Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 166 άτομα (19 μέλη και 147 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ειμαι καυστικος στα περισσοτερα μυνηματα κριτικες και καποιες φορες αναλογως την περισταση αρκετα αυστηρος οπωε και με τον εαυτο μου.Ξερω οτι αυτο ενοχλει διοτι ετσι ειμαι και στην ζωη μου.Εχω μαθει να λεω τα πραγματα ωμα ετσι οπως ειναι ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι.
Οταν βλεπω ομως ορισμενους που προσπαθουν να το παιξουν και καλα οτι κατι ειναι ( που τωρα? στο βουρλεδα.κομ ? ) και με σχολιαζουν αρνητικα για τις αποψεις μου πανω στο θεμα πουτανες και μπουρδελα αυτο με ψιλοεξοργιζει.
Οσο για το επιπεδο που λες θαθελα να σε ρωτησω.Εισαι στα καλα σου ανθρωπε μου?Εδω θα σου δειξω τι επιπεδο εχω?Με γνωριζεις και με ρωτας κατι τετοιο?Ξερεις τι δραστηριοτητες εχω στην προσωπικη μου ζωη?Ξερεις με τι ανθρωπους συναναστρεφομαι?Δεν μπορεις να με ρωτας για επιπεδο κτλ.
Βλεπω ομως , διαβαζω τα περισσοτερα μυνηματα μελων και ξερω πολυ καλα ( μου δειξανε ) το επιπεδο που εσυ εχεις πει πολλες φορες οτι εχουν.Πραγμα το οποιο εγω δεν μπορω να καταλαβω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.117
Πόντοι
46.232
πρέπει να έχεις πρόβλημα... ποιος σε σχολίασε αρνητικά επίσης ποιος προσπαθεί να το παίξει κάποιος, το επίπεδο (επειδή καλά λέω ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις )το είπα όταν έγραψες ότι λέω μαλακιες...επίσης ρε φίλε για δείξε μας τα ποστ που λες

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
και γω σου έχω γράψει, πως έχει το πράμα....
όταν OΛΑ τα μπουρδέλα ήταν ανοιχτα κτλ κτλ αυτοί που όλο κράζουν για βρώμα κτλ κτλ πήγαιναν στα στάνταρ τους δεν μιλούσαν εδώ μέσα κράζωντας και μιρλιάζοντας σαν τις κάργιες είτε ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΗΜΑ στο τοπικ ΔΕΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ αλλά κριτικές, αλέρτς (νεες αφίξεις-φωλιάσματα-καυλαντίσματα) επίσης υπήρχε και λίγο moderation, που σημαίνει ότι ΟΛΟΙ όσοι γράφετε μαλακίες θα χατε δει σβησμένα ποστ, και κάπιου είδους penalty.
Τώρα κάποιοι βάλατε τα μούτρα και πάνε Μετάξι για να μη μείνουν αγάμητοι αλλά τουσ ξινίζει και κράζουν και οι άλλοι απλά αναγνωρίζουν το συνάφι τους (ξινούς-κοράκια) και σιγοντάρουν.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Είναι ακριβός το ίδιο ... και οι 2 μαλακα θα σε πουν από μέσα τους ... η εκτός μπουρδελου θα σε πει μαλακα γιατί κανείς τόσα για αυτήν αγάπες έρωτες λουλούδια εξωδα κτλ..η εντός μπουρδελου κοπέλα θα σε πει μαλακα μαλακα για ακριβός τους ίδιους λόγους αλλά και για έναν παραπάνω πέρα από τα έξοδα ...(αν βγαίνετε και εκτός ..) αλλά και για τα φράγκα που σκας εντός μπουρδελου για τα δίπλα προγράμματα ...... ειδικά αν τύχει να τσακωθείς και για πάρτυ της ...εκεί να δεις γελάνε μετά από πίσω σου ...με την τσατσα !! Έχει τύχει σε εμένα προσωπικά παλιά να τσακωθο με συναγωνηστη για την τανα επηδη την γαμησε από πίσω εκείνη πετάχτηκε έξω από το δωμάτιο μολης ντύθηκε ο τύπος τον πέταξα εγώ εκτός μπουρδελου δεν τον βάρεσα καθόλου από το γιακά και έξω μόνο και αυτός τσίριζε!! Όταν γαμησα ( γαμησαρα ...) και μετά μολης τους χαιρέτησα τσα και τανα βγαίνοντας έξω ξέρεις τι άκουσα ; Ακριβός όταν εσπρωξα την πόρτα πριν βγω !!! Βρε τον μαλακα ζήλεψε και γέλαγαν !!! Ξεχνά τις ψευδεσθησης τύπε !!! Εγώ προσωπικά αν μου ξανά τύχη κάτι ανάλογο όταν ξαναπώ και αν !!!... δεν θα ασχοληθώ καθόλου !!! Το σκηνικό ήταν στην Φωκαίας 20011!!
Φίλε μου απλώς παρατηρώ την ανθρώπινη συμπεριφορά , δεν έχω κάποια ψευδαίσθηση. Πολύ σωστά τα παραπάνω που είπες. Στα μπουρδέλα πάω για να κάνω καλό σεξ και μακάρι να βρίσκω κοπέλες γεμάτες όρεξη στο ξεκίνημά τους. Σίγουρα πήρες το μάθημά σου από τον 'ενθουσιασμό' που έδειξες στο συγκεκριμένο περιστατικό , απλώς δνε κατάλαβα ακριβω΄ς για΄τι τσακώθηκες. Επειδή εκείνος κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω στο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα να την γαμήσει από πίσω? Στην προκειμένη δε θα ήταν πιο λογικό να 'φορτώσεις' με την κοπέλα?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Σμηρνη δεν εχω αλλη ορεξη , το μυνημα που ηθελα να λαβεις εσυ το ελαβες και δεν χρειαζεται να μου απαντησεις.Αστο δε συνενοουμαστε και οχι μονο με σενα αλλα και με πολλους εδω μεσα οποτε αστο καλυτερα.
Οσι για τον πλασμα δεν ξερω αν αναφερετε σε εμενα.Προσωπικα εχω πει πολλες φορες οτι στο Μεταξυ εχω γαμησει αποιρες φορες οταν δεν υπηρχε αυτη η τοση βρωμια λαθρομεταναστες κτλ κτλ κτλ κτλ.Οταν λοιπον ολα αυτα εδραιωβθηκαν για τα καλα σε αυτη την περιοχη εγω εφυγα και καλά εκανα.Τωρα αν νομιζεις οτι πηγαινω σε νορμαλ περιοδο η και αυτη την περιοδο και γαμαω στο Μεταξυ ε τοτε πιστευε οτι θες γιατι εγω τον καλο απο το μυαλο σου δεν μπορω να το βγαλω.Ναι απαξιωνω συνεχως την περιοχη και τις εκει πουτανες γιατι ετσι οπως ειναι τι αλλο θα μπορουσα να κανω.Απαξιωνω και αυτοιυς που το επισκεπτονται βεβαιως για τουε ευνοητους λογους που ολοι ξερουμε αλλα καποιοι αρεσκονται δυστηχως στα γαμησια που κανουν με αυτα τα ΤΕΡΑΤΑ ΜΠΑΖΑ.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φίλε μου απλώς παρατηρώ την ανθρώπινη συμπεριφορά , δεν έχω κάποια ψευδαίσθηση. Πολύ σωστά τα παραπάνω που είπες. Στα μπουρδέλα πάω για να κάνω καλό σεξ και μακάρι να βρίσκω κοπέλες γεμάτες όρεξη στο ξεκίνημά τους. Σίγουρα πήρες το μάθημά σου από τον 'ενθουσιασμό' που έδειξες στο συγκεκριμένο περιστατικό , απλώς δνε κατάλαβα ακριβω΄ς για΄τι τσακώθηκες. Επειδή εκείνος κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω στο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα να την γαμήσει από πίσω? Στην προκειμένη δε θα ήταν πιο λογικό να 'φορτώσεις' με την κοπέλα?
Δεν το έγραψα σωστά μάλλον , η κοπέλα πετάχτηκε έξω από το δωμάτιο φώναζε και έβριζε είπε πως με το ζόρι της το έκανε ενώ εκείνη του έλεγε να σταματηση όντως πριν βγει απ το δωμάτιο φώναζε σταματά με πονάς κοφτό έλα κανονικά είπαμε !!και μετά πετάχτηκε έξω κτλ... χαίρομαι που συμφωνείς !!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
ΔΕΝ έχω κάνει ποτέ δώρο σε πουτάνα. ΔΕΝ έχω αφήσει ποτέ έξτρα χρήματα. ΔΕΝ έχω επιδιώξει να αναπτύξω καμία γνωριμία με πουτάνα εκτός μπουρδέλου. Φυσικά και έχω ανταλλάξει τα νέα μου με μια πουτάνα κι εκείνη το ίδιο
Δεν το έγραψα σωστά μάλλον , η κοπέλα πετάχτηκε έξω από το δωμάτιο φώναζε και έβριζε είπε πως με το ζόρι της το έκανε ενώ εκείνη του έλεγε να σταματηση όντως πριν βγει απ το δωμάτιο φώναζε σταματά με πονάς κοφτό έλα κανονικά είπαμε !!και μετά πετάχτηκε έξω κτλ... χαίρομαι που συμφωνείς !!
Α Οκ, είχε μια δόση λογικής έτσι

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σμηρνη δεν εχω αλλη ορεξη , το μυνημα που ηθελα να λαβεις εσυ το ελαβες και δεν χρειαζεται να μου απαντησεις.Αστο δε συνενοουμαστε και οχι μονο με σενα αλλα και με πολλους εδω μεσα οποτε αστο καλυτερα.
Οσι για τον πλασμα δεν ξερω αν αναφερετε σε εμενα.Προσωπικα εχω πει πολλες φορες οτι στο Μεταξυ εχω γαμησει αποιρες φορες οταν δεν υπηρχε αυτη η τοση βρωμια λαθρομεταναστες κτλ κτλ κτλ κτλ.Οταν λοιπον ολα αυτα εδραιωβθηκαν για τα καλα σε αυτη την περιοχη εγω εφυγα και καλά εκανα.Τωρα αν νομιζεις οτι πηγαινω σε νορμαλ περιοδο η και αυτη την περιοδο και γαμαω στο Μεταξυ ε τοτε πιστευε οτι θες γιατι εγω τον καλο απο το μυαλο σου δεν μπορω να το βγαλω.Ναι απαξιωνω συνεχως την περιοχη και τις εκει πουτανες γιατι ετσι οπως ειναι τι αλλο θα μπορουσα να κανω.Απαξιωνω και αυτοιυς που το επισκεπτονται βεβαιως για τουε ευνοητους λογους που ολοι ξερουμε αλλα καποιοι αρεσκονται δυστηχως στα γαμησια που κανουν με αυτα τα ΤΕΡΑΤΑ ΜΠΑΖΑ.
Δεν ξέρω τι παίχτηκε ούτε θα κάνω τον δικηγόρο !! Όσο αναφορά το Μεταξουργείο είναι γενικά απόκοσμο το περιβάλλον προσωπικά έχω πάει 20 δορές το πολύ !!! Με τις καλύτερες στατιστικά κοπέλες και όντως το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό και στις καλύτερες κοπέλες αλλά και στους χώρους των οίκων !! Νιώθω πως εχουν μια νοοτροπία όπως είχαν παλιά οι Ελληνίδες τανες στην φυλής ... ότι πρέπει για να παθεις κατάθλιψη η να αυτομαστιγωθείς

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ΔΕΝ έχω κάνει ποτέ δώρο σε πουτάνα. ΔΕΝ έχω αφήσει ποτέ έξτρα χρήματα. ΔΕΝ έχω επιδιώξει να αναπτύξω καμία γνωριμία με πουτάνα εκτός μπουρδέλου. Φυσικά και έχω ανταλλάξει τα νέα μου με μια πουτάνα κι εκείνη το ίδιο

Α Οκ, είχε μια δόση λογικής έτσι
Και θα ξαναπώ πως κακός μπλέχτηκα τότε και μετάνιωσα που τραμπουκισα τον συναγωνηστη το σκύλο μετάνιωσα πίκρα είχα πολλές τύψεις μετά και για πολύ καιρό !!! Ίσως η κοπέλα να είπε και ψέματα απλά εγώ σαν καψούρης την έκανα την μαλακια και καλά για να σωσο την πριγκίπισσα ..παπαριες δηλαδή !!!! Το μόνο που χρεωνο στον συναγωνηστη είναι ότι εγώ σαν άνδρας 1 μαλακια να δω με κοπέλα είτε σε ντελο είτε εκτός απομακρύνω με και την γράφω κανονικά αντίθετα εκείνος παρακαλαγε σαν χάνος !!!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Και θα ξαναπώ πως κακός μπλέχτηκα τότε και μετάνιωσα που τραμπουκισα τον συναγωνηστη το σκύλο μετάνιωσα πίκρα είχα πολλές τύψεις μετά και για πολύ καιρό !!! Ίσως η κοπέλα να είπε και ψέματα απλά εγώ σαν καψούρης την έκανα την μαλακια και καλά για να σωσο την πριγκίπισσα ..παπαριες δηλαδή !!!!
Σίγουρα κακώς από τη στιγμή που υπάρχουν οι αρμόδιοι αλβανοί να παράσχουν προστασία. Σε βάθος χρόνου έχω καταλάβει ότι το χαμηλό προφίλ είναι αυτό που σε ταξιδεύει με περισσότερη ασφάλεια σε αυτούς τους χώρους. Οι τύψεις που ένοιωσες ήταν ουσιαστικά η 'ντροπή' σου που αποκαλύφθηκαν τα συναισθήματά σου για την κοπέλα. Πιθανώς υποσυνείδητα βέβαια-χωρίς να το καταλάβεις εκείνη τη στιγμή- να ήταν και μία ναρκισσιστική κίνηση ώστε να τραβήξεις την προσοχή και όχι τόσο να συμπαρασταθείς στην κοπέλα.Η ανθρώπινη συμπεριφορά και ο τρόπος σκέψης είναι πραγματικά κάτι που με εξιτάρει. Δε θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω και να ψάχνω το νόημα που βρίσκεται πίσω από κάθε πράξη. Να είσαι καλά και φυσικά να σού πω ότι μακάρι τα προβλήματά μας να ήταν μόνο αυτά.Τίποτα δεν είναι αυτά. Υγεία να έχουμε.

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φιλαθλοι, μην αγχωνεστε και μην στενοχωριεστε.
Ας διασκεδαζουμε ζωντας ωραια κι ολα σιγα σιγα θα βρουν τον δρομο τους στο αγοραιο.
Το πορνοσυστημα ξερει καλυτερα απο ολους εμας και ασχετως κατηγοριας
που θα τοποθετηθει το καθε πουτανακι. Συνηθως τουλαχιστον.
Κι ο λογος ειναι οτι κονομανε, αρα νοιαζονται.
Δεν εχουν να φερουν πουτανακια περαν του οτι δεν ερχονται στην φτωχη χωρα μας
ποσο μαλλον τωρα με τον κορονοπουστα. Ας το δουμε λοιπον ρεαλιστικα.
Καθε κατηγορια εχει πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.
Ας μην πλατιασω. Τι να πουν ομως κι οι αλλες κατηγοριες που αν φανε φολα
τρελλαινονται απο την χασουρα; αυτοι νομιζετε περνουν λιγα;
μην ξεχνατε οτι ειμαστε η μονη κατηγορια που το προγραμμα κι η τιμη
ειναι δεμενο απο την ανακοινωση και δεν εχει κλιμακωτη χρεωση.
Σοβαρο πλεονεκτημα.
Τους ρωτατε τους αλλους που πληρωνουν το καθε τι πως νιωθουν;
λογικο λοιπον οι δικες μας πουτανες να μην ειναι αφροκρεμα αλλα πιο κατω
αν κι εχουμε κι εμεις ομορφες και καλες. Λιγοτερες; εστω λιγοτερες.
Αν ειχαμε τον αφρο, πως θα δουλευαν οι κλιμακωτες κατηγοριες;
ας γαμαμε λοιπον ολοι μας οπου κι αν γαμαμε και ολα καλα!

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν ξέρω τι παίχτηκε ούτε θα κάνω τον δικηγόρο !! Όσο αναφορά το Μεταξουργείο είναι γενικά απόκοσμο το περιβάλλον προσωπικά έχω πάει 20 δορές το πολύ !!! Με τις καλύτερες στατιστικά κοπέλες και όντως το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό και στις καλύτερες κοπέλες αλλά και στους χώρους των οίκων !! Νιώθω πως εχουν μια νοοτροπία όπως είχαν παλιά οι Ελληνίδες τανες στην φυλής ... ότι πρέπει για να παθεις κατάθλιψη η να αυτομαστιγωθείς

Μα ειναι απλο. Σε εκεινη την περιοχη, οι πουτανες γαμιουνται σε απιστευτους ρυθμους.
Εχουν να αντιμετωπισουν ορδες πελατων καθε νοοτροπιας που μπορεις να φανταστεις.
Ορισμενοι θεωρουν δεδομενο οτι θα γαμησουν ακαποτα η οτι μπορει να πλακωσουν
και την πουτανα στο ξυλο αν στραβωσουν. Επισης ορισμενοι δεν κλεινουν καν την πορτα
οταν μπαινουν η σκυλοβρωμανε. Κυριολεκτικα γινεται της πουτανας!
Ειναι σαν ζουγκλα το Μεταξουργειο.
Σε τετοιες καταστασεις δουλευουν και σε απιαστα νουμερα ραντεβου.
Μιλουν μεταξυ τους κι ακους 25, 30, 40 γαμησια. Το βλεπεις οτι μπαινοβγαινουν
συνεχεια στα δωματια. Πως να κρατηθουν δυναμικες;

:dunno:

Τελευταία τροποποίηση:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
τντ δεν ειναι αυτη η ουσια παντως

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ας το διασκεδάσουμε όλοι αύριο κάνοντας τσάρκα μετάξι και πηδώντας κανέναν μουσακά.Ζητω το έθνος βουρδελιάρηδων! Να πούμε και κανένα πατριωτικό.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Mαγκες οτι και να λεμε, η κατασταση παραπαιει.
Εγω το εχω ριξει στο γελιο γιατι το γελιο ειναι ζωη.
Ρε σεις, περσι μου ειχε πει μια πουτανα στο ξεκαρφωτο αν εχω καμια φιλη
να την φερω να δουλεψει. Αν ειναι δυνατον, ετσι;;; και το εχουν πει και σε αλλους.
Το ομολογουν οτι δεν βρισκουν. Εχουν φτασει πολυ χαμηλα πια.
Και ολα αυτα γιατι δεν υπαρχει προσφορα.
Δεν ερχονται κι οσες ερχονται δεν ειναι ευχαριστημενες.
Οι πουτανες δεν θελουν πολυ δουλεια αλλα πολλα λεφτα.
Απο που;
ειδικα τωρα με τον κορονοπουστα, δεν βλεπω φως στο τουνελ.

:hi:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Συμφωνω φιλτατε σε ολα.Εχω ομως και την κακη για ορισμενους απορια μου.
Επειδη φερνουν ολα αυτα τα μπαζοειδη κορασιδια για τους εμφανης λογους που ειπες και συμφωνω , εμεις θα πρεπει να τις γαμαμε?
Δηλαδη αν μαζευαμε τεσσερα πεντε γαμησια σε ενα γαμησι αλλα δυνατο με μουναρο θα μας χαλαγε αυτο?
Εκτος αν ειμαστε τοσο μα τοσο γαμιαδες που δε βλεπουμε μπροστα μας και γαμαμε οτι κινητε και περπαταει.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Στην εποχή του internet κάθε έμπορος μπορεί να στήσει το δικό του eshop. Το ίδιο ισχύει και για τις εργάτριες του sex.

Τα μπουρδέλα θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν ως υπηρεσία low cost.

Ποια επαγγελματίας όμως θα κάτσει να δουλεύει για 5€, 10€ ?

Α. Τα μπάζα.

Β. Όσες προσφέρουν πρόγραμμα αυστηρά Κατακουζηνός. Και δεν μπορούν να σταθούν σε άλλους χώρους.

Βέβαια πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις, αυτό όμως που μας απασχολεί είναι ο κανόνας.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
ρε παιδια βλεπω μια σελιδα που δειχνει ομορφες κορασιδες και καλα λενε ανεξαρτητες.Εχω παρει τηλ και απαντανε οτι ναναι.Λεω εγω ενα τυχαιο ονομα και απαντουνε ειναι οι ιδιες και οταν ρωταω στη σελιδα εχεις αλλο ονομα εκει κολλανε.Δηλαδη οτι του φανει του λολοστεφανη.
Ομως θα μπορουσανε οι τανες με αληθηνες φωτογραφειες να στησουν σελιδες σε δικο τους χώρο και εμεις να τις επισκεπτομαστε οταν θελουμε, ετσι θα μπορουσανε να εχουν περισσοτερα χρηματα και οχι τα μισα.Εστω 20ρικο

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Συμφωνω φιλτατε σε ολα.Εχω ομως και την κακη για ορισμενους απορια μου.
Επειδη φερνουν ολα αυτα τα μπαζοειδη κορασιδια για τους εμφανης λογους που ειπες και συμφωνω , εμεις θα πρεπει να τις γαμαμε?
Δηλαδη αν μαζευαμε τεσσερα πεντε γαμησια σε ενα γαμησι αλλα δυνατο με μουναρο θα μας χαλαγε αυτο?
Εκτος αν ειμαστε τοσο μα τοσο γαμιαδες που δε βλεπουμε μπροστα μας και γαμαμε οτι κινητε και περπαταει.
Ας αφησουμε αρχικα τα χρηματα στην απεξω για να σου απαντησω.
Οι μπουρδελιαρηδες (συνηθως) ειναι διαφορετικης νοοτροπιας των στουντιο.
Ειναι συνηθισμενοι να γαμανε καποιες φορες ανα εβδομαδα (ετσι εμαθαν)
και εχουν ενστερνιστει την νοοτροπια να ρεφαρουν αν κατι δεν παει καλα.
Δεδομενου οτι η τιμη ειναι χαμηλη, δεν νοιαζονται και πολυ τι και πως.
Εσυ η ενας cg-ακιας εχετε αλλο πλανο, εχετε κι αλλο χρονο διαθεσιμο στο γαμησι
κι ειναι λογικο γιατι ειναι αλλο το μαρουλι
οποτε αν φατε ξεπετα στα 60, 80 η στα 100, οσο να ναι τσαντιζεστε πολυ.
Πανε λοιπον οι μπουρδελιαρηδες και αν δεν βγει καλο το γαμησι (με μετρια η καλη)
σιγουρα ξενερωνουν (οπως ολοι οι ανδρες) αλλα ηρεμουν λιγο και μπουκαρουν
στο επομενο μπουρδελο. Αρκετοι το θελουν μαλιστα αυτο ακομα κι αν βγει καλο
το γαμησι. Δεν νομιζω οτι την εχουν δει γαμιαδες.
Θα μπορουσα να πω οτι αν γαμουσαν μια πουτανα μιση ωρα η 3 τεταρτα
θα αραζαν μετα και θα εκοβαν ταχυτητα. Αυτο δεν γινεται για τεχνικους λογους.
Τωρα βαλε τα χρηματα ξανα μεσα στην συζητηση και αν με ρωτησεις
αν θα αλλαζαν, θα σου ελεγα πως δεν το νομιζω.

:hi:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
στο ξαναλεω για πολοστη φορα συνηθιζω να πηγαινω μπουρδελα και οχι στουντιο απλα αυτη τη περιοδο που επικρατει αυτη η κατασταση λειτουργω με στουντιο και αντι 4-5 γαμησια κανω ενα τη βδομαδα αλλα διαφορετικο κτλ.Μιλαω για το τωρα.Οταν με το καλο ανοιξουν τα δελα ολοι μας εκει θα παμε αλλα στα ποιο καθαρα οχι στο Μεταξι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom