Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 172 άτομα (19 μέλη και 153 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καντε μαλακιες και θα μεινουμε στο τελος μονο εγω και ο Isinas για να αλωνιζουμε στο πεδιο της μαχης.Βαρεθηκατε την ζωη σας ολοι και θελετε να την τελειωσετε "ενδοξα "ζμπρωχνοντας καθε βρωμιαρα που θα βρειτε μπροστα σας...λες και εχετε καμμια δεκαρια ακομα ζωες και λετε"ας κινδυνεψει μια απο κινεζικη πανουκλα δεν πειραζει εχω πολλες αλλες".Ο ξξξ καλα ειναι ;
Δηλαδή εσύ και ο Ισίνας ένα χρόνο τώρα τη βγάζετε με τη χήρα;:jerking:

Zourlis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Πρέπει να έχω πουτανομαγνήτη, συνάντηση πριν μια ώρα με την Αουρόρα που ηλεκτρίζει κιλοβατώρα, έξω από το μετρό με μποτάκι Μπορντό, με γυναικείο σακάκι χρώματος σκάκι.
Αφού τα είπαμε κατέληξε σε τιμουλα 150€ την ώρα, θα της τα έδινα αν με είχε πιάσει ξηρασία αλλά τώρα δεν, παλιοκοριτσο η Αουρόρα ακριβούλα.
:knuppel:
Πως μπορώ να την βρω, ρε παιδιά;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
:offtopic:ποιο καλο παιδι θα ανοιξει κανα κυριακατικο να κλαψουμε λιγακι :tooth: ?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
den ειναι αναγκαστικο για καποιον να σπρωχνει σε βρωμιαρες που συμφωνω για οποιον το κανει πρωτιστος δεν σεβεται τον εαυτο του.
Υπαρχουν παρα πολυ αξιολογες κορασιδες πολυ καθαρες οπως και ο χωρος που βρισκονται πολυ καθαρος.
Επομενος η βρωμα βρωμια απλησια δεν μπορει να ειναι ο κανονας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Αν δεν τον ειχαν ανακαλυψει θα ειχε κολλησει καμμια διακοσαρια κοριτσια ακομα και αυτα με την σειρα τους αλλους χιλιους συναγωνιστες.Μπορει και εσενα...αν δεν το καταλαβες!
Την βγαζουμε με προσοχη γιατι δεν εχουμε μυαλο πενταχρονου οπως πολλοι εδω μεσα...

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Μιας και η φοβία, βρωμιά, μιζερογκρίνια έχει την τιμητική της μέρες που είναι, ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ είναι η ΛΥΣΗ για ασφαλές sex!

Burn12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
62
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα στην οδό χάρακα στον αριθμό 4 - 1. "Καινούρια" κοπέλα, Αλμπίνα αρκετά όμορφη και με καλό σώμα. Για μένα ήταν όντως καινούρια μιας κι έχω ξεκινήσει λίγο καιρό το σπορ. Μου είπε ότι έχει δουλέψει και σε άλλα καταστήματα. Γενικά μια καλή παρουσία

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Επίσκεψη σήμερα στην οδό χάρακα στον αριθμό 4 - 1. "Καινούρια" κοπέλα, Αλμπίνα αρκετά όμορφη και με καλό σώμα. Για μένα ήταν όντως καινούρια μιας κι έχω ξεκινήσει λίγο καιρό το σπορ. Μου είπε ότι έχει δουλέψει και σε άλλα καταστήματα. Γενικά μια καλή παρουσία
Η Αλμπινα που δουλευε π
Μαραθωνος? Ουκρανεζακι 22-26 Αδυνατο ωραιο σωμα μελαχρινη μετρίου αναστηματος ειναι αυτη συναγωνιστή?

Burn12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
62
Πόντοι
0
Η Αλμπινα που δουλευε π
Μαραθωνος? Ουκρανεζακι 22-26 Αδυνατο ωραιο σωμα μελαχρινη μετρίου αναστηματος ειναι αυτη συναγωνιστή?
Όχι συναγωνιστή. Εκτός αν είπε Αλινα και δεν θυμάμαι καλά. Ξανθο μοντελέ σώμα και ωραία φάτσα. Έχω πάει και με την Αλμπίνα που λες στη Μαραθώνος αλλά δεν πέρασα και πολύ καλά

Burn12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
62
Πόντοι
0
Όχι συναγωνιστή. Εκτός αν είπε Αλινα και δεν θυμάμαι καλά. Ξανθο μοντελέ σώμα και ωραία φάτσα. Έχω πάει και με την Αλμπίνα που λες στη Μαραθώνος αλλά δεν πέρασα και πολύ καλά
Ρωσίδα απ' ότι είπε γύρω στα 24 26 την έκανα. Έχει περάσει απ' Φώκαιας και Αχαρνών μου ειπς

Burn12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
62
Πόντοι
0
Ηλιόλουστο μεσημεριανό Παρασκευής και οι καύλες να βαρανε συναγερμό...τα αρχιδια να μην αντέχουν άλλο...η πουτσα έτοιμη να εκραγεί....

Έφυγα γρήγορα για Μεταξουργειο...οι επιλογές πολλές αλλά ήθελα κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο!

Κατηφορησα στα τσιμπουκλαδικα του αλεκαρα...για να πάρω την γνωστή Ελένη την Ρωσοποντια!
Πρόκειται για μια μιλφαρα 35 χρόνων... ψηλή με ωραίο αθλητικό σώμα,λευκό δέρμα,2αρακι πεσμένο βυζοκαστανο,αχλαδατος κωλος, μαύρο μακρύ μαλλί και έχει πολύ μέτρια φάτσα.
Μιλάει σχετικά καλά ελληνικά γιατί είναι χρόνια στην Ελλάδα.

Λοιπόν,

Δίνω το κόκκινο παράβολο και μπαίνω δωμάτιο...μετά από λίγο ήρθε και η Ελένη καυλωμένη.

Βγάζει το σουτιέν...το στριγκακι...και τα πορνοτακουνα και ανεβαίνει στο κρεβάτι...αρχίζει να με γλύφει σαν παγωτό χωνάκι...με εγλυφε στο λαιμό...στο στήθος...στην κοιλιά...στους μηρούς...στους προσαγωγους...στις γαμπες...παντού με μουλιασε....μετά ανέβηκε προς τα πάνω και άρχιζε να μου γλύφει τα τριχωτά αρχιδακια μου αργά και βασανιστικά...τα πιπιλαγε και τα έβαζε στο στόμα της...σε κάποια στιγμή κάνει ένα απότομο και λυσσασμένο σάλτο και βάζει την ψωλαρα μου μες στο στόμα της...αρχίζει να τσιμπουκωνει κάργα ακα...δεν τον άφηνε από το στόμα της ούτε λεπτό.
Θα έχυνα επί τόπου και την σταμάτησα... της είπα να μου βάλει Καποτά...και να στηθεί στα τέσσερα...με το δεξί μου χέρι έπιασα την Μπούτσα μου και της τον έβαλα στο ζεστό μουνακι της....άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα... κάποια στιγμή μετά από κάνα 5λεπτο βγαίνω από μέσα της...βγάζω και πετάω την Καποτα στο πάτωμα...κάθομαι στο κρεβάτι με τα γόνατα...και η Ελεναρα να έχει σκύψει όλη από κάτω και να μου γλύφει αρχιδια και να με τσιμπουκωνει...και να μου λέει:
''Χυσε με μουρο μου στο στόμα... πετά τα μέσα...νταβαη μουρο μου...''
Με αυτά που μου έκανε και έλεγε δεν άντεξα για πολύ....

Ελένη έλα Χυνωωωω μωρό μουυυυυυυ.....:pipa2:
Τα χυσια μου γέμισαν το στόμα της...μπουκωσε... σηκώθηκε γρήγορα από το κρεβάτι για να πάει στον νιπτήρα και να τα φτύσει...πολύ χυσι...έπλυνε το στομα της με νερό...σκουπιστηκε...φόρεσε τα τακούνια της...έβαλε το σουτιέν της και το στριγκακι της...με χαιρέτησε και αποχώρησε από το δωμάτιο.

#Στο δωμάτιο έκατσα 15' λεπτά περίπου.:wink:
Η Ελένη η ποντια στο κουρτίνατο δεν δουλεύει ή άλλαξε?

Manolee

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα στη παρέα. Αδειούχος φαντάρος (28χρονων ) εδώ σε απεγνωσμένη κατάσταση θέλω επειγόντως κάτι να ξεδοσω αλλά δεν έχω αμάξι να βγω στη γύρα αλλά ούτε ξέρω και τα κατατόπια. Συν του ότι μπαίνω την Τρίτη...

Αν μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό στουντιο η κάποιο τηλ που να δουλεύουν τωρα. Γύρω στο 50€ κοιτάω και κάτι καλό σχετικά μικρό (κάτω από 30 σιγουρα).

Όχι κάτι υπερβολικό από καμπύλες (δλδ χοντρή) αλλά όχι και πλακέ (κοκαλιαρα) αν με πιανετε

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Καλησπέρα στη παρέα. Αδειούχος φαντάρος (28χρονων ) εδώ σε απεγνωσμένη κατάσταση θέλω επειγόντως κάτι να ξεδοσω αλλά δεν έχω αμάξι να βγω στη γύρα αλλά ούτε ξέρω και τα κατατόπια. Συν του ότι μπαίνω την Τρίτη...

Αν μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό στουντιο η κάποιο τηλ που να δουλεύουν τωρα. Γύρω στο 50€ κοιτάω και κάτι καλό σχετικά μικρό (κάτω από 30 σιγουρα).

Όχι κάτι υπερβολικό από καμπύλες (δλδ χοντρή) αλλά όχι και πλακέ (κοκαλιαρα) αν με πιανετε
Αδελφε δωσε παραπανω διευκρινισεις σε παρακαλω.
Να φοραει νουμερο σουτιεν 2 ή 3? Το βυζι ψευτικο ή φυσικο?
Ξανθια ή μελαχρινη? Για κοκκινομαλα το συζηταμε?
Ελληνιδα ή αλλοδαπη?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.601
Πόντοι
41.129
Ηλιόλουστο μεσημεριανό Παρασκευής και οι καύλες να βαρανε συναγερμό...τα αρχιδια να μην αντέχουν άλλο...η πουτσα έτοιμη να εκραγεί....

Έφυγα γρήγορα για Μεταξουργειο...οι επιλογές πολλές αλλά ήθελα κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο!

Κατηφορησα στα τσιμπουκλαδικα του αλεκαρα...για να πάρω την γνωστή Ελένη την Ρωσοποντια!
Πρόκειται για μια μιλφαρα 35 χρόνων... ψηλή με ωραίο αθλητικό σώμα,λευκό δέρμα,2αρακι πεσμένο βυζοκαστανο,αχλαδατος κωλος, μαύρο μακρύ μαλλί και έχει πολύ μέτρια φάτσα.

Λοιπόν,

Δίνω το κόκκινο παράβολο και μπαίνω δωμάτιο...μετά από λίγο ήρθε και η Ελένη καυλωμένη.

Βγάζει το σουτιέν...το στριγκακι...και τα πορνοτακουνα και ανεβαίνει στο κρεβάτι...αρχίζει να με γλύφει σαν παγωτό χωνάκι...με εγλυφε στο λαιμό...στο στήθος...στην κοιλιά...στους μηρούς...στους προσαγωγους...στις γαμπες...παντού με μουλιασε....μετά ανέβηκε προς τα πάνω και άρχιζε να μου γλύφει τα τριχωτά αρχιδακια μου αργά και βασανιστικά...τα πιπιλαγε και τα έβαζε στο στόμα της...σε κάποια στιγμή κάνει ένα απότομο και λυσσασμένο σάλτο και βάζει την ψωλαρα μου μες στο στόμα της...αρχίζει να τσιμπουκωνει κάργα ακα...δεν τον άφηνε από το στόμα της ούτε λεπτό.
Θα έχυνα επί τόπου και την σταμάτησα... της είπα να μου βάλει Καποτά...και να στηθεί στα τέσσερα...με το δεξί μου χέρι έπιασα την Μπούτσα μου και της τον έβαλα στο ζεστό μουνακι της....άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα... κάποια στιγμή μετά από κάνα 5λεπτο βγαίνω από μέσα της...βγάζω και πετάω την Καποτα στο πάτωμα...κάθομαι στο κρεβάτι με τα γόνατα...και η Ελεναρα να έχει σκύψει όλη από κάτω και να μου γλύφει αρχιδια και να με τσιμπουκωνει...και να μου λέει:

Τα χυσια μου γέμισαν το στόμα της...μπουκωσε... σηκώθηκε γρήγορα από το κρεβάτι για να πάει στον νιπτήρα και να τα φτύσει...πολύ χυσι...έπλυνε το στομα της με νερό...σκουπιστηκε...φόρεσε τα τακούνια της...έβαλε το σουτιέν της και το στριγκακι της...με χαιρέτησε και αποχώρησε από το δωμάτιο.

Ωραίος τύπε ! με καυλωσες απεριόριστα ! μου φαίνεται θα το σκάσω από την καραντίνα και θα πάω στην Ελεναρα να μου ρουφήξει όλο τον κορονοιο.
Καποτα γιατί έβαλες ? Μπορούσες να την αιφνιδιάσεις και να της τον χώσεις ακα ! χεχεχε

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

Λοιπόν,

Εύχομαι να μην έχεις παρατράγουδα έπειτα αδερφέ συναγωνιστή γιατί οι ακαποτες στο Μετάξι δεν έχουν καλό happy end μετά από τρεις τέσσερις μέρες....ειδικά μετά από τέτοιες θειές.
Χαίρομαι πάντως που πέρασες καλά γιατί έτσι κι αλλιώς ζούμε για τη στιγμή και ποιος το γαμαει το μετά....!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αν δεν τον ειχαν ανακαλυψει θα ειχε κολλησει καμμια διακοσαρια κοριτσια ακομα και αυτα με την σειρα τους αλλους χιλιους συναγωνιστες.Μπορει και εσενα...αν δεν το καταλαβες!

Την βγαζουμε με προσοχη γιατι δεν εχουμε μυαλο πενταχρονου οπως πολλοι εδω μεσα...
Πρώτα απ' όλα δεν πηγαίνω εμετουργείο. Μια φορά επήδησα στην ξυλόπροκας και το μετάνιωσα αλλά έτσι όπως τα λέει ο πισίνας πρέπει να μπούμε σε αποστειρομενη γυάλα και να διασωληνοθουμε από τώρα προληπτικά.

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ναι, βέβαια ,έχω κι άλλα καλά νέα για το εμβόλιο. Έκανε μια γνωστή το αστραζενεκα και μια βδομάδα τώρα δεν μπορεί να συνέλθει. Δεν θέλει με τίποτα να κάνει τη δεύτερη δόση. Με τις υγείες σας.:hi::priest:
Το μονο που εχει μεινει ειναι να μιλαμε συνθηματικα και για τα εμβολια.
Να λεμε στην οδο ταδε καλο εμβολιακι χωρις παρενεργειες κι απαλο τσιμπημα βελονας
παρεχοντας πληροφοριες σε π.μ.

:2funny:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το μονο που εχει μεινει ειναι να μιλαμε συνθηματικα και για τα εμβολια.
Να λεμε στην οδο ταδε καλο εμβολιακι χωρις παρενεργειες κι απαλο τσιμπημα βελονας
παρεχοντας πληροφοριες σε π.μ.

:2funny:
Το εμβόλιο ,να μιλήσουμε 'επιστημονικα' όπως κάνει δήθεν ο πισίνας,δεν κάνει για όλους. Κάποιοι έχουν πολλές αλλεργίες. Σ' αυτούς μπορεί να προκαλέσει αναφυλακτικό σοκ. Δεν είναι πάτε όλοι βαρατε να σωθούμε επειδή το είπε ένα τσονδοκαναλο του Κούλη.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εγω μια φορα παντος ετοιμαζομε για αυριο.Εφτιαξα χυμο στο μιξερ μπανανα καρυδια λεμονι τζιτζερ λιγο γιαουρτι αρκετο γαλα αμυγδαλου και λιγακι μελι.Μπομπα.
Προσθεσε και χυμο πορτοκαλιου οχι τοσο για την γνωστη τρολ συνταγη
(ποιος την ανακαλυψε αραγε; ) :2funny: αλλα για να κυλαει στον οισοφαγο ανετα.
Το βρισκω λιγο κρεμωδες.

:rockon:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Προσθεσε και χυμο πορτοκαλιου οχι τοσο για την γνωστη τρολ συνταγη
(ποιος την ανακαλυψε αραγε; ) :2funny: αλλα για να κυλαει στον οισοφαγο ανετα.
Το βρισκω λιγο κρεμωδες.

:rockon:
Αυτή τη συνταγή με τη φαντα την ανακάλυψε μάλλον πριν από 20 χρόνια αν θυμάμαι καλά το υπέρτατο αντιπροσωπευτικό δείγμα καμμένου ανδρός που έβγαλε και ένα νόμο δεν θυμάμαι πως το λέγαν,το νόμο του Μέρφι κάτι τέτοιο. Ο πικερ, το θυμήθηκα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom