Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 406 άτομα (39 μέλη και 367 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προσωπικα παντως, το εχω παρει αποφαση εδω και καποια χρονια (οταν μπουρδελιαζω)

οτι αυτα που θελουμε - η θα θελαμε - δεν υπαρχουν (πλεον).

Κι ετσι, οδηγηθηκα στα νεαρα κι απειρα αλλα συμπαθη πορνορομποτ

ελπιζοντας να ξεφυγουν του προγραμματος η σε σταφιδιασμενες φραγκοκοτες μιλφ

που δινουν αγωνα.

Κι ετσι φευγω λιγοτερο απογοητευμενος η ευχαριστημενος.

:rockon:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Καλημέρα,

Αφήνω αυτό εδώ.

Γίνεται λόγος για ένα νέο στέλεχος ακόμα πιο μεταδοτικό και πιο θανατηφόρο.

Ενώ ήδη το Βρετανικό στέλεχος ταλαιπωρεί την Ευρώπη. Νέα σκληρα lockdown σε Βέλγιο, Αυστρία, Βουλγαρία κ.α.

Γαμάμε όσο προλαβαίνουμε.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μαλιστα...

Θες μοντελοπιπινι στα 15 η 20 ευρω και φυσικα θες και με καλες υπηρεσιες.

Σου λεω υπευθυνα απο τωρα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο ουτε ενα.

Αν μου διαφευγει η υπαρχει κατι τετοιο να βγει ενας να πει που ειναι η με π.μ.

Θελω αναλυτικη περιγραφη. Αναλογιες μοντελου η εστω να πλησιαζει σε αυτες

υψος και χρωμα μαλλιων αδιαφορο, ομορφη και με καλες υπηρεσιες.

Ακουω...

:2funny:

Υπηρεσιες να τις βράσω. Ξερω ότι δεν έχει αλλά είπα να αλλάξω το θέμα , κουραστική η αμπελοσοφια σε φόρουμ για βορδελα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επί την ευκαιρία μόλις γύρισα από πηδο πιπινίου σε στούδιο.

Ζητώ το Έθνος,ζητώ η 25η Μαρτίου. Γεγαμήσαμεν.

Τελευταία τροποποίηση:

Observerbou

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
0
Ξερει κανεις τι παιζει με Χωματιανου 11 Αντριανα? Επισης με Αχαρνων 85 Μαιρη Εβελινα.Υπαρχει καποιο τηλεφωνο. Αν ειναι στειλε καποιος pm. Ευχαριστω

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλημέρα,

Αφήνω αυτό εδώ.

Γίνεται λόγος για ένα νέο στέλεχος ακόμα πιο μεταδοτικό και πιο θανατηφόρο.

Ενώ ήδη το Βρετανικό στέλεχος ταλαιπωρεί την Ευρώπη. Νέα σκληρα lockdown σε Βέλγιο, Αυστρία, Βουλγαρία κ.α.

Γαμάμε όσο προλαβαίνουμε.
Άλλος πισίνας μας βρήκε.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Προσωπικα παντως, το εχω παρει αποφαση εδω και καποια χρονια (οταν μπουρδελιαζω)

οτι αυτα που θελουμε - η θα θελαμε - δεν υπαρχουν (πλεον).

Κι ετσι, οδηγηθηκα στα νεαρα κι απειρα αλλα συμπαθη πορνορομποτ

ελπιζοντας να ξεφυγουν του προγραμματος η σε σταφιδιασμενες φραγκοκοτες μιλφ

που δινουν αγωνα.

Κι ετσι φευγω λιγοτερο απογοητευμενος η ευχαριστημενος.

Το παν είναι να τη βρίσκεις με τον εαυτό σου ,αφού μπορείς και τη βγάζεις με φραγκόκοτες και κοτόπουλα βοκτάς .Εγώ δεν μπορώ προς το παρόν ,όσο αντέχει λίγο η τσέπη. Μετά ίσως αφεθω κι εγώ στη μοίρα των μιλφοπρογιαγιαδων πτηνών και πιγκουινοειδων πιπινίων

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το παν είναι να τη βρίσκεις με τον εαυτό σου ,αφού μπορείς και τη βγάζεις με φραγκόκοτες και κοτόπουλα βοκτάς .Εγώ δεν μπορώ προς το παρόν ,όσο αντέχει λίγο η τσέπη. Μετά ίσως αφεθω κι εγώ στη μοίρα των μιλφοπρογιαγιαδων πτηνών και πιγκουινοειδων πιπινίων

Εχουν πεσει πολυ τα μπουρδελα και οφειλω να λεω οτι βλεπω.
Παλια ηταν και γαμω την επενδυση ηδονης. Τωρα ειναι μετρια τα πραγματα.
Καμια φορα μιλαω με φιλαρακια μπουρδελιαρηδες και αναρωτιομαστε ποσο πιο χαμηλα
θα παει η κατηγορια. Μετα λεμε για καμια γκομενα, γυαλιζει λιγο το ματι μας
και τελικα οταν επιστρεφουμε στην μπουρδελοσυζητηση, καταληγουμε
στο ελπιδοφορο ρητο "οποιος ψαχνει βρισκει".
Σαν τι αλλο να πουμε; ουτε ενημερωση δεν υπαρχει.

Παω να βαλω καμια φωτογραφια να χωνεψουμε το φαι. :2funny:

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Εγώ πήρα πρόσφατα την Μιχαέλα είναι δώρο τα 80 για 1 ώρα μεγάλη καβλα σώμα τούμπανο κ τίμια είχε πολύ όρεξη!μη το συζητάτε καν..θα την ξαναπάρω σίγουρα σε λιγο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.111
Πόντοι
46.232
Εγώ πήρα πρόσφατα την Μιχαέλα είναι δώρο τα 80 για 1 ώρα μεγάλη καβλα σώμα τούμπανο κ τίμια είχε πολύ όρεξη!μη το συζητάτε καν..θα την ξαναπάρω σίγουρα σε λιγο
έτσι ?, δύο εκτονωσεις κ άμα αντέχεις μέσα στο χρονικό πλαίσιο (που δεν είναι αυστηρό) και 3

Mitsaras477

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
Έχεις κάνα link από την μιχαελα η να μ στείλεις το τηλ;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δυο παλιες (αντιπροσωπευτικες) φωτογραφιες απο Μεταξουργειο...

Αλλοδαποι συναδελφοι με βημα παρελασης στην Μεγ.Αλεξανδρου...

Allodapoi sinadelfoi.jpg

και εδω η γνωστη πρεζοπιατσα στην Ιασωνος...

Prezopiatsa.jpg

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μολις διαβασα τεσσερις σελιδες αρνητικοτητας για τα μπουρδελα μας αλλα και Μεταξουργειο.
Πριν καποιες μερες ενας τυπος με κατηγορησε οτι εγω μονο αρνητικοτητα δειχνω στο site και γιατι μιλαω εδω.
Τωρα βλεπω κανει like σε σχολια που πραγματικα δειχνουν αρνητικοτητα και εδω που τα λεμε κλαι καλα κανει και υπαρχει η αρνηση αφου σχεδον μονο αυτο ζουμε στα δελα.
Οχι τιποτα αλλο απλα για να μη μου τη λες και βγαινεις και μαγκακος.

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
80 έδωσες για την μία ώρα; Γιατί σήμερα που το κοίταγα έλεγε 100. Επίσης γνωρίζεις αν έρχεται και σε σπίτι ή πρέπει να πληρώσεις έξτρα και το ξενοδοχείο;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.111
Πόντοι
46.232
Μολις διαβασα τεσσερις σελιδες αρνητικοτητας για τα μπουρδελα μας αλλα και Μεταξουργειο.
Πριν καποιες μερες ενας τυπος με κατηγορησε οτι εγω μονο αρνητικοτητα δειχνω στο site και γιατι μιλαω εδω.
Τωρα βλεπω κανει like σε σχολια που πραγματικα δειχνουν αρνητικοτητα και εδω που τα λεμε κλαι καλα κανει και υπαρχει η αρνηση αφου σχεδον μονο αυτο ζουμε στα δελα.
αυτός ο τύπος που απαξιώνεις είμαι εγώ, μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις πόσο μάλλον να κατανοείς... πότε δεν είπα ότι είσαι ο μόνος, ξαναδιάβασε τι σου έγραψα και έλα να μας ξαναπείς γιατί πάντα απαντάς

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Aν εχω υποψιαστει ποιον λες, θα δει το ποστ και θα σου απαντησει οπως νομιζει.
Εγω απλα να πω οτι δεν ηταν τεσσερις οι σελιδες αρνητικοτητας αλλα σιγουρα υπηρχε
μιας και ειμαστε σε περιοδο αισχους για τα μπουρδελα αφου εχει φουνταρει ολο το αγοραιο.
Οχι οτι πριν ηταν τελεια τα πραγματα φυσικα.
Επισης να προσθεσω οτι ειχαμε και συζητησεις περι ανεμων και υδατων
σε αυτες τις τεσσερις σελιδες.

Παρτε τωρα και μια δροσερη φωτογραφια...

Metaxourgeio.jpg

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
αυτός ο τύπος που απαξιώνεις είμαι εγώ, μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις πόσο μάλλον να κατανοείς... πότε δεν είπα ότι είσαι ο μόνος, ξαναδιάβασε τι σου έγραψα και έλα να μας ξαναπείς γιατί πάντα απαντάς
Οχι ρε θα σε αφησω να λες εσυ τις μαλακιες σου

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.111
Πόντοι
46.232
Οχι ρε θα σε αφησω να λες εσυ τις μαλακιες σου
βλέπω έχεις και επίπεδο... βέβαια σε αυτό που σου είπα δεν απάντησες, οπότε να ξαναγράψω , που είπα ότι είσαι ο μόνος στο σαιτ

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το να ρίξεις μια γκόμενα δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, κάποια στιγμή πετυχαίνεις. Το να κατακτήσεις όμως μια Πουτάνα θυμίζοντάς της ότι μέσα στα ερείπιά της έχει απομείνει λίγη ψυχή , ε ναι, αυτό θέλει ταλέντο και κότσια.
Είναι ακριβός το ίδιο ... και οι 2 μαλακα θα σε πουν από μέσα τους ... η εκτός μπουρδελου θα σε πει μαλακα γιατί κανείς τόσα για αυτήν αγάπες έρωτες λουλούδια εξωδα κτλ..η εντός μπουρδελου κοπέλα θα σε πει μαλακα μαλακα για ακριβός τους ίδιους λόγους αλλά και για έναν παραπάνω πέρα από τα έξοδα ...(αν βγαίνετε και εκτός ..) αλλά και για τα φράγκα που σκας εντός μπουρδελου για τα δίπλα προγράμματα ...... ειδικά αν τύχει να τσακωθείς και για πάρτυ της ...εκεί να δεις γελάνε μετά από πίσω σου ...με την τσατσα !! Έχει τύχει σε εμένα προσωπικά παλιά να τσακωθο με συναγωνηστη για την τανα επηδη την γαμησε από πίσω εκείνη πετάχτηκε έξω από το δωμάτιο μολης ντύθηκε ο τύπος τον πέταξα εγώ εκτός μπουρδελου δεν τον βάρεσα καθόλου από το γιακά και έξω μόνο και αυτός τσίριζε!! Όταν γαμησα ( γαμησαρα ...) και μετά μολης τους χαιρέτησα τσα και τανα βγαίνοντας έξω ξέρεις τι άκουσα ; Ακριβός όταν εσπρωξα την πόρτα πριν βγω !!! Βρε τον μαλακα ζήλεψε και γέλαγαν !!! Ξεχνά τις ψευδεσθησης τύπε !!! Εγώ προσωπικά αν μου ξανά τύχη κάτι ανάλογο όταν ξαναπώ και αν !!!... δεν θα ασχοληθώ καθόλου !!! Το σκηνικό ήταν στην Φωκαίας 20011!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom