Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 175 άτομα (19 μέλη και 156 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ναι, βέβαια ,έχω κι άλλα καλά νέα για το εμβόλιο. Έκανε μια γνωστή το αστραζενεκα και μια βδομάδα τώρα δεν μπορεί να συνέλθει. Δεν θέλει με τίποτα να κάνει τη δεύτερη δόση. Με τις υγείες σας.:hi::priest:
Δηλαδή τι έπαθε ;; Διευκρίνισε το κανείς διασπορά ψεύδους τύπε !! Μήπως η γνωστή σου έχει ψυχιατρικό θέμα ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχουμε καμία άκρη για phizer εμβολιακι;; ??
Με την ιλικια σου ο καθένας με την σειρά του τύπε υπομονή !!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δηλαδή τι έπαθε ;; Διευκρίνισε το κανείς διασπορά ψεύδους τύπε !! Μήπως η γνωστή σου έχει ψυχιατρικό θέμα ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με την ιλικια σου ο καθένας με την σειρά του τύπε υπομονή !!
Τη διασπορά ψεύδους την κάνεις εσύ για να ψοφίσουμε όλοι. Είπαμε πήγαινε βάρα εσύ τα εμβόλιά σου,δύο το μήνα και άσε μας εμάς τί θα κάνουμε.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επισης κάνεις σαν τους ελληλορθοξους παπάδες, τα φούμαρα τους δεν είναι προσηλυτισμός,ενώ όλων των αλλονων τα φουμαρα είναι , γιατί τους χαλάνε την πιάτσα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οπότε κόφτη την προπαγάνδα τρόμου. Όπως έχεις εσύ τον κολλητό σου διασωληνομενο από κοροδοϊο δήθεν ,έτσι έχω κι εγώ δύο ανθρώπους που μαρτυρανε μετά το εμβόλιο.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι μπαρουφα και οτι παραπληροφωρηση τους κερνανε τα συστημικα τσοντοκαναλα και οι δημοσιοκαφροι που παρακαλανε να βγαλουνε καμια ειδηση μπας και φανε ενα κοματι ψωμι.Οχι ομως οτι βγαζουνε και καμια ειδηση διοτι σχεδον ολα ανηκουν στο πληρωμενο σιχαμενο συστημα και αυτο και μονο αυτο δινει εντολες για την χαλιναγωγηση των ανθρωπων μεσω ΜΜΕ.
Για το λογο του οτι δεν μπορουμε ολοι οι ανθρωποι να ειμαστε ιδιοι ουτε να συμφωνουμε στα παντα ο καθενας μας εχει ενα μυαλο και το χρησιμοποιει η οχι οπως αυτος θελει.Δικαιωμα του καθενος να κανει το εμβολιο η να μην το κανει αλλα πρεπει πλεον να παψει αυτη η κοντρα και απο τις δυο πλευρες.Ενας σκοπος αλλωστε της ολης αυτης καταστασεις ειναι και ο διχασμος για να μην ειμαστε ενομενοι οποτε και δυνατοι απεναντι σε αυτη τη μηχανη που στηθηκε.
Κατα τα τη γνωμη μου αν θποθεσω οτι ολα αυτα που λενε για κοβιντ ειναι ολα οπως τα λενε τοτε θα μπορουσανε να μας κλεισουνε ΟΛΟΥΣ για ενα μηνα μεσα και να μην κυκλοφωρει στο δρομμο ουτε κουνουπι αφου πρωτα θα ειχαμε προμηθευτει τα απαρετητα για αυτο το μηνα.
Καθε αλλο παρα αυτο εγινε.Οι μισες εταιρειες ανοιχτες και επισης κλαδοι ανοιχτοι η κλειστη οπως αυτους και τις πατσαβουρες γυναικες τους βολευουν.Μα καλα ειναι ολοφανερο το ποσο ποταπη απατη ειναι αυτο που συμβαινει και βγαζει ματι.
Δε λεω οτι δεν υπαρχει ο πουτσοκοβιντ απλα μεγαλος ντορος για το τιποτα και απο πισω να τρεχει ο σκοπος για τον οποιο ολα γινονατι.
Γαματε γιατι χανομαστε με τουε μαλακες που κυβερνανε

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Καινουργιο πορνιδιο εφτασε στα στουντιο ονοματι sissy.Αν γνωριζει καποιος κατι ας μας πει εντυπωσεις.Οχι τιποτα αλλο αυριο ειναι η μερα μου να γαμησω.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι μπαρουφα και οτι παραπληροφωρηση τους κερνανε τα συστημικα τσοντοκαναλα και οι δημοσιοκαφροι που παρακαλανε να βγαλουνε καμια ειδηση μπας και φανε ενα κοματι ψωμι.Οχι ομως οτι βγαζουνε και καμια ειδηση διοτι σχεδον ολα ανηκουν στο πληρωμενο σιχαμενο συστημα και αυτο και μονο αυτο δινει εντολες για την χαλιναγωγηση των ανθρωπων μεσω ΜΜΕ.
Για το λογο του οτι δεν μπορουμε ολοι οι ανθρωποι να ειμαστε ιδιοι ουτε να συμφωνουμε στα παντα ο καθενας μας εχει ενα μυαλο και το χρησιμοποιει η οχι οπως αυτος θελει.Δικαιωμα του καθενος να κανει το εμβολιο η να μην το κανει αλλα πρεπει πλεον να παψει αυτη η κοντρα και απο τις δυο πλευρες.Ενας σκοπος αλλωστε της ολης αυτης καταστασεις ειναι και ο διχασμος για να μην ειμαστε ενομενοι οποτε και δυνατοι απεναντι σε αυτη τη μηχανη που στηθηκε.
Κατα τα τη γνωμη μου αν θποθεσω οτι ολα αυτα που λενε για κοβιντ ειναι ολα οπως τα λενε τοτε θα μπορουσανε να μας κλεισουνε ΟΛΟΥΣ για ενα μηνα μεσα και να μην κυκλοφωρει στο δρομμο ουτε κουνουπι αφου πρωτα θα ειχαμε προμηθευτει τα απαρετητα για αυτο το μηνα.
Καθε αλλο παρα αυτο εγινε.Οι μισες εταιρειες ανοιχτες και επισης κλαδοι ανοιχτοι η κλειστη οπως αυτους και τις πατσαβουρες γυναικες τους βολευουν.Μα καλα ειναι ολοφανερο το ποσο ποταπη απατη ειναι αυτο που συμβαινει και βγαζει ματι.
Δε λεω οτι δεν υπαρχει ο πουτσοκοβιντ απλα μεγαλος ντορος για το τιποτα και απο πισω να τρεχει ο σκοπος για τον οποιο ολα γινονατι.
Γαματε γιατι χανομαστε με τουε μαλακες που κυβερνανε
Στο Ελλαντα δεν μπορούσαν να μας κλείσουν ένα μήνα μέσα και να μας δώσουν προμήθειες γιατί θα πλήρωναν. Αυτά εγιναν σε 'οπισθοδρομικες' χώρες,βλ.Ρωσια. Εδώ πρέπει να τ ακουμπάνε παντού. Ο καθένας ας κάνει ότι γουστάρει . Θέλει να πλακωθεί στα εμβόλια ας πλακωθεί ,αλλά δεν μπορεί να βγαίνει και επαναλαμβάνει ατάκες τσονδοκαναλων για να φοβίσει τους υπόλοιπους.

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
Μην γελάς ... χωρίς το εμβόλιο σε λίγους μήνες δεν θα γαμη κανείς ούτε θα δουλεύει κανείς και καμία ...
ti λες ρε καραγκιοζη?μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια με τα εμβολια !!! κανε και τα δικα μας και βαλτα και στον πατο σου...

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καινουργιο πορνιδιο εφτασε στα στουντιο ονοματι sissy.Αν γνωριζει καποιος κατι ας μας πει εντυπωσεις.Οχι τιποτα αλλο αυριο ειναι η μερα μου να γαμησω.
Α,εδώ είμαστε,πήρα τηλ και μου απαντήσαμε ότι 'η Σίσσυ δεν δουλεύει πλέον σε μας' επί λέξη. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος. Μήπως άρχισαν να βάζουν φωτό για ψάρεμα χωρίς να τις έχουν;

Τελευταία τροποποίηση:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Φιλτατε μολις τωρα πηρα τηλ και εγω.Επρεπε να ειχε ερθει η κοπελα αλλα δεν ηρθε ετσι μου απαντησανε.Επισης στο site βαζουνε φωτογραφιες απο τα κοριτσια που θα δουλεψουν αλλα ορισμενες φορες δεν ερχονται και γιαυτο θα πρεπει πριν παμε να μιλησουμε πρωτα στο τηλεφωνω.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Φιλτατε μολις τωρα πηρα τηλ και εγω.Επρεπε να ειχε ερθει η κοπελα αλλα δεν ηρθε ετσι μου απαντησανε.Επισης στο site βαζουνε φωτογραφιες απο τα κοριτσια που θα δουλεψουν αλλα ορισμενες φορες δεν ερχονται και γιαυτο θα πρεπει πριν παμε να μιλησουμε πρωτα στο τηλεφωνω.
Αυτή μου είπε ότι δεν δουλεύει πλέον σ' αυτούς όχι ότι δεν ήρθε σήμερα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Εγω μια φορα παντος ετοιμαζομε για αυριο.Εφτιαξα χυμο στο μιξερ μπανανα καρυδια λεμονι τζιτζερ λιγο γιαουρτι αρκετο γαλα αμυγδαλου και λιγακι μελι.Μπομπα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επίσης μου είπε κι άλλο κουφό. Ότι δουλεύουν τα στούδιό τους μόνο με ραντεβού και να διαλέξω απ' το ίντερνετ και να ξαπαρω. Πρώτα απ' όλα το ίντερνετ δείχνει κάποιες που δεν δουλεύουν, Σίσσυ πχ και δεύτερον πώς θα διαλέξω αν δεν δω ιδίοις ομασι ,θα κάψω ένα πενηνταρι επειδή είδα φτιαγμένες φωτογραφίες κάποιας η οποία στην πραγματικότητα είναι μπουρούχα; Έτσι την πάτησα με τη λολίτα από Γγρού. Τουμπανο στις φωτό,μπουρουχα από κοντά.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εγω μια φορα παντος ετοιμαζομε για αυριο.Εφτιαξα χυμο στο μιξερ μπανανα καρυδια λεμονι τζιτζερ λιγο γιαουρτι αρκετο γαλα αμυγδαλου και λιγακι μελι.Μπομπα.
Βάλε και λίγο σπέρμα μπαμπουίνου μέσα όπως έχει το ασπροζαναξ.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Σε αυτο εχεις δικιο και το γνωριζω λογω του οτι παω συχνα στουντιο.
Πρεπει να κλεισεις ραντεβου πρωτα διαφορετικα δε σου ανοιγουν και δεν προκειτε να σε βαλουν μεσα.Την εχω πατησει ετσι στο Λ.Αθηνων.
Απο την αλλη δεν μπορεις να ξερεις αν τα κοριτσια θα ειναι ωραια η οχι διοτι οι φωτο στις περισοτερες των περιπτωσεων ειναι παραπλανητικες λογω photoshop.Αν θελεις να επισκευτεις πες μου να σου συστησω καποιες καλες.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Σε αυτο εχεις δικιο και το γνωριζω λογω του οτι παω συχνα στουντιο.
Πρεπει να κλεισεις ραντεβου πρωτα διαφορετικα δε σου ανοιγουν και δεν προκειτε να σε βαλουν μεσα.Την εχω πατησει ετσι στο Λ.Αθηνων.
Απο την αλλη δεν μπορεις να ξερεις αν τα κοριτσια θα ειναι ωραια η οχι διοτι οι φωτο στις περισοτερες των περιπτωσεων ειναι παραπλανητικες λογω photoshop.Αν θελεις να επισκευτεις πες μου να σου συστησω καποιες καλες.
Έτσι πήδηξα τη λολίτα με το πιστόλι στον κρόταφο. Ακόμα τύψεις το χω.

Παρομοιο έγινε και με τη βιζιτοΝικολ από το μαγικ-γκερλζ. Εκεί έκαψα 140. Έχω ανεβάσει και σχετική κριτική.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ναι αν εννοούν αυτή την Έμμυ, δεν ξέρω απλά μόλις διάβασα το όνομα της ξέφυγα πάλι ?
Όχι δεν είναι η Έμμυ της Λιοσίων..μιλάμε για την Εμμυ-έμμιλυ.. από τη διασταύρωση της Καύλας..Φ+Φ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Καντε μαλακιες και θα μεινουμε στο τελος μονο εγω και ο Isinas για να αλωνιζουμε στο πεδιο της μαχης.Βαρεθηκατε την ζωη σας ολοι και θελετε να την τελειωσετε "ενδοξα "ζμπρωχνοντας καθε βρωμιαρα που θα βρειτε μπροστα σας...λες και εχετε καμμια δεκαρια ακομα ζωες και λετε"ας κινδυνεψει μια απο κινεζικη πανουκλα δεν πειραζει εχω πολλες αλλες".Ο ξξξ καλα ειναι ;

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
...
Πρεπει να κλεισεις ραντεβου πρωτα διαφορετικα δε σου ανοιγουν και δεν προκειτε να σε βαλουν μεσα....
Τότε πρέπει να είχα κωλοφαρδια γιατί μπήκα σε τρία χωρίς ραντεβού.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καντε μαλακιες και θα μεινουμε στο τελος μονο εγω και ο Isinas για να αλωνιζουμε στο πεδιο της μαχης.Βαρεθηκατε την ζωη σας ολοι και θελετε να την τελειωσετε "ενδοξα "ζμπρωχνοντας καθε βρωμιαρα που θα βρειτε μπροστα σας...λες και εχετε καμμια δεκαρια ακομα ζωες και λετε"ας κινδυνεψει μια απο κινεζικη πανουκλα δεν πειραζει εχω πολλες αλλες".Ο ξξξ καλα ειναι ;
Μια χαρά είναι ο ξξξ και αν δεν του το είχαν 'ανακαλύψει' θα ήταν ακόμη καλύτερα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom