Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (7 μέλη και 90 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Nα ρωτησω και εγω κατι τους φιλους εδω.Γνωρισα ενα γκομενακι πριν κανα διμηνο.Λογω καποιων συγκυριων δεν συναντηθηκαμε αμεσα απλα μιλουσαμε και τελικα συμφωνησαμε να συναντηθουμε καποια στιγμη αλλα γκαντεμια παλι.Κολλησε κορωνοιο απο την δουλεια της και οχι μονο αυτη αλλα καμια δεκαρια υπαλληλοι.Τεσπα ειχε πυρετο πονοκεφαλους,πονους στα κοκκαλα καμια δεκαρια μερες κτλ. Ολα αυτα πριν κανα μηνα. Εδω και 20 ημερες ειναι καλα και θελει συναντηση για καφε στο χερι μιας και ολα ειναι κλειστα.Και δεν αποκλειεται να προκυψει και κατι αλλο....

Το θεμα ειναι τι κανω εγω τωρα με το θεμα του κορωνοιου. Να ορμησω? Γιατι διαβαζω απο ιστοσελιδες και διαφορα αρθρα οτι ο ιος μενει στον οργανισμο εστω και σε πολυ χαμηλο ιικο φορτιο μεχρι και τρεις μηνες αν καποιος κολλησει.Δεν συμβαινει αυτο σε ολους τους οργανισμους αλλα που να ξερω εγω αυτη αν κουβαλαει τον ιο εστω κ λιγο μεσα της ακομη.Τι να κανω δεν ξερω..Ακουγεται λιγο αστειο αλλα δεν ειναι.Φανταστειτε να αρχιζω να την γλυφω δεξια αριστερα γνωριζοντας οτι μεχρι πριν τρεις βδομαδες περασε τα πανδεινα?! Δεν ηταν ασυμπτωματικη δηλαδη νοσησε κανονικα και μαλιστα αρκετα βαρια,ειχε και δυσπνοιες κτλ.Και εχω και ατομο στο σπιτι υπερηλικα που μενω μαζι με σοβαρο καρδιακο προβλημα.Αν κολλησω εγω οκ μπορει να ειμαι και ασυμπτωματικος αλλα αν κολλησει εδω ο υπερηλικας δεν θα την παλεψει με τον ιο.

Εν ολιγοις μου ετυχε γκομενα που ειχε νοσησει προσφατα απο κορωνοιο και δεν ξερω τι να κανω.Να την συναντησω ή να το καθυστερησω?
Οχι φιλε! Μην βαζεις τον εαυτο σου σε κινδυνο. Τα μελη του bou θα θυσιαστουν και θα ικανοποιησουν το γκομενακι Ετσι θα εισαι περηφανος που δεν εμεινε ανικανοποιητο.
Bourdeliarides ενωμενοι ,ποτε νικημενοι!!!:rockon::rockon::rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ειναι ο χωρος ετσι που γινονται διαφορα. Σε ολους εχει τυχει να δουμε λιγα η πολλα. :2funny:
Στους τσακωμους παντως ειδους ισχυει οτι αυτοι που τσακωνονται ξερουν τον λογο
και αν δεν θελουν να πουν, δεν παιρνει κανεις λεξη η θα λενε αλλα αντι αλλων.
Εμεις δεν πρεπει να παρεμβαινουμε ποτε γιατι δεν ξερουμε την αληθεια
και ποσο μαλλον με τις πουτανες. Ισινα εχεις δειξει μια υπερμετρη πουτανολατρεια
και τις παιρνεις πολυ στα σοβαρα. Και οπως γινεται συχνα σε τετοιες περιπτωσεις
(κακως βεβαια) οι πελατες αποκτουν στυλ μπραβου και γινονται ρομπα σε τσατσαδες
και σε πουτανες. Δεν εισαι ο μονος να ξερεις. Εχουμε δει κι ακουσει τα απειρα. :2funny:
Κατευθειαν η τσατσα με την πουτανα σε ανταμειψαν με ειρωνεια
γιατι καρφωθηκες οτι ζηλεψες. Γιατι νομιζεις οτι οι πουτανες λενε στους πελατες
να περασουν απο το μαγαζι; μα γιατι μολις δουν οτι νοιαζονται
(και το εχεις εσυ αυτο οπως φαινεται)
κοιτουν να σε κανουν πελατακι συρτο. Εσυ θα κοιτας να περνας καλα με το στοιχειωδες
ενδιαφερον και παραμυθι για να συνεχισεις να περνας. Μετα καντην με τροπο. :thumbsup:
Πελατης εισαι και μεινε εκει. Δειχνε ενδιαφερον για τα ματια του κοσμου.
Λεγε οτι θες, κουνα και το κεφαλι με συγκαταβαση κτλ
αλλα μην ξεπερνας την ισαλο γραμμη. Οσο καλυτερα περνας, να ανταποδιδεις
στο μετρο της ευγενειας χωρις παρατραγουδα. Ετσι κι αλλιως μουφα ειναι ολα.
Εσυ το συμφερον σου κι αυτες το δικο τους. Αν δεν βγει η αλλη να γαμηθει τσαμπε
μην σου πω να σε κερναει κιολας (καλα αυτα αλλα δεν ειναι και εγγυηση)
μην πιστευεις τιποτα. Ουτε αυτες πιστευουν. Συναλλαγη γινεται.
Ξυπνα Ισινα!

:hi:
Το χειρότερο και το πιο σκάρτο ξέρεις πιο ήταν ; Ότι πουτανα και τσατσα μολης βγήκε ο πελάτης ήταν τρομαγμένες γιατί η τανα μεν έβριζε αλλά έτρεχε πίσω από την τσατσα και η δε τσατσα με τρεμάμενη φωνή ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ βγες έξω του έλεγε ... και με κοίταγε στα μάτια σαν κουτάβι ! με λίγα λόγια μπορεί να την σώσεις μια τανα από δύσκολη φάση και τα επόμενα λεπτά ειρωνεία ...!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Nα ρωτησω και εγω κατι τους φιλους εδω.Γνωρισα ενα γκομενακι πριν κανα διμηνο.Λογω καποιων συγκυριων δεν συναντηθηκαμε αμεσα απλα μιλουσαμε και τελικα συμφωνησαμε να συναντηθουμε καποια στιγμη αλλα γκαντεμια παλι.Κολλησε κορωνοιο απο την δουλεια της και οχι μονο αυτη αλλα καμια δεκαρια υπαλληλοι.Τεσπα ειχε πυρετο πονοκεφαλους,πονους στα κοκκαλα καμια δεκαρια μερες κτλ. Ολα αυτα πριν κανα μηνα. Εδω και 20 ημερες ειναι καλα και θελει συναντηση για καφε στο χερι μιας και ολα ειναι κλειστα.Και δεν αποκλειεται να προκυψει και κατι αλλο....

Το θεμα ειναι τι κανω εγω τωρα με το θεμα του κορωνοιου. Να ορμησω? Γιατι διαβαζω απο ιστοσελιδες και διαφορα αρθρα οτι ο ιος μενει στον οργανισμο εστω και σε πολυ χαμηλο ιικο φορτιο μεχρι και τρεις μηνες αν καποιος κολλησει.Δεν συμβαινει αυτο σε ολους τους οργανισμους αλλα που να ξερω εγω αυτη αν κουβαλαει τον ιο εστω κ λιγο μεσα της ακομη.Τι να κανω δεν ξερω..Ακουγεται λιγο αστειο αλλα δεν ειναι.Φανταστειτε να αρχιζω να την γλυφω δεξια αριστερα γνωριζοντας οτι μεχρι πριν τρεις βδομαδες περασε τα πανδεινα?! Δεν ηταν ασυμπτωματικη δηλαδη νοσησε κανονικα και μαλιστα αρκετα βαρια,ειχε και δυσπνοιες κτλ.Και εχω και ατομο στο σπιτι υπερηλικα που μενω μαζι με σοβαρο καρδιακο προβλημα.Αν κολλησω εγω οκ μπορει να ειμαι και ασυμπτωματικος αλλα αν κολλησει εδω ο υπερηλικας δεν θα την παλεψει με τον ιο.

Εν ολιγοις μου ετυχε γκομενα που ειχε νοσησει προσφατα απο κορωνοιο και δεν ξερω τι να κανω.Να την συναντησω ή να το καθυστερησω?
η γνώμη μου είναι μείνε μακρυά όσο είναι νωρίς !!! Θα σε κοληση και μετά θα απομακρυνθη για να μην την ξανακολησης και εσυ θα έχεις χίλια δυο προβλήματα !!! Μόνο με εμβολιασμένες εφόσον έχεις κάνει και εσυ το εμβόλιο και εφόσον το έχει κάνει και η οικογένεια σου!!!!!! Πρόσεξε !!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.280
Πόντοι
2.586
Nα ρωτησω και εγω κατι τους φιλους εδω.

Μπορεί και να μην γίνει κ τίποτα κ ίσως να χάσεις μία ευκαρία με μία που έχει ψωλολυσσάξει.

ΑΛΛΑ αυτό που θα έκανα εγώ είναι πως θα τράβαγα δύο μαλακίες και δεν θα έκανα τίποτα μέχρι ο υπερήλικας να εμβολιαστεί δις και να περάσει ο χρόνος που απαιτείται.

ΑΝ γίνει η στραβή θα το έχεις τύψεις σε όλη σου τη ζωή. Ίσως να έχεις ευκαιρία πάλι με την τύπισσα στο μέλλον, αν όχι ήθελε απλά μία πούτσα επομένως θα άξιζε ακόμα λιγότερο το ρίσκο.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

Ηταν μοιραίο να γνωριστείτε έτσι.Αν φοβάσαι κρατά επαφή οπωσδηποτε. Η αναμονή ίσως είναι και καλύτερη και από θέμα κορόνα και για 'τ αλλα'.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το χειρότερο και το πιο σκάρτο ξέρεις πιο ήταν ; Ότι πουτανα και τσατσα μολης βγήκε ο πελάτης ήταν τρομαγμένες γιατί η τανα μεν έβριζε αλλά έτρεχε πίσω από την τσατσα και η δε τσατσα με τρεμάμενη φωνή ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ βγες έξω του έλεγε ... και με κοίταγε στα μάτια σαν κουτάβι ! με λίγα λόγια μπορεί να την σώσεις μια τανα από δύσκολη φάση και τα επόμενα λεπτά ειρωνεία ...!!
Γι αυτον ακριβως τον λογο, τρωνε παντα δουλεμα η απαξιωση.

:2funny:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

Η εν λόγω Λόρα του γραφείου εχτές εδουλευε στο στουδιο ,στο 1ό πόδι Χαλκιδικής 6.

Τώρα την είδε βίζιτα. Μαύρο στο Μαυρογιαλουρο. Σανό τρώνε οι εσκορτάκηδες.

Αλλά δυστυχώς κάποιοι ματσωμενοι, πιστεύω κυρίως μπαρμπάδες,είτε δεν θέλουν να πάνε σε στούντιο,είτε βαριούντσι,είτε δεν ξέρουν ότι τους ταΐζει σανό η Λόρα-Λίζα και χώνουν κάργα εσκορτ χρήμα φουσκώνοντας τεχνητά την αξία της.

Δεν μπορώ να βρω κριτική της,να τη 'στολίσω'.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.280
Πόντοι
2.586

Η εν λόγω Λόρα του γραφείου εχτές εδουλευε στο στουδιο ,στο 1ό πόδι Χαλκιδικής 6.

Αλλά δυστυχώς κάποιοι ματσωμενοι, πιστεύω κυρίως μπαρμπάδες,είτε δεν θέλουν να πάνε σε στούντιο,είτε βαριούντσι,είτε δεν ξέρουν ότι τους ταΐζει σανό η Λόρα-Λίζα και χώνουν κάργα εσκορτ χρήμα φουσκώνοντας τεχνητά την αξία της.

Αφού δεν την πήδαγαν τίποτα πάκις, πάλι καλά τύπε..

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μετα απο μια μικρή βόλτα στα σοκάκια της ηδονής στα προάστεια της φυλής, στην Φωκ. κάτω από το θέατρο εργαζόταν η Νταϊάνα σήμερα, το μίνιον βουλγαράκι που είχε εργαστεί στο Φωκ 24 για αρκετά βράδια, καθόλου κακο κομμάτι αλλά δεν πιάνει μία μπροστά στην επίσης πεσμένη Εμιλυ η οποία έλειπε σήμερα από τα καθηκοντα.
Τσιλιαδορος και τσατσα η τύπισσα που δουλεύει χρόνια τώρα στο Τροφωνιου όροφο.
Εν ολίγοις όσοι γουστάρετε Εμιλυ μη κάνετε τον κόπο να πάτε σήμερα.

Διδύμου 18 εκτελούσαν έργα, κάτι ρύθμιζαν στα φώτα του οίκου, αφού χαθήκανε οι μπουρδελιαρηδες να αλλάζουν τα φώτα στις πουτανες έγινε η υπέρβαση από τους ιδιοκτήτες.

Στην οδό χάρακα αρκετός κόσμος, ομαδα ποδοσφαίρου φτιάχνανε τόσα άτομα, όλοι όμως θα χάνανε κατά κράτος με πολλά γκολ...
Όλοι είχαν ένα βλέμμα, έντρομο να το πω; ντροπαλό να το πω ;
Πάντως περήφανου μπουρδελιαρη δεν ήταν, βρε 'σείς, έτσι είναι οι μπουρδελιαρηδες;
Σηκώστε ανάστημα ωρε! Άλλοι πριν 200 χρόνια παίρνανε ψυχές στο ψαχνό για την ελευθερία τους εσείς ντρέπεστε να μπείτε σε μπουρδελο;
Τι να πω ρε παιδί μου....ε σε πιάνει μία αηδία σε πιάνει..

Βγείτε και απολαύστε τη σημερινή μέρα, είναι χαρμα.

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Φαινεται σοβαρη κοπελα!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
η γνώμη μου είναι μείνε μακρυά όσο είναι νωρίς !!! Θα σε κοληση και μετά θα απομακρυνθη για να μην την ξανακολησης και εσυ θα έχεις χίλια δυο προβλήματα !!! Μόνο με εμβολιασμένες εφόσον έχεις κάνει και εσυ το εμβόλιο και εφόσον το έχει κάνει και η οικογένεια σου!!!!!! Πρόσεξε !!
Τώρα όταν είναι να βγούμε με γκόμενα θα ζητάμε πιστοποιητικό κοροδοϊου και φρονημάτων.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ζητα 3.300 ευρω για 24 ωρες ενω αλλες 4.000 ευρω.

Ασχημο πραγμα να εισαι δευτερατζα.

Γινονται τετοια ραντεβου; τι λεει η εμπειρια σου;

:rolleyes:
Δεν έχω δει ,μην λέω παπαριές,αλλά πιστεύω ότι γίνονται σε παράλληλο κόσμο.Από άτομα που το χιλιάρικο για αυτούς είναι σαν το δεκάρικο στο μετάξι.

Τίποτα ταξιδιαρηδες επιχειρηματίες που θέλουν παρέα για κανένα εικοσιτετράωρο. Ή σκάνε κανενα 10χιλιαρο, 20χιλιαρο και προσλαμβάνουν κάμποσες από δαύτες μαζί για κανένα πριβέ πάρτι 'επισήμων' με ούζα.

Το δεύτερο είναι πολύ πιθανότερο σενάριο κατά εμέ.

Αν μια πετύχει το πρώτο σενάριο έπιασε λαχείο.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Και να το πάω ακόμα παραπερα πιστεύω πιο πολύ πέραση έχουν για 24ωρο αυτές που βγάζουν αέρα χάι κλας για να τις βγάλουν και έξω να τις δείξουν στην κοινωνία. Όχι κάτι παρτσακλά σαν την σανοΛόρα-Λίζα.

Όλα αυτά κατά πως το αντιλαμβάνεται η νοσηρή μου φαντασία.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πάντως έχουν δει τα μάτια μου κάποια παραφυσικά. Να χαρίζονται διαμερίσματα 70χιλιαδων ευρώ ,να πέφτει μηνιαίο επίδομα 'θέρμανσης ' 200 Ευρω ,μακροχρόνια και εξ αποστάσεως και άλλα.

Επίσης έχω δει να καίγονται περιουσίες μόνο και μόνο για να πηγαίνουν για καφέ και επικοινωνία εξ αποστάσεως στο τηλέφωνο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πάντως έχουν δει τα μάτια μου κάποια παραφυσικά. Να χαρίζονται διαμερίσματα 70χιλιαδων ευρώ ,να πέφτει μηνιαίο επίδομα 'θέρμανσης ' 200 Ευρω ,μακροχρόνια και εξ αποστάσεως και άλλα.

Επίσης έχω δει να καίγονται περιουσίες μόνο και μόνο για να πηγαίνουν για καφέ και επικοινωνία εξ αποστάσεως στο τηλέφωνο.
Τετοιες ομορφιες κατ αναλογια στα λαικα αποστακτηρια των 10 και 20 ευρω
μπορει να απολαυσει καποιος σε ερημικα πορνεια οπως το Κνιδου.

Στο συγκεκριμενο ανωμαλαδικο που φιλογενουσε τραβελια και μπετονιερες
κατεφθαναν πορνογεροι που σαλιαριζαν στο σαλονι.

Ενα βραδυ μαζι με συναγωνιστη ειχαμε πετυχει πουτανα μαζι με τραβελι
να σαλιαριζουν με υπερβαρο γυμνοσαλιαγκα που στην συνεχεια καλουπωσαν
στο δωματιο. Πληρωνε αδρα.

Τσατσα ανυπαρκτη οποτε και επεσε πολυ γελιο μαζι με αλλους που μπηκαν σαλονι.
Επιτελους λιγη σοβαροτητα...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Να σαι καλά τύπε μου σε ευχαριστώ υγεία να έχουμε πάνω απ όλα και πολύ όμορφη η διαπίστωση σου όντως όλα όσα είπες τα ένιωσα τώρα που το ξανά σκευτομαι !!
Κι εσύ να σαι καλά συνάδελφε Μπουρδελιάρη, ζούμε στο πετσί μας τα ίδια -σχεδόν- πράγματα, σε νοιώθω και με νοιώθεις

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Καλησπερα ξερει κανεις να μου πει σε ποιον/ ποιους ανηκουν τα μπουρδελα; Γενικα εννοω χωρις ονοματα και διευθυνσεις...
Γιατι τοσα χρονια με τοσους αλλους μπουρδελιαρηδες εχω ακουσει τα παντα, απο πολιτικους μεχρι αρχιεπισκοπους.
Δλδ Μεταξουργειο για παραδειγμα τα εχει ενας; δυο;
Μπορω και εγω αυριο να ανοιξω μπουρδελο; Να προσλαβω κοριτσια; Ή θα με φανε;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλησπερα ξερει κανεις να μου πει σε ποιον/ ποιους ανηκουν τα μπουρδελα; Γενικα εννοω χωρις ονοματα και διευθυνσεις...
Γιατι τοσα χρονια με τοσους αλλους μπουρδελιαρηδες εχω ακουσει τα παντα, απο πολιτικους μεχρι αρχιεπισκοπους.
Δλδ Μεταξουργειο για παραδειγμα τα εχει ενας; δυο;
Μπορω και εγω αυριο να ανοιξω μπουρδελο; Να προσλαβω κοριτσια; Ή θα με φανε;

:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom