Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 414 άτομα (36 μέλη και 378 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στο εμετουργειο ανά τα χρόνια μόνο στο δεκαπεντάρι είχα πετύχει δυνατά κομμάτια.
Η Ιονελα ειχε 15 ευρω αλλα μην στεκεσαι σε αυτο. Να στεκεσαι οτι δεν εχει ΟΥΤΕ τετοιες
στον βαθμο που θα επρεπε. Εδω δεν εχει η Φυλης.
Αν εξαιρεσουμε τα μοντελοσπιτα 54-56 (αφαιρωντας την Αουρογκαροουγκατορα) :2funny:
η υπολοιπη Φυλης εχει καταντησει το ενισχυμενο Μεταξουργειο.

Παντα αντικειμενικα!

:rockon:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η Ιονελα ειχε 15 ευρω αλλα μην στεκεσαι σε αυτο. Να στεκεσαι οτι δεν εχει ΟΥΤΕ τετοιες
στον βαθμο που θα επρεπε. Εδω δεν εχει η Φυλης.
Αν εξαιρεσουμε τα μοντελοσπιτα 54-56 φαιρωντας την Αουρογκαροουγκατορα) :2funny:
η υπολοιπη Φυλης εχει καταντησει το ενισχυμενο Μεταξουργειο.

Παντα αντικειμενικα!

:rockon:
Καλά έκανες και αφαίρεσες την μπιροκοιλοαουρορα . Με το νέο άνοιγμα περιμένουμε νέο αίμα. Άραγες οι οσμομενες τί θα κάνουν όταν ανοίξουν τα βορδελα; Θα συνεχίσουν να το παίζουν βίζιτες;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλά έκανες και αφαίρεσες την μπιροκοιλοαουρορα . Με το νέο άνοιγμα περιμένουμε νέο αίμα. Άραγες οι οσμομενες τί θα κάνουν όταν ανοίξουν τα βορδελα; Θα συνεχίσουν να το παίζουν βίζιτες;
Αν κι οταν ανοιξουν...

καποιες τυπισσες (αν οχι ολες) θα γυρισουν σαν κλαμμενα μουνια για να βασιστουν
στο (οποιο) φασουλι-φασουλι.
Οποιες δεν γυρισουν, θα εχουν την αβαντα καλων πελατων (σταθερων)
που θα τους ξεζουμιζουν ησυχα κι ωραια. Αν φτιαξουν καλη "προικα"
(ειναι νωρις για να αποφασισουν αυτες κι οι γκομενοι τους)
θα κατσουν εκει αλλιως ξανα στα λαμπακια.
Παντως οι τωρινες τιμες που εχουν (καλα κανουν αφου βρισκουν)
δεν αντικατοπτριζουν την αληθεια.

:hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πέρασμα τις πρώτες μεσημεριανές ώρες στο αριστερό "κουρτινατο" του αξιοσέβαστου στρατηλάτη.
Μια παλιά γνώριμη από την ίδια οδο η Βίκυ, η νταρντανα, όχι η μισοριξιά.
Σαν το παλιό καλό κρασί η Βίκυ.
Ξέροντας ότι η πίπα της δίνει ρέστα, μπήκα χωρίς ενδοιασμούς, και δεν απογοητεύτηκα, το κορίτσι για την τώρα εποχή είναι ότι πρέπει για ένα λυσσαλέο γαμησι χωρίς όρια, με σφαλιάρες που ακούγονται σαν σαγιονάρες που σκάνε πλαφ-πλαφ στις πατούσες.
Αυτό που μ'άρεσε περισσότερο στο δωμάτιο που μπήκα ηταν τα πράσινα χρώματα, αφενός θύμισε ευρωπαϊκές δόξες του Παναθηναϊκού αφετέρου θύμισε ένδοξες μέρες ορθόδοξου κόμματος.
Το αποκορύφωμα όμως ήταν η πράσινη καπότα που μου φόρεσε, το κόκκινο μαλλί της έφερε διάφορους συνειρμούς στο μυαλό μου.
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΛΕΩΦΌΡΟΣ ΦΩΝΑΞΑ.
Ποιά λεωφόρος, στη μεγαλέκου είμαστε, μου απάντησε.
Το τελειωτικό στο στόμα της ήταν το κερασάκι στη τούρτα, δεν άφησε σταγόνα για σταγόνα και με μανία προσπαθούσε να φέρει και άλλο, μάταια, άδειασε τις ουμπαλοσακούλες με το παραπάνω.

FB_IMG_1616423804443.jpg
20210319_133930.jpg
Τι μπάζο είναι αυτό ρε συ?

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τι μπάζο είναι αυτό ρε συ?
Μοντέλα στο μετάξι επί καραντίνας δεν πέτυχα ποτέ, ίσα ίσα, τουλάχιστον αυτή έχει και μια Χ ηλικία, οι νεαρές που λουφαρουν στο δωμάτιο και είναι παραμορφωμένες;
...Σου προτείνω να μπεις για το τσιμπούκι της, θα τα δεις όλα.
Ξεκάθαρα μόνο για το τσιμπουκι της μπήκα.

Τελευταία τροποποίηση:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Εύχομαι να μην έχεις παρατράγουδα έπειτα αδερφέ συναγωνιστή γιατί οι ακαποτες στο Μετάξι δεν έχουν καλό happy end μετά από τρεις τέσσερις μέρες....ειδικά μετά από τέτοιες θειές.
Χαίρομαι πάντως που πέρασες καλά γιατί έτσι κι αλλιώς ζούμε για τη στιγμή και ποιος το γαμαει το μετά....

Φίλε συναγωνιστή στην Ανίτα (τώρα Αντζελίνα Οσμοσ) πόση ώρα εκατσες και τι χρήματα έδωσες σε αυτήν και τι χρήματα στο γραφείο;
Μόνο σε μπουρδέλα την έχω πάρει...και ούτε πρόκειται στα μασάζ.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μοντέλα στο μετάξι επί καραντίνας δεν πέτυχα ποτέ, ίσα ίσα, τουλάχιστον αυτή έχει και μια Χ ηλικία, οι νεαρές που λουφαρουν στο δωμάτιο και είναι παραμορφωμένες;
Τον παιρνει λαχανο, τον βγαζει κουνουπιδι. :rockon:

Αυτο ειναι το Μεταξουργειο στην βασικη του μορφη.
Πας και βρισκεις μια θειτσα η ενα ντολμαδακι που κανει πιρουετες
και κοιτας να χυσεις δυνατα.
Οπως λενε κι οι ιδιες οι πουτανες: "οσο ειμαι ωραια, θα κανω τα λιγοτερα".

Και γι αυτο οι θειτσες, τα ντολμαδακια κτλ κανουν "προγραμματα".
Διοτι δεν εχουν τα αλλα προσοντα.
Δυστυχως οι εποχες μουναρας-προγραμματαρας εχουν λακισει προ πολλου.

Η Φυλης προ του Ρωσοπουτανου με το ειτζ, πετουσε.
Ειχε μουναρες που εκαναν προγραμματα τουμπανο.
Τα ιδια και το Μεταξουργειο. Ειχε τυπισσες με εικοσι αλλα και μετα με δεκα ευρω
που ηταν μουναρες και εβγαζαν φλογες.

Στο μεταξυ, η απορια παραμενει!
Πως γινεται και υπαρχει ακομα η Λιοσιων;;;
δυο στουντελα ψοφια εχει και κανεναν κομητη στην Βεργας.
Για μενα οποιος προτιμα Λιοσιων (δεν λεω απλα να γαμησει)
ειναι τουλαχιστον ανενημερωτος. Αναφερομαι στην κανονικη λειτουργια.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Κανείς δεν είπε ότι υπάρχουν μοντέλα στο μετάξι. Υπάρχουν όμως Γκόμενες του 7/10 που γαμιούνται μια χαρά. Οκ δεκτό πήγες για το φοβερό τσιμπούκι

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πέρασμα τις πρώτες μεσημεριανές ώρες στο αριστερό "κουρτινατο" του αξιοσέβαστου στρατηλάτη.
Μια παλιά γνώριμη από την ίδια οδο η Βίκυ, η νταρντανα, όχι η μισοριξιά.
Σαν το παλιό καλό κρασί η Βίκυ.
Ξέροντας ότι η πίπα της δίνει ρέστα, μπήκα χωρίς ενδοιασμούς, και δεν απογοητεύτηκα, το κορίτσι για την τώρα εποχή είναι ότι πρέπει για ένα λυσσαλέο γαμησι χωρίς όρια, με σφαλιάρες που ακούγονται σαν σαγιονάρες που σκάνε πλαφ-πλαφ στις πατούσες.
Αυτό που μ'άρεσε περισσότερο στο δωμάτιο που μπήκα ηταν τα πράσινα χρώματα, αφενός θύμισε ευρωπαϊκές δόξες του Παναθηναϊκού αφετέρου θύμισε ένδοξες μέρες ορθόδοξου κόμματος.
Το αποκορύφωμα όμως ήταν η πράσινη καπότα που μου φόρεσε, το κόκκινο μαλλί της έφερε διάφορους συνειρμούς στο μυαλό μου.
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΛΕΩΦΌΡΟΣ ΦΩΝΑΞΑ.
Ποιά λεωφόρος, στη μεγαλέκου είμαστε, μου απάντησε.
Το τελειωτικό στο στόμα της ήταν το κερασάκι στη τούρτα, δεν άφησε σταγόνα για σταγόνα και με μανία προσπαθούσε να φέρει και άλλο, μάταια, άδειασε τις ουμπαλοσακούλες με το παραπάνω.

FB_IMG_1616423804443.jpg
20210319_133930.jpg
Το κρεβάτι είναι σκέτο κουκλί πάντως. Έχεις γούστο στα κρεβάτια αδερφέ μπράβο

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έχει υπόψιν του κάνεις στουδιάκιας που εξηφανίσθει η Λίζα απ το Κασσάνδρας;

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τον παιρνει λαχανο, τον βγαζει κουνουπιδι. :rockon:

Αυτο ειναι το Μεταξουργειο στην βασικη του μορφη.
Πας και βρισκεις μια θειτσα η ενα ντολμαδακι που κανει πιρουετες
και κοιτας να χυσεις δυνατα.
Οπως λενε κι οι ιδιες οι πουτανες: "οσο ειμαι ωραια, θα κανω τα λιγοτερα".

Και γι αυτο οι θειτσες, τα ντολμαδακια κτλ κανουν "προγραμματα".
Διοτι δεν εχουν τα αλλα προσοντα.
Δυστυχως οι εποχες μουναρας-προγραμματαρας εχουν λακισει προ πολλου.

Η Φυλης προ του Ρωσοπουτανου με το ειτζ, πετουσε.
Ειχε μουναρες που εκαναν προγραμματα τουμπανο.
Τα ιδια και το Μεταξουργειο. Ειχε τυπισσες με εικοσι αλλα και μετα με δεκα ευρω
που ηταν μουναρες και εβγαζαν φλογες.

Στο μεταξυ, η απορια παραμενει!
Πως γινεται και υπαρχει ακομα η Λιοσιων;;;
δυο στουντελα ψοφια εχει και κανεναν κομητη στην Βεργας.
Για μενα οποιος προτιμα Λιοσιων (δεν λεω απλα να γαμησει)
ειναι τουλαχιστον ανενημερωτος. Αναφερομαι στην κανονικη λειτουργια.

Μύστη τντ διακρίνω μια συνεχόμενη κακία στο πρόσωπο της Λιοσίων :2funny: όχι ντάξει, καλά κάνεις...
Προσωπικά την Λιοσίων την βλέπω ως το αλατοπίπερο της υπόθεσης, αν θες το βάζεις αν θες το παραλείπεις.
Για κάποιον συχνό θαμώνα αμφοτέρων φυλής-μεταξιού η Λιοσίων είναι κάτι σαν κολατσιό σε ένα σύντομο ταξίδι.
Ωστόσο μην την υποβιβάζουμε την Λιοσίων, δεν θα ξεχάσω ποτέ τις λατινες στο 73, εποχές άνοιξη-καλοκαίρι του 2018, κάτι διαλεγμένα μουνέτα εξ λατινικής Αμερικής.
Όργια σας λέω μυστες, με 30 αργιουρια απολαμβανες παρτουζες με latinas Chicas διαλεγμένα από την πορνοβιομηχανία brazzers, κάτι φτυσιματα στο στόμα που δεχοντουσαν κάτι δάχτυλα χεριών που στα άρπαζαν και στα δάγκωναν την ώρα της βαθειάς διείσδυσης, άλλο πράμα η κατάσταση...πωω, πάω να τραβήξω μαλακία μόλις τελειώσω το γραπτό (δεν μ'αρέσει να γραφω με ενα χερι)
Ίσως ο μύστης Ν.Σμυρνη θα μπορούσε να μας θυμίσει ονόματα από αυτά τα τούμπανα.
Επίσης και η βέργας τα τελευταία χρόνια είχε να δώσει ρώσικα μωρά με τίμια εμφάνιση, με πρόγραμμα μεγαλύτερων ρωσιδων..τελειωτικά και άλλα τέτοια παρεμφερή.
Η Λιοσίων λοιπόν ειναι το ρητό που λέμε "σημασία έχει το ταξίδι όχι ο προορισμός" ..
Η Λιοσίων είναι τα διόδια μεταξύ Φυλής και μεταξιού.
Τα σέβη μου.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Πόσο μαλλί ζητάει αυτή;
Kala tωρα τη βλεπεις στις φωτο και δειχνει κουκλιτσα.Αν την δεις απο κοντα σκετο μπαζολι ειναι με σκατο νιφιτσα μουρη.
Το σωμα της δεν εχει καμια σχεση με τις φωτο.Αυτη ουτε στο 10ρικο δεν θα τη γαμαγα.ουστττττ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.111
Πόντοι
46.232
Kala tωρα τη βλεπεις στις φωτο και δειχνει κουκλιτσα.Αν την δεις απο κοντα σκετο μπαζολι ειναι με σκατο νιφιτσα μουρη.
Το σωμα της δεν εχει καμια σχεση με τις φωτο.Αυτη ουτε στο 10ρικο δεν θα τη γαμαγα.ουστττττ
άλλη μια φορά υπερβολικός, μια χαρά σωματακι έχει η κοπέλα και στο λέω που την έχω τιμήσει τόσες φορές και την έχω δει ακόμη περισσότερες, τώρα καταλαβαίνω γιατί τις βγάζεις όλες μπαζα (όχι ότι πολλές δεν είναι), τεσπα γούστα είναι αυτά, παρεμπιπτόντως η Εμμυ ήταν από τις πιο τίμιες που δούλευαν στο 73

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
άλλη μια φορά υπερβολικός, μια χαρά σωματακι έχει η κοπέλα και στο λέω που την έχω τιμήσει τόσες φορές και την έχω δει ακόμη περισσότερες, τώρα καταλαβαίνω γιατί τις βγάζεις όλες μπαζα (όχι ότι πολλές δεν είναι), τεσπα γούστα είναι αυτά, παρεμπιπτόντως η Εμμυ ήταν από τις πιο τίμιες που δούλευαν στο 73
συγνωμη κιολας αλλα να με πιασουν τωρα τα γελια η να περιμενω καμια ωρα πριν πεσω για υπνο?
Προσωπικα πηγαινω μονο η σχεδον με κουκλαρες τυπου μοντελα αλλα πραγματικα μοντελα με κορμαρες και οχι αυτα τα ζουμπουρλουδικα που εμφανιζονται κατα καιρους.Ουτε στη προσωπικη μου ζωη εχω νταραβερια με τετοιες γυναικες.Δε το παιζω σπουδαιος οχι απλα μνο με αυτα τα γουστα εχω πορευτει μεχρι τωρα και ετσι συνεχιζω.Ποσο μαλλον οταν πληρωνω για να γαμησω.
Ναι ενταξει γουθστα ειναι αυτα δεν αντιλεγω αλλα εδω μεσα οι ποιο πολοι απο εσας εχετε χασει καθε γουστο της γυναικειας εμφανισης εκτος απο καποιους που ειναι 55-60-65 αρηδες και βλεπουν ολες τις γυναικες μουναρες.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Στο στουντελο που δουλευει η εμυ εκει εργαζεται και η κωνσταντινα.Η κωνσταντινα εχει πολυ καλυτερο σωματοτυπο απο εμυ και με αυτη ναι θα πηγαινα ανετα απο αποψης σωματοτυπου.Δεν εχει στρογγυλεματα δηλαδη δεν εχει περιτα κιλα κολαρια κτλ.Η εμυ τη θυμαμαι πριν κανα δυο χρονια ητανε αρκετα ζουμπουρλουδικια και επειτα αδυνατησε λιγακι αλλα το σωματης παραπεμπει αλλου

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δεν ειπα οτι ειναι ζωων αλλα οι φωτο ειναι παρα πολυ διαφορετικες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom