Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (5 μέλη και 76 επισκέπτες)

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Γύρω στις 19.00 την έχυσα...
Γενικότερα μέχρι τις 20.00 δουλεύουν στο Εμετουργείο...
Α να είσαι καλά. Γιατί ρώτησα πρόσφατα και μου είπαν 18:30.
Ίσως οι ώρες ποικίλουν αναλόγως το κατάστημα.
:hi:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Γεια χαρα και αγαλιαστε απο εμενα αφου κυριακη ειναι η μερα μου για γαμησια οποτε και η κριτικη.
Εχω κλειδωσει Αντζελινα μπιανκα στο λ.Αθηνων 373 τυγχανει να εργαζονται σημερα ολες οι πιπινομουναροι οποτε και θα δω τις καινουργιες.
Ξεκιναω μπαινω μεσογειων και καπου εκει ερχεται μια ιδεα.Αναρωτιεμαι δεν παω μια βολτα απο το Μεταξουργειο μετα απο χρονια να δω τι ειναι αυτα που αναφερουν οι εδω συναδελφοι?Ο στοχος ειχε κλειδωσει για στουντιακη απλα θα εκανα μια παρακαμψη.
Φτανω στην Κολωνου παρκαρω διπλα σε 4-5 τσατσους ρωταω ρε παιδια ολα οκ? να αφησω εδω το αμαξι?Ενταξει μου λενε.Τους θυμομουνα και φατσικα.Η βολτα διαδραματιστηκε επι της οδου Ιασωνος και επι της οδου Μ.Αλεξ
Ωρα ητανε 12.30 και μπηκα σε ολαααα μα σε ολαααα ητανε ανοιχτα και οι τσατσοι σε προσταζανε να μπεις μεσα.
Δεν ειχα και την πεποιθηση οτι θα εβλεπα κατι διαφορετικο απλα ηθελα να τα δω ο ιδιος γιατι εδω σαν πολλα μερικοι μας τα λενε.
Ολεςςςςςςς ζουμπουρλουδικα γιουβαρλακια οπως και κατι θειτσες.Η μονη που ας πουμε θα μπορουσε καποιος να γαμηση ηταν η χριστινα απο το πορνομολ που λετε αλλα και αυτη μεσα στην ξυνιλα ητανε.
Μα καλα βρε ανοητοι που τις ειδατε τις ομορφες και μαλιστα πετιτ κορασιδες?που πηγατε και τις γαμησατε και εγινε ο χαμος με αυτες.
Τετοιες πατε και γαματε και μετα μπαινετε εδω μεσα και μας λετε τα κατορθωματα σας????
Λιγη τσιπα ρε πανω σας δεν εχεται?Τετοιες γυναικες τις πληρωνετε κιολας?
Ρισκαρετε την υγεια σας για αυτες?
Οταν κανω πολυ καυστικα σχολια και σας ονομαζω μπαζολαγνους μετα καποιοι παρεξηγουνται, τωρα αμα σας αρχισω θα φταιω εγω?
Τελοσπαντον τα αναμενομενα ειδα δεν παραξενευτηκα.Συνεχισα για τον αρχικο προορισμο μου οπου και περασα πραγματικα στιγμες τσοντας απο αλλο πλανητη.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Γεια χαρα και αγαλιαστε απο εμενα αφου κυριακη ειναι η μερα μου για γαμησια οποτε και η κριτικη.
Εχω κλειδωσει Αντζελινα μπιανκα στο λ.Αθηνων 373 τυγχανει να εργαζονται σημερα ολες οι πιπινομουναροι οποτε και θα δω τις καινουργιες.
Ξεκιναω μπαινω μεσογειων και καπου εκει ερχεται μια ιδεα.Αναρωτιεμαι δεν παω μια βολτα απο το Μεταξουργειο μετα απο χρονια να δω τι ειναι αυτα που αναφερουν οι εδω συναδελφοι?Ο στοχος ειχε κλειδωσει για στουντιακη απλα θα εκανα μια παρακαμψη.
Φτανω στην Κολωνου παρκαρω διπλα σε 4-5 τσατσους ρωταω ρε παιδια ολα οκ? να αφησω εδω το αμαξι?Ενταξει μου λενε.Τους θυμομουνα και φατσικα.Η βολτα διαδραματιστηκε επι της οδου Ιασωνος και επι της οδου Μ.Αλεξ
Ωρα ητανε 12.30 και μπηκα σε ολαααα μα σε ολαααα ητανε ανοιχτα και οι τσατσοι σε προσταζανε να μπεις μεσα.
Δεν ειχα και την πεποιθηση οτι θα εβλεπα κατι διαφορετικο απλα ηθελα να τα δω ο ιδιος γιατι εδω σαν πολλα μερικοι μας τα λενε.
Ολεςςςςςςς ζουμπουρλουδικα γιουβαρλακια οπως και κατι θειτσες.Η μονη που ας πουμε θα μπορουσε καποιος να γαμηση ηταν η χριστινα απο το πορνομολ που λετε αλλα και αυτη μεσα στην ξυνιλα ητανε.
Μα καλα βρε ανοητοι που τις ειδατε τις ομορφες και μαλιστα πετιτ κορασιδες?που πηγατε και τις γαμησατε και εγινε ο χαμος με αυτες.
Τετοιες πατε και γαματε και μετα μπαινετε εδω μεσα και μας λετε τα κατορθωματα σας????
Λιγη τσιπα ρε πανω σας δεν εχεται?Τετοιες γυναικες τις πληρωνετε κιολας?
Ρισκαρετε την υγεια σας για αυτες?
Οταν κανω πολυ καυστικα σχολια και σας ονομαζω μπαζολαγνους μετα καποιοι παρεξηγουνται, τωρα αμα σας αρχισω θα φταιω εγω?
Τελοσπαντον τα αναμενομενα ειδα δεν παραξενευτηκα.Συνεχισα για τον αρχικο προορισμο μου οπου και περασα πραγματικα στιγμες τσοντας απο αλλο πλανητη.
Εεε κάποιες σού ξέφυγαν φαίνεται Συνουσιαστή , ψάξε λίγο καλύτερα.. Υγεία να 'χουμε...!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Για να ειμαι δικαιος ξεχασα να πω πως και στη Λεωνιδου και Ιασωνος υπηρχε ενα με λεπτο σωματακι η οποια εργαζοτανε στη Φυλης, απλα σε εμενα δεν εκατσε καλα το ολο στυλ της αλλα σε γενικες γφραμμες αν καποις δεν την ξερε νομιζω θα του αρεσει.Οι υπολοιπες οπως τα ειπα και χειροτερα, απλα προσπαθησα να ειμαι οσο το δυνατον ευγενικος

Τζονι Μπι

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Φυλής και το μαγικό στενάκι φωκαιας ξέρουμε αν είναι τίποτα ανοιχτό ;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Με το άθλημα της βιζιτας είχα να ασχοληθώ πάρα πολλά χρόνια. Από τις δύο φορές που πήρα πρόσφατα συμπέρανα το εξής:

είτε οι φωτογραφίες είναι δεκαετίας οπότε τώρα είναι όλα κρεμάμενα μαζί κι η μπάκα,είτε φουσκώνουν το βυζί και τον κωλο με Photoshop είτε ,αυτό είναι πιο προχωρημένο κόλπο, βάζουν το σώμα άλλης γυναίκας με πρόσωπο της βιζιτούς πάλι με photoshop.

Πρόκειται για σκέτη απάτη,μάλιστα βλέπω και κάποιες κριτικές που καποιοι τις εκθειάζουν κιόλας αυτές με τις ψεύτικες φωτογραφίες.

Ανά τα χρόνια έχω γαμευσει μουναρες μπροστά σ' αυτές στο 50αρι,το 20αρι και το 15αρι.

Αυτά προς γνώσην όσων σκέφτονται να κάψουν λεφτά σε βίζιτα.

Η βίζιτα είναι σκέτη ρουλέτα ,δεν ξέρεις τί θα σου ρθει και αν δεν είσαι λεφτας θα κλαις για πολύ τα 140 για ένα τυπικό γαμησι κατά κανόνα γκόμενας επιπέδου Φυλής.

Τελευταία τροποποίηση:

Axastosmistis23

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
βόλτα πριν από λίγη ώρα στην Disneyland … όπως έλεγε παλιά ο pitsilistis , πάρα πολύς κόσμος και δούλευαν περισσότερα μαγαζιά από κάθε άλλη φορά , δύο καταθέσεις σε μία μίλφ και σε μία πιτσιρίκα , ενημέρωση απο κάποια που μπήκα

Στην οδό του Μεγάλου Κατακτητή στο κουρτινάτο δούλευαν δύο μιλφ , Σοφία ξανθιά παχουλή με κοντό μαλλί 2.5άρι βυζί και Αλεξάνδρα καστανή παχουλή με 2.5άρι σύν βυζί , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό , εδώ έγινε η δεύτερη μου κατάθεση αφού ολοκλήρωσα την βόλτα μου και την πρώτη κατάθεση στο μικροmall , επέλεξα την Αλεξάνδρα (μου την είχε προτείνει συναγωνιστής για την πίπα της )η οποία είναι μεγάλη λυσσάρα και τα κατάπιε όλα….

Φεύγοντας από το κουρτινάτο κατευθύνθηκα προς τη Κολωνού μπας και πετύχω κάτι αλλά δεν παιζόταν κάτι τελικά . Βαδίζοντας από το μεγάλα νούμερα προς τα μικρά μου ήρθε μυρωδιά από δακρυγόνα και ένα πυκνό σύννεφο καπνού ήταν ορατό στο βάθος …
φώτο από την Κολωνού
IMG-20210321-124602.jpg

συνέχισα τη βόλτα μου μπαίνοντας στο πορνοmall όπου ήταν ανοιχτά τέσσερα καταστήματα .

αριστερά στο Νο6 δούλευαν 3 κοπέλες , Χριστίνα(μπήκε στα προσεχώς) μελαχρινή λεπτή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 1.5άρι βυζί και τατουάζ κάτω από τα βυζιά της( σαν αυτό που έχει η Λίζα η μοντέλα)και από κάτω κλασσικά φορούσε τα άσπρα αθλητικά μποτάκια της , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , δεύτερη κοπέλα η Άντζελα καστανή κοπέλα σώμα με πιασίματα 2,5άρι βυζί , σε απλό πρόγραμμα και τρίτη κοπέλα η Μελίνα ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα κοντή σώμα με πιασιματάκια και 2.5-3άρι βυζί και αυτή σε απλό πρόγραμμα.
δεξιά στον όροφο στο Νο1 επίσης 3 κοπέλες , Ντάρια μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , Κατερίνα καστανή χοντρή με 2.5άρι βυζί και Νάστια ξανθιά πολύ χοντρή με 2.5-3άρι βυζί , αμφότερες οι κοπέλες σε απλό πρόγραμμα με εξαίρεση την Κατερίνα που κάνει και τελειωτικό στο στήθος .
δεξιά στο υπόγειο στο Νο2 κλασσικά 3 κοπέλες , Μπιάνκα ξανθό κοντοπούτανο ζυμαρακί με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα , Κορίνα μελαχρινή λεπτή με 1.5άρι βυζί και διάφορα τατουάζ και αυτή σε απλή πρόγραμμα και τέλος η γυρολόγος Ζέτα/Γεωργία μελαχρινή μίλφ σώμα με πιασίματα 2.5άρι βυζί και μεγάλα τατουαζ , ανακοίνωσε η ίδια φούλ πρόγραμμα.
τέλος στο βάθος κάτω δεξιά το Νο4 δούλευε η Άννα που την παρουσιάζουν ως Σέρβα...μελαχρινή ψηλή χοντρή με 3άρι βυζί , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό .
η τσάρκα συνεχίστηκε στο μικροmall , ανοιχτά και τα τέσσερα καταστήματα , εδώ έγινε η πρώτη μου κατάθεση .

στο ισόγειο δεξιά δούλευε το κλασσικό δίδυμο Μπιάνκα και Λόρι , η πρώτη καστανή λεπτή με γυαλάκια και μικρό βυζί , σε απλό πρόγραμμα , η δεύτερη μελαχρινή νταρντάνα με 2.5-3άρι βυζί , σε απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στα βυζιά .
στο ισόγειο ευθεία δούλευαν δύο κοπέλες , Ναταλία μελαχρινή κοντή χοντρούλα με 2-2.5αρί βυζί , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Άννα ξανθιά χοντρή μίλφ με 2.5άρι βυζί , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό .
στον όροφο δεξιά δούλευαν οι δυο Αντριάνες , η μία ξανθιά με κανονικό σώμα 2άρι βυζί , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και η μελαχρινή πολύ χοντρή πολλά τατουάζ ειδικά στα πόδια , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό .
τέλος στον όροφο αριστερά δούλευε η Αναμπελ του ΧΧΧ , ξανθιά κοπελίτσα πολύ κοντή με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , όσο ήταν μπροστά η τσατσα και οι συναγωνιστές μετανάστες ανακοίνωσε η ίδια φιλάκια εδώ εδώ εδώ δείχνοντας αντίστοιχα το στόμα της τα βυζιά της και το μουνάκι της , μόλις αποχώρησαν οι συναγωνιστές και η τσατσα μου ζήτησε να σκύψω και μου ψιθύρισε στο αυτί ότι κάνει και ελεύθερο στοματικό , πέρασα στο δωμάτιο , η πίπα της πολύ μέτρια αλλά στο σεξ πολύ καλή και την κάνεις και ότι θέλεις ενώ δεν βιάζεται και καθόλου , όταν τελείωσα με ρώτησε αν γνωρίζω έναν Έλληνα τον ΧΧΧ , της απάντησα ότι τον γνωρίζω από παλιά , μου είπε ότι ανησύχησε γιατί έχει να τον δεί μέρες , της απάντησα ότι είναι άρρωστος και μου ζήτησε να του μεταφέρω ότι έχει στο ψυγείο της μια κούπα του(από αυτή πίνει τα μουνόζουμα) με φρέσκο μουνόζουμο και να περάσει άμεσα να την πιει για να γιατρευτεί .

στο τελευταίο σπίτι που μπήκα στα πολύ μικρά της Ιάσωνος στα ζυγά , στο ισόγειο δούλευε ξανθιά χοντρή με 3άρι σύν βυζί , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζιά .
στον όροφο δύο μιλφογκίλφ , η Τζένη ξανθοκάστανη νταρντάνα με 2.5άρι βυζί και Λάουρα ξανθιά χοντρούλα με μαλλί μέχρι τους ώμους 3άρι βυζί , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .
φώτο από το πρώτο σαλόνι του οίκου
IMG-20210321-130009.jpg

καλό μεσημέρι σε όλους
Η αναμπελ σε ποιο δουλεύει αγωνιστή; γιατί δεν κατάλαβα στείλε pm εάν θες

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Με το άθλημα της βιζιτας είχα να ασχοληθώ πάρα πολλά χρόνια. Από τις δύο φορές που πήρα πρόσφατα συμπέρανα το εξής:

είτε οι φωτογραφίες είναι δεκαετίας οπότε τώρα είναι όλα κρεμάμενα μαζί κι η μπάκα,είτε φουσκώνουν το βυζί και τον κωλο με Photoshop είτε ,αυτό είναι πιο προχωρημένο κόλπο, βάζουν το σώμα άλλης γυναίκας με πρόσωπο της βιζιτούς πάλι με photoshop.

Πρόκειται για σκέτη απάτη,μάλιστα βλέπω και κάποιες κριτικές που καποιοι τις εκθειάζουν κιόλας αυτές με τις ψεύτικες φωτογραφίες.

Ανά τα χρόνια έχω γαμευσει μουναρες μπροστά σ' αυτές στο 50αρι,το 20αρι και το 15αρι.

Αυτά προς γνώσην όσων σκέφτονται να κάψουν λεφτά σε βίζιτα.

Η βίζιτα είναι σκέτη ρουλέτα ,δεν ξέρεις τί θα σου ρθει και αν δεν είσαι λεφτας θα κλαις για πολύ τα 140 για ένα τυπικό γαμησι κατά κανόνα γκόμενας επιπέδου Φυλής.
Δε μιλησα για βιζιτα 140 ευρω.
Μια φορα εχω παρει τετοια βιζιτου και οχι δε το μετανοιωσα η κοπελα ητανε ακριβως οπως οι φωτο της.
Για στουντιο εχω την προσωπικη μου εμπειρια και συμφωνω σε αυτα που λες εν μερη.
Σου ειπα ποιες ειναι οι καλες κοπελες σε εμφανιση και γαμησια.Σου εστειλα μυνημα.Πηγαινε δεστες και αν δεν ειναι οπως ακριβως σου τα ειπα τοτε ελα εδω και κραξεμε με το χειροτερο τροπο.Οτι σου λεω ειναι καρατσεκαρισμενο.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Καλησπέρα συναγωνιστές..Αν κάποιος έχει νέα για τις Ρωσσίδες του Jason 44-Φωτεινή +Σοφία, ας στείλει pm..Καλά γαμήσια σε όλους..

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δε μιλησα για βιζιτα 140 ευρω.
Μια φορα εχω παρει τετοια βιζιτου και οχι δε το μετανοιωσα η κοπελα ητανε ακριβως οπως οι φωτο της.
Για στουντιο εχω την προσωπικη μου εμπειρια και συμφωνω σε αυτα που λες εν μερη.
Σου ειπα ποιες ειναι οι καλες κοπελες σε εμφανιση και γαμησια.Σου εστειλα μυνημα.Πηγαινε δεστες και αν δεν ειναι οπως ακριβως σου τα ειπα τοτε ελα εδω και κραξεμε με το χειροτερο τροπο.Οτι σου λεω ειναι καρατσεκαρισμενο.
Από ποιο βιζιτογραφειο είχες πάρει και πότε;

Peykorytinis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2020
Like
46
Πόντοι
0
Συναγωνιστές δουλεύει κάποια τανα που στο μετάξι που να έχει κωλαρα όπως πχ η Σίμονα από φυλής?

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Φίλε βορδελο, έχεις την δυνατότητα να διώξεις μια βίζιτα αν δεν σου αρέσει.. Αν μάλιστα είναι incall δεν πληρώνεις και ταξί.

Υπάρχουν γραφεία που δεν είναι και τόσο μουφα.

Φολες βέβαια πάντα θα υπάρχουν.

steveman7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Κριτικές
206
Like
10.626
Πόντοι
30.573
Καλησπέρα ξέρει κανείς αν δουλεύουν τα studio στο γκάζι;Και αν ναι ποια;

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Κατέθεσα πριν μια ώρα στην Μπιάνκα στο πορνομολ. Πετιτ ρωσιδουλα που είδε τόσο δουλειά που μπαινοβγαίναν όλοι speedrun. Την είχα δει πριν κάνα μηνα που ήταν χαλαρά αλλά δεν την πήρα τότε ο μαλακας... Σήμερα έκανα το λάθος και μέσα ήταν παγοκωλονα λόγω της φουλ δουλειάς εννοείται και δεν προλάβαινε..όλα στο δευτερόλεπτο και με το ζόρι. Επίσης δεν ξεντυθηκα τελείως γιατί σιχαινομουν το μέρος. Ήταν κουρασμένη παθητική και φουλ στην κρέμα.
Μαλακια μου αλλά εφόσον περνούσα λέω ας ρίξω ένα δεκαδικό. Δεν το ευχαριστήθηκα.στο.αριστερα ισόγειο οι γνωστές Μελίνα (την έχω πάρει) Άντζελα με τουπε και η αδύνατη ψηλή που άμα την πιάσεις στα κέφια της τραγουδάει κιόλας ακαπέλα.
Μπιάνκα προσωπάκι υπέροχο, μικροσκοπικό βυζί και ένα πεταχτό κωλι που μαρέσει αλλά την δικαιολογώ γιατί γινοταν τσίρκο και πανηγύρι εκεί μέσα...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Από ποιο βιζιτογραφειο είχες πάρει και πότε;
yourangel.Πριν περιπου δυο μηνες περιπου.Alina την ελεγαν την κοπελα.95% ιδια με τις φωτο που εχει η σελιδα της.
Σε πιστευω για αυτα που λες για βιζιτουδες.Αν δεν τις ξερεις η δεν εχεις φιλο που γνωριζει τοτε ειναι ρουλετα τι θα ερθει συμφωνω.Υπαρχουν καλες κοπελες μουναρες με προγραμμα που το τιμουν το ποσο που δινεις απλα πρεπει να τις ξερεις.Εμενα απο εδω ενας ωραιος τυπος με συστησε.Περασα πολυ ωραια και μαλιστα σπιτι μου.Θυμαμαι ομως οταν εψαχνα εβλεπα συνεχως φολες δεξια και αριστερα και ολο ψεματα απο τα γραφεια.Μαλιστα διασταυρωνα τα στοιχεια που μου δινανε με διαφορά δεκαλεπτου και ητανε άλλα ντάλα της παρασκευής το γάλα.

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Συναγωνιστές δουλεύει κάποια τανα που στο μετάξι που να έχει κωλαρα όπως πχ η Σίμονα από φυλής?
Αν θέλεις κάποια σαν τη Σιμόνα μπορείς αν θέλεις να ψάξεις σε κάνα μασάζ.
π.χ. https://www.osmosemassage.gr/therapeutes/

δεν νομίζω να κάνουν τίποτα εκτός μασάζ αλλά και ένα "μασαζάκι" καλό θα σου κάνει.

πάντως γενικά τη Σιμόνα δεν την προτείνω.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μιλαμε για φολες μια και μια ειναι.Εχει και ενα τζονι για πουστηδες

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Μιλαμε για φολες μια και μια ειναι.Εχει και ενα τζονι για πουστηδες
και οι 4 γνωστές μας (αυτές τουλάχιστον αναγνώρισα εγώ) είναι φολάρες εκτός από μια που την έχω στανταράκι, φυσικά όχι από το μασάζ καθώς τα 50€ είναι πολλά για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom