι ψιλα. Την προτιμω με κοτσο το μαλλι για αρχοντια.

Για την εποχη που διανυουμε μια χαρα ειναι.

:hi:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Λοιπον πείνασα τώρα απ' τα λόγια του ποιητή. Έχω καβατζωσει λίγο αρνί. Το απογευματάκι μπορεί να πάω να οσμόσω την καινούργια Κολομβιανή στο βουνό. Αν και έχω φόβους ότι πρόκειται περί μπουρουχας.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Θα μας τρελάνει το οσμοζε. Γράφω στα ποσά μπορώ να οσμόσω ,απαντά 50 η ώρα μασάζ. Λέω για όσμοση ενδιαφέρομαι. Μόνο υπηρεσίες μασάζ λέει . Λέω χωρίς όσμοση για περισσότερα χρήματα; Και δεν απάντησε. Τελικά δοκίμασε κανένας να μας πει τί παίζει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom