βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Ξαναδιάβασε ΠαραπάνωΠως την λένε στο fb
Ξαναδιάβασε ΠαραπάνωΠως την λένε στο fb
Στείλε pm pleaseΞαναδιάβασε Παραπάνω
Αχά. Δεν τα κατέχω και πολύ τα κομπιουτερικά. Πάντως διακρίνω ένα μίσος για τις παπαριές του πίκερ από πολύ παλιά.Gigabyte βρε!
Kατεστραμμενη ψυχολογια κι ενοχη για το επαγγελμα της.Έγραψα στη Λίζα στο φβ. Της λέω σε ξέρω απ' τη Φυλής. Δουλεύεις τώρα;.
Απαντάει μετά από κάμποσες μέρες 'και τί έγινε λέει,αυτό σου δίνει δικαίωμα να μου γράφεις στον προσωπικό μου λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
Όχι λέω αλλά μου είχες πει πριν το κλείσιμο ότι θα δουλεύεις και μετά. Τα ταπεινά μου συγνώμη λέω.
Μετά από κάνα δυό μέρες μου γράφει μόνη της ότι δεν δουλεύει,εκοψε μ'αυτά λέει και να μην της γράφω,άντε γεια,να μην γράφεις. Άντε γεια,μην γραφεις(το είπε κάμποσες φορές).Αφού λέω εσύ απαντάς,δεν είσαι υποχρεωμένη να απαντάς στον πρώτο τυχόντα. Καλά λέει σε μπλοκάρω. Και με μπλόκαρε.
Άλλαξε και τη φωτό. Έχει μαύρα μαλλιά κοτσιδακια.Αν είναι αυτή αγνώριστη έγινε.
Το πιο τραγικό είναι ότι πάλι στα βορδελα θα τη δούμε μάλλον.Kατεστραμμενη ψυχολογια κι ενοχη για το επαγγελμα της.
Τραγωδια!
Ποιος νορμαλ ανδρας οριζει με μερες, ωρες και λεπτα το ποτε θα γαμαειΑχά. Δεν τα κατέχω και πολύ τα κομπιουτερικά. Πάντως διακρίνω ένα μίσος για τις παπαριές του πίκερ από πολύ παλιά.
Το τρολλάρισμα πάντως το τράβαγε και η φάτσα του. Δεν μπορούσες να αντισταθείς.Ποιος νορμαλ ανδρας οριζει με μερες, ωρες και λεπτα το ποτε θα γαμαει
στα μπουρδελα; ρομποτ η τρολ ο τυπος.
Παντως ειχε κινητικοτητα το θεμα του. Τραβηξε βλεμματα.
Αρα καλο για το σαιτ. Τετοιοι χρειαζονται.
Ειδες μια φατσα κι οχι τον χειριστη.Το τρολλάρισμα πάντως το τράβαγε και η φάτσα του. Δεν μπορούσες να αντισταθείς.
Το πιο τραγικό είναι ότι πάλι στα βορδελα θα τη δούμε μάλλον.
Τώρα διάβαζα σε πρωτοσέλιδο φελάδας στο περίπτερο ότι, οι ισραηλινοί ανακάλυψαν λέει ρινικό σπρέυ, που σκοτώνει όλους τους κορωνογιούς ανεξαρτήτως μετάλλαξης.apo oti katalaba apo to epiteleio του προθυπουργου τα δελα ανοιγουν μεσα στον απριλιο
Ούτε το ένα ισχύει, ούτε τοπ άλλο φυσικά... Διαπρέπει μέσω της σελίδας του Νόμου του sto facebook!Έχω και μια απορία ιστορικού και κοινωνικου ενδιαφέροντος που μόνο οι πολύ παλαιοί μύστες μπορούν να απαντήσουν . Εκείνος ο Πικερ και ο νόμος του τί απέγιναν; Παντρεύτηκε ; Κρεμάστηκε;
Nαι, δουλευ
ΕυχαριστωNαι, δουλευει.
Ένας δεσμευμένος γαμάει 5 φορές το μήνα , βαριά 7... Τι να ανταγωνιστώ, τα νήπια? Εγώ γαμάω κάθε μέρα και πολλές φορές και διαφορετικές γυναίκες. Μήπως οι παντρεμένοι πρέπει να κυνηγήσουν τα μισά απ' όσα καταφέρνει ένας φοβερός Μπουρδελιάρης? Άκουσες έτσι? Τα μισά...Ούτε το ένα ισχύει, ούτε τοπ άλλο φυσικά... Διαπρέπει μέσω της σελίδας του Νόμου του sto facebook!
"Πρώτα συχνότητα και μετά ποιότητα. Τι να το κάνεις να γαμάς σε στούντιο αν είναι να γαμάς μόνο μία φορά την εβδομάδα; Το θέμα είναι να μπορείς να ανταγωνίζεσαι σε συχνότητα έναν δεσμευμένο. Αυτό είναι και το νόημα του νόμου του Picker!"
Για του λόγου το αληθές, χθεσινή ανάρτηση!
Τα μαθηματικά εδώ πέρα καταλήγουν σε 15λεπτά=20ευρώ. Αλλά η ζωή δεν είναι μαθηματικά, είναι όλα όσα νοιώθει κάποιος. Οπότε..REspectΚαι το σόσιαλ μύστη βόρδελε έχει την χάριν του , θα σου πω ένα πολύ ειδικό δικό μου παράδειγμα με ένα τρελό Μιλφ, την Βάσια από Βέργας.
Με αυτή τη κοπέλα έσπασα κάθε ρεκόρ χρόνου μέσα στο δωμάτιο, και όχι από δικιά μου επιλογή αλλά από την δικιά της παρότρυνση.
Έκατσα 40 λεπτά στο δωμάτιο, εκ των όποιον τα 15 καθαρά γαμησι τα υπόλοιπα 25 μόνο σόσιαλ, και όλα αυτά με 20€, η κοπέλα μου μίλησε για τα πάντα, χωρίς καν να την ρωτήσω, ούτε να εκδηλωσω καποιο ενδιαφέρον απλά έδειχνα προσήλωση στα λόγια της με σκοπό την ευχαρίστηση της πουτσας μου, τώρα αλήθεια ή ψέμματα αυτά που μου έλεγε, ο Θεός και η ψυχή της.
Εκείνο το βράδυ θα έχω να το θυμάμαι ως το πιο value for money γαμησι σε μπουρδελο, την τύπισσα ήμουν έτοιμος να την διώξω με τις κλωτσιές από το δωμάτιο αλλά από την άλλη μου φέρθηκε σπαθί και έδειξα ήθος δείχνοντας ενδιαφέρον στα λόγια της και κάνοντας μια πολύ ωραία συζήτηση.
Οπότε εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι, ότι το σόσιαλ κομμάτι μόνο κέρδος μπορεί να επιφέρει αν υπάρχει αυτή η χημεία μεταξύ πελάτη και εκδιδομένης, και εννοείται η εκδιδομένη θα δώσει τα αδύνατα δυνατά να το ευχαριστηθείς.
Τώρα αν εσύ ως βορδελος πας στο μπουρδελο να βγάλεις ζωώδη ένστικτα γαμωντας την χωρίς καν να της πεις Γεια σου, γούστο σου και καπέλο σου.
Οι δεσμευμενοι-παντρεμενοι γαμανε λιγοτερο και σε περιβαλλον αιχμαλωσιαςΈνας δεσμευμένος γαμάει 5 φορές το μήνα , άντε 7... Τι να ανταγωνιστώ, τα νήπια? Εγώ γαμάω κάθε μέρα και πολλές φορές και διαφορετικές γυναίκες. Μήπως οι παντρεμένοι πρέπει να κυνηγήσουν τα μισά απ' όσα καταφέρνει ένας φοβερός Μπουρδελιάρης? Άκουσες έτσι? Τα μισά...
Μύστη τντ γουστάρω να κάνω μια προσωπική υπέρβαση, έχω ένα γκομενάκι αυτό το καιρό αρκετά έκφυλο θα έλεγα, της το φέρνω λάου λάου να κάνουμε τρίο με μια γνωστή ιερόδουλη από φυλής, η ιερόδουλη εννοείται θα δεχτεί αν πέσει παραδάκι, την γκομενα όμως θέλω να την αιφνιδιασω και λίγο, να φέρω την πουτανα σπίτι μου την ώρα που γαμαω την γκομενα, μακάρι να πετύχει το σκηνικό, θα έχω να το λέω!Οι δεσμευμενοι-παντρεμενοι γαμανε λιγοτερο και σε περιβαλλον αιχμαλωσιας
οπως κι οι μπουρδελιαρηδες.
Οι πρωτοι βαριουνται την ιδια γυναικα κι οι δευτεροι ακολουθουν σχεδον παντα το προγραμμα
της πουτανας με την καταραμενη καποτα. Αγουρα πραγματα! Φτωχα!
Βεβαια απο να γαμαει καποιος το ιδιο μουνι για χρονια, καλυτερα μπουρδελιαρης.
Η μονη κατηγορια ομως που γαμαει ποιοτικα, καργα και με απεραντη ελευθερια
ειναι οι γκομενακηδες. Αυτοι βεβαια γαμανε λιγοτερες γυναικες απο τους μπουρδελιαρηδες
αλλα ειναι οι πιο ευχαριστημενοι λογω εξαιρετικης ποιοτητας.
Αν μαλιστα γαμανε και πουτανες για την ποικιλια κι οποτε θελουν, τοτε εχουμε απολυτη επιτυχια.