Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 288 άτομα (44 μέλη και 244 επισκέπτες)

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Κατ' εμέ η καλύτερη περίπτωση μπουρδελόβιας που κινείται ανεξάρτητα αυτή την εποχή είναι η Μικαελα από Φώκαιας. 80€ η ώρα.
Σε σχέση απόδοσης-τιμής η τύπισσα έχει κάνει την καλύτερη προσφορά και εννοείται όλοι γνωρίζουμε την περίπτωση της, δεν μασάει στο δωμάτιο.
Σε σύγκριση με την Εμμυ την θεωρώ καλύτερη για τα δικά μου γούστα.
received_778354289446111.jpeg
Γιά μένα η Μικαέλα είναι υπερτιμημένη, αλλά οκ, όλες οι γνώμες είναι σεβαστές.

Τελευταία τροποποίηση:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Παιδιά εγώ θυμάμαι από το 2004 μέχρι το 2010-11 να κυκλοφορούσαν Λιοσίων, Φυλής ακόμα και Μεταξουργείο κατά 50% εκεί βέβαια με 15€ πολύ καλά μουνια. Τώρα έχει πέσει η ποιότητα πολύ.
Αλλά τότε ήταν η γη της επαγγελίας. Και λεφτά τότε να τα πετάς.

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Παιδιά εγώ θυμάμαι από το 2004 μέχρι το 2010-11 να κυκλοφορούσαν Λιοσίων, Φυλής ακόμα και Μεταξουργείο κατά 50% εκεί βέβαια με 15€ πολύ καλά μουνια. Τώρα έχει πέσει η ποιότητα πολύ.
Αλλά τότε ήταν η γη της επαγγελίας. Και λεφτά τότε να τα πετάς.
εχεις απολυτο δικιο φιλε.η ποιοτητα σταδιακα επεφτε απο το2010 και μεχρι την προcovid εποχη γεμισαμε με μπαζολες. 2 καλα στανταρακια που ειχα τα τελευταια χρονια και ελεγα οτι αλλαζε η κατασταση αποδειχθηκαν θυματα τραφικινγκ(τζεσικα και σαντρα) .και γενικα η πορεια που εχουν οι μοντελοειδης ιεροδουλες ειναι να καθονται για μικρο χρονικο διαστημα .ολα αυτα για τα μπουρδελα του 20 ,15 και 10ρικου.για τα στουντιο δεν εχω αποψη ημουν περαστικος 2-3 φορες το χρονο.για εμας που φτιαχνομαστε με την εμφανιση ειναι πικρα για τους αλλους που ψαχνουν υπηρεσιες φανταζομαι βολευονται καλυτερα.τωρα ενα απο τα δυο συμβαινουν ή οι ναρες την εκαναν για αλλες πολιτειες (γερμανια ολλανδια ισπανια κλπ) ή οι χωρες προελευσης( ρουμανια μολδαβια κλπ) βελτιωθηκαν οικονομικα .

Τελευταία τροποποίηση:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα στη παρέα. Αδειούχος φαντάρος (28χρονων ) εδώ σε απεγνωσμένη κατάσταση θέλω επειγόντως κάτι να ξεδοσω αλλά δεν έχω αμάξι να βγω στη γύρα αλλά ούτε ξέρω και τα κατατόπια. Συν του ότι μπαίνω την Τρίτη...

Αν μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό στουντιο η κάποιο τηλ που να δουλεύουν τωρα. Γύρω στο 50€ κοιτάω και κάτι καλό σχετικά μικρό (κάτω από 30 σιγουρα).

Όχι κάτι υπερβολικό από καμπύλες (δλδ χοντρή) αλλά όχι και πλακέ (κοκαλιαρα) αν με πιανετε

Εγώ στην θέση σου χαρμάνη φαντάρε έτσι όπως σας έχουν {στον ελληνικό στρατό} την δεδομένη περίοδο με όλη αυτή την "φαρσοκωμωδία" θα έριχνα απ' ένα μπούτσο στο παπάρι τον Χαρδαλιά, Κικίλια, Γεωργιάδη & για κερασάκι ένα στον "τιτάνα" πρωθυπουργό μας!
Έτσι και τα λεφτά θα σου μείνουν στην τσέπη & μακριά από "φόλες" θα παραμείνεις.
Ελπίζω να έμειναν λίγες ακόμα...
Επιμονή & υπομονή φιλαράκι.
:hi:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Εάν και όταν απαλλαγούμε από τον κορωνοιό, θα διαπιστώσουμε ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα:
Την οκνηρία των πορνών.
Μετά από τόσους μήνες αποχής από το επάγγελμα, πολλές πόρνες έχουν βυθιστεί στην οκνηρία.
Οι Αλβανοί νταβατζήδες θα πρέπει να κάνουν τιτάνιες προσπάθειες για να μαζέψουν ξανά το κοπάδι και να το παρατάξουν για να το γαμάμε.
Άλλο πρόβλημα, είναι ότι σε πολλές πόρνες έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα και νομίζουν ότι είναι λίγο ερωτευμένες με το νταβά τους. Άντε τώρα ο νταβάς να την πείσει να ξαναβγεί στο κλαρί...
Στηρίζω Αλβανούς νταβάδες!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οι Αλβανοι νταβαδες ειναι οι καταλληλοι ανθρωποι στην καταλληλη θεση.
Εχουν εκπαιδευτει στην μυστικη τεχνη του να κανουν τις πουτανες
να τους τα σκανε παρακαλωντας (τους). :dunno:
Το απιστευτο ομως δεν ειναι οτι τα σκανε τα πουτανακια στους Αλβανους
αλλα γνωριζουν ποτε να τις παρατησουν για να τρεξουν αυτες κοντα τους
με περισσοτερα λεφτα απο τις αλλες. :dunno:

Υποκλινομαι στο μεγαλειο της σκεψης τους.
Αλβανοι θα επρεπε να διοικουν το υπουργειο οικονομικων.
Για μια Ελλαδα ισχυρη και δυναμικη. Οι δικοι μας δεν κανουν...

:rockon:

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.109
Πόντοι
371
Κατ' εμέ η καλύτερη περίπτωση μπουρδελόβιας που κινείται ανεξάρτητα αυτή την εποχή είναι η Μικαελα από Φώκαιας. 80€ η ώρα.
Σε σχέση απόδοσης-τιμής η τύπισσα έχει κάνει την καλύτερη προσφορά και εννοείται όλοι γνωρίζουμε την περίπτωση της, δεν μασάει στο δωμάτιο.
Σε σύγκριση με την Εμμυ την θεωρώ καλύτερη για τα δικά μου γούστα.
received_778354289446111.jpeg
Πολύ δυνατή η Μιχαέλα,οπως τα λες δεν μασάει.Γνωρίζεις πως μπορώ να την βρώ???Πολύ καλη περίπτωση στα 80€

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Προσωπικα το βλεπω ξερη συναλλαγη παντου
Εγώ μπορώ να πω ότι μου άρεσει συχνά η ξερή συνναλαγη ,χωρίς σοσιαλ,χωρίς πολλά πολλα ,αγαπούλες της πουτσας και τα σχετικά. Σκέτο αγνό παρθένο ,ζωώδες γαμησι.:fuck1:Αρκει να ναι ωραίο μουνί.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εγώ μπορώ να πω ότι μου άρεσει συχνά η ξερή συνναλαγη ,χωρίς σοσιαλ,χωρίς πολλά πολλα ,αγαπούλες της πουτσας και τα σχετικά. Σκέτο αγνό παρθένο ,ζωώδες γαμησι.:fuck1:Αρκει να ναι ωραίο μουνί.
Σοσιαλ στα μπουρδελα δεν υπαρχει. Δυο λογια ειναι οριακα πολλα για το τυπικο της υποθεσης
και αν τυχει. Εκτος αν τραβηξεις χρονο απο το γαμησι η σε ξερουν ως πελατη.
Ο χρονος ειναι κατανεμημενος, ισα να γαμησεις. :2funny:
Αν καταφερεις να κερδισεις καποιον χρονο σε καμια πουτανα που κανεις διαγωνισμο ηθοποιιας
για να περασεις καλυτερα, εχει καλως. Αλλιως χυνεις και παιρνεις δρομο.
Οσον αφορα τον συνδυασμο ξερη συναλλαγη, ζωωδες γαμησι και ωραιο μουνι
το συγκεκριμενο προτζεκτ σπανιζει.
Πρεπει να ειναι πολυ ωραιο μουνι + δυνατη επαγγελματιας για να αντεξει ολο αυτο.
Συνηθως τα ωραια μουνια πουλανε gfe για να την βγαζουν λασκα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Σοσιαλ στα μπουρδελα δεν υπαρχει. Δυο λογια ειναι οριακα πολλα για το τυπικο της υποθεσης
Αν καταφερεις να κερδισεις καποιον χρονο σε καμια πουτανα που κανεις διαγωνισμο ηθοποιιας
Πρεπει να ειναι πολυ ωραιο μουνι + δυνατη επαγγελματιας για να αντεξει
ολο αυτο. Συνηθως τα ωραια μουνια πουλανε gfe για να την βγαζουν λασκα.

Ναι αλλά τις κόβεται ο αέρας όταν αρχίζεις να τις κοπάνας.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ναι αλλά τις κόβεται ο αέρας όταν αρχίζεις να τις κοπάνας.

Οτι και να κανεις, χρονο δεν παιρνεις αν δεν πεισεις, εκτος αν τον αγοραζεις.
Σε τι χρειαζεται ενας ανδρας τον χρονο; στο να χυσει δυνατοτερα.
Οπως ειπε κι ο claimain που συμφωνω και διαφωνω μαζι του σε διαφορα
αλλα καλα κανει και λεει οτι πιστευει, αν δεν βγει καλο το γαμησι χαλιομαστε.

Ας γινει συνειδηση οτι το δεκαλεπτο ειναι ξεπετα και λυση αναγκης.
Απο το μισαωρο και μετα ο ανδρικος εγκεφαλος "διαμοιραζει χαρα" και σου μενει κατι.
Ειναι ομως εις γνωσιν μας...

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πρεπει να ειναι πολυ ωραιο μουνι + δυνατη επαγγελματιας για να αντεξει ολο αυτο.
Συνηθως τα ωραια μουνια πουλανε gfe για να την βγαζουν λασκα.

Δεν μιλάω μόνο για βορδελα. Αλλά ακόμα και για τα βορδελα διαβάζω εδω για αγαπούλες γλωσσοφιλα και τοιαύτες παπαριές.
Ακόμα και για γλυφομουνια σε βορδελο βλέπω. Δεν ξέρω πώς την βλέπουν κάποιοι αλλά εγώ δεν θα έβαζα ποτέ τη γλώσσα μου σε μουνί καταχυμενο από 30 Πακιστανούς και μη σε μια μέρα μόνο

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν μιλάω μόνο για βορδελα. Αλλά ακόμα και για τα βορδελα διαβάζω εδω για αγαπούλες γλωσσοφιλα και τοιαύτες παπαριές.
Προκειται για την ενδομυχη αναγκη του αρσενικου να επιβεβαιωθει.
Ολοι γνωριζουν οτι γαμανε πουτανες στα μπουρδελα αλλα οταν ο ανδρας χωνει το καυλι του
σε μουνι αναμενει να ειναι μαγκας κι ας ειναι ειτε κανονικη γκομενα, ειτε μπουρδελιαρα
ειτε στουντιοκοριτσο, οτι κατηγορια θες, ακομα και κωλογρια. :2funny:
Απαξ και τον χωσει, θελει να το ευχαριστιεται καθε φορα.
Ο καθενας εχει τις αναγκες του και τις επιθυμιες του, αλλοι με συναισθημα, αλλοι με ηθοποιια
αλλοι με στυλ κτλ. Για μενα και χωρις να μειωνω κανεναν, το καλυτερο συστημα ειναι η ηθοποιια.
Αρκει να μπαινεις "στεγνος" απο συναισθημα στον στιβο μαχης και να "διαβαζεις" τυχον κενα.
Και μια στο τοσο να πετυχαινεις, αρκει.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αρκει να μπαινεις "στεγνος" απο συναισθημα στον στιβο μαχης και να "διαβαζεις" τυχον κενα.
Και μια στο τοσο να πετυχαινεις, αρκει.

Δεν σε πιάνω εδώ δάσκαλε.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Και το σόσιαλ μύστη βόρδελε έχει την χάριν του , θα σου πω ένα πολύ ειδικό δικό μου παράδειγμα με ένα τρελό Μιλφ, την Βάσια από Βέργας.
Με αυτή τη κοπέλα έσπασα κάθε ρεκόρ χρόνου μέσα στο δωμάτιο, και όχι από δικιά μου επιλογή αλλά από την δικιά της παρότρυνση.
Έκατσα 40 λεπτά στο δωμάτιο, εκ των όποιον τα 15 καθαρά γαμησι τα υπόλοιπα 25 μόνο σόσιαλ, και όλα αυτά με 20€, η κοπέλα μου μίλησε για τα πάντα, χωρίς καν να την ρωτήσω, ούτε να εκδηλωσω καποιο ενδιαφέρον απλά έδειχνα προσήλωση στα λόγια της με σκοπό την ευχαρίστηση της πουτσας μου, τώρα αλήθεια ή ψέμματα αυτά που μου έλεγε, ο Θεός και η ψυχή της.
Εκείνο το βράδυ θα έχω να το θυμάμαι ως το πιο value for money γαμησι σε μπουρδελο, την τύπισσα ήμουν έτοιμος να την διώξω με τις κλωτσιές από το δωμάτιο αλλά από την άλλη μου φέρθηκε σπαθί και έδειξα ήθος δείχνοντας ενδιαφέρον στα λόγια της και κάνοντας μια πολύ ωραία συζήτηση.
Οπότε εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι, ότι το σόσιαλ κομμάτι μόνο κέρδος μπορεί να επιφέρει αν υπάρχει αυτή η χημεία μεταξύ πελάτη και εκδιδομένης, και εννοείται η εκδιδομένη θα δώσει τα αδύνατα δυνατά να το ευχαριστηθείς.
Τώρα αν εσύ ως βορδελος πας στο μπουρδελο να βγάλεις ζωώδη ένστικτα γαμωντας την χωρίς καν να της πεις Γεια σου, γούστο σου και καπέλο σου.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πως δεν υπάρχει. Κάποιοι βγάζουν και γκόμενα βορδελιαρα. Τώρα τι κατάληξη έχουν δεν ξέρω
Αυτα ειναι μαλακιες.
Ο σοβαρος ανδρας ξερει ευθυς εξαρχης οτι στην καλυτερη περιπτωση με την πουτανα
θα κανει μονο το κεφι του(ς) και θα βαρεσει ληξη η υποθεση.
Ασε αυτα που ακουμε οτι υπαρχουν περιπτωσεις συναγωνιστων που εκαναν κι εραναν
με τις πουτανες. Εγω οσους ξερω, εχουν παρει (βαρυ) πουλο. :rolleyes:
Και πως να μην παρουν, αφου αυτοι γνωριζουν οτι "μια φορα πουτανα, παντα πουτανα"
και αυτες οτι "σε μπουρδελο τον βρηκε, σε μπουρδελο θα παει".
Βλεπουν τις πουτανες με κατι ναυαγους και σκεφτονται π.χ οτι επειδη ειναι καλυτεροι
θα εχουν περαση. Οι πουτανες γουσταρουν πελατες μια στο τοσο για "ανασες"
αλλα καταληγουν με ατομα απο το συναφι τους.
Ο καλτσοκιλοτακιας, ο φυλακας κτλ (απλο παραδειγμα) εχουν μεγαλυτερη περαση
απο τον μορτη ανδρα σε βαθος χρονου γιατι μιλουν την ιδια γλωσσα και καταλαβαινονται.
Εχουν εμπιστοσυνη μεταξυ τους και ετσι οι πουτανες νιωθουν οικεια.

• Like
Αντιδράσεις: Conan

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τώρα αν εσύ ως βορδελος πας στο μπουρδελο να βγάλεις ζωώδη ένστικτα γαμωντας την χωρίς καν να της πεις Γεια σου, γούστο σου και καπέλο σου.
Αυτό ακριβώς κατά βάθος μ άρεσει στα βορδέλα. Ούτε χαίρετε ,ούτε αντίο,ούτε ψευτοαγαπες, ούτε σ-:shit:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ποιοι είναι αυτοί;
:tooth:

Μήπως σ αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο ταξιτζής;
Παραδειγμα ηταν. :2funny:
Αναφερομαι στον τυπο που πουλαει καλτσες και στρινγκ
θελοντας να δειξω οτι ακομα κι αυτος ειναι καλυτερος ως "δικος τους ανθρωπος".
Ο φυλακας ειναι αυτος που προσεχει τι και πως για να ειναι ολα καλα
στην επιχειρηση. Μην σκασει ας πουμε κανεις οινολατρης :2funny: και αρχισει τις μαλακιες
οποτε μπουκαρει και τον βγαζει εξω. Απλα πραγματα.

Ο ταξιτζης δεν εχει θεση στο μπουρδελοσυναφι διοτι δεν ανηκει στην επιχειρηση.
Αυτος απλα τυχαινει να προτιμηθει και τον νοιαζει η κουρσα-μαρουλι.

Στα cg, ο ταξιτζης θα μπορουσε να ειναι πιο πετυχημενος
μιας που καποιες φορες ειναι μονιμος αν και παλι δεν ανηκει στην "φαρα".
Εκει υπαρχουν οδηγοι.

Υ.Γ Σου χρωσταω ενα ποστ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom