Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (24 μέλη και 156 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ηλιόλουστο μεσημεριανό Παρασκευής και οι καύλες να βαρανε συναγερμό...τα αρχιδια να μην αντέχουν άλλο...η πουτσα έτοιμη να εκραγεί....

Έφυγα γρήγορα για Μεταξουργειο...οι επιλογές πολλές αλλά ήθελα κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο!

Κατηφορησα στα τσιμπουκλαδικα του αλεκαρα...για να πάρω την γνωστή Ελένη την Ρωσοποντια!
Πρόκειται για μια μιλφαρα 35 χρόνων... ψηλή με ωραίο αθλητικό σώμα,λευκό δέρμα,2αρακι πεσμένο βυζοκαστανο,αχλαδατος κωλος, μαύρο μακρύ μαλλί και έχει πολύ μέτρια φάτσα.
Μιλάει σχετικά καλά ελληνικά γιατί είναι χρόνια στην Ελλάδα.

Λοιπόν,

Δίνω το κόκκινο παράβολο και μπαίνω δωμάτιο...μετά από λίγο ήρθε και η Ελένη καυλωμένη.

Βγάζει το σουτιέν...το στριγκακι...και τα πορνοτακουνα και ανεβαίνει στο κρεβάτι...αρχίζει να με γλύφει σαν παγωτό χωνάκι...με εγλυφε στο λαιμό...στο στήθος...στην κοιλιά...στους μηρούς...στους προσαγωγους...στις γαμπες...παντού με μουλιασε....μετά ανέβηκε προς τα πάνω και άρχιζε να μου γλύφει τα τριχωτά αρχιδακια μου αργά και βασανιστικά...τα πιπιλαγε και τα έβαζε στο στόμα της...σε κάποια στιγμή κάνει ένα απότομο και λυσσασμένο σάλτο και βάζει την ψωλαρα μου μες στο στόμα της...αρχίζει να τσιμπουκωνει κάργα ακα...δεν τον άφηνε από το στόμα της ούτε λεπτό.
Θα έχυνα επί τόπου και την σταμάτησα... της είπα να μου βάλει Καποτά...και να στηθεί στα τέσσερα...με το δεξί μου χέρι έπιασα την Μπούτσα μου και της τον έβαλα στο ζεστό μουνακι της....άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα... κάποια στιγμή μετά από κάνα 5λεπτο βγαίνω από μέσα της...βγάζω και πετάω την Καποτα στο πάτωμα...κάθομαι στο κρεβάτι με τα γόνατα...και η Ελεναρα να έχει σκύψει όλη από κάτω και να μου γλύφει αρχιδια και να με τσιμπουκωνει...και να μου λέει:
''Χυσε με μουρο μου στο στόμα... πετά τα μέσα...νταβαη μουρο μου...''
Με αυτά που μου έκανε και έλεγε δεν άντεξα για πολύ....

Ελένη έλα Χυνωωωω μωρό μουυυυυυυ.....:pipa2:
Τα χυσια μου γέμισαν το στόμα της...μπουκωσε... σηκώθηκε γρήγορα από το κρεβάτι για να πάει στον νιπτήρα και να τα φτύσει...πολύ χυσι...έπλυνε το στομα της με νερό...σκουπιστηκε...φόρεσε τα τακούνια της...έβαλε το σουτιέν της και το στριγκακι της...με χαιρέτησε και αποχώρησε από το δωμάτιο.

#Στο δωμάτιο έκατσα 15' λεπτά περίπου.:wink:
Εύχομαι να μην έχεις παρατράγουδα έπειτα αδερφέ συναγωνιστή γιατί οι ακαποτες στο Μετάξι δεν έχουν καλό happy end μετά από τρεις τέσσερις μέρες....ειδικά μετά από τέτοιες θειές.
Χαίρομαι πάντως που πέρασες καλά γιατί έτσι κι αλλιώς ζούμε για τη στιγμή και ποιος το γαμαει το μετά....
Λάουρα Ράνια Σιμόνα Ανίτα Μαρια..όλες από Φυλής... φόλες πλυν της Ανιτας
Φίλε συναγωνιστή στην Ανίτα (τώρα Αντζελίνα Οσμοσ) πόση ώρα εκατσες και τι χρήματα έδωσες σε αυτήν και τι χρήματα στο γραφείο;

• Like
Αντιδράσεις: mela33

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Εύχομαι να μην έχεις παρατράγουδα έπειτα αδερφέ συναγωνιστή γιατί οι ακαποτες στο Μετάξι δεν έχουν καλό happy end μετά από τρεις τέσσερις μέρες....ειδικά μετά από τέτοιες θειές.
Χαίρομαι πάντως που πέρασες καλά γιατί έτσι κι αλλιώς ζούμε για τη στιγμή και ποιος το γαμαει το μετά....

Φίλε συναγωνιστή στην Ανίτα (τώρα Αντζελίνα Οσμοσ) πόση ώρα εκατσες και τι χρήματα έδωσες σε αυτήν και τι χρήματα στο γραφείο;
Για μια ωρα ειναι,θεωρητικα παιρνει 50 ευρω υποτιθεται για μασαζ,που δεν γινεται ποτε,δεν εχουν ιδεα δηλαδη, ασε τι λεει στο βιογραφικο τους,ολες τελειωσαν τα ΙΕΚ εντωμεταξυ καμια σχεδον δεν ξερει Ελληνικα,τωρα για να γαμησεις θελει 120 ευρω,δεν νομιζω οτι αξιζει για την συγκεκριμενη,υπαρχουν καλυτερες επιλογες εκτος μασατζιδικων και φθηνοτερα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλησπερα φιλε μου. ειναι ανοιχτο το Κασσανδρας 6, αλλα θα σου προτεινα μην πας γιατι εχει φολαρες και ξεπετες! Την επαθα την προηγουμενη βδομαδα!:headbang: Το παθημα θα μου γινει μαθημα.... πλεον θα πηγαινω μονο σε στανταρακια του 20αρικου σε στουντελο!!:rockon::woldman:
Έχει τώρα ανοιχτά στουντέλα; Εκτός αν εννοείς τα παρακμιακά της οδού Αλύπητου Ξύλου.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Για μια ωρα ειναι,θεωρητικα παιρνει 50 ευρω υποτιθεται για μασαζ,που δεν γινεται ποτε,δεν εχουν ιδεα δηλαδη, ασε τι λεει στο βιογραφικο τους,ολες τελειωσαν τα ΙΕΚ εντωμεταξυ καμια σχεδον δεν ξερει Ελληνικα,τωρα για να γαμησεις θελει 120 ευρω,δεν νομιζω οτι αξιζει για την συγκεκριμενη,υπαρχουν καλυτερες επιλογες εκτος μασατζιδικων και φθηνοτερα.
:idiot: :headbang:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οποίος τις όσμωνε στο εικοσαρι στη Φυλής γνωρίζει πολύ καλά τί ΙΕΚ έχουνε βγάλει.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το φαινόμενο οσμόζε είναι άξιο μελέτης από οικονομικής άποψης. Εκεί που οσμωνες τις ίδιες στα 20 ξαφνικά ζητούν 120 εν μία νυκτί. Τί σου είναι οι νόμοι της αγοράς τελικά. Το ερώτημα είναι πώς θα αντιδράσουμε εμείς οι καταναλωτές ώστε να επανέλθουν οι οσμώμενες στη θέση τους.

Και μετά ο πισίνας σου λέει έπεσε η ζήτηση. Η ζήτηση είναι η ίδια αλλά έπεσε πολύ περισσότερο η προσφορά. Και εκεί πατάνε οι οσμώμενες εκ Φυλής.

Πρόκειται περί μπορδελιακής φούσκας.

Τελευταία τροποποίηση:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Το φαινόμενο οσμόζε είναι άξιο μελέτης από οικονομικής άποψης. Εκεί που οσμωνες τις ίδιες στα 20 ξαφνικά ζητούν 120 εν μία νυκτί. Τί σου είναι οι νόμοι της αγοράς τελικά. Το ερώτημα είναι πώς θα αντιδράσουμε εμείς οι καταναλωτές ώστε να επανέλθουν οι οσμώμενες στη θέση τους.

Και μετά ο πισίνας σου λέει έπεσε η ζήτηση. Η ζήτηση είναι η ίδια αλλά έπεσε πολύ περισσότερο η προσφορά. Και εκεί πατάνε οι οσμώμενες εκ Φυλής.

Πρόκειται περί μπορδελιακής φούσκας.
Έναν διαρκώς λέτε πως τώρα έχουν πιο μεγάλη ζήτηση οι τανες ... και αλλά τέτοια θα ζητάνε όλο και πιο πολλά ..!! Η πραγματικότητα είναι πως προσωπικά εγώ και άλλοι 10.000 τις έχουν πλήρως γραμμένες περιμένουν την δεύτερη δόση εμβολίου και τις υψηλές θερμοκρασίες του Ιουλίου για να πάνε προσεκτικά να δώσουν ένα απαξιωτικό γαμηση στα γρήγορα στα 4 έτσι για την εμπειρία ούτε πολλά ούτε ζουζουνιες ούτε φιλάκια ούτε σάλια ούτε τίποτα και αυτό επηδη σεβόμαστε την υγεία μας !!! Πχι ζήτηση έχουν αλλά θυμήσου θα μας παρακαλάνε το καλοκαίρι εκτός αν θέλουν να κάτσουν με τους ξένους που είναι μέσα στην βρομιά και την κινεζική πανούκλα !!!καλημερες

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έναν διαρκώς λέτε πως τώρα έχουν πιο μεγάλη ζήτηση οι τανες ... και αλλά τέτοια θα ζητάνε όλο και πιο πολλά ..!! Η πραγματικότητα είναι πως προσωπικά εγώ και άλλοι 10.000 τις έχουν πλήρως γραμμένες περιμένουν την δεύτερη δόση εμβολίου και τις υψηλές θερμοκρασίες του Ιουλίου για να πάνε προσεκτικά να δώσουν ένα απαξιωτικό γαμηση στα γρήγορα στα 4 έτσι για την εμπειρία ούτε πολλά ούτε ζουζουνιες ούτε φιλάκια ούτε σάλια ούτε τίποτα και αυτό επηδη σεβόμαστε την υγεία μας !!! Πχι ζήτηση έχουν αλλά θυμήσου θα μας παρακαλάνε το καλοκαίρι εκτός αν θέλουν να κάτσουν με τους ξένους που είναι μέσα στην βρομιά και την κινεζική πανούκλα !!!καλημερες
Ίσως η γραμμή αγαμίας που περνάς να έχει καλά σε κάποιες περιπτώσεις. Πρέπει να είναι μαλακας κάποιος να δώσει 120 στις ίδιες που πέρναν 20 . Απλά παραφουσκώνει τεχνητά την αξία τους εις βάρος όλων.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.117
Πόντοι
46.232
τώρα live
κωδικός 6 περπάτημα 7,4 χιλιόμετρα για επιθεώρηση στη γνωστή κάθετο της Λιοσιων, το μόνο που παίζει παιχνίδι αυτή τη στιγμή είναι το 7 και αγωνίζονται οι παρακάτω :

Αναστασία ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο κότσο σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, Τατιάνα καστανή νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Ντιαννα/Άννα (παλιά εδώ κ πριν τη πρώτη καραντίνα Κολωνού 45) μελαχρινή σώμα με πιασίματα, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Στην επιστροφή θα δω αν παίζει τίποτα στο Μεταξουργείο στα σπιτάκια του 20αρικου.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Μπαζολες! :headbang: :new_shocked::zombie: Εκει στο βεργας ποτε δεν ανοιγουν οσες φορες εχω περασει!

Axastosmistis23

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
τώρα live
κωδικός 6 περπάτημα 7,4 χιλιόμετρα για επιθεώρηση στη γνωστή κάθετο της Λιοσιων, το μόνο που παίζει παιχνίδι αυτή τη στιγμή είναι το 7 και αγωνίζονται οι παρακάτω :

Αναστασία ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο κότσο σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, Τατιάνα καστανή νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Ντιαννα/Άννα (παλιά εδώ κ πριν τη πρώτη καραντίνα Κολωνού 45) μελαχρινή σώμα με πιασίματα, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Στην επιστροφή θα δω αν παίζει τίποτα στο Μεταξουργείο στα σπιτάκια του 20αρικου.
Είχε τίποτα καλό Μεταξουργείο;

Axastosmistis23

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Παιδιά μια ερώτηση όλοι λέτε για μια αναμπελ στο Μεταξουργείο ποια είναι αυτή ρε μάγκες και σε ποιο δουλεύει; οποίος γνωρίζει κάτι να μου στείλει pm please

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
τώρα live

Μήπως γνωρίζεις ποιές μέρες δουλεύει εκεί η Ειρήνη; Γιατί μόνο μια φορά την έχω πετύχει...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.117
Πόντοι
46.232
Μήπως γνωρίζεις ποιές μέρες δουλεύει εκεί η Ειρήνη; Γιατί μόνο μια φορά την έχω πετύχει...
Μία Ειρήνη ξανθοκαστανη με λεπτό ωραίο κορμάκι κ 2αρι βυζι είχα πετύχει στο 2,δεν ξέρω αν σε αυτή αναφέρεσαι, βεβαια 2 κ 7 είναι "αδερφακια" οπότε την επόμενη φορά που θα πας στο 7 ζητά το τηλέφωνο για να ρωτάς.

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Μία Ειρήνη ξανθοκαστανη με λεπτό ωραίο κορμάκι κ 2αρι βυζι είχα πετύχει στο 2,δεν ξέρω αν σε αυτή αναφέρεσαι, βεβαια 2 κ 7 είναι "αδερφακια" οπότε την επόμενη φορά που θα πας στο 7 ζητά το τηλέφωνο για να ρωτάς.
Σε αυτη αναφερομαι, απλα εγω την ειχα πετυχει στο 7. Θυμασαι τι μερα την ειχες βρει στο 2;

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Σε αυτη αναφερομαι, απλα εγω την ειχα πετυχει στο 7. Θυμασαι τι μερα την ειχες βρει στο 2;
Η ειρηνη ειναι στο 7 Τεταρτη και Σαββατο,τις υπολοιπες μερες ειναι στο 2 εκτος απροοπτου.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ωωω ρε φίλε, από το 10αρικο του Μεταξουργείου στα 120 €!!!
Ναι ήταν όντως πολύ καλή κοπέλα, όμορφη και καθαρή. Όχι όμως 120 €!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.595
Πόντοι
41.129
Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ !

Μην αντέχοντας άλλο την καραντίνα από το θετικό αποτέλεσμα του ληγμενου κινεζικού κορονοτεστ
κατευθύνθηκα στο Μεταξι και πήγα δαγκωτος στο micro-mall. Γαμησα ανελέητα τη σερβιτόρα Λόρι !Αφου την έστησα στα τέσσερα εχωσα τη μουσούδα μου ανάμεσα στα κρεατινα κωλομερια της και ρουφηξα κωλοζουμο !
Μετά της τον φορεκα σε αυτή τη στάση και τη γάμησα όπως ο σκύλος τη σκύλα. !
Είχα μαζέψει πολύ σπέρμα κάτι που παρατήρησε και η ίδια.
Τώρα είμαι σπίτι μου και συνεχίζω την καραντινα. !

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πριν απο καμια ωρα, βρεθηκα σε γνωστο σουπερ μαρκετ της περιοχης Αχαρνων
κοντα στην (πολυτελεστατη) συνοικια του saint Pantelis. :2funny:
Κουτσοι στραβοι στον αγιο Παντελεημονα. Σωστη η παροιμια.
Ολη η αφροκρεμα μαζεμενη. :2funny:
Προσωπικοτητες, γλυπτες, ζωγραφοι κτλ αστερες, ολοι μαζι στην ουρα!
Αφου περιμενα γυρω στα 20 λεπτα για να μπω να παρω 5-6 μαλακιες
μια ξεβρακωκεφαλη υπαλληλος μου εγνεψε να μπω.
Τι τυχη! Τι χαρα! Ηρθε η σειρα μου να ψωνισω!
Την ωρα που ψωνιζα, μια γρια γκαριζε στο ταμειο κανοντας μαθημα για τον κομμουνισμο
κι οτι αυτα δεν γινοταν στην Σοβιετικη Ενωση. Ελεγε για τον κορονοπουστα ιο.
Αυτον τον απατεωονοπουστα μωρε, τον πουτανας γιο, τον χιλιογαμημενο βρε
που για χαρη του μαζευομαστε (λεμε τωρα) στα σπιτια σαν τις παρθενες νυφες.
Αααααααααααααν ειναι τοσο δραματικα τα πραγματα! :rolleyes:
Με το που ακουσα Σοβιετικη ενωση, αναρωτηθηκα ποσο να ειναι το ατομο.
Μαγκες, ηταν μια τσατσα απο Μεταξουργειο που εχει να εμφανιστει στους χωρους
γυρω στα 10 χρονια. Να μην ηταν τωρα 80;;;
εσκουζε σαν να την πηδουν Αφρικανοι (της περιοχης καλη ωρα)
ενω η τυπισσα στο ταμειο συμφωνουσε για να τελειωνει η ιστορια
και να παμε παρακατω. Κι εκει που επεφταν οι αναμενομενες γκρινιες απο ολους
(μαζι με καντηλια) για να τελειωνουμε, η σταφιδιασμενη πουτανογρια
εβγαλε κατι τσαντες πολλαπλων χρησεων τις οποιες εκανε μια ωρα για να ξετυλιξει
αφου τις ειχε κανει σαν μπαλες τεννις. :2funny:
Ειχε πιασει ολο το ταμειο κι εβαζε μεσα τα ψωνια μεσα αργα αργα.
Μιλαμε για κρεσεντο ΧριστοΠαναγιας απο ολους και την γρια κοκκινη απο την πιεση.
Σε λιγο καιρο θα πεφτουν φουσκοι και γροθοι οπως παμε.
Εχει αλλαξει πολυ η καθημερινοτητα...

:dunno:

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom