bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Οχι φιλε! Μην βαζεις τον εαυτο σου σε κινδυνο. Τα μελη του bou θα θυσιαστουν και θα ικανοποιησουν το γκομενακι Ετσι θα εισαι περηφανος που δεν εμεινε ανικανοποιητο.Nα ρωτησω και εγω κατι τους φιλους εδω.Γνωρισα ενα γκομενακι πριν κανα διμηνο.Λογω καποιων συγκυριων δεν συναντηθηκαμε αμεσα απλα μιλουσαμε και τελικα συμφωνησαμε να συναντηθουμε καποια στιγμη αλλα γκαντεμια παλι.Κολλησε κορωνοιο απο την δουλεια της και οχι μονο αυτη αλλα καμια δεκαρια υπαλληλοι.Τεσπα ειχε πυρετο πονοκεφαλους,πονους στα κοκκαλα καμια δεκαρια μερες κτλ. Ολα αυτα πριν κανα μηνα. Εδω και 20 ημερες ειναι καλα και θελει συναντηση για καφε στο χερι μιας και ολα ειναι κλειστα.Και δεν αποκλειεται να προκυψει και κατι αλλο....
Το θεμα ειναι τι κανω εγω τωρα με το θεμα του κορωνοιου. Να ορμησω? Γιατι διαβαζω απο ιστοσελιδες και διαφορα αρθρα οτι ο ιος μενει στον οργανισμο εστω και σε πολυ χαμηλο ιικο φορτιο μεχρι και τρεις μηνες αν καποιος κολλησει.Δεν συμβαινει αυτο σε ολους τους οργανισμους αλλα που να ξερω εγω αυτη αν κουβαλαει τον ιο εστω κ λιγο μεσα της ακομη.Τι να κανω δεν ξερω..Ακουγεται λιγο αστειο αλλα δεν ειναι.Φανταστειτε να αρχιζω να την γλυφω δεξια αριστερα γνωριζοντας οτι μεχρι πριν τρεις βδομαδες περασε τα πανδεινα?! Δεν ηταν ασυμπτωματικη δηλαδη νοσησε κανονικα και μαλιστα αρκετα βαρια,ειχε και δυσπνοιες κτλ.Και εχω και ατομο στο σπιτι υπερηλικα που μενω μαζι με σοβαρο καρδιακο προβλημα.Αν κολλησω εγω οκ μπορει να ειμαι και ασυμπτωματικος αλλα αν κολλησει εδω ο υπερηλικας δεν θα την παλεψει με τον ιο.
Εν ολιγοις μου ετυχε γκομενα που ειχε νοσησει προσφατα απο κορωνοιο και δεν ξερω τι να κανω.Να την συναντησω ή να το καθυστερησω?
Bourdeliarides ενωμενοι ,ποτε νικημενοι!!!