Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 339 άτομα (51 μέλη και 288 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το να ρίξεις μια γκόμενα δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, κάποια στιγμή πετυχαίνεις. Το να κατακτήσεις όμως μια Πουτάνα θυμίζοντάς της ότι μέσα στα ερείπιά της έχει απομείνει λίγη ψυχή , ε ναι, αυτό θέλει ταλέντο και κότσια.
Ναι όμως θέλει και μαζοχισμό και αυτοκαταστροφισμό. Τέλος πάντων. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οι πιο πολλες γαμιουνται απιστευτα λυσσαλεα και το μονο μειονεκτημα ειναι οτι υστερουν
καπως σε τεχνικη γιατι ειναι λιγο κλειστη ακομα η Ελληνικη κοινωνια και ολα γινονται κρυφα.

:hi:
Και σου σπάνε απίστευτα τα αρχιδια ενώ είναι κλάσης κατώτερες εμφανισιακά και τεχνικά όπως λες από πχ κάποιες Ρωσίδες. Εμένα οι Ελληνίδες,που είμαι και λίγο κλειστός τυπος :tooth: με απωθούν γιατί τις βλέπω πολύ σπασιμο όρχεων για β κατηγορίας ή και γ και χειρότερα γκόμενα.

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το να ρίξεις μια γκόμενα δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, κάποια στιγμή πετυχαίνεις. Το να κατακτήσεις όμως μια Πουτάνα θυμίζοντάς της ότι μέσα στα ερείπιά της έχει απομείνει λίγη ψυχή , ε ναι, αυτό θέλει ταλέντο και κότσια.

Για μενα (απλο) νταραβερι με πουτανα αξιζει μονο οταν σε περιποιειται αρχοντικα.
Καποιες φορες τυχαινει να βρουν χημεια με καποιους απο εμας και να γαμιουνται πολυ καλα
κατι που ενας εμπειρος ανδρας καταλαβαινει αμεσως.
Αυτο συμβαινει πππππππππππππππαρα πολυ σπανια κι οχι οπως εχει επικρατησει να λεγεται.
Αν δω οτι καθεται δωματιο πολυ περισσοτερο και πεφτει γαμησι δυναμιτης
θα κοιταξω να παμε κι εκτος για να μην δωσω ευρω μιας που οσο πληρωνω
το γαμησι δεν ειναι απολυτα νορμαλ, ετσι δεν ειναι;
το νορμαλ γαμησι ειναι μεταξυ ανθρωπων με γνωριμια κτλ.
Οχι με ευρω και το χερι στην τσεπη συνεχεια κατι που ειναι λαθος και με τις κανονικες γκομενες.
Δεν ειναι θεμα εξοδων αλλα θεμα επιβεβαιωσης, γουσταρει εσενα η κανονικη γκομενα
η γουσταρει χορηγια; οταν σε γουσταρει φιλε μου και συμβαινει αυτο, θα το καταλαβεις!
Κανει μπαμ εκτος αν ο ανδρας ειναι βλημα και δεν "βλεπει". Αυτο ισχυει και στις πουτανες!
Μονο που εκει εφοσον την γνωρισες ως πουτανα κι αυτη εσενα ως πελατη
πρεπει να καταλαβεις οτι σε οδηγουν αλλοι λογοι στην κατακτηση.
(προσεξα οτι χρησιμοποιησες το "ριξεις" για την γκομενα ενω για την πουτανα
το "κατακτησεις" )
Ισως σε οδηγει οτι θα την σωσεις κι οτι εισαι ο εκλεκτος.
Ολοι οι ανδρες θελουμε να ειμαστε οι καλυτεροι, γενικως με τις γυναικες.
Διωξτο τωρα! Να εισαι αυτος που εισαι και μην δινεις παρα πολλα.
Παιζε χαλαρα την μπαλα σου σε καθε περιπτωση.
Αυτο που εγραψες: " ότι μέσα στα ερείπιά της έχει απομείνει λίγη ψυχή"... ειναι ο προθαλαμος
του "σωτηρα" κατι που εγκυμονει κινδυνους. Σε εχω πει συναισθηματικο και μαγκα
κατι που πιστευω αλλα θα με στενοχωρησεις αν σε δω υποχειριο.
Ετσι την πατησαν ολοι οσοι ξερουμε.
Δεν ειναι καλυτερα να κανεις οχι μονο τον ερωτευμενο αλλα ακομα και τον συντροφο
(με ηθοποιια) κι αστην να γαμιεται με οποιον θελει. Να περνας εσυ καλα και τι σε νοιαζει;
κανε οτι σε νοιαζει, "τραβα-αφηνε" σαν τον ψαρα αλλα παρακατω μην πας
γιατι η πουτανα ανηκει σε ολους κι οχι σε εσενα. Το ξερεις ηδη αυτο.
Πως θα το διαγραψεις; θα πας για την εξαιρεση; δεν χειαζεται να την πατησουμε
για να το καταλαβουμε αυτο. Ειναι αυτονοητο.
Ποιο; με κανονικη γκομενα ξεκινας σε σωστη βαση χωρις καμια εγγυηση
ενω με την πουτανα ξεκινας σε λαθος βαση χωρις καμια εγγυηση.
Με την πρωτη γαμιεστε στο μαξιμουμ γιατι αλληλογουσταρεστε
ενω με την δευτερη αργει πολυ αυτο και συνηθως εχει καποιο "ταβανι".
Γι αυτο προτεινω την ηθοποιια κι ααααααααααααν τυχει και προχωρησει το θεμα
με οποιαδηποτε πουτανα, ζησε το καλυτερα αλλα πολυ προσεκτικα.
Γενικα μιλαω, δεν σου λεω οτι βρηκες καποια και ξεκινησες.
Ας περναμε καλα λοιπον να γαμαμε κι ας αφησουμε τις σχεσεις
οταν υπαρχουν οι σωστες προδιαγραφες...

Χρονια πολλα σε ολους μας!

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Και σου σπάνε απίστευτα τα αρχιδια ενώ είναι κλάσης κατώτερες εμφανισιακά και τεχνικά όπως λες από πχ κάποιες Ρωσίδες. Εμένα οι Ελληνίδες,που είμαι και λίγο κλειστός τυπος :tooth: με απωθούν γιατί τις βλέπω πολύ σπασιμο όρχεων για β κατηγορίας ή και γ και χειρότερα γκόμενα.

Για το "εμφανισιακα" των Ελληνιδων διαφωνω διοτι εχουν κανει μεγαλα αλματα
και γαμιουνται φοβερα. Τεχνικα επιβεβαιωνω ξανα οτι καπως χανουν.
Τουλαχιστον η πλειοψηφια λαμβανοντας υποψη οσες εχω ζησει. Αλλα στρωνουν.
Η τελευταια Ελληνιδα γκομενα που ειχα κι ισως ξαναεχω (ιδου το σπασιμο αρχιδιων που ειπες)
γαμιοταν σαν κομπρεσερ. Πως γκενεν ατο; :2funny:

Ρωσιδες αυθεντικης κοπης με συμπεριφορες, διχρωμιες ματιων, κορμια, στυλ κτλ
δεν υπαρχουν στην γυφτοχωρα μας. Κι αυτες ομως ειναι μυστηρια τρενα.
Σε γενικες γραμμες, υπαρχουν ολοκληρωμενες γυναικες παντου.
Αλλοτε βρισκουμε κι αλλοτε οχι. Σαμπως κι εμεις ειμαστε τελειοι;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Για μενα (απλο) νταραβερι με πουτανα αξιζει μονο οταν σε περιποιειται αρχοντικα.
Καποιες φορες τυχαινει να βρουν χημεια με καποιους απο εμας και να γαμιουνται πολυ καλα
κατι που ενας εμπειρος ανδρας καταλαβαινει αμεσως.
Αυτο συμβαινει πππππππππππππππαρα πολυ σπανια κι οχι οπως εχει επικρατησει να λεγεται.
Αν δω οτι καθεται δωματιο πολυ περισσοτερο και πεφτει γαμησι δυναμιτης
θα κοιταξω να παμε κι εκτος για να μην δωσω ευρω μιας που οσο πληρωνω
το γαμησι δεν ειναι απολυτα νορμαλ, ετσι δεν ειναι;
το νορμαλ γαμησι ειναι μεταξυ ανθρωπων με γνωριμια κτλ.
Οχι με ευρω και το χερι στην τσεπη συνεχεια κατι που ειναι λαθος και με τις κανονικες γκομενες.
Δεν ειναι θεμα εξοδων αλλα θεμα επιβεβαιωσης, γουσταρει εσενα η κανονικη γκομενα
η γουσταρει χορηγια; οταν σε γουσταρει φιλε μου και συμβαινει αυτο, θα το καταλαβεις!
Κανει μπαμ εκτος αν ο ανδρας ειναι βλημα και δεν "βλεπει". Αυτο ισχυει και στις πουτανες!
Μονο που εκει εφοσον την γνωρισες ως πουτανα κι αυτη εσενα ως πελατη
πρεπει να καταλαβεις οτι σε οδηγουν αλλοι λογοι στην κατακτηση.
(προσεξα οτι χρησιμοποιησες το "ριξεις" για την γκομενα ενω για την πουτανα
το "κατακτησεις" )
Ισως σε οδηγει οτι θα την σωσεις κι οτι εισαι ο εκλεκτος.
Ολοι οι ανδρες θελουμε να ειμαστε οι καλυτεροι, γενικως με τις γυναικες.
Διωξτο τωρα! Να εισαι αυτος που εισαι και μην δινεις παρα πολλα.
Παιζε χαλαρα την μπαλα σου σε καθε περιπτωση.
Αυτο που εγραψες: " ότι μέσα στα ερείπιά της έχει απομείνει λίγη ψυχή"... ειναι ο προθαλαμος
του "σωτηρα" κατι που εγκυμονει κινδυνους. Σε εχω πει συναισθηματικο και μαγκα
κατι που πιστευω αλλα θα με στενοχωρησεις αν σε δω υποχειριο.
Ετσι την πατησαν ολοι οσοι ξερουμε.
Δεν ειναι καλυτερα να κανεις οχι μονο τον ερωτευμενο αλλα ακομα και τον συντροφο
(με ηθοποιια) κι αστην να γαμιεται με οποιον θελει. Να περνας εσυ καλα και τι σε νοιαζει;
κανε οτι σε νοιαζει, "τραβα-αφηνε" σαν τον ψαρα αλλα παρακατω μην πας
γιατι η πουτανα ανηκει σε ολους κι οχι σε εσενα. Το ξερεις ηδη αυτο.
Πως θα το διαγραψεις; θα πας για την εξαιρεση; δεν χειαζεται να την πατησουμε
για να το καταλαβουμε αυτο. Ειναι αυτονοητο.
Ποιο; με κανονικη γκομενα ξεκινας σε σωστη βαση χωρις καμια εγγυηση
ενω με την πουτανα ξεκινας σε λαθος βαση χωρις καμια εγγυηση.
Με την πρωτη γαμιεστε στο μαξιμουμ γιατι αλληλογουσταρεστε
ενω με την δευτερη αργει πολυ αυτο και συνηθως εχει καποιο "ταβανι".
Γι αυτο προτεινω την ηθοποιια κι ααααααααααααν τυχει και προχωρησει το θεμα
με οποιαδηποτε πουτανα, ζησε το καλυτερα αλλα πολυ προσεκτικα.
Γενικα μιλαω, δεν σου λεω οτι βρηκες καποια και ξεκινησες.
Ας περναμε καλα λοιπον να γαμαμε κι ας αφησουμε τις σχεσεις
οταν υπαρχουν οι σωστες προδιαγραφες...

Χρονια πολλα σε ολους μας!

:rockon:
Η αλήθεια είναι ότι δεν ψάχνω ούτε θα ψάξω να βρω κάτι τέτοιο. Απλώς το ανέφερα με την έννοια ότι μια Πουτάνα λόγω του ότι έχει εξελιχθεί στο αντρικό είδος -τους 9 στούς 10 τούς έχει για πρωινό- με την έννοια ότι θα τούς κοροϊδέψει πανεύκολα διαβάζοντάς τους στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα -τι θέλουν , πώς θα σαρώσει την τσέπη τους κτλ- δύσκολο κάποιος να τής προκαλέσει αληθινό ενδιαφέρον και να ενδώσει σε μια αληθινή ανθρώπινη επαφή. Εγώ δεν την επιδιώκω αυτή την επαφή -δεν αναζητώ κα΄τι τέτοιο στα μπουρδέλα-απλώς κάνω μια διαπίστωση ως 'κοινωνιολογικός αναλυτής'.

• Like
Αντιδράσεις: tnt

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ναι όμως θέλει και μαζοχισμό και αυτοκαταστροφισμό. Τέλος πάντων. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Συμφωνώ. Δεν θα σπαταλούσα χρόνο για να παραστήσω τον Νευρολόγο μιας Πουτάνας, βαριέμαι το social που ξεπερνάει τα 45 δευτερόλεπτα συν ότι δεν σκοπεύω να σώσω τον Κόσμο. . Κάνω εδώ μια διαπίστωση η οποία έχει κάποια στατιστική βάσιμη αλήθεια. Στα 5000 άτομα που θα περάσουν από ένα δωμάτιο μπορεί όντως ένας στους 5000 να κάνει μια πουτάνα να αισθανθεί πράγματα. Σίγουρα έχει συμβεί. Αυτό αποδεικνύει ότι και οι Πουτάνες που υποτίθεται ότι είναι σκληρά τυπάκια δεν είναι άτρωτες. πάντα κάτι θα υπάρχει στον Πυθμένα της ψυχής που λαχταράει να αναζωπυρωθεί. Ενδιαφέρον θέμα επίσης που θα ερευνήσω είναι το ποιος τελικά είναι πιο Σκληρός και Καπάτσος?. Μια Πουτάνα ή ένας Βετεράνος Μουρδελιάρης? Και για να είμαι δίκαιος και οι δυο τους να έχουν ίση θητεία στα μπουρδέλα , πχ 20 χρόνια. Ακούω απόψεις

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Και σου σπάνε απίστευτα τα αρχιδια ενώ είναι κλάσης κατώτερες εμφανισιακά και τεχνικά όπως λες από πχ κάποιες Ρωσίδες. Εμένα οι Ελληνίδες,που είμαι και λίγο κλειστός τυπος :tooth: με απωθούν γιατί τις βλέπω πολύ σπασιμο όρχεων για β κατηγορίας ή και γ και χειρότερα κατηγορία γκόμενας.

Συμφωνώ. Δεν θα σπαταλούσα χρόνο για να παραστήσω τον Νευρολόγο μιας Πουτάνας, βαριέμαι το social που ξεπερνάει τα 45 δευτερόλεπτα συν ότι δεν σκοπεύω να σώσω τον Κόσμο. . Κάνω εδώ μια διαπίστωση η οποία έχει κάποια στατιστική βάσιμη αλήθεια. Στα 5000 άτομα που θα περάσουν από ένα δωμάτιο μπορεί όντως ένας στους 5000 να κάνει μια πουτάνα να αισθανθεί πράγματα. Σίγουρα έχει συμβεί. Αυτό αποδεικνύει ότι και οι Πουτάνες που υποτίθεται ότι είναι σκληρά τυπάκια δεν είναι άτρωτες. πάντα κάτι θα υπάρχει στον Πυθμένα της ψυχής που λαχταράει να αναζωπυρωθεί. Ενδιαφέρον θέμα επίσης που θα ερευνήσω είναι το ποιος τελικά είναι πιο Σκληρός και Καπάτσος?. Μια Πουτάνα ή ένας Βετεράνος Μουρδελιάρης? Και για να είμαι δίκαιος και οι δυο τους να έχουν ίση θητεία στα μπουρδέλα , πχ 20 χρόνια. Ακούω απόψεις
Για να γίνει αυτό μάλλον πρέπει να πιστέψει ότι είσαι σωτήρας. Για να το κάνεις αυτό πιστεύω πρέπει να δώσεις ρεσιτάλ ηθοποιίας σε τέτοιο βαθμό που να το πιστέψεις κι εσύ ο ίδιος. Δεν βλέπω το λόγο να περάσει κάποιος όλο αυτό.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
  • Like

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Ούτε το ένα ισχύει, ούτε τοπ άλλο φυσικά... Διαπρέπει μέσω της σελίδας του Νόμου του sto facebook! :rockon::rockon::rockon:

"Πρώτα συχνότητα και μετά ποιότητα. Τι να το κάνεις να γαμάς σε στούντιο αν είναι να γαμάς μόνο μία φορά την εβδομάδα; Το θέμα είναι να μπορείς να ανταγωνίζεσαι σε συχνότητα έναν δεσμευμένο. Αυτό είναι και το νόημα του νόμου του Picker!"

Για του λόγου το αληθές, χθεσινή ανάρτηση!
ρε το μαλάκα, τον θυμάμαι με τους παντρεμένους ήταν πυρ και μανία όταν ρίχναν κι αυτοί κανα πουτσάκι στις πορνογκόμενες του.
Άκου "να ανταγωνίζεσαι σε συχνότητα ένα δεσμευμένο" !!! , ο φουκαράς δεν έχει ιδέα πόσο (δεν) γαμάνε οι δεσμευμένοι..

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Για να γίνει αυτό μάλλον πρέπει να πιστέψει ότι είσαι σωτήρας. Για να το κάνεις αυτό πιστεύω πρέπει να δώσεις ρεσιτάλ ηθοποιίας σε τέτοιο βαθμό που να το πιστέψεις κι εσύ ο ίδιος. Δεν βλέπω το λόγο να περάσει κάποιος όλο αυτό.
Οι Πουτάνες εντοπίζουν αμέσως το συνάφι του Σωτήρα. Το έχουν δει άπειρες φορές το έργο και γελάνε από μέσα τους, όταν δηλαδή εμφανίζεται κάποιος και τούς λέει' έλα μωρό μου να παντρευτούμε , τι κάνεις εσύ εδώ?' Εγώ αναρωτιέμαι απλώς κατά πόσο ατσάλινες είναι οι αντιστάσεις μιας έμπειρης ιερόδουλης και κατά πόσο μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον και κατ' επέκταση να νοιώσει ανθρώπινα συναισθήματα χωρίς αυτός ο κάποιος να κάνει ρεσιτάλ ηθοποιίας ή να παραστήσει τον Σωτήρα της. Δεν ξέρω αν με πιάνεις. Να τονίσω ότι για μένα όλα αυτά έχουν επιστημονικό ενδιαφέρον , δεν επιδιώκω να παίξω κάποιον από αυτούς τους ρόλους, ούτε να συνδεθώ συναισθηματικά με μια Πουτάνα. Τοποθετώ τον εαυτό μου στην θέση του Ερευνητή.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Για τους στουδιάκηδες,εχθές έβγαλα λαΒράκι .Πήρα βίζιτα από τα μαγικά κορίτσια τη Λόρα.Σκαει μύτη και ήταν η...Λίζα απ' το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής 6.:crazy:

Δηλαδή στις βίζιτες κάνουν ότι οι οσμόμενες. 3η βίζιτα που πήρα μετά από 15 χρόνια.Μαλλον δεν ξαναπαίρνω.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οι Πουτάνες εντοπίζουν αμέσως το συνάφι του Σωτήρα. Το έχουν δει άπειρες φορές το έργο και γελάνε από μέσα τους, όταν δηλαδή εμφανίζεται κάποιος και τούς λέει' έλα μωρό μου να παντρευτούμε , τι κάνεις εσύ εδώ?' Εγώ αναρωτιέμαι απλώς κατά πόσο ατσάλινες είναι οι αντιστάσεις μιας έμπειρης ιερόδουλης και κατά πόσο μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον και κατ' επέκταση να νοιώσει ανθρώπινα συναισθήματα χωρίς αυτός ο κάποιος να κάνει ρεσιτάλ ηθοποιίας ή να παραστήσει τον Σωτήρα της. Δεν ξέρω αν με πιάνεις. Να τονίσω ότι για μένα όλα αυτά έχουν επιστημονικό ενδιαφέρον , δεν επιδιώκω να παίξω κάποιον από αυτούς τους ρόλους, ούτε να συνδεθώ συναισθηματικά με μια Πουτάνα. Τοποθετώ τον εαυτό μου στην θέση του Ερευνητή.
Αυτό το επιστημονικό ενδιαφέρον μάλλον το χω ξαναδεί .Στο τέλος καίγεσαι κι ίδιος.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Από 'επιστημονική' ανάλυση που έχω κάνει ανά τα έτη συνοψίζω στο εξής : χρειάζεται φούτσα ,χρήμα,τεράστιες ψυχολογικές και σωματικές αντοχές και κυρίως να μην σε κάψει το συναίσθημα. Το συναίσθημα μπορεί να στείλει περίπατο όλα τα παραπάνω και να σε αφήσει :zombie: ράκο.

• Like

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οι πουτανες γνωριζουν οτι ολοι οι ανδρες τις απαξιωνουν στο τερμα.
Απλως καποιες φορες συμβαινει καποια χημικη διεργασια στον ανδρικο εγκεφαλο
και ο ανδρας νομιζει οτι βρηκε την ιδανικη γυναικα στο προσωπο της πουτανας.
Οι λογοι ειναι πολλοι.
Στο μεταξυ οι πουτανες παιρνουν τ αντερα τους απο υποκαταστατα για να ανταπεξελθουν
στις ξευτιλισμενες συνθηκες των μπουρδελων (σε αυτο το νημα ειμαστε)
οποτε αν προσθεσουμε και την σχεδον κατεστραμμενη λειτουργια να ερωτευτουν
(αλλιως πως τα καταφερνουν; ) καταλαβαινουμε το κατι απο το το ολο
που συμβαινει στο κεφαλι τους.
Τελικα, αυτες κανουν οσο λιγοτερα μπορουν γιατι ειναι δουλεια ολο αυτο
και μαζι με μουφα κοιτουν το κερδος τους. Εεε, το ιδιο κανει κι ο ηθοποιος πελατης
για να βγει κερδισμενος με την πουτανα. Δικαιο!

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτό που λες,κάτι παρόμοιο το παθα με νορμάλ γυναίκα,όχι πουτανα. Λόγω 'επιστημονικου' ενδιαφέροντος,λόγω βαρεμάρας πέστο έλεγα σ αγαπαω, σε ερωτεύτηκα, χωρίς να έχω καν βλέψεις να τη ρίξω στο κρεβάτι στην αρχή. Το ίδιο κι αυτή πιστεύω. Στο τέλος μας πήρε ο διάολος και μας σήκωσε. Και τους δύο.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αυτό το επιστημονικό ενδιαφέρον μάλλον το χω ξαναδεί .Στο τέλος καίγεσαι κι ίδιος.
Ο επιστημονικός ερευνητής είναι σαν τον ελεύθερο σκοπευτή με το Sniper. Κρατάει απόσταση , παρατηρεί , αναλύει , δεν βιάζεται και δεν σπαταλά πολλές σφαίρες. Θα ρίξει μόνο μία σφαίρα όταν θα είναι σίγουρος ότι θα πετύχει. Αυτοί που καίγονται στο τέλος της μέρας είναι οι -και καλά- '''Σκληροί Ράμπο''' που αδειάζουν τα αυτόματά τους πρός όλες τις κατευθύνσεις με τελική κατεύθυνση τον ίδιο τους τον εαυτό. Ο Picker για παράδειγμα πού μάς πούλαγε αντριλίκια και κατέληξε να κλαψουρίζει για την καρδιά της Κορίνας κι εκείνη να τον διώχνει ξανά και ξανά. Ερωτεύτηκε το καημένο...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ο επιστημονικός ερευνητής είναι σαν τον ελεύθερο σκοπευτή με το Sniper. Κρατάει απόσταση , παρατηρεί , αναλύει , δεν βιάζεται και δεν σπαταλά πολλές σφαίρες. Θα ρίξει μόνο μία σφαίρα όταν θα είναι σίγουρος ότι θα πετύχει. Αυτοί που καίγονται στο τέλος της μέρας είναι οι -και καλά- '''Σκληροί Ράμπο''' που αδειάζουν τα αυτόματά τους πρός όλες τις κατευθύνσεις με τελική κατεύθυνση τον ίδιο τους τον εαυτό. Ο Picker για παράδειγμα πού μάς πούλαγε αντριλίκια και κατέληξε να κλαψουρίζει για την καρδιά της Κορίνας κι εκείνη να τον διώχνει ξανά και ξανά. Ερωτεύτηκε το καημένο...
Στο μεταξυ η Κορινα οπως κι ολοι οσοι γνωριζομαστε, δεν εχουν δει ποτε τον Πικερ.

:2funny:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Μεσημεριανη βόλτα στο Μεταξουργείο και πήγαινα συγκεκριμένα για την αναμπελ διότι μου αρέσουν οι skinny
Πολυ καλή μέσα πιπα χωρίς καποτα στους Έλληνες μόνο βαθια
Στενό μουνακι την γαμησα από πάνω μετά στα 4 και μετά αυτή από πάνω
Τύπε, αν θες να τη χύσεις και στο στόμα πέτα της ένα τάληρο ή 10ρικο και θα
στα ρουφήξει όλα... :pipa2:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Στο μεταξυ η Κορινα οπως κι ολοι οσοι γνωριζομαστε, δεν εχουν δει ποτε τον Πικερ.

:2funny:
Δηλαδή όλα αυτά τόσα χρόνια είναι στη νοσηρή φαντασία του; Στο ίντερνετ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom