You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Αλλη περιπτωση αυτη.Αυτή τη συνταγή την ανακάλυψε πριν από 20 χρόνια αν θυμάμαι καλά το υπέρτατο αντιπροσωπευτικό δείγμα καμμένου ανδρός που έβγαλε και ένα νόμο δεν θυμάμαι πως το λέγαν,το νόμο του Μέρφι κάτι τέτοιο. Ο πικερ, το θυμήθηκα.
Η πορτοκαλα φαντα κι ο χυμος πορτοκαλι επεσε στο τραπεζι σαν τρολο-συνταγη
σε παρεα μπουρδελιαρηδων προ ετων.
Ελεγαν για αρρωστειες απο γαμησια και καποιος ειπε οτι τρωει πολλα πορτοκαλια
και δεν παθαινει τιποτα. Επειτα ο ιδιος ειχε παει να γαμησει ακαποτα μια εξωθεσμικη
και οταν γυρισε χαρουμενος που την ξετιναξε, οι αλλοι ζητησαν λεπτομερειες.
Αφου ανεφερε τα οργια των οργιων και επεσε κριτικη, ειπε την τρολ-ατακα
οτι την ταδε την ξερω χρονια αρα ειναι καθαρη απο μολυνσεις.
Στην συνεχεια η ατακα επεκταθηκε στις πουτανες. Δηλαδη οταν καποιος κανει ακαποτα
η φοβερα εξτρα με πουτανες, εχει μεινει σαν ατακα οτι την ξερει χρονια.
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Δίδυμου είναι τίποτα ανοιχτό ;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Δημητράκη είσαι μικρός ακόμα .. μη χαλάς το στόμα σου ... !! Από προσωπική εμπειρία όσο γαμουσα στα ντελα όλο ίωσης μου βγαίνανε !! Ενώ τώρα είμαι μια χαρά ..αρα κύκλο φόραγαν τρελές ιώσεις 17-18—18-19!! Αρα στο σήμερα κυκλοφορη φοολ κορονοιος !! Ακόμα και εμβολιασμένο σ θα το σκεφτώ πολύ αν ξαναπάω ειδικά στα τέλειος παρακμιακά ντελα με τίποτε !!! Στα ‘καθαρα’ μόνο πίπα στα 4 και έφυγα εννοείται με πετσέτα δικιά μου στο κρεβάτι και εννοείται πως πρέπει να έρθει Ιούλιος με υψηλές θερμοκρασίες που μειώνετε ο ιός δραματικα !! Τέλος δεν λέω σε κανέναν με το ζόρι να το κάνει το εμβόλιο αυτό θα το πει ο προθυπουργο μας και μόνο !! Εγώ λέω απλά την γνώμη μου ωραίο τρόπο οι τραμπουκισμοί τα σχόλια τύπου « είσαι καραγκιοζης « είναι του πεζοδρομίου και πάνε την χώρα 100 χρόνια πίσω !!ti λες ρε καραγκιοζη?μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια με τα εμβολια !!! κανε και τα δικα μας και βαλτα και στον πατο σου...
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Όπως το είπες ανεύθυνοι είναι κάποιοι !! Είναι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που τρέχουν με τις μηχανές χωρίς κράνος , οι τραμπούκοι που σε κλείνουν όταν οδηγάς και ζητάνε και τα ρέστα , είναι αυτοί που μολης τους συμβεί κάτι κλαίνε σαν γυναικούλες -κουλές !!!Δεν παραδειγματισθηκατε απο τον ξξξ;Δεν σας σωζει τιποτα...νομιζετε οτι ΟΛΟΙ οσοι ξεπερασουν τον κωλο-'ι'ο την επομενη μερα θα ειναι ετοιμοι για μπουρδελοτσαρκες;Υπαρχουν περιπτωσεις που εχουν προβληματα στην καρδια η στην αναπνοη για μηνες μετα.Ποσο σιγουροι ειστε οτι θα το περασετε χωρις συμπτωματα;Ειναι σαν να παιζετε τον μισθο σας στον παπα η στα ζαρια...ολα η τιποτα...ανευθυνοι μπορειτε να ειστε για τον εαυτο σας...ομως υπαρχουν και αλλοι που προστατευετε η εκθετε στο ιο με ο,τιδηποτε κανετε...για αυτο συνεχιζεται η μεταδοση της κινεζικης πανουκλας.Γιατι οι ανεγκεφαλες μαζες ειναι εκτος τοπου και χρονου και νομιζουν οτι ειμαστε στο 2019.Ξυπνηστε επιτελους οσο προλαβαινετε!
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Αστούς να κάνουν μαλακιες , ενώ εμείς το καλοκαιράκι με υψηλές θερμοκρασίες και θωρακισμένοι με το εμβόλιο Ιούλιο μήνα θα γαμουμε μια χαρά και με ασφάλεια !!! Προσωπικά θα επιλέξω 2-3 κοπέλες που πιστεύω πως προσέχουν αρκετά από πριν την πανδημία εννοώ !! Ο ξξξ που χάθηκε όλα καλά ;Καντε μαλακιες και θα μεινουμε στο τελος μονο εγω και ο Isinas για να αλωνιζουμε στο πεδιο της μαχης.Βαρεθηκατε την ζωη σας ολοι και θελετε να την τελειωσετε "ενδοξα "ζμπρωχνοντας καθε βρωμιαρα που θα βρειτε μπροστα σας...λες και εχετε καμμια δεκαρια ακομα ζωες και λετε"ας κινδυνεψει μια απο κινεζικη πανουκλα δεν πειραζει εχω πολλες αλλες".Ο ξξξ καλα ειναι ;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Καμία τανα δεν ξέρουμε καλά και ποτέ δεν θα την μάθουμε καλά , όσα έκανα εγώ προσωπικά ήταν καθαρά ρίσκο , όταν όμως κανείς ξανά και ξανά το ίδιο λάθος τότε λέγεται ιλιθιοτηταΑλλη περιπτωση αυτη.
Η πορτοκαλα φαντα κι ο χυμος πορτοκαλι επεσε στο τραπεζι σαν τρολο-συνταγη
σε παρεα μπουρδελιαρηδων προ ετων.
Ελεγαν για αρρωστειες απο γαμησια και καποιος ειπε οτι τρωει πολλα πορτοκαλια
και δεν παθαινει τιποτα. Επειτα ο ιδιος ειχε παει να γαμησει ακαποτα μια εξωθεσμικη
και οταν γυρισε χαρουμενος που την ξετιναξε, οι αλλοι ζητησαν λεπτομερειες.
Αφου ανεφερε τα οργια των οργιων και επεσε κριτικη, ειπε την τρολ-ατακα
οτι την ταδε την ξερω χρονια αρα ειναι καθαρη απο μολυνσεις.
Στην συνεχεια η ατακα επεκταθηκε στις πουτανες. Δηλαδη οταν καποιος κανει ακαποτα
η φοβερα εξτρα με πουτανες, εχει μεινει σαν ατακα οτι την ξερει χρονια.
Δεν πάει έτσι πρώτα εσείς και μετά εμείς ... διότι έτσι δεν γίνεται δουλειά ... Όσοι δεν το κάνετε θα είσαστε καραντινα μέχρι να το κάνετε .. και με συχνά ραπιντ τεστ και από την μύτη όπως είπε και ο Κικίλιας !!!Ευθυμισαμεν πάλι. Ενώ το εμβόλιο δεν άφηνει καμία παρενέργεια,μόνο σε κάποιους προκαλεί πόνους σ' όλους το σώμα ,σε κάποιους άλλους ημιπαραλυση. Ψιλά. Δεν το επέβαλες αλλά μας λες εσύ ο πεφωτισμένος τί πρέπει να κάνουμε οι υπόλοιποι. Εσύ κάνε ανά τρεις μήνες το μην χάσεις τη δόση. Εμένα άσε .Τηλεορασοσωτήρας εμένα δεν μου χρειάζεται
Λογικό είναι μέσα από το δικό σου το πρίσμα. Εγώ θα περιμένω πρώτα τα πειραματόζωα να κάνουν εμβόλιο και σε βάθος ,πολύ βάθος χρόνου,αν δεν βγάλουν κέρατα, βλέπουμε.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Πάλι τα ίδια ; Δεν είπαμε μην λες στους άλλους τί να κανουν; Είπαμε ας το κάνουν πρώτα τα πειραματόζωα όπως εσύ και σε βάθος χρόνου, καμία δεκαριά βλέπουμε.Καμία τανα δεν ξέρουμε καλά και ποτέ δεν θα την μάθουμε καλά , όσα έκανα εγώ προσωπικά ήταν καθαρά ρίσκο , όταν όμως κανείς ξανά και ξανά το ίδιο λάθος τότε λέγεται ιλιθιοτητα
Δεν πάει έτσι πρώτα εσείς και μετά εμείς ... διότι έτσι δεν γίνεται δουλειά ... Όσοι δεν το κάνετε θα είσαστε καραντινα μέχρι να το κάνετε .. και με συχνά ραπιντ τεστ και από την μύτη όπως είπε και ο Κικίλιας !!!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.595
- Πόντοι
- 41.129
Όλα καλά τυπε !Ο ξξξ που χάθηκε όλα καλά ;
Ούτε δέκατο δεν έχω βάλει ακόμα ! Ο Κορονοιος βρήκε μεγάλη αντίσταση από τα νεανικά μουνοζουμα τσούρκας που πίνω τόσο καιρό και αδυνατεί να με κάνει να αρρωστήσω !
Μέσα στα μπουρδέλα θα βρείτε την ανοσία για τον covid πουθενά αλλού !
Μου φαίνεται ότι θα σπάσω την καραντίνα και θα αμολυθω στους δρόμους.
Μου έχουν στερήσει εδώ και μέρες την ελευθερία μου αυτά τα ραπίντ τεστ της πλάκας που φέρνει με τον τόνο ο Κούλης από την Κίνα.
θα κάτσω άλλες μια - δύο μέρες σπίτι και τέλος...
Αναλαμβάνω την ευθύνη σαν υπεύθυνο και σοβαρό μέλος που είμαι !
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Το λαικ το έκανα μόνο και μόνο επηδη είσαι καλά !! Όλα τα αλλά που λες είναι μπαρούφες !!κατσε να γίνεις καλά αν ξανά κολησεις ( γίνεται ναι πίστεψε με ) είναι πολύ επικυνδινο !!καλη ανάρρωσηΌλα καλά τυπε !
Ούτε δέκατο δεν έχω βάλει ακόμα ! Ο Κορονοιος βρήκε μεγάλη αντίσταση από τα νεανικά μουνοζουμα τσούρκας που πίνω τόσο καιρό και αδυνατεί να με κάνει να αρρωστήσω !
Μέσα στα μπουρδέλα θα βρείτε την ανοσία για τον covid πουθενά αλλού !
Μου φαίνεται ότι θα σπάσω την καραντίνα και θα αμολυθω στους δρόμους.
Μου έχουν στερήσει εδώ και μέρες την ελευθερία μου αυτά τα ραπίντ τεστ της πλάκας που φέρνει με τον τόνο ο Κούλης από την Κίνα.
θα κάτσω άλλες μια - δύο μέρες σπίτι και τέλος...
Αναλαμβάνω την ευθύνη σαν υπεύθυνο και σοβαρό μέλος που είμαι !
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Οκ αλλά και εσυ όλο το καλοκαίρι θα κάτσεις μέσα μέχρι να δεις τα αποτελέσματα των εμβολίων !!! Και ραπιντ τεστ από την μύτη θα ακ έτσι κάθε 15 μέρες αν είσαι εργαζόμενος δεν ξέρω !!Πάλι τα ίδια ; Δεν είπαμε μην λες στους άλλους τί να κανουν; Είπαμε ας το κάνουν πρώτα τα πειραματόζωα όπως εσύ και σε βάθος χρόνου, καμία δεκαριά βλέπουμε.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Φόβος υπάρχει να κάτσω μέσα. Βαρατε ,βαρατε εμβόλια,τηλεορασοθυματαΟκ αλλά και εσυ όλο το καλοκαίρι θα κάτσεις μέσα μέχρι να δεις τα αποτελέσματα των εμβολίων !!! Και ραπιντ τεστ από την μύτη θα ακ έτσι κάθε 15 μέρες αν είσαι εργαζόμενος δεν ξέρω !!
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Εσύ περίμενες να είναι διασωληνομενος ε; Γιατι έτσι σου παν οι κουληδες. Αμ δε.Το λαικ το έκανα μόνο και μόνο επηδη είσαι καλά !! Όλα τα αλλά που λες είναι μπαρούφες !!κατσε να γίνεις καλά αν ξανά κολησεις ( γίνεται ναι πίστεψε με ) είναι πολύ επικυνδινο !!καλη ανάρρωση
Μάλλον με δούλευεις αλλα τελοςπαντων. Ότι να ναι ρε δεν έχω θέμα αφού είπα απλά να μην μεγάλη και παχιάΑδελφε δωσε παραπανω διευκρινισεις σε παρακαλω.
Να φοραει νουμερο σουτιεν 2 ή 3? Το βυζι ψευτικο ή φυσικο?
Ξανθια ή μελαχρινη? Για κοκκινομαλα το συζηταμε?
Ελληνιδα ή αλλοδαπη?
Ιδανικά θα την ήθελα μπόμπα και ας είναι κ ψεύτικη δε με νοιάζει αλλά δεν νομίζω να υπάρχει
Τελευταία τροποποίηση:
antisabeba
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
κλειστο φιλεπαιδια το βεργας 6 εχει ανοιξει ξερει κανεις αν διυλευει η μπαρμπαρα?
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Για το Μετάξι δε χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη ενημέρωση, παίζουμε τρελή μπάλα πλέον εκεί κάτω.. Για άλλη μια φορά επιμένω: Τα μπουρδέλα είναι επιλογή και οι Πουτάνες η ψυχοθεραπεία μου. Έχουν επιδιορθωθεί τα ''σωθικά μου'' μέσα από αυτές τις συναντήσεις με τα κορίτσια. Αυτή την αέρινη επαφή -σεξουαλική και ανθρώπινη- την κουβαλάω στο σπίτι και μού φτιάχνει τη διάθεση. Κοιμάμαι καλύτερα, έχω όρεξη να κάνω απλά πράγματα, είτε να διαβάσω ένα βιβλίο, να γυμναστώ λίγο , να ανακαλύψω καινούριες μουσικές για τα αυτιά μου. Χαίρομαι που δεν έχω μια σταθερή σχέση που θα με βυθίσει στη βαρεμάρα. Η λαχτάρα να συναντήσω νέες υπάρξεις στα μπουρδέλα, κορίτσια που έχουν όρεξη για καλό σεξ έστω αυτούς τούς λίγους μήνες που έχω ξαναπεί -της έναρξης της θητείας τους- , αυτό για μένα είναι το στοίχημα. Το κυνήγι του 'παρθένου' δηλαδή. Και σε συνδυασμό με τις 'σταθερές σχέσεις' -τα στανταράκια δηλαδή- έρχεται η ολοκλήρωση. Άντε να βάλουμε στην εξίσωση κι ένα κοκτεηλάκι με τά τη συνεύρεση..Ένα blue Lagoon κατά τη γνώμη μου. Τα ακριβά αμάξια και τα πάρα πολλά χρήματα μπλοκάρουν τις δυνατότητες της ψυχής. Ζήστε με πάθος. Καλησπέρα
Τελευταία τροποποίηση:
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.930
- Πόντοι
- 9.297
Ειναι υπουλη η κωλογαμημενη κινεζικη πανουκλα μην κανεις σαν πενταχρονο που του πηραν κουλουρι .Ειναι προωρο να πανηγυριζεις απο τωρα.Να τελειωσουν δυο βδομαδες και τοτε βγαζουμε λογαριασμο.Περαστικα και απο εμενα ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ...σε εσενα και πολλους αλλους που προφανως τους λειπουν.Το λαικ το έκανα μόνο και μόνο επηδη είσαι καλά !! Όλα τα αλλά που λες είναι μπαρούφες !!κατσε να γίνεις καλά αν ξανά κολησεις ( γίνεται ναι πίστεψε με ) είναι πολύ επικυνδινο !!καλη ανάρρωση
Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Τα λεγόμενα τεστ του δεκαλέπτου που κάνουν στις πλατείες και αλλού δεν δείχνουν πότε κόλλησες τον ιό! Αν τον κόλλησες πριν από 20 μέρες και βάλε και τώρα δεν έχεις πυρετό, τότε έχεις ξεπεράσει το πρόβλημα έχοντας αναπτύξει αντισώματα τα οποία προστατεύουν όχι μόνον εσένα αλλά και τους γύρω σου!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις