Ηλιόλουστο μεσημεριανό Παρασκευής και οι καύλες να βαρανε συναγερμό...τα αρχιδια να μην αντέχουν άλλο...η πουτσα έτοιμη να εκραγεί....
Έφυγα γρήγορα για
Μεταξουργειο...οι επιλογές πολλές αλλά ήθελα κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο!
Κατηφορησα στα τσιμπουκλαδικα του αλεκαρα...για να πάρω την γνωστή Ελένη την Ρωσοποντια!
Πρόκειται για μια μιλφαρα 35 χρόνων... ψηλή με ωραίο αθλητικό σώμα,λευκό δέρμα,2αρακι πεσμένο βυζοκαστανο,αχλαδατος κωλος, μαύρο μακρύ μαλλί και έχει πολύ μέτρια φάτσα.
Μιλάει σχετικά καλά ελληνικά γιατί είναι χρόνια στην Ελλάδα.
Λοιπόν,
Δίνω το κόκκινο παράβολο και μπαίνω δωμάτιο...μετά από λίγο ήρθε και η Ελένη καυλωμένη.
Βγάζει το σουτιέν...το στριγκακι...και τα πορνοτακουνα και ανεβαίνει στο κρεβάτι...αρχίζει να με γλύφει σαν παγωτό χωνάκι...με εγλυφε στο λαιμό...στο στήθος...στην κοιλιά...στους μηρούς...στους προσαγωγους...στις γαμπες...παντού με μουλιασε....μετά ανέβηκε προς τα πάνω και άρχιζε να μου γλύφει τα τριχωτά αρχιδακια μου αργά και βασανιστικά...τα πιπιλαγε και τα έβαζε στο στόμα της...σε κάποια στιγμή κάνει ένα απότομο και λυσσασμένο σάλτο και βάζει την ψωλαρα μου μες στο στόμα της...αρχίζει να τσιμπουκωνει κάργα ακα...δεν τον άφηνε από το στόμα της ούτε λεπτό.
Θα έχυνα επί τόπου και την σταμάτησα... της είπα να μου βάλει Καποτά...και να στηθεί στα τέσσερα...με το δεξί μου χέρι έπιασα την Μπούτσα μου και της τον έβαλα στο ζεστό μουνακι της....άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα... κάποια στιγμή μετά από κάνα 5λεπτο βγαίνω από μέσα της...βγάζω και πετάω την Καποτα στο πάτωμα...κάθομαι στο κρεβάτι με τα γόνατα...και η Ελεναρα να έχει σκύψει όλη από κάτω και να μου γλύφει αρχιδια και να με τσιμπουκωνει...και να μου λέει:
''Χυσε με μουρο μου στο στόμα... πετά τα μέσα...νταβαη μουρο μου...''
Με αυτά που μου έκανε και έλεγε δεν άντεξα για πολύ....
Ελένη έλα Χυνωωωω μωρό μουυυυυυυ.....
Τα χυσια μου γέμισαν το στόμα της...μπουκωσε... σηκώθηκε γρήγορα από το κρεβάτι για να πάει στον νιπτήρα και να τα φτύσει...πολύ χυσι...έπλυνε το στομα της με νερό...σκουπιστηκε...φόρεσε τα τακούνια της...έβαλε το σουτιέν της και το στριγκακι της...με χαιρέτησε και αποχώρησε από το δωμάτιο.
#Στο δωμάτιο έκατσα 15' λεπτά περίπου.