Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (7 μέλη και 90 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
και οι 4 γνωστές μας (αυτές τουλάχιστον αναγνώρισα εγώ) είναι φολάρες εκτός από μια που την έχω στανταράκι, φυσικά όχι από το μασάζ καθώς τα 50€ είναι πολλά για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση.
Προς στιγμήν απ' το προηγούμενο σχόλιο νόμισα ότι είσαι βάλτος του οσμοσε. Ένα πενηντάρι για σκέτο υποτιθέμενο μασάζ χωρίς πήδο για τις φόλες της Φυλής που τις πηδαγαμε κιόλας στο εικοσάρικο;Ημαρτον :headbang:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ξαναμπήκα στο οσμοσε και κρατάτε σημειώσεις όσοι δεν τις αναγνωρίσατε.

Η Μαρία είναι η γεματουλα με τα βυζιά στο δεύτερο οροφο το γωνιακό με τα μόνα της Φυλής, δίπλα στο βενζινάδικο.

Η Κάρμεν είναι το...κοντοπούτανο:tits2: η Άντζελα από Φυλής 86 την οποία είχα ταράξει στα :fuck1: Ώστε εκεί κρυβότανε. Κατάγεται λέει απ' την ...Ισπανία. :tooth:

Ράνια ,δεν θυμάμαι σε ποιο δούλευε ,πασίγνωστη φατσα.

Όλη η Φυλής μεταφέρθηκε στο οσμόσε. Καλύτερα να οσμόσω καμία βρωμοκαλτσα.

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Ξαναμπήκα στο οσμοσε και κρατάτε σημειώσεις όσοι δεν τις αναγνωρίσατε.

Η Μαρία είναι η γεματουλα με τα βυζιά στο δεύτερο οροφο το γωνιακό με τα μόνα της Φυλής, δίπλα στο βενζινάδικο.

Η Κάρμεν είναι το...κοντοπούτανο:tits2: η Άντζελα από Φυλής 86 την οποία είχα ταράξει στα :fuck1: Ώστε εκεί κρυβότανε. Κατάγεται λέει απ' την ...Ισπανία.

Ράνια ,δεν θυμάμαι σε ποιο δούλευε ,πασίγνωστη φατσα.

Όλη η Φυλής μεταφέρθηκε στο οσμόσε. Καλύτερα να οσμόσω καμία βρωμοκαλτσα.:tooth:
εχει και αλλες αμα δεις πιο προσεχτικα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Λοιπόν έγραψα τώρα στο οσμόσε. Ενδιαφέρομαι λέω για την Άντζελα-Καρμεν. Αντζελίνα λένε έχουνε και Κάρμεν.. Όχι την Αντζελα- Κάρμεν λέω και ότι ενδιαφέρομαι εκτός από το μασάζ και για όσμοση. Μου απαντάει ότι αφού ερθει στο χώρο μου κανονίζεται η τιμή του αισθησιακού μασάζ.:idiot:

Παρεπιπτόντως η φόλα η Λίζα έβαλε μπλόκο στο μεσετζερ. Πρέπει να της γράψανε πολλοί .Της δίβας.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Λοιπόν προτείνω να ακολουθήσουμε τη γραμμή του πισίνα και να κανουμε λευκή αγαμία. Να μην γαμανε πουθενά καθόλου για κανένα δίμηνο. Τον έχουν σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ οι ποτανες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Κατέθεσα πριν μια ώρα στην Μπιάνκα στο πορνομολ. Πετιτ ρωσιδουλα που είδε τόσο δουλειά που μπαινοβγαίναν όλοι speedrun. Την είχα δει πριν κάνα μηνα που ήταν χαλαρά αλλά δεν την πήρα τότε ο μαλακας... Σήμερα έκανα το λάθος και μέσα ήταν παγοκωλονα λόγω της φουλ δουλειάς εννοείται και δεν προλάβαινε..όλα στο δευτερόλεπτο και με το ζόρι. Επίσης δεν ξεντυθηκα τελείως γιατί σιχαινομουν το μέρος. Ήταν κουρασμένη παθητική και φουλ στην κρέμα.
Μαλακια μου αλλά εφόσον περνούσα λέω ας ρίξω ένα δεκαδικό. Δεν το ευχαριστήθηκα.στο.αριστερα ισόγειο οι γνωστές Μελίνα (την έχω πάρει) Άντζελα με τουπε και η αδύνατη ψηλή που άμα την πιάσεις στα κέφια της τραγουδάει κιόλας ακαπέλα.
Μπιάνκα προσωπάκι υπέροχο, μικροσκοπικό βυζί και ένα πεταχτό κωλι που μαρέσει αλλά την δικαιολογώ γιατί γινοταν τσίρκο και πανηγύρι εκεί μέσα...
Το να ξοδευεις 10€ και να περνας χαλια ειναι ενα πεταμενο δεκαευρο.Ας επαρνες μια μεριδα γυρο και καμμια μπυρα πιο πολλυ θα γουσταρες...ποιοτητα μηδεν.Ειναι σαν να πεινας και αντι για δαγητο να τρως γαριδακια.Χορταινεις αλλα δεν θρεφεσαι!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το να ξοδευεις 10€ και να περνας χαλια ειναι ενα πεταμενο δεκαευρο.Ας επαρνες μια μεριδα γυρο και καμμια μπυρα πιο πολλυ θα γουσταρες...ποιοτητα μηδεν.Ειναι σαν να πεινας και αντι για δαγητο να τρως γαριδακια.Χορταινεις αλλα δεν θρεφεσαι!
Μα μπορείς να ξοδέψεις και 140 και να περάσεις χαλιά. Το δεκάρικο είναι ευκολοχώνευτο σαν τον γύρο. Τα 140 είναι δυσκοίλια.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ενταξει τωρα μη τον τρολαρεις.Καλα λεει καλυτερα να τα φας τα 10 και να πιασουν τοπο παρα να τα πεταξεις γαμιοντας μια .................. και μετα να βλαστημας κιολας γιατι ολοι ξερουμε πως οταν το γαμησι δε μας βγαινει ποσο ασχημα νιωθουμε

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ενταξει τωρα μη τον τρολαρεις.Καλα λεει καλυτερα να τα φας τα 10 και να πιασουν τοπο παρα να τα πεταξεις γαμιοντας μια .................. και μετα να βλαστημας κιολας γιατι ολοι ξερουμε πως οταν το γαμησι δε μας βγαινει ποσο ασχημα νιωθουμε
Ξέρω ναι,την επόμενη μέρα πάμε σ' άλλη πουτανα για να βγει. Αν δεν βγει την επόμενη,τη μεθεπόμενη και πάει λέγοντας μέχρι να φάμε το γύρο μαζί με μπύρα και να ησυχάσουμε.

Τελικά όσμοσες χτες σε στούδιο;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
μονο τσοντα δε γυρισα με την αντζελινα.Τετοια γαμησαρα μου θυμισε μια γκομενα που ειχα 21 χρονων πριν 7 χρονια.
Της εδωσα δωρακι γυναικειες καλτσες καλσον με ενα μικρο αντητιμο βεβαια.Τα φορεσε και τα εσκισα ολα μιλαμε πουτανα ολα γινανε:D:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
ειδα και την καινουργια ταναπου αλλα δεν ελεγε κατι.
Επισης η Βερονικα εδειχνε δυνατο μωρο ομορφα χαρακτηριστικα που σε παραπεμπουν σε γαμησαρες αλλα διαβασα καποιες κριτικες για αυτην που δεν ειναι και πολυ ενθαρυντικες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Βρε παιδιά στο osmose ποιες είναι; γιατί εμένα δν μου θυμίζουν τπτ καμμιά τους;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Κάνε εντάξει να ήταν το μόνο χαμένο 10€, 5€ και γενικά λεφτά και σε άλλα πραγματα. Καλά έπρεπε να το καταλάβω αλλά πήρα απόφαση τελευταίας στιγμής. Με τοσο δουλειά γίνεται ληστεία το λειτούργημα. ?

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Αυτή η Σοφία στο 28ο Σύνταγμα του Μεγάλου Στρατηλάτη, είναι μια ψηλή με μεγάλα βυζιά, καστανο-κόκκινη μιλφο-γκιλφ; Ξέρει κανείς;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Καλησπέρα ξέρει κανείς αν δουλεύουν τα studio στο γκάζι;Και αν ναι ποια;

Καλησπερα φιλε μου. ειναι ανοιχτο το Κασσανδρας 6, αλλα θα σου προτεινα μην πας γιατι εχει φολαρες και ξεπετες! Την επαθα την προηγουμενη βδομαδα!:headbang: Το παθημα θα μου γινει μαθημα.... πλεον θα πηγαινω μονο σε στανταρακια του 20αρικου σε στουντελο!!:rockon::woldman:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Μηπως γνωριζει καποιος το τηλεφωνο της Αννας απο το Ιωαννινων 5?:) Αν το εχει κανεις ας μου στειλει pm!:wink:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
μονο τσοντα δε γυρισα με την αντζελινα.Τετοια γαμησαρα μου θυμισε μια γκομενα που ειχα 21 χρονων πριν 7 χρονια.
Της εδωσα δωρακι γυναικειες καλτσες καλσον με ενα μικρο αντητιμο βεβαια.Τα φορεσε και τα εσκισα ολα μιλαμε πουτανα ολα γινανε:D:
Που βρίσκεται αυτή; Επίσης osmose τι εννοείτε; Σε π.μ αν υπάρχει πρόβλημα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom