Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (8 μέλη και 93 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Το χειρότερο και το πιο σκάρτο ξέρεις πιο ήταν ; Ότι πουτανα και τσατσα μολης βγήκε ο πελάτης ήταν τρομαγμένες γιατί η τανα μεν έβριζε αλλά έτρεχε πίσω από την τσατσα και η δε τσατσα με τρεμάμενη φωνή ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ βγες έξω του έλεγε ... και με κοίταγε στα μάτια σαν κουτάβι ! με λίγα λόγια μπορεί να την σώσεις μια τανα από δύσκολη φάση και τα επόμενα λεπτά ειρωνεία ...!!
H κίνηση που έκανες ενστικτωδώς μπορεί όντως να ήταν αληθινή και με ανθρωπιά. Αλλά έγινε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Αν έκανες το ίδιο για έναν συμπατριώτη σου στον πόλεμο Ελλάδας -Τουρκίας -καθόλου απίθανο να συμβεί σχετικά σύντομα- θα είχες στεφθεί με δάφνες. Κανείς μας δεν γεννιέται με έτοιμη όλη τη γνώση του κόσμου, πάω στοίχημα ότι ακόμα και οι πιο παλιοί ππχ ΤΝΤ στις πρώτες τους επαφές με πουτάνες σίγουρα θα ένοιωσαν πράγματα με τα οποία τώρα οι ίδιοι γελάνε. Το νόημα είναι να μπαίνουμε γρήγορα στο κόλπο χωρίς να χάνεται πολύς χρόνος.Φαντάζομαι και αηδιάζω με τη σκέψη ότι όντως υπάρχουν άτομα που ακόμα και μετά από 10 χρόνια θητείας στα μπουρδέλα σκοντάφτουν ξανά και ξανά στις ίδιες παγίδες.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Λοιπόν να πω κάτι.. Ο λόγος που λατρεύω το συγκεκριμένο νήμα είναι επειδή όσο και να παλεύουμε να ανταποκρινόμαστε στον τίτλο του κάθε φορά, στο τέλος της μέρας μεταμορφώνεται πάντα σε ένα νήμα ψυχοθεραπείας. Ξεχαρμανιάζουμε, λέει ο καθένας τα δικά του, κάνουμε και το κομμάτι μας -βάζουμε και λίγη σάλτσα- πόσο σημαντικό είναι αυτό, κατά τη γνώμη αρκετά! Και πέφτει και καμιά ενημέρωση, σίγουρα δε λέω!Οπότε να ρωτήσω κάτι άσχετο και αν κάποιος έχει έγκυρη απάντηση και γνωρίζει ας μού πει. Οι αλβανοί εκεί πέρα -οι γνωστές φάτσες- γαμάνε τις πουτάνες μας Free και πόσο συχνά? Κάθε μέρα πούμε?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Λοιπόν να πω κάτι.. Ο λόγος που λατρεύω το συγκεκριμένο νήμα είναι επειδή όσο και να παλεύουμε να ανταποκρινόμαστε στον τίτλο του κάθε φορά, στο τέλος της μέρας μεταμορφώνεται πάντα σε ένα νήμα ψυχοθεραπείας. Ξεχαρμανιάζουμε, λέει ο καθένας τα δικά του, κάνουμε και το κομμάτι μας -βάζουμε και λίγη σάλτσα- πόσο σημαντικό είναι αυτό, κατά τη γνώμη αρκετά! Και πέφτει και καμιά ενημέρωση, σίγουρα δε λέω!Οπότε να ρωτήσω κάτι άσχετο και αν κάποιος έχει έγκυρη απάντηση και γνωρίζει ας μού πει. Οι αλβανοί εκεί πέρα -οι γνωστές φάτσες- γαμάνε τις πουτάνες μας Free και πόσο συχνά? Κάθε μέρα πούμε?
Σκέφτεσαι να υποβάλεις βιογραφικό για πρόσληψη;

silverhawk1

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Παιδια εχω να παω σε μπουρδελο απο τον Μαρτιο περυσι τετοια εποχη, πριν την πρωτη καραντινα... μετα ετυχε ν τα εχω με μια κοπελα κ δεν ξαναπηγα..

Και τωρα που χωρισα θελω να παω στην Αλεξανδρα που συνηθως δουλευε στην Φυλης 84..

Τι ξερετε; ειναι ανοιχτα καποια μπουρδελα η παει, πανε ολα;;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
H κίνηση που έκανες ενστικτωδώς μπορεί όντως να ήταν αληθινή και με ανθρωπιά. Αλλά έγινε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Αν έκανες το ίδιο για έναν συμπατριώτη σου στον πόλεμο Ελλάδας -Τουρκίας -καθόλου απίθανο να συμβεί σχετικά σύντομα- θα είχες στεφθεί με δάφνες. Κανείς μας δεν γεννιέται με έτοιμη όλη τη γνώση του κόσμου, πάω στοίχημα ότι ακόμα και οι πιο παλιοί ππχ ΤΝΤ στις πρώτες τους επαφές με πουτάνες σίγουρα θα ένοιωσαν πράγματα με τα οποία τώρα οι ίδιοι γελάνε. Το νόημα είναι να μπαίνουμε γρήγορα στο κόλπο χωρίς να χάνεται πολύς χρόνος.Φαντάζομαι και αηδιάζω με τη σκέψη ότι όντως υπάρχουν άτομα που ακόμα και μετά από 10 χρόνια θητείας στα μπουρδέλα σκοντάφτουν ξανά και ξανά στις ίδιες παγίδες.

Yπαρχουν παλιοτεροι και σιγουρα πιο αναισθητοι απο μενα. :thumbsup:
Προσωπικα ξεκινησα με κανονικες γκομενες γιατι μου αρεσε πολυ να γαμαω ακαποτα.
Τι να κανουμε; εχω αυτο το παθος. Σχεδον ολοι αυτο εχουν βασικα.
Σε αυτο τον τομεα (κανονικες γκομενες) εχω κανει πολλα κι εχω παθει πολλα.
Το στομαχι μου το ξερει. Αλλα και το στομαχι τους. Τελικα εμαθα οσα χρειαζομαι.
Δεν χρειαζονται τα παντα. Τα βασικα αλλα πολυ καλα.
Οπως εχω ξαναγραψει αυτο με βοηθησε να μην πιστευω τιποτα στα μπουρδελα.
Αν ειχα ξεκινησει με μπουρδελα, λογικα θα εκανα μαλακιες εκει. Πολυ πιθανο.
Την πρωτη φορα σε μπουρδελο ξαπλωσα στο κρεβατι δινοντας 10.000 δρχ (εξτρα χρονος)
και περιμενα να ερθει η αλλη να την γαμησω.
Καλα ηταν αλλα οχι οπως ηθελα. Το περιμενα οτι θα ειναι καλπικο φυσικα
αλλα επειδη δεν γινοταν να ειχα κανονικες γκομενες συνεχεια
υιοθετησα το: "ααα ετσι ειναι; οκ θα πηγαινω κι οτι γινει".
Απο τοτε παιζω στα δυο ταμπλω με φοβερη πειθω αλλα και ψεμα αναλογα την περιπτωση
κι οπου βεβαια ειναι εφικτο.
Με πουτανες (αφου αυτο ειναι το νημα) δεν νιωθω τιποτα καλο η κακο.
Κοιταζω μονο να απολαμβανω κι αν δω κανα βλημα το γλενταω οσο με παιρνει.
Αν ειναι καμια καλο πακετο, με γοητευει και θελω να περασω ακομα καλυτερα.
Δεν πιστευω τιποτα, ουτε κολακειες, ουτε γκρινιες, τιποτα εντελως.
Σαν το απολυτο κενο. Και καπως ετσι επιβιωνω τοσα χρονια με διαλειμματα.
Θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειμαι ενας πολυ καλος αγαπητικος παραμυθας
καθολου αγαπουλης και σιγουρα καθολου νταβας.

Υ.Γ Νοιαζομαι για εσας ως φυλο (εγωισμος) αλλα δεν το δειχνω ευκολα.

:hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Yπαρχουν παλιοτεροι και σιγουρα πιο αναισθητοι απο μενα. :thumbsup:
Προσωπικα ξεκινησα με κανονικες γκομενες γιατι μου αρεσε πολυ να γαμαω ακαποτα.
Τι να κανουμε; εχω αυτο το παθος. Σχεδον ολοι αυτο εχουν βασικα.
Σε αυτο τον τομεα (κανονικες γκομενες) εχω κανει πολλα κι εχω παθει πολλα.
Το στομαχι μου το ξερει. Αλλα και το στομαχι τους. Τελικα εμαθα οσα χρειαζομαι.
Δεν χρειαζονται τα παντα. Τα βασικα αλλα πολυ καλα.
Οπως εχω ξαναγραψει αυτο με βοηθησε να μην πιστευω τιποτα στα μπουρδελα.
Αν ειχα ξεκινησει με μπουρδελα, λογικα θα εκανα μαλακιες εκει. Πολυ πιθανο.
Την πρωτη φορα σε μπουρδελο ξαπλωσα στο κρεβατι δινοντας 10.000 δρχ (εξτρα χρονος)
και περιμενα να ερθει η αλλη να την γαμησω.
Καλα ηταν αλλα οχι οπως ηθελα. Το περιμενα οτι θα ειναι καλπικο φυσικα
αλλα επειδη δεν γινοταν να ειχα κανονικες γκομενες συνεχεια
υιοθετησα το: "ααα ετσι ειναι; οκ θα πηγαινω κι οτι γινει".
Απο τοτε παιζω στα δυο ταμπλω με φοβερη πειθω αλλα και ψεμα αναλογα την περιπτωση
κι οπου βεβαια ειναι εφικτο.
Με πουτανες (αφου αυτο ειναι το νημα) δεν νιωθω τιποτα καλο η κακο.
Κοιταζω μονο να απολαμβανω κι αν δω κανα βλημα το γλενταω οσο με παιρνει.
Αν ειναι καμια καλο πακετο, με γοητευει και θελω να περασω ακομα καλυτερα.
Δεν πιστευω τιποτα, ουτε κολακειες, ουτε γκρινιες, τιποτα εντελως.
Σαν το απολυτο κενο. Και καπως ετσι επιβιωνω τοσα χρονια με διαλειμματα.
Θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειμαι ενας πολυ καλος αγαπητικος παραμυθας
καθολου αγαπουλης και σιγουρα καθολου νταβας.

Υ.Γ Νοιαζομαι για εσας ως φυλο (εγωισμος) αλλα δεν το δειχνω ευκολα.

Θεωρώ ότι όλοι μας την έχουμε πατήσει με κάποιον τρόπο. Εγώ στα 16 μου είχα έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Την είδα μετά από χρόνια στο μετρό -δε μιλήσαμε , δεν την πλησίασα, απλώς την αναγνώρισα- και είπα από μέσα μου: ''Μα καλά με αυτήν έφαγα κόλλημα?'' Και απάντησα στον εαυτό μου αμέσως: '' ΟΧΙ! Κόλλησες με την φαντασίωση που εφάρμοσες επάνω της..''

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Θέλω να μάθω αν συμφέρει να είσαι Μπουρδελιάρης ή Νταβάς.Αν και ξέρω την απάντηση.

Οσον αφορα την κατηγορια...

πορνογκομενος το καλυτερο . Λες ολο ναι και μμμμ :2funny: μιλας λιγο και γαμας πολυ

για οσο κρατησει. Το ληγεις εσυ παντα (και) πρωτος (οσο μπορεις).

Μπουρδελιαρης καλο, το αλλο αστο. Θα εχεις τυψεις και δεν λεει.

Δεν εχει γυρισμο απο εκει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Θεωρώ ότι όλοι μας την έχουμε πατήσει με κάποιον τρόπο. Εγώ στα 16 μου είχα έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Την είδα μετά από χρόνια στο μετρό -δε μιλήσαμε , δεν την πλησίασα, απλώς την αναγνώρισα- και είπα από μέσα μου: ''Μα καλά με αυτήν έφαγα κόλλημα?'' Και απάντησα στον εαυτό μου αμέσως: '' ΟΧΙ! Κόλλησες με την φαντασίωση που εφάρμοσες επάνω της..''

Οσον αφορα κανονικες γκομενες που ανεφερες...

Ναι, ετσι ειναι καλλιτεχνη μου. :hi:
Φαντασιωση το πεις, ερωτα το πεις, επιθυμια το πεις, ειναι κατι που σε παρασερνει
και το εξιδανικευεις/ευετε στην αρχη ανακαλυπτοντας την αλλη κι αυτη εσενα.
Βλεπεις τα παντα οπως κι αυτη αλλα επειδη "ετσι", αποφασιζετε να δειτε λιγοτερα.
Ερωτας και καπου εκει σκαει κι η γοητεια.
Και τι ειναι η γοητεια; συνολο πραξεων που δεν εξηγουνται λογικα.
Στο τελος τον πινετε παρεα και πας παρακατω ισιωνοντας.
Αλλιως πατε αγαπη που ειναι δυσκολο, εκει θελει αναποδα τιμονια και σεπουκου.

Σιγα σιγα πιανεις παλμο.

Τα λεμε...

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ναι, ετσι ειναι καλλιτεχνη μου. :hi:
Φαντασιωση το πεις, ερωτα το πεις, επιθυμια το πεις, ειναι κατι που σε παρασερνει
και το εξιδανικευεις/ευετε στην αρχη ανακαλυπτοντας την αλλη κι αυτη εσενα.
Βλεπεις τα παντα οπως κι αυτη αλλα επειδη "ετσι", αποφασιζετε να δειτε λιγοτερα.
Ερωτας και καπου εκει σκαει κι η γοητεια.
Και τι ειναι η γοητεια; συνολο πραξεων που δεν εξηγουνται λογικα.
Στο τελος τον πινετε παρεα και πας παρακατω ισιωνοντας.
Αλλιως πατε αγαπη που ειναι δυσκολο, εκει θελει αναποδα τιμονια και σεπουκου.

Τα λεμε...

:rockon:
Το ονόμασα 'έρωτας' επειδή είναι η κοινή λέξη 'κώδικας' που καταλαβαίνουμε όλοι μας. Αυτό που ένοιωσα τότε στα 16 , το πρώτο φιλί, πωπωπωω, διέλυσε ότι σεξ έχω κάνει. Τρελό εεε??

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Υπάρχουν πουτανες που σε απαξιώνουν και πουτανες που προσπαθούν να σε καψουρευουν ... είναι δύσκολο αυτό παιχνίδι αλλά πλέον έμαθα καλα να το παίζω ... Τέλος δεν μου αρέσουν οι τανες που είναι ψυχρές και αδιάφορες

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Υπάρχουν πουτανες που σε απαξιώνουν και πουτανες που προσπαθούν να σε καψουρευουν ... είναι δύσκολο αυτό παιχνίδι αλλά πλέον έμαθα κακά να το παίζω ... Τέλος δεν μου αρέσουν οι τανες που είναι ψυχρές και αδιάφορες
Θα σού πω κάτι σχετικά απρόβλεπτο. Μπορεί η συγκεκριμένη πουτάνα που γέλασε, μετά από χρόνια σε μια δύσκολη στιγμή θλίψης να αναθεωρήσει την πράξη σου και να νοσταλγήσει τις στιγμές που κάποτε υπήρξε αληθινός άνθρωπος και δεχόταν τα αληθινά συναισθήματα. Εσύ όμως δεν θα είσαι εκεί παρών για να τής παρασταθείς για 2η φορά. Ας πρόσεχε, η ανθρωπιά είναι προνόμιο όχι δεδομένο πλέον.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δεν έχω δει ,μην λέω παπαριές,αλλά πιστεύω ότι γίνονται σε παράλληλο κόσμο.Από άτομα που το χιλιάρικο για αυτούς είναι σαν το δεκάρικο στο μετάξι.

Τίποτα ταξιδιαρηδες επιχειρηματίες που θέλουν παρέα για κανένα εικοσιτετράωρο. Ή σκάνε κανενα 10χιλιαρο, 20χιλιαρο και προσλαμβάνουν κάμποσες από δαύτες μαζί για κανένα πριβέ πάρτι 'επισήμων' με ούζα.

Το δεύτερο είναι πολύ πιθανότερο σενάριο κατά εμέ.

Αν μια πετύχει το πρώτο σενάριο έπιασε λαχείο.
Πριν κανα τριαρη χρονια ετυχα να ειμαι με κολλητο στο πληρωμα ενος σκαφους για prive κρουαζιερα.
Εγω ειμαι τεχνικος μηχανικος με πτυχια ενοειτε και μπηκα κατι σαν υδραυλικος στο σκαφος ενω ο φιλος μου ητανε μηχανικος σκαφων και μονιμος στην εν λογο εταιρεια πολυ πολυ γνωστου επιχειρηματια που εχει κανει και φυλακη προσφατα για ατασταλειες.
Η μινι κρουαζιερα διερκησε 5 μερες.Το μουνι που ειδα εκεινες τις μερες δε τοχα δει ολοκληρη τη ζωη μου.Μιλαμε για πιπινομουναρες μεγαλου βεληνεκους και μαλιστα απο πρακτορειο γνωστο στα δεξια και αριστερα μας.
Ητανε πληρωμενες για τεσσερις μερες δε ξερω και εγω για τι ποσο ευρω.
Βεβαιως και γαμησαμε και εμεις χαριστικα απο τις 3 πουτανες που στο συνολο τους ηταν 7.
Η κρουαζιερα ειχε ενα πολυ γνωστο ποδοσφαιριστη για οσους βλεπουν ποδοσφαιρο ( εγω το απεχθανομαι ) μαζι με την παρεα του.
Εν ολιγης θελω να πω οτι υπαρχουν πολλοι που πληρωνουν τις καλες πουτανες με χρηματα που εμεις η εγω θελουμε χρονια να τα βγαλουμε.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οσον αφορα την κατηγορια...

πορνογκομενος το καλυτερο . Λες ολο ναι και μμμμ μιλας λιγο και γαμας πολυ

για οσο κρατησει. Το ληγεις εσυ παντα (και) πρωτος (οσο μπορεις).

Μπουρδελιαρης καλο, το αλλο αστο. Θα εχεις τυψεις και δεν λεει.

Δεν εχει γυρισμο απο εκει.

Τι είναι ο πορνογκόμενος; :2funny:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πριν κανα τριαρη χρονια ετυχα να ειμαι με κολλητο στο πληρωμα ενος σκαφους για prive κρουαζιερα.
Εγω ειμαι τεχνικος μηχανικος με πτυχια ενοειτε και μπηκα κατι σαν υδραυλικος στο σκαφος ενω ο φιλος μου ητανε μηχανικος σκαφων και μονιμος στην εν λογο εταιρεια πολυ πολυ γνωστου επιχειρηματια που εχει κανει και φυλακη προσφατα για ατασταλειες.
Η μινι κρουαζιερα διερκησε 5 μερες.Το μουνι που ειδα εκεινες τις μερες δε τοχα δει ολοκληρη τη ζωη μου.Μιλαμε για πιπινομουναρες μεγαλου βεληνεκους και μαλιστα απο πρακτορειο γνωστο στα δεξια και αριστερα μας.
Βεβαιως και γαμησαμε και εμεις χαριστικα απο τις 3 πουτανες που στο συνολο τους ηταν 7.
Η κρουαζιερα ειχε ενα πολυ γνωστο ποδοσφαιριστη για οσους βλεπουν ποδοσφαιρο ( εγω το απεχθανομαι ) μαζι με την παρεα του.
Εν ολιγης θελω να πω οτι υπαρχουν πολλοι που πληρωνουν τις καλες πουτανες με χρηματα που εμεις η εγω θελουμε χρονια να τα βγαλουμε.
Πάντως όσο μουνάρες και να ήταν για τόσα λεφτά για λίγες μέρες ήταν υπερτιμημένες.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Όσο πιο πολλά δίνεις τόσο πιο πολύ σε εκμεταλλεύονται ...έχω δει τανα πληρωμένη για 2 μέρες από φίλο μου ( δεν θα πω ποιος είναι ούτε τι πρεσβεύει ..) την δεύτερη μέρα το πρωινό ξέρεις τι μου είπε η τανα ; Ακόμα κοιματε ο μπούλης ;;; Της απάντησα αυτός ο μπούλης όμως θα δόση 4.000 για το 2ημερο ... αμεσος το γύρισε και λέει έλα μωρε χαϊδευτικά το είπα στην πλάκα ...καλά της λέω πάω να τον ξυπνήσω και έχει μετά 2 καβλια στο κωλαρακι σου για τιμωρία ..!!! Κλασικά εκείνη γελούσε ..!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πάντως όσο μουνάρες και να ήταν για τόσα λεφτά για λίγες μέρες ήταν υπερτιμημένες.
Παρά πολύ όμως ... Φαντάσου το απίστευτο με έχει ρωτηση τανα που δουλεύω ήθελε να μάθει ακριβός το που ..!!! Της είπα φυσικά ψέματα ...!! Όταν ρώτησα από πιο χωριό καταγετε ...ξέρεις τη απάντηση πηρα ; Ε δεν θα σου πω και από πιο χωριό είμαι !!! Γέλασα ..και από μέσα μου είπα σιγά μωρή σακαφιορα λες και σε ρώτησα το Ivan sou η τι ποσό έχεις στον λογαριασμό σου ...!! Θα το έλεγα και φωναχτά απλά δεν το είπα γιατί ήθελα να γαμησω καλά χωρίς να τσακωθο κτλ ..!! Επισης έχω να πω προς τους συναγωνιστές βγάλτε στην φορά ότι στραβά σας έχουν πει ακόμα και φαινομενικά καλές .... για να ξέρουμε που βαδίζουμε ..!! Δεν χρειάζεται να πείτε ονόματα ξέρουμε ποιες είναι οι καλές ..επισης ξέρουμε ποιες λένε μαλακιες ... απλά να διασταυρώσουμε αν της λένε σε όλους ....!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Παρά πολύ όμως ... Φαντάσου το απίστευτο με έχει ρωτηση τανα που δουλεύω ήθελε να μάθει ακριβός το που ..!!! Της είπα φυσικά ψέματα ...!! Όταν ρώτησα από πιο χωριό καταγετε ...ξέρεις τη απάντηση πηρα ; Ε δεν θα σου πω και από πιο χωριό είμαι !!! Γέλασα ..και από μέσα μου είπα σιγά μωρή σακαφιορα λες και σε ρώτησα το Ivan sou η τι ποσό έχεις στον λογαριασμό σου ...!! Θα το έλεγα και φωναχτά απλά δεν το είπα γιατί ήθελα να γαμησω καλά χωρίς να τσακωθο κτλ ..!! Επισης έχω να πω προς τους συναγωνιστές βγάλτε στην φορά ότι στραβά σας έχουν πει ακόμα και φαινομενικά καλές .... για να ξέρουμε που βαδίζουμε ..!! Δεν χρειάζεται να πείτε ονόματα ξέρουμε ποιες είναι οι καλές ..επισης ξέρουμε ποιες λένε μαλακιες ... απλά να διασταυρώσουμε αν της λένε σε όλους ....!!
Πόσα της είχες δώσει αν επιτρέπεται; Μετρητά πλήρωσες η κάρτα;Αριθμό κάρτας ; CVC; :2funny:

Βασικά πόσα πλήρωσες για πόση ώρα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom