Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (27 μέλη και 304 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
ρε παιδια βλεπω μια σελιδα που δειχνει ομορφες κορασιδες και καλα λενε ανεξαρτητες.Εχω παρει τηλ και απαντανε οτι ναναι.Λεω εγω ενα τυχαιο ονομα και απαντουνε ειναι οι ιδιες και οταν ρωταω στη σελιδα εχεις αλλο ονομα εκει κολλανε.Δηλαδη οτι του φανει του λολοστεφανη.
Ομως θα μπορουσανε οι τανες με αληθηνες φωτογραφειες να στησουν σελιδες σε δικο τους χώρο και εμεις να τις επισκεπτομαστε οταν θελουμε, ετσι θα μπορουσανε να εχουν περισσοτερα χρηματα και οχι τα μισα.Εστω 20ρικο
Δεν γινεται αυτο. Απο πισω καποιος η καποιοι κανουν κουμαντο.
Δεν υπαρχει ανεξαρτητη πουτανα. Ολα τα στραβα ξεκινουν απο την παρανομια
κατι που σημαινει πως εξαρτωνται. Ακομα κι η πιο ανεξαρτητη, κινδυνευει και φοβαται
οποτε καπου γινεται η μαζωξη (ασφαλεια-θαλπωρη), η καποιος ειναι για προστασια.
Εξοδα λοιπον!
Αυτες που λες ειναι οτι πιασουν. Εδω βρε στις καλες εποχες, επαιρνες cg σε ξενοδοχειο
(και τωρα συμβαινει) κι ερχοταν αλλη. :2funny:
Δεν σου φαινεται περιεργο γιατι δεν μαζευονται ολες σε εναν χωρο
να δουλευουν για παρτη τους; δεν εχουν λεφτα να νοικιασουν ενα κτιριο; ανετα!
Και να δουλευουν με τα λεφτα ολα τσεπη.
Πολυ απλα δεν γινεται! Δεν θα τις αφησουν!
Εγω αυτο ξερω η αν θες, αυτο εχω καταλαβει.

:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Σίγουρα κακώς από τη στιγμή που υπάρχουν οι αρμόδιοι αλβανοί να παράσχουν προστασία. Σε βάθος χρόνου έχω καταλάβει ότι το χαμηλό προφίλ είναι αυτό που σε ταξιδεύει με περισσότερη ασφάλεια σε αυτούς τους χώρους. Οι τύψεις που ένοιωσες ήταν ουσιαστικά η 'ντροπή' σου που αποκαλύφθηκαν τα συναισθήματά σου για την κοπέλα. Πιθανώς υποσυνείδητα βέβαια-χωρίς να το καταλάβεις εκείνη τη στιγμή- να ήταν και μία ναρκισσιστική κίνηση ώστε να τραβήξεις την προσοχή και όχι τόσο να συμπαρασταθείς στην κοπέλα.Η ανθρώπινη συμπεριφορά και ο τρόπος σκέψης είναι πραγματικά κάτι που με εξιτάρει. Δε θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω και να ψάχνω το νόημα που βρίσκεται πίσω από κάθε πράξη. Να είσαι καλά και φυσικά να σού πω ότι μακάρι τα προβλήματά μας να ήταν μόνο αυτά.Τίποτα δεν είναι αυτά. Υγεία να έχουμε.
Να σαι καλά τύπε μου σε ευχαριστώ υγεία να έχουμε πάνω απ όλα και πολύ όμορφη η διαπίστωση σου όντως όλα όσα είπες τα ένιωσα τώρα που το ξανά σκευτομαι !!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
στο ξαναλεω για πολοστη φορα συνηθιζω να πηγαινω μπουρδελα και οχι στουντιο απλα αυτη τη περιοδο που επικρατει αυτη η κατασταση λειτουργω με στουντιο και αντι 4-5 γαμησια κανω ενα τη βδομαδα αλλα διαφορετικο κτλ.Μιλαω για το τωρα.Οταν με το καλο ανοιξουν τα δελα ολοι μας εκει θα παμε αλλα στα ποιο καθαρα οχι στο Μεταξι
Οκ. Και παλι ομως δεν αλλαζει κατι. Εσυ εχεις διαφορετικη νοοτροπια.
Προφανως εισαι κι αλλης φιλοσοφιας αφου προσαρμοστηκες.
Οι περισσοτεροι ειναι ομως οπως σου εγραψα.
Run and gun.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Δεν γινεται αυτο. Απο πισω καποιος η καποιοι κανουν κουμαντο.
Δεν υπαρχει ανεξαρτητη πουτανα. Ολα τα στραβα ξεκινουν απο την παρανομια
κατι που σημαινει πως εξαρτωνται. Ακομα κι η πιο ανεξαρτητη, κινδυνευει και φοβαται
οποτε καπου γινεται η μαζωξη (ασφαλεια-θαλπωρη). η καποιος ειναι για προστασια.
Εξοδα λοιπον.
Αυτες που λες ειναι οτι πιασουν. Εδω βρε στις καλες εποχες, επαιρνες cg σε ξενοδοχειο
(και τωρα συμβαινει) κι ερχοταν αλλη. :2funny:
Δεν σου φαινεται περιεργο γιατι δεν μαζευονται ολες σε εναν χωρο
να δουλευουν για παρτη τους; δεν εχουν λεφτα να νοικιασουν ενα κτιριο; ανετα!
Και να δουλευουν με τα λεφτα ολα τσεπη.
Πολυ απλα δεν γινεται! Δεν θα τις αφησουν!
Εγω αυτο ξερω η αν θες, αυτο εχω καταλαβει.

κοίτα χωρίς να ξέρω τι γίνεται πίσω από το κάθε "μαγαζί", επειδή έχω κονέ/σχέσεις θα σου πω πάνω κάτω...
1) μπουρδέλα έχουν προστασία δική τους, δικηγόρο, χρηματίζουν αστυνομία τόσο για να τους αφήνους ήρεμους, να έρχονται γρήγορα αν συμβεί κάτι (ο "νταβάς" σώζει την κατάσταση μέχρι να σκάσουν τα γουρούνια)
2) Τα γραφεία έχουν "οδηγούς" που κάνουν και χρέη bodyguard αν χρειαστεί, έχουν επίσης δικηγόρους
3) Ανεξάρτητες που κάνουν τη δουλειά πολύ καιρό έχουν και αυτές κάτι στυλ "οδηγού"
4) απο κει και πέρα οι άλλες είναι: ο Θεός βοηθός ή κοιτάζουν να βρίσκονται σε "ασφαλή" μέρη όπως σε ξενοδοχεία που τις ξέρουν και θα μπορούσαν να καταφύγουν εύκολα σε βοήθεια

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
κοίτα χωρίς να ξέρω τι γίνεται πίσω από το κάθε "μαγαζί", επειδή έχω κονέ/σχέσεις θα σου πω πάνω κάτω...
1) μπουρδέλα έχουν προστασία δική τους, δικηγόρο, χρηματίζουν αστυνομία τόσο για να τους αφήνους ήρεμους, να έρχονται γρήγορα αν συμβεί κάτι (ο "νταβάς" σώζει την κατάσταση μέχρι να σκάσουν τα γουρούνια)
2) Τα γραφεία έχουν "οδηγούς" που κάνουν και χρέη bodyguard αν χρειαστεί, έχουν επίσης δικηγόρους
3) Ανεξάρτητες που κάνουν τη δουλειά πολύ καιρό έχουν και αυτές κάτι στυλ "οδηγού"
4) απο κει και πέρα οι άλλες είναι: ο Θεός βοηθός ή κοιτάζουν να βρίσκονται σε "ασφαλή" μέρη όπως σε ξενοδοχεία που τις ξέρουν και θα μπορούσαν να καταφύγουν εύκολα σε βοήθεια
Ουσιαστικα κι εσυ τα ιδια μεταφερεις. Οτι απολυτα "μονες" δεν ειναι ποτε.
Και ετσι στεκει δηλαδη. Οποτε και στεκει το οτι δεν μαζευονται καπου "μονες"
κι ολες για την παρτη τους. Θα ηταν καλο προτζεκτ.
Να εχουν και 5-6 μαντραχαλους για μικροθεματα, μια αλφα νομιμοτητα
και τεζα τα απροβλεπτα.
Οσον αφορα τις λιγες "μονες" οντως ο Θεος βοηθος και θα συμφωνησω και για τα ξενοδοχεια.
Σε γνωστο ξενοδοχειο της Αθηνας, ξερω 2-3 που κανουν ραντεβου και βασιζονται
στο ξενοδοχειο οπως το ιδιο κανει και κρυφο (αποτυχημενο) μικρο-μασατζιδικο
που μαζευει τυπισσες και τις στελνει εκει για τα ραντεβου.
Και μιας που το θυμηθηκα (εκτον οσων εχω ζησει) μου ειχε πει ενας καλος φιλος
μια ιστορια με εναν φιλο του, ωραιο σενιο παιδι που ηθελε να γινει ζιγγολο.
Ξεκινησε, προχωρησε και τελικα τον εσπασαν στο ξυλο καποιοι της νυχτας.
Αληθεια ελεγε. Τελικα ουτε ανδρας δεν μπορει να δουλεψει "μονος" απ οτι φαινεται.
Παιζουν μεγαλα κουμαντα με πλοκαμια...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Ουσιαστικα κι εσυ τα ιδια μεταφερεις. Οτι απολυτα "μονες" δεν ειναι ποτε.
Και ετσι στεκει δηλαδη. Οποτε και στεκει το οτι δεν μαζευονται καπου "μονες"
κι ολες για την παρτη τους. Θα ηταν καλο προτζεκτ.
Να εχουν και 5-6 μαντραχαλους για μικροθεματα, μια αλφα νομιμοτητα
και τεζα τα απροβλεπτα.
Οσον αφορα τις λιγες "μονες" οντως ο Θεος βοηθος και θα συμφωνησω και για τα ξενοδοχεια.
Σε γνωστο ξενοδοχειο της Αθηνας, ξερω 2-3 που κανουν ραντεβου και βασιζονται
στο ξενοδοχειο οπως το ιδιο κανει και κρυφο (αποτυχημενο) μικρο-μασατζιδικο
που μαζευει τυπισσες και τις στελνει εκει για τα ραντεβου.
Και μιας που το θυμηθηκα (εκτον οσων εχω ζησει) μου ειχε πει ενας καλος φιλος
μια ιστορια με εναν φιλο του, ωραιο σενιο παιδι που ηθελε να γινει ζιγγολο.
Ξεκινησε, προχωρησε και τελικα τον εσπασαν στο ξυλο καποιοι της νυχτας.
Αληθεια ελεγε. Τελικα ουτε ανδρας δεν μπορει να δουλεψει "μονος" απ οτι φαινεται.
Παιζουν μεγαλα κουμαντα με πλοκαμια...

δεν είναι τόσο νταμάρια ούτε τόσο "criminal" τουλάχιστον οι "νταβάδες"! Εχουν θέμα με το να "σηκώσουν χέρι" ή ότι άλλο γιατί φοβούνται πολλά πράγματα, δεν θα τα αναλύσω Μια φορά με είχαν φωνάξει να "δείρω" αυτόν που φοβούνταν! Πέραν του ότι δεν έγινε τίποτα, πέθανα από τη βαρεμάρα 4 ώρες καθόμουν ως "πελάτης" στο σαλόνι, κόντεψα να κοιμηθώ στον καναπέ! Μέσα μου παρακαλούσα, έλα ρε πούστη να τελειώνουμε! αλλά τσέπωσα ένα 100άρικο! :grin: :grin: :grin:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.709
Πόντοι
736
Ξερει κανεις τι παιζει με Χωματιανου 11 Αντριανα? Επισης με Αχαρνων 85 Μαιρη Εβελινα.Υπαρχει καποιο τηλεφωνο. Αν ειναι στειλε καποιος pm. Ευχαριστω
Τιποτα φιλε μου, ειναι θεοκλειστο το μπουρδελακι αυτο! Εχω και εγω στανταρακι την Αλεξανδρα αλλα τιποτα ακομη νεοτερο!!:confused:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
δεν είναι τόσο νταμάρια ούτε τόσο "criminal" τουλάχιστον οι "νταβάδες"! Εχουν θέμα με το να "σηκώσουν χέρι" ή ότι άλλο γιατί φοβούνται πολλά πράγματα, δεν θα τα αναλύσω Μια φορά με είχαν φωνάξει να "δείρω" αυτόν που φοβούνταν! Πέραν του ότι δεν έγινε τίποτα, πέθανα από τη βαρεμάρα 4 ώρες καθόμουν ως "πελάτης" στο σαλόνι, κόντεψα να κοιμηθώ στον καναπέ! Μέσα μου παρακαλούσα, έλα ρε πούστη να τελειώνουμε! αλλά τσέπωσα ένα 100άρικο! :grin: :grin: :grin:
Σιγουρα δεν ειναι νταμαρια η κριμιναλ αλλα υπαρχουν και σβερκατοι.
Δεν εννοω οτι τις περιοριζουν με γροθους κι απειλες αλλα θα ηταν καλυτερα
να δουλευαν μονες για να μην υπαρχουν μεσαζοντες (εξοδα).
Θα τις συμφερε.
Εχουν γινει σκηνικα απαλα αλλα και γερα με πελατες η "πελατες"
σε μπουρδελα, στουντιο κτλ. Αρα καποιοι πληρωνονται για προστασια των πουτανων.
Απλως αποφευγονται οι καυγαδες. Εχεις μεγαλο δικιο.
Κανεις δεν θελει εναν πεθαμενο η καποιον που ξερει φατσες κτλ που τον πλακωσαν
στα μπουρδελα κτλ. Σε γνωστο μουσικο μαγαζι (οχι μπουρδελο) αλλης εθνικοτητας
παιζει πολυ κουμπουρι μεσα αλλα το ξερουν ολοι και καθονται ησυχα.
Ορεξη να χουμε να γραφουμε ιστοριες...

Υ.Γ Στα μπουρδελα ο "φυλακας" πληρωνεται οτι και να γινει.
Το τρωει το μαρουλακι του ο κουνελος.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Σιγουρα δεν ειναι νταμαρια η κριμιναλ αλλα υπαρχουν και σβερκατοι.
Δεν εννοω οτι τις περιοριζουν με γροθους κι απειλες αλλα θα ηταν καλυτερα
να δουλευαν μονες για να μην υπαρχουν μεσαζοντες (εξοδα).
Θα τις συμφερε.
Εχουν γινει σκηνικα απαλα αλλα και γερα με πελατες η "πελατες"
σε μπουρδελα, στουντιο κτλ. Απλως αποφευγονται. Εχεις μεγαλο δικιο.
Κανεις δεν θελει εναν πεθαμενο η καποιον που ξερει φατσες κτλ που τον πλακωσαν
στα μπουρδελα κτλ. Σε γνωστο μουσικο μαγαζι (οχι μπουρδελο) αλλης εθνικοτητας
παιζει πολυ κουμπουρι μεσα αλλα το ξερουν ολοι και καθονται ησυχα.
Ορεξη να χουμε να γραφουμε ιστοριες...

το κουμπούρι είναι ΜΕΓΑΛΟ θέμα, πολύ δύσκολα βγαίνει έξω, σκέψου το πλέον ως απαραίτητο "αξεσουάρ" του μπούλινγκ, τίποτα άλλο. Εδώ μαχαιριές σου λέει: κώλο-μπούτι!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.100
Πόντοι
7.195
Και θα ξαναπώ πως κακός μπλέχτηκα τότε και μετάνιωσα που τραμπουκισα τον συναγωνηστη το σκύλο μετάνιωσα πίκρα είχα πολλές τύψεις μετά και για πολύ καιρό !!! Ίσως η κοπέλα να είπε και ψέματα απλά εγώ σαν καψούρης την έκανα την μαλακια και καλά για να σωσο την πριγκίπισσα ..παπαριες δηλαδή !!!! Το μόνο που χρεωνο στον συναγωνηστη είναι ότι εγώ σαν άνδρας 1 μαλακια να δω με κοπέλα είτε σε ντελο είτε εκτός απομακρύνω με και την γράφω κανονικά αντίθετα εκείνος παρακαλαγε σαν χάνος !!!
φίλε μην ντρέπεσαι που έκανες την παρέμβαση επειδή έπεσες σε μαλακισμένες,
κάνουμε αυτό που νομίζουμε σωστό (φτάνει βέβαια να μη ρισκάρουμε την προσωπική μας ασφάλεια) άσχετα αν αναγνωριστεί ή όχι..

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.100
Πόντοι
7.195
ρε παιδια βλεπω μια σελιδα που δειχνει ομορφες κορασιδες και καλα λενε ανεξαρτητες.Εχω παρει τηλ και απαντανε οτι ναναι.Λεω εγω ενα τυχαιο ονομα και απαντουνε ειναι οι ιδιες και οταν ρωταω στη σελιδα εχεις αλλο ονομα εκει κολλανε.Δηλαδη οτι του φανει του λολοστεφανη.
Ομως θα μπορουσανε οι τανες με αληθηνες φωτογραφειες να στησουν σελιδες σε δικο τους χώρο και εμεις να τις επισκεπτομαστε οταν θελουμε, ετσι θα μπορουσανε να εχουν περισσοτερα χρηματα και οχι τα μισα.Εστω 20ρικο
εντάξει, κάποια μαγαζιά δουλεύουν έτσι, με πολυάγγιστρο αγγελιών, συνήθως είναι τα παλαιάς κοπής σαυράδικα, δύσκολο να πετύχεις γυναίκες καλής εμφάνισης σε τέτοια.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
το κουμπούρι είναι ΜΕΓΑΛΟ θέμα, πολύ δύσκολα βγαίνει έξω, σκέψου το πλέον ως απαραίτητο "αξεσουάρ" του μπούλινγκ, τίποτα άλλο. Εδώ μαχαιριές σου λέει: κώλο-μπούτι!
Αν βγει λεει το κουμπουρι, παιρνει ζωη αλλιως ποτε μην βγει.
Φημες οργιαζαν παλια για αλλοδαπο μυστη που πηγε να πουλησει μουρη σε μουσικο μαγαζι
για χαρη πουτανιτσας και τον βρηκαν "ξυλινο" το πρωι σε αλλο μερος.
Οτι θες γινεται. Και το μαχαιρι δραμα ειναι.
Αν βρει καμια αρτηρια, παει, καληνυχτα.
Ασε το ξυλικι, εχω πετυχει πουτανα μπλε μαρε, νομιζω το εχω ξαναγραψει.
Την ειχαν σακατεψει και αυτη δεν ξερω, ηταν σαν ζεβρα απο το ξυλο και δεν πονουσε;
επαγγελματικο ξυλο ηταν; μια αλλη που πηδαγα, την ειδα μια φορα με μαυρο ματι
και ξενερωσα. Την κοπανησε ο ανδρας της ειπε.
Εγω παντως δεν την πηδηξα ξανα, ξενερωσα, χαιρετησα κι ουτε εκανα τιποτα.
Τι να εκανα; να τα βαλω με κανεναν οπλοσουγια;
εχει κατι φλιπαρισμενους, γαμα τα!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Οι πουτάνες είναι σαν τα γραμματόσημα: κολλάνε μόνο πάνω στους άντρες που τις φτύνουν!

Truemaker

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, έχω χάσει λίγο τη μπάλα. Γενικά τι παίζει με τα μπουρδέλα και τα στούντιο; Υπάρχουν κάποια που είναι ανοικτα ή είναι όλα κλειστά;

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
504
Πόντοι
81
Επειδή βλέπω να μπαίνουν ζητήματα βίας και νταβάδων, να πω λοιπόν το αυτονόητο, ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί έξω και να μην πολυπροκαλούμε. Η βία στο δρόμο είναι άλλο πράγμα από το να χτυπάς σάκους και να κάνεις σπαρινγκ. Έχω δει περιστατικό σε γνωστό αφρικανικό μαγαζί κοντά Πατησίων που δεν το περίμενα να συμβεί, με γυμνά χέρια, πόδια και δόντια. Να μαστε προσεκτικοί γενικά. Ποτέ δεν ξέρεις ο άλλος τι προβλήματα έχει και πόσο ψάχνεται να ξεσπάσει. Και συνήθως, τέτοιοι τύποι ψάχνουν τύπους που νομίζουν ότι είναι κακοί.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Και θα ξαναπώ πως κακός μπλέχτηκα τότε και μετάνιωσα που τραμπουκισα τον συναγωνηστη το σκύλο μετάνιωσα πίκρα είχα πολλές τύψεις μετά και για πολύ καιρό !!! Ίσως η κοπέλα να είπε και ψέματα απλά εγώ σαν καψούρης την έκανα την μαλακια και καλά για να σωσο την πριγκίπισσα ..παπαριες δηλαδή !!!! Το μόνο που χρεωνο στον συναγωνηστη είναι ότι εγώ σαν άνδρας 1 μαλακια να δω με κοπέλα είτε σε ντελο είτε εκτός απομακρύνω με και την γράφω κανονικά αντίθετα εκείνος παρακαλαγε σαν χάνος !!!
Ότι και να είπε η εκδιδόμενη,εσφαλες. Δεν είχες καμία δουλειά να πας να καθαρίσεις για την πουτανα πόσο μάλλον όταν δεν ξέρεις τί ακριβώς έγινε. Και να ήξερες πάλι δεν σε αφορά. Βλέπεις τέτοια φασαρία ;Κάνεις μόκο και λακίζεις .Απλά πράγματα

Εγώ είχα τύχει σκηνικό πριν πολλά χρόνια σε βορδελο στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη την ώρα έβγαινε ένας Ρώσος φουσκωτος φωνάζοντας. Μετά από λίγο,όσο περίμενα να βγει η ποτάνα, μπαίνει ένας ντόπιος μπράβος(τον οποίο μάλλον κάλεσε η τσατσά) και ρωτάει την τσατσά τί έγινε με τον Ρώσο;

Δηλαδή τί έπρεπε να κάνω; Να αρχίσω να ρωτάω τσα2 και μπράβο τί έγινε; Ή μήπως έπρεπε να τη χωθώ στο Ρώσο που έκανε φασαρία στο βορδέλο;

Έκανα το αυτονόητο. Την έκανα με ελαφρά.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Επειδή βλέπω να μπαίνουν ζητήματα βίας και νταβάδων, να πω λοιπόν το αυτονόητο, ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί έξω και να μην πολυπροκαλούμε. Η βία στο δρόμο είναι άλλο πράγμα από το να χτυπάς σάκους και να κάνεις σπαρινγκ. Έχω δει περιστατικό σε γνωστό αφρικανικό μαγαζί κοντά Πατησίων που δεν το περίμενα να συμβεί, με γυμνά χέρια, πόδια και δόντια. Να μαστε προσεκτικοί γενικά. Ποτέ δεν ξέρεις ο άλλος τι προβλήματα έχει και πόσο ψάχνεται να ξεσπάσει. Και συνήθως, τέτοιοι τύποι ψάχνουν τύπους που νομίζουν ότι είναι κακοί.

Μπραβο για την επικρατηση της λογικης. Οι καυγαδες κι ολα αυτα γενικα μεταξυ ανδρων
στην ζωη, παντα εχουν κακο τελος (ειναι οι ορμονες μας ετσι), οποτε η φυγη ειναι η σωστη κινηση.
Σιγα μην κατσουμε να κανουμε τους μορτες για τις πουτανες και να γελανε :2funny: οπως με τον φιλο Ισινα.
Ρε Ισινα, υποτιθεται τα ξερεις αυτα.

Τελευταία τροποποίηση:

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
974
Πόντοι
86
Nα ρωτησω και εγω κατι τους φιλους εδω.Γνωρισα ενα γκομενακι πριν κανα διμηνο.Λογω καποιων συγκυριων δεν συναντηθηκαμε αμεσα απλα μιλουσαμε και τελικα συμφωνησαμε να συναντηθουμε καποια στιγμη αλλα γκαντεμια παλι.Κολλησε κορωνοιο απο την δουλεια της και οχι μονο αυτη αλλα καμια δεκαρια υπαλληλοι.Τεσπα ειχε πυρετο πονοκεφαλους,πονους στα κοκκαλα καμια δεκαρια μερες κτλ. Ολα αυτα πριν κανα μηνα. Εδω και 20 ημερες ειναι καλα και θελει συναντηση για καφε στο χερι μιας και ολα ειναι κλειστα.Και δεν αποκλειεται να προκυψει και κατι αλλο....

Το θεμα ειναι τι κανω εγω τωρα με το θεμα του κορωνοιου. Να ορμησω? Γιατι διαβαζω απο ιστοσελιδες και διαφορα αρθρα οτι ο ιος μενει στον οργανισμο εστω και σε πολυ χαμηλο ιικο φορτιο μεχρι και τρεις μηνες αν καποιος κολλησει.Δεν συμβαινει αυτο σε ολους τους οργανισμους αλλα που να ξερω εγω αυτη αν κουβαλαει τον ιο εστω κ λιγο μεσα της ακομη.Τι να κανω δεν ξερω..Ακουγεται λιγο αστειο αλλα δεν ειναι.Φανταστειτε να αρχιζω να την γλυφω δεξια αριστερα γνωριζοντας οτι μεχρι πριν τρεις βδομαδες περασε τα πανδεινα?! Δεν ηταν ασυμπτωματικη δηλαδη νοσησε κανονικα και μαλιστα αρκετα βαρια,ειχε και δυσπνοιες κτλ.Και εχω και ατομο στο σπιτι υπερηλικα που μενω μαζι με σοβαρο καρδιακο προβλημα.Αν κολλησω εγω οκ μπορει να ειμαι και ασυμπτωματικος αλλα αν κολλησει εδω ο υπερηλικας δεν θα την παλεψει με τον ιο.

Εν ολιγοις μου ετυχε γκομενα που ειχε νοσησει προσφατα απο κορωνοιο και δεν ξερω τι να κανω.Να την συναντησω ή να το καθυστερησω?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Ειναι ο χωρος ετσι που γινονται διαφορα. Σε ολους εχει τυχει να δουμε λιγα η πολλα. :2funny:
Στους τσακωμους παντως ειδους ισχυει οτι αυτοι που τσακωνονται ξερουν τον λογο
και αν δεν θελουν να πουν, δεν παιρνει κανεις λεξη η θα λενε αλλα αντι αλλων.
Εμεις δεν πρεπει να παρεμβαινουμε ποτε γιατι δεν ξερουμε την αληθεια
και ποσο μαλλον με τις πουτανες. Ισινα εχεις δειξει μια υπερμετρη πουτανολατρεια
και τις παιρνεις πολυ στα σοβαρα. Και οπως γινεται συχνα σε τετοιες περιπτωσεις
(κακως βεβαια) οι πελατες αποκτουν στυλ μπραβου και γινονται ρομπα σε τσατσαδες
και σε πουτανες. Δεν εισαι ο μονος να ξερεις. Εχουμε δει κι ακουσει τα απειρα. :2funny:
Κατευθειαν η τσατσα με την πουτανα σε ανταμειψαν με ειρωνεια
γιατι καρφωθηκες οτι ζηλεψες. Γιατι νομιζεις οτι οι πουτανες λενε στους πελατες
να περασουν απο το μαγαζι; μα γιατι μολις δουν οτι νοιαζονται
(και το εχεις εσυ αυτο οπως φαινεται)
κοιτουν να σε κανουν πελατακι συρτο. Εσυ θα κοιτας να περνας καλα με το στοιχειωδες
ενδιαφερον και παραμυθι για να συνεχισεις να περνας. Μετα καντην με τροπο. :thumbsup:
Πελατης εισαι και μεινε εκει. Δειχνε ενδιαφερον για τα ματια του κοσμου.
Λεγε οτι θες, κουνα και το κεφαλι με συγκαταβαση κτλ
αλλα μην ξεπερνας την ισαλο γραμμη. Οσο καλυτερα περνας, να ανταποδιδεις
στο μετρο της ευγενειας χωρις παρατραγουδα. Ετσι κι αλλιως μουφα ειναι ολα.
Εσυ το συμφερον σου κι αυτες το δικο τους. Αν δεν βγει η αλλη να γαμηθει τσαμπε
μην σου πω να σε κερναει κιολας (καλα αυτα αλλα δεν ειναι και εγγυηση)
μην πιστευεις τιποτα. Ουτε αυτες πιστευουν. Συναλλαγη γινεται.
Ξυπνα Ισινα!

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom