Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 185 άτομα (8 μέλη και 177 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
τυπε σκίστο δυνατά το πιπινι.
πιες του όλα τα υγρά !
γάμα το δυνατά και για χάρη μου, που τώρα είμαι σε καραντίνα και δε μπορώ να αλωνισω στην πιάτσα .
Έγινε , άμα το βρω. Και μην ανησυχείς,σε κάνα δυο βδομάδες το πολύ θα αλωνιζεις πάλι καθαρός απ' την ασθένεια του Κούλη.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ενώ αυτά που λέει ο Κούλης κι εσύ που τα επαναλαμβάνεις είναι επιστημονικά. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι οποιος έχει τη μπάκα γεμάτη βγάζει καπέλα στον κάθε Κουλη.Τράβα βάρα εμβόλια για προστασία. Εγώ πάω να ψάξω κανένα πιπινι.
Κάνε ότι νομίζεις ,δεν επαναλαμβανό αυτά που λέει ο προθυπουργος μας!!! λέω την άποψη μου μετά από χιλιάδες που έχω ακουση .... αυτά είναι τα συμπέρασματα μου εν ολίγης !!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: jimis

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πέρα από αυτό αφηνη κουσούρια ο κορονοιος στους πιο πολλούς ανθρώπους !!!
:tooth::tooth::tooth::tooth: Ευθυμισαμεν πάλι. Ενώ το εμβόλιο δεν άφηνει καμία παρενέργεια,μόνο σε κάποιους προκαλεί πόνους σ' όλους το σώμα ,σε κάποιους άλλους ημιπαραλυση. Ψιλά. Δεν το επέβαλες αλλά μας λες εσύ ο πεφωτισμένος τί πρέπει να κάνουμε οι υπόλοιποι. Εσύ κάνε ανά τρεις μήνες μην χάσεις τη δόση. Εμένα άσε με.Τηλεορασοσωτήρας εμένα δεν μου χρειάζεται.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
τυπε σκίστο δυνατά το πιπινι.
πιες του όλα τα υγρά !
γάμα το δυνατά και για χάρη μου, που τώρα είμαι σε καραντίνα και δε μπορώ να αλωνισω στην πιάτσα .
Σε είχα για πιο σώφρονα , ωραίες συμβουλές δίνεις !!! Έχω κάνει και εγώ της μαλακιες μου παλιά αλλά ποτέ δεν είπα σε κανέναν να κάνει ότι κάνω ... ίσα ίσα έλεγα πως έκανα μαλακια !!! Και παλυ κράζετε και τώρα όχι μόνο σου δίνουν τα εύσημα αλλά με ξανά κράζουν !!! Το λόγο ; Επηδη λέω κάτι λογικό ; Μια δορά δεν γίνεται να κάνουμε μια σοβαρή γαμημενο συζήτηση μέσα έδω τα παλιά μελοι ;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πέρα από αυτό αφηνη κουσούρια ο κορονοιος στους πιο πολλούς ανθρώπους !!!
:tooth::tooth::tooth::tooth: Ευθυμισαμεν πάλι. Ενώ το εμβόλιο δεν άφηνει καμία παρενέργεια,μόνο σε κάποιους προκαλεί πόνους σ' όλους το σώμα ,σε κάποιους άλλους ημιπαραλυση. Ψιλά. Δεν το επέβαλες αλλά μας λες εσύ ο πεφωτισμένος τί πρέπει να κάνουμε οι υπόλοιποι. Εσύ κάνε ανά τρεις μήνες το μην χάσεις τη δόση. Εμένα άσε .Τηλεορασοσωτήρας εμένα δεν μου χρειάζεται
Σε είχα για πιο σώφρονα , ωραίες συμβουλές δίνεις !!! Έχω κάνει και εγώ της μαλακιες μου παλιά αλλά ποτέ δεν είπα σε κανέναν να κάνει ότι κάνω ... ίσα ίσα έλεγα πως έκανα μαλακια !!! Και παλυ κράζετε και τώρα όχι μόνο σου δίνουν τα εύσημα αλλά με ξανά κράζουν !!! Το λόγο ; Επηδη λέω κάτι λογικό ; Μια δορά δεν γίνεται να κάνουμε μια σοβαρή γαμημενο συζήτηση μέσα έδω τα παλιά μελοι ;
Λογικό είναι μέσα από το δικό σου το πρίσμα. Εγώ θα περιμένω πρώτα τα πειραματόζωα να κάνουν εμβόλιο και σε βάθος ,πολύ βάθος χρόνου,αν δεν βγάλουν κέρατα, βλέπουμε.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
:tooth::tooth::tooth::tooth: Ευθυμισαμεν πάλι. Ενώ το εμβόλιο δεν άφηνει καμία παρενέργεια,μόνο σε κάποιους προκαλεί πόνους σ' όλους το σώμα ,σε κάποιους άλλους ημιπαραλυση. Ψιλά. Δεν το επέβαλες αλλά μας λες εσύ ο πεφωτισμένος τί πρέπει να κάνουμε οι υπόλοιποι. Εσύ κάνε ανά τρεις μήνες μην χάσεις τη δόση. Εμένα άσε με.Τηλεορασοσωτήρας εμένα δεν μου χρειάζεται.
Εγώ μια χαρά νιώθω με το εμβόλιο και πιο δυνατός σε πληροφορο !!! Δηλαδή εσυ τι λες στον κόσμο ; Αντε γαμα έτσι και αν κολησεις κολησες ;; Το ξέρεις πως έχω τον κολλητό μου διασωληνωμένο ;; Μην μειλας αν δεν ξέρεις τον λόγο που τα λέω !!! Για κακό σας τα λέω πιστεύεις ; Η από ενδιαφέρον προς τους συναγωνιστές εδώ ;;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εγώ μια χαρά νιώθω με το εμβόλιο και πιο δυνατός σε πληροφορο !!! Δηλαδή εσυ τι λες στον κόσμο ; Αντε γαμα έτσι και αν κολησεις κολησες ;; Το ξέρεις πως έχω τον κολλητό μου διασωληνωμένο ;; Μην μειλας αν δεν ξέρεις τον λόγο που τα λέω !!! Για κακό σας τα λέω πιστεύεις ; Η από ενδιαφέρον προς τους συναγωνιστές εδώ ;;
Εγώ έχω τη γειτόνισσα με πόνους σ' όλο το σώμα μετά το σωτήριο εμβόλιο. Και δεύτερον εσύ δεν είσαι γιατρός να πεις τί έχει ο κολλητός σου. Αυτό μπορεί να έχει άλλες πέντε σοβαρές παθήσεις. Δεν είναι όλοι ίσα και όμοια και κάντε όλοι εμβόλιο και η νεκροψία θα δείξει.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
:tooth::tooth::tooth::tooth: Ευθυμισαμεν πάλι. Ενώ το εμβόλιο δεν άφηνει καμία παρενέργεια,μόνο σε κάποιους προκαλεί πόνους σ' όλους το σώμα ,σε κάποιους άλλους ημιπαραλυση. Ψιλά. Δεν το επέβαλες αλλά μας λες εσύ ο πεφωτισμένος τί πρέπει να κάνουμε οι υπόλοιποι. Εσύ κάνε ανά τρεις μήνες το μην χάσεις τη δόση. Εμένα άσε .Τηλεορασοσωτήρας εμένα δεν μου χρειάζεται

Λογικό είναι μέσα από το δικό σου το πρίσμα. Εγώ θα περιμένω πρώτα τα πειραματόζωα να κάνουν εμβόλιο και σε βάθος ,πολύ βάθος χρόνου,αν δεν βγάλουν κέρατα, βλέπουμε.
Αυτό που λες μάλιστα οκ λογικό να φοβάσαι δεν το κατακρίνω !!! Δες πρώτα τους άλλους και βλέπεις και εσυ !! Τώρα το βάθος που λες δεν είναι και πολύ !! Μέχρι τέλος Ιουνίου θα επιβάλουν σε όλους δεν το λέω εγώ ούτε το επαινώ !!! Ούτε και εγώ προκειτε να κάνω κάθε 6 μήνες εμβόλιο πίστεψε με !! Η λογικη λέει πως μετά από μεγαλο ποσοστό εμβολιασμού θα ύπαρξη ανοσία αν δεν ύπαρξη δεν είναι διατεθειμένος κάθε λίγο κΙ λιγακι να κάνω εμβόλιο !!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εγώ έχω τη γειτόνισσα με πόνους σ' όλο το σώμα μετά το σωτήριο εμβόλιο. Και δεύτερον εσύ δεν είσαι γιατρός να πεις τί έχει ο κολλητός σου. Αυτό μπορεί να έχει άλλες πέντε σοβαρές παθήσεις. Δεν είναι όλοι ίσα και όμοια και κάντε όλοι εμβόλιο και η νεκροψία θα δείξει.
Όλα τα εμβόλια έχουν παρενέργειες όλα όμως !!! Εφόσον το θετής έτσι και εσυ μην το κανείς τραβά γαμα μέρα νύχτα ( που έχεις και μικρή καβάτζα ...) έσω γελάμε !! Και θα δειξη η νεκροψία το ποσά κολησες !!! Δεν συνεχίζω την κουβέντα διότι λες πράγματα απαράδεχτα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η λογική λέει ότι χρειάζονται χρόνια κλινικών δοκιμών για να δείξει τι προκαλεί ένα εμβόλιο. Όχι άρον άρον. Αυτό με τον Ιούνιο έχει οικονομικές παραμέτρους. Ούτως ή άλλως θα κλείσουν τον Σεπτέμβριο.

Άσε μας τώρα γιατί έχω τις μαύρες μου. Σταμάτησε να δουλεύει η τουμπανιαρα που
Αυτό που λες μάλιστα οκ λογικό να φοβάσαι δεν το κατακρίνω !!! Δες πρώτα τους άλλους και βλέπεις και εσυ !! Τώρα το βάθος που λες δεν είναι και πολύ !! Μέχρι τέλος Ιουνίου θα επιβάλουν σε όλους δεν το λέω εγώ ούτε το επαινώ !!! Ούτε και εγώ προκειτε να κάνω κάθε 6 μήνες εμβόλιο πίστεψε με !! Η λογικη λέει πως μετά από μεγαλο ποσοστό εμβολιασμού θα ύπαρξη ανοσία αν δεν ύπαρξη δεν είναι διατεθειμένος κάθε λίγο κΙ λιγακι να κάνω εμβόλιο !!!
Η λογική λέει ότι χρειάζονται χρόνια κλινικών δοκιμών για να δείξει τι προκαλεί ένα εμβόλιο. Όχι άρον άρον. Αυτό με τον Ιούνιο έχει οικονομικές παραμέτρους. Ούτως ή άλλως θα κλείσουν τον Σεπτέμβριο.

Άσε μας τώρα γιατί έχω τις μαύρες μου. Σταμάτησε να δουλεύει η τουμπανιαρα που :fuck1:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
έτσι και εσυ μην το κανείς τραβά γαμα μέρα νύχτα ( που έχεις και μικρή καβάτζα ...)
Για αυτό σου λέω ,ότι λες παπαριές,με μπάκα γεμάτη και καβατζα και μιλάς εκ του ασφαλούς με θεωρίες λογικής και φούμαρα.

Αν μπορούσα αυτό θα έκανα μέχρι να μάτωνε το πετσακι.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Γρηγορη βολτα προ μιας ωρας στο εικοσαρικο...σε περιοχη του δεκαρικου.

Μαρσελα, Αλμπινα, Μονικα, Γιαννα, Αλισα

Και περασμα...

απο τα ξυλοσπιτα :2funny: στην Λιοσιων.

Στο ενα Βερονικα, Ολγα, Αλινα, Ευα (ειναι εκει).

Στο αλλο η Αλεξανδρα.

Αντε να ερθουν καινουργιες βρε...

:rockon:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Κουράζετε με τα θεωρητικά θέματα της ιολογίας και της λοιμοξιολογιας.. επόμενα παρατραγουδα...

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κουράζετε με τα θεωρητικά θέματα της ιολογίας και της λοιμοξιολογιας.. επόμενα παρατραγουδα...
Αυτό λέω κι εγώ,πείτε μας καλύτερα που έχει κανένα καλό πιπινι σε λογικό μπάτζετ.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Είπαμε,όμως δεν ξέρουμε τί έχει μέσα το εμβόλιο. Ο Βελόπουλος 'αποκαλυψε' ότι το βρετανικό εχει μέσα σπέρμα μπαμπουίνου. Λες να προκαλεί :erection:;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
μάγκες, είχα ακούσει φήμες ότι το ΆστραΖενέκα τις επόμενες δυό μέρες φέρνει γερές στύσεις.
Επιβεβαιώνω.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Γρηγορη βολτα προ μιας ωρας στο εικοσαρικο...σε περιοχη του δεκαρικου.

Μαρσελα, Αλμπινα, Μονικα, Γιαννα, Αλισα

Και περασμα...

απο τα ξυλοσπιτα :2funny: στην Λιοσιων.

Στο ενα Βερονικα, Ολγα, Αλινα, Ευα (ειναι εκει).

Στο αλλο η Αλεξανδρα.

Αντε να ερθουν καινουργιες βρε...

:rockon:
Τελικά την είδε κανένας να δώσει περιγραφή; Τρεις φορές κατέβηκα δεν την πέτυχα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
σορρυ λιγο...
μια παυση απο το κλασσικο καραντινατο κρεσεντο μαλακιας και εχουμε live πριν λιγο ενεκα εργασιας εκει στα περιξ.

- στη γνωστη κεντρικη διασταυρωση η ΕΜΜΥ (οπως και χθες-προχθες ποτε ηταν, που ειχα πει).

- στην οδο των δωδεκανησων και στο δεξι νουμερο, λιγο πριν πατησεις το μισο αιωνα -2, η προσχαρη ΒΑΛΕΡΙΑ, γκρανυ με μαυρα ρουχα-εσωρουχα (μαλλον ?) λες και μοιαζανε αποκριατικα πανω της. νορμαλ σωμα για την ηλικα της, αλλα αδιαφορη και ακυρη για μενα.

- στα "βητας".
στο 3 δεξι, 2 "κοπελες", η ΒΕΡΟΝΙΚΑ κωλομπαρου γκρανυ (που ειχα ξαναπει πιο παλια) με μαυρα εσωρουχα που της πηγαιναν εδω, μετριου αναστηματος, κανονικο σωμα για την ηλικια της,τσιγαριλα στο φουλ και η ΟΛΓΑ προσχαρη τσαχπινα γνωστη απο παλια, μετριου αναστηματος, ξανθια βαμμενα μαλλια ψιλομπουκλε μεχρι ωμους και λιγο πιο κατω, σωμα με πιασηματα που φαρδυνε λιγο ακομα η κωλαθρα της ομως. αμα σουλουπωθει της το δινω χαλαρα παντως, οπως εχω ξαναπει.
στο 3 αριστερα η γνωστη (μου) ΑΛΙΝΑ απο φωκαιας 27 οροφο, φιλιππιδου 11 οροφος, με ισιο μαλλι πλεον (που της παει πιο πολυ απο το μπουκλε), αδυνατη, μικρο βυζακι και μινι μεχρι το κωλομερι. εχει αδυνατισει απο πριν που την ηξερα και εννοειται η μονη που αξιζε σαν εικονα στην τρεχουσα φαση.
στο 7 η γνωστη φακλανα αχλαδοκωλα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,
στο 6 κατω, 2 "κοπελες" και εδω, η ΦΩΤΕΙΝΗ μιλφ2γκιλφ με μαυρα εσωρουχα, και κοντο καστανο-μελαχρινο μπουκλε μαλλι μεχρι ωμους, νορμαλ σωμα για την ηλικια της, αλλα τεζα αδιαφορη και ακυρη και αυτη και η ΡΙΤΑ νταρντανοειδες προς φωκια, ξανθα βαμμενα μαλλια μεχρι ωμους, μαυρα εσωρουχα και αυτη, ευθυμη επισης, αλλα αδιαφορη-ακυρη για μενα.
στο 2 αριστερα η ΝΤΙΑΝΑ, ενα νταρντανοειδες gipsykings φαση με τατουαζ στο δεξι μπουτι και κοκκινα εσωρουχα. αμα αδυνατισει πιστευω θα βλεπεται μια χαρα, ετσι για μενα μπα... ξενερωσε που εφυγα. σιγα μαρη...

συνεχ(υ)στε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom