βόλτα πριν από λίγη ώρα στην Disneyland … όπως έλεγε παλιά ο pitsilistis , πάρα πολύς κόσμος και δούλευαν περισσότερα μαγαζιά από κάθε άλλη φορά , δύο καταθέσεις σε μία μίλφ και σε μία πιτσιρίκα , ενημέρωση απο κάποια που μπήκα
Στην οδό του Μεγάλου Κατακτητή στο κουρτινάτο δούλευαν δύο μιλφ , Σοφία ξανθιά παχουλή με κοντό μαλλί 2.5άρι βυζί και Αλεξάνδρα καστανή παχουλή με 2.5άρι σύν βυζί , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό , εδώ έγινε η δεύτερη μου κατάθεση αφού ολοκλήρωσα την βόλτα μου και την πρώτη κατάθεση στο μικροmall , επέλεξα την Αλεξάνδρα (μου την είχε προτείνει συναγωνιστής για την πίπα της )η οποία είναι μεγάλη λυσσάρα και τα κατάπιε όλα….
Φεύγοντας από το κουρτινάτο κατευθύνθηκα προς τη Κολωνού μπας και πετύχω κάτι αλλά δεν παιζόταν κάτι τελικά . Βαδίζοντας από το μεγάλα νούμερα προς τα μικρά μου ήρθε μυρωδιά από δακρυγόνα και ένα πυκνό σύννεφο καπνού ήταν ορατό στο βάθος …
φώτο από την Κολωνού
συνέχισα τη βόλτα μου μπαίνοντας στο πορνοmall όπου ήταν ανοιχτά τέσσερα καταστήματα .
αριστερά στο Νο6 δούλευαν 3 κοπέλες , Χριστίνα(μπήκε στα προσεχώς) μελαχρινή λεπτή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 1.5άρι βυζί και τατουάζ κάτω από τα βυζιά της( σαν αυτό που έχει η Λίζα η μοντέλα)και από κάτω κλασσικά φορούσε τα άσπρα αθλητικά μποτάκια της , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , δεύτερη κοπέλα η Άντζελα καστανή κοπέλα σώμα με πιασίματα 2,5άρι βυζί , σε απλό πρόγραμμα και τρίτη κοπέλα η Μελίνα ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα κοντή σώμα με πιασιματάκια και 2.5-3άρι βυζί και αυτή σε απλό πρόγραμμα.
δεξιά στον όροφο στο Νο1 επίσης 3 κοπέλες , Ντάρια μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , Κατερίνα καστανή χοντρή με 2.5άρι βυζί και Νάστια ξανθιά πολύ χοντρή με 2.5-3άρι βυζί , αμφότερες οι κοπέλες σε απλό πρόγραμμα με εξαίρεση την Κατερίνα που κάνει και τελειωτικό στο στήθος .
δεξιά στο υπόγειο στο Νο2 κλασσικά 3 κοπέλες , Μπιάνκα ξανθό κοντοπούτανο ζυμαρακί με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα , Κορίνα μελαχρινή λεπτή με 1.5άρι βυζί και διάφορα τατουάζ και αυτή σε απλή πρόγραμμα και τέλος η γυρολόγος Ζέτα/Γεωργία μελαχρινή μίλφ σώμα με πιασίματα 2.5άρι βυζί και μεγάλα τατουαζ , ανακοίνωσε η ίδια φούλ πρόγραμμα.
τέλος στο βάθος κάτω δεξιά το Νο4 δούλευε η Άννα που την παρουσιάζουν ως Σέρβα...μελαχρινή ψηλή χοντρή με 3άρι βυζί , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό .
η τσάρκα συνεχίστηκε στο μικροmall , ανοιχτά και τα τέσσερα καταστήματα , εδώ έγινε η πρώτη μου κατάθεση .
στο ισόγειο δεξιά δούλευε το κλασσικό δίδυμο Μπιάνκα και Λόρι , η πρώτη καστανή λεπτή με γυαλάκια και μικρό βυζί , σε απλό πρόγραμμα , η δεύτερη μελαχρινή νταρντάνα με 2.5-3άρι βυζί , σε απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στα βυζιά .
στο ισόγειο ευθεία δούλευαν δύο κοπέλες , Ναταλία μελαχρινή κοντή χοντρούλα με 2-2.5αρί βυζί , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Άννα ξανθιά χοντρή μίλφ με 2.5άρι βυζί , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό .
στον όροφο δεξιά δούλευαν οι δυο Αντριάνες , η μία ξανθιά με κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και η μελαχρινή πολύ χοντρή πολλά τατουάζ ειδικά στα πόδια , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό .
τέλος στον όροφο αριστερά δούλευε η Αναμπελ του ΧΧΧ , ξανθιά κοπελίτσα πολύ κοντή με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , όσο ήταν μπροστά η τσατσα και οι συναγωνιστές μετανάστες ανακοίνωσε η ίδια φιλάκια εδώ εδώ εδώ δείχνοντας αντίστοιχα το στόμα της τα βυζιά της και το μουνάκι της , μόλις αποχώρησαν οι συναγωνιστές και η τσατσα μου ζήτησε να σκύψω και μου ψιθύρισε στο αυτί ότι κάνει και ελεύθερο στοματικό , πέρασα στο δωμάτιο , η πίπα της πολύ μέτρια αλλά στο σεξ πολύ καλή και την κάνεις και ότι θέλεις ενώ δεν βιάζεται και καθόλου , όταν τελείωσα με ρώτησε αν γνωρίζω έναν Έλληνα τον ΧΧΧ , της απάντησα ότι τον γνωρίζω από παλιά , μου είπε ότι ανησύχησε γιατί έχει να τον δεί μέρες , της απάντησα ότι είναι άρρωστος και μου ζήτησε να του μεταφέρω ότι έχει στο ψυγείο της μια κούπα του(από αυτή πίνει τα μουνόζουμα) με φρέσκο μουνόζουμο και να περάσει άμεσα να την πιει για να γιατρευτεί .
στο τελευταίο σπίτι που μπήκα στα πολύ μικρά της Ιάσωνος στα ζυγά , στο ισόγειο δούλευε ξανθιά χοντρή με 3άρι σύν βυζί , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζιά .
στον όροφο δύο μιλφογκίλφ , η Τζένη ξανθοκάστανη νταρντάνα με 2.5άρι βυζί και Λάουρα ξανθιά χοντρούλα με μαλλί μέχρι τους ώμους 3άρι βυζί , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .
φώτο από το πρώτο σαλόνι του οίκου
καλό μεσημέρι σε όλους